angol_nyelvtanfolyam_run

Meddig halogatod még a nyelvtanulást?

Egy hónapig? A következő karácsonyig? Miért nem vágsz bele most, hogy jövő ilyenkor már azt mondhasd: 2016 az én évem volt? A 100% beszéd, 0% könyv módszerű angol nyelvtanfolyam segíthet abban, hogy aktív és magabiztos nyelvhasználó legyél. Ez a döntés lesz a legszebb ajándék a fa alatt és örökre meg fogja változtatni az életed. Benne vagy?

angol_nyelvtanfolyam_santa

A Mikulástól idén is nyelvtudást kérsz karácsonyra?

Ha egyetlen dolgot teljesíthetne a Mikulás a képzeletbeli kívánságlistádról, akkor az a nyelvtudás lenne? Sokszor megírtad már a „leveledet”, sokszor neki is futottál a tanulásnak, mégsem érted el a célodat? Ha nem akarsz több listát írni és még egyszer megégetni magad, akkor a beszédközpontú angol nyelvtanfolyam Neked is megoldás lehet.

angol_nyelvtanfolyam_szilveszter

Miért várnál az újévi fogadalomtételig?

Tedd a szívedre a kezed: hány újévi fogadalmi listádon szerepelt az angoltanulás? Hányszor fogadtad meg magadnak a pezsgős koccintás közben, hogy meg fogsz tanulni angolul? Ne a szilveszteri buli kellős közepén akard meghozni életed egyik legfontosabb döntését. Járj utána most és dönts „józanul”, hogy éjfélkor már az első lépéseidre koccinthass.

Akik már belevágtak és a 100% beszéd, 0% könyv módszerrel tanulnak:

„My English level was a little bit lower when I started my very first session in Speak! school. Although I am a very bold speaker, but I know I made a few mistakes, my teacher has a very patient style and she has a great English and great experience in teaching. One of my favorite part was when we practiced the words in diferent ways, like UK/british, english/US english etc. The accents and dialects are very strange sometimes, but very useful to build our skills.” (Garami Gábor)

„A Speak! módszere és tanárai nagyon sokat segítettek abban, hogy egy rozsdás, sok szempontból bizonytalan nyelvtudás-alapra építve eljussak a felsőfokú nyelvvizsgáig és elsőre sikeresen teljesítsem! Nagyon szuper volt ide járni!!! HATALMAS NAGY KÖSZI A SPEAK! TEAM-nek!!!” (Kiss Péter Tamás)

„Nagyon élveztem minden órát (ismét). Nagyon kedvesek a csoporttársaim és könnyű velük együtt dolgozni, mivel közel egy szinten van mindenki. Más nyelviskolákban ezt még sohasem tapasztaltam. Éva nagyon jó tanár, szerintem gyorsan haladunk vele. Sok türelemmel van felénk. Szerintem mindent elárul az elégedettségünkről, hogy a csoport nagy részének ez már a 4., 5. kurzusa – én most kezdem az 5.-et. Köszönöm.” (Mák Bernadett)

„Nagyon hasznosnak és szórakoztatónak találtam mindkét tanfolyamot, amin részt vettem. Mindkettőt Samír tartotta, aki kiváló tanáregyéniség, remekül magyaráz és a tudása is megalapozott. Elégedett vagyok a haladásommal, az elmúlt négy, intenzív hónap alatt sokat fejlődött az angoltudásom. Nagyon eredményesnek tartom az oktatási módszert, a sok gyakorlást. Rengeteg új szót, kifejezést tanultam a kurzusokon, sokkal könnyebben olvasok angolul, nézek filmet és igyekszem adott helyzetekben beszélni is. Kemény, de számomra nagyon eredményes négy hónap volt, amit a nyelviskolában töltöttem.” (Nagy Boglárka)

„Az összes lehetséges módszert kipróbáltam már, de eddig ettől nyertem a legtöbb tudást és bátorságot. Az A1-2-es szint után nem sokkal beszélnem kellett 5 percig egy cirka 20 fős csoportnak angolul. Mondanom sem kell, hogy nehezen ment az elején, de aztán belejöttem és a tudásszintemhez képest csodásan sikerült. Köszönöm!” (Fülöp Sándor)

„Gyarapodott a szókincsem, az új szószerkezeteket gyakrabban használom. A nyelvtan terén sok minden „megvilágosodott”. Úgy érzem, az alapok kezdenek stabillá válni, amire tudok majd építeni. Lendületet kaptam egy új tanfolyami lépcső megmászásához. Nagyon jól éreztem magam, sokat tanultam. Köszönöm a tanáromnak, hogy ilyen türelmes volt hozzám.” (Kuborczik Edit)

„Nagyon örülök, hogy túl vagyok az első tanfolyam szinten. Már várom a következőt! 🙂 Magabiztosabb lettem, életemben először NEM UTÁLOM AZ ANGOLT! Sőt! Szeretem azt amivé, akivé változtam! Eladóként dolgozom és a munkahelyemen is sikeresebb lettem, mivel sokkal jobban ki tudom szolgálni a vevőket. Fontos a helyes angol nyelvtudás az élet bármely területén! Jó helyen vagyok, jó időben! Köszönöm.” (Juhász Andrea)

„Hogy mit is éltem meg sikernek? Először is azt, hogy sikerült végigcsinálnom. Elég húzós időszak volt, de Szanditól s a csoporttársaimtól megkaptam a támogatást, amely továbbvitt. Sikerként élem meg a tanfolyamnak köszönhetően, hogy ha külföldiekkel találom szemben magam, már nem esek pánikba. Egyre több szót ismerek fel a mindennapokban és egyre jobban szeretem az angolt.” (Tóth Renáta)

„Már nem aggódom amiatt, hogy esetleg soha az életben nem fogok rendesen angolul beszélni. Sokat kellett gyakorolni a kurzuson, de szerintem van eredménye. Maga a gyakorlás is könnyebbé vált számomra. Tudom, hogy még nagyon sokat kell fejlődnöm a magam számára kitűzött cél érdekében, de el is fogom azt érni. Ebben Juli nagyon sokat segített nekem és remélem, hogy fog is, a következő tanfolyamon.” (Simon Péter)

Ne várj januárig a döntéssel: jelentkezz most!

6 érv, ha éppen a legütősebb kifogáson gondolkodsz, hogy miért ne vágj bele januárban a nyelvtanulásba!

speakman_time_2

 Ha most elhalasztod a döntést, akkor lehet, hogy jövőre sem fogsz belevágni. Megéri?

 Ha mindig van fontosabb, mint az angoltanulás, akkor nem fogsz megtanulni angolul. Megéri?

 Ha nem most teszed meg az első lépést, akkor a következő beteljesületlen újévi fogadalmad is az angolról fog szólni. Megéri?

Ha örökké a tökéletes pillanatra vársz, akkor se ma, se holnap, se egy év múlva nem fogsz belevágni, mert nem lesz tökéletes pillanat. Megéri?

Ha nem vállalod a tanulással járó felelősséget, akkor megfosztod magad a lehetőségektől,  amiket csak kommunikációképes nyelvtudással ragadhatsz meg. Megéri?

 Ha úgy döntesz, hogy neked erre nincs időd, akkor nem adod meg magadnak az esélyt, hogy jövő ilyenkor már ne az angolon kelljen agyalnod. Megéri?

Ennyi időd maradt, ha még idén meg akarod tenni az első lépést

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Dönts most és kezdd el jövőre a tanulást!

Hallgasd meg azokat, akik már meghozták ezt a döntést:

„Az egyetlen hely, ahol el tudták hitetni velem, hogy meg tudom tanulni az angol nyelvet. Ehhez minden segítséget megkapok, mind a tanáromtól, mint a társaimtól. Amint belép ide az ember, egy másik világba csöppen. Közvetlen, baráti lesz a légkör, ami sajnos egyre ritkább jelenség. Szeretek ide járni, nem sajnálom a szombatjaimat rááldozni erre, mert ez nem áldozat és csak profitálni tudok belőle! Minden héten van sikerélményem és ez már valami! :)” (Arany Katalin)

„A tanfolyam során nagyon jól éreztem magam, sok új dolgot tanultam és sok már ismert anyagot mélyítettem el. Bátrabban használom az angolt, kezdem érezni, hogy a beszéd is egyre jobban, gyorsabban megy. Írásban is egyre gyorsabban tudom kifejezni magam. Úgy érzem, hogy egy szinttel közelebb kerültem az egyik célomhoz, a felsőfokú nyelvvizsgához, bár tudom, hogy még sok mindent kell elsajátítanom. Nagyon jó a tanítási módszer, szeretek idejárni, tök jó tanár vagy Samír! 🙂 Örülök, hogy rátaláltam erre a nyelvsulira, mert itt élvezet a nyelvtanulás.” (Tóth Patrícia)

„A kurzus hozta számomra a hozzá fűzött reményeket. Az új kifejezések mellett tovább szilárdította ezt a fajta gyakorlatot és tudást, ami az élő beszédhez szükséges. Hála a jó tanárunknak, az út közben alábbhagyott lelkesedésem is hamar visszatért a házi készítés iránt. 🙂 Az órákról mindig tudással és jókedvvel gazdagabban távoztam.” (Sümegi János)

„Az iskola és a módszertan még mindig nagyon tetszik. Sokat beszéltünk, sokat ismételtünk. Egyre magabiztosabban használom a nyelvet a munkám során, aminek nagyon örülök, mert érzem, hogy haladok a célom felé. Természetesen folytatom a szeptemberben kezdődő B1-2-vel.” (Fülöp Krisztina)

„Nagyon elégedett vagyok az elért eredménnyel, de leginkább azzal a tudásnövekedéssel, amit az elmúlt hónapban elértem. Sokkal bátrabban beszélek és igazodom el a nyelvtanban. Nagy reményekkel fogom folytatni a tanulást.” (Varga Csaba)

„Az eddigi legjobb nyelviskola, amit ismerek a beszédkészség elsajátítása szempontjából. A kérdezz-felelek- szerű nyelvtani megközelítés segít abban, hogy a kérdések és a válaszok ösztönösen jöjjenek elő éles helyzetben. Szóval a módszer nagyon jó, a tanárok, s az ügyfélszolgálaton dolgozó kollegák is jól felkészültek. Az kellemes és megnyugtató, hogy a módszert szigorúan betartják, így a helyettesítés vagy a tanárváltás nem eredményez akkora váltást a tanulmányokban. A való életben határozottabban, jobban boldogulok az angol nyelvvel, mint azelőtt, sokkal könnyebben jönnek a mondatok a különböző igeidőkben.” (Pálinkásné Németh Katalin)

„Nagyon sokat segít az iskola az angol nyelvhasználatom fejlesztésében. Több visszajelzést kapok partnerektől, hogy jól, érthetően fejezem ki magam. Petra nagyon jó tanár, be is iratkozom a következő kurzusra.” (Kiss Zsolt)

„A tanfolyam számomra igazi „success story” volt. Az itt tanultak miatt már nem izzadok le egyből, ha meg kell szólalnom angolul. 🙂 Nem biztos, hogy a leghelyesebben fejezem ki magam MÉG, és nem is a leggyorsabban MÉG, de nagyon sokat fejlődtem. Köszönet ezért elsősorban Julinak az órákért és a lelkesedésért, és köszönet Péternek és Józsinak a körülményekért és a módszerért.” (Tomor Tamás)

„Úgy érzem, hogy sikerült átszakítani a gátjaimat, meg merek szólalni angolul anélkül, hogy zavarba jönnék. Ez önbizalmat ad a munkahelyemen is. Talán hamarosan pályázni is fogok olyan pozíciókra, ahol rendszeresen kell szóban használni a nyelvet és bízom benne, hogy ezáltal az itt tanultakat „élesben” is tudom hasznosítani. Nagyon motiváló volt a csapat is és Évi is. Sokat tanultunk egymástól. Van még mit fejleszteni, de úgy érzem ebben abszolút partner a SPEAK!” (Makkos Katalin)

Érdekel a 100% beszéd, 0% könyv módszer,
tudni szeretném a tudásszintemet és letöltöm
az "5 nyelvtanulási mítosz" című tanulmányt

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Share This