Mielőtt döntesz, hallgasd meg azokat, akik már a 100% beszéd, 0% könyv módszerrel tanulnak:

Szeretnél minden napra egy sikerélményt?

Ha a tankönyvmentes és beszédközpontú nyelvtanulás útjára lépsz, akkor készülj fel, hogy nem csak a tanfolyam 60 óráján, hanem az élet más területein, a hét minden napján újabb és újabb sikerélmények fognak érni. Sokkal többet fogsz érteni a kedvenc sorozatodból, magabiztosan fogsz kommunikálni, amikor külföldön nyaralsz, és könnyedén megpályázhatsz korábban elérhetetlennek hitt állásokat is.

Tétlenül nézed, hogy elmegy a hajó?

Nincs rosszabb érzés a tehetetlenségnél, igaz?. Amikor nem azért csúszol le álmaid állásáról, mert nem vagy elég képzett, tapasztalt, vagy okos, hanem mert nem elég magabiztos az angolod. Amikor tétlenül kell végignézned, hogy más kapja az ösztöndíjat, a legizgalmasabb projektet, vagy az arcpirító kedvezményt egy boltban, csak azért, mert ő pofátlanul magabiztosan kommunikál angolul. Győzd le a kiszolgáltatottságot, és tanulj meg angolul.

Minden nappal egy picit nehezebb lesz

Nincs és soha nem is lesz tökéletes pillanat a nyelvtanulásra. A legnagyobb ellenséged a „majd holnap”-gondolat. Holnapra elfelejted. Holnapra beteget jelent a kollégád és el leszel havazva. Holnap dugóba kerülsz és az egész napod pocsék lesz. Minden egyes nap, amit tanulás nélkül töltesz, picit távolabb lök attól az élettől, amit élhetnék. Vágj bele: ne veszítsd el újra és újra azokat a lehetőségeket, amiket csak magabiztos nyelvtudással ragadhatsz meg.

Hallgasd meg azokat, akik már belevágtak a tanulásba:

„Rengeteg próbálkozás, sok angol tankönyv megvásárlása és másfél év nyelviskolába járás után jöttem el ide tanulni. Volt sok szerkezet és szó, amit tanultam, de gyakorlatilag semmit nem tudtam. Állandó problémám volt az igeidők keresése, amikor bárki angolul szólt hozzám, pedig a munkám során napi szinten kellene kommunikálnom angolul. A „keresés” mindig elhúzódott (több perc), és nagy „vita” alakult ki az agyamban. Általában nem találtam egyik mondatomat sem megfelelőnek, ezért egyszerűen némán mozgattam a fejem jobbra-balra. De ma (valóban ma) megtört a jég, és a lengyel vezetőséggel, akik nálunk vendégeskednek, jó pár mondatot váltottam ebédnél. Nagyon büszke vagyok, és irtózatosan örülök ennek. A kérdéseik nem fagyasztottak le, sőt, lendületből válaszoltam valamit, amit ők láthatóan megértettek. Ezt abból gondolom, hogy újabb kérdés következett. Köszönöm Zsanett tanítását és türelmét!”

Papp László

„Amióta a Speak! Nyelviskolában tanulok, egyre több sikerélményem van az angol nyelvvel kapcsolatban. A munkahelyemen már 2x az én segítségemmel oldottuk meg a feladatokat, mert pont előtte vettük azokat a kifejezéseket, amikre szükség volt. Már több filmet is megnéztem angol nyelven és nagyon jó érzés, hogy egyre több mindent értek. Visszagondolva arra, hogy hol tartottam mikor elkezdtem az iskolát, így a 2. tanfolyam végére olyan, mintha fényévekre lennék a kezdeti tudásomtól. Már nem ijedek meg, ha megállítanak az utcán és kérdeznek tőlem valamit angolul. Nem futok el a szituációk elől, sőt nagyon élvezem, mert egyre biztosabb vagyok a tudásomban. Nagyon köszönöm Nektek és főleg Nikinek!”

Forgács Krisztina

„Hatékony nagyon ez a tanítási forma és nagyon sokat fejlődtem az iskola segítségével. Ha tényleg rászánom az időt, hogy otthon is tanulok és legalább minden nap egy picit foglalkozom vele, akkor nagyot lehet fejlődni. Köszönöm :).”

Kuzma Katalin

„Valamelyik nap a piacra menet hallottam, hogy angolul beszélgetnek mellettem. Megálltam és hallgattam, nagy örömömre több mondatot is felismertem (pl. take a taxi). A tanulásban nagy segítségemre volt a Quizlet, sokkal gyorsabban haladtam, mert a „gép” helyettem ellenőrzött. Jó volt, hogy többféle gyakorlási lehetőség van rajta, nem lehet megunni! Nagyon örülök, hogy Timi a tanárom! Határozott, mindenre figyel, humoros és mindig visszatérünk, ha valami nem világos, vagy többször hibáztunk!”

Szöllösiné Cseh Mariann

„Annak ellenére, hogy néha úgy érzem nem tudok semmit, a vizsgán kiderül, hogy mégis. 🙂 Jó érzés, hogy gyakorlatilag az órán belekúsznak a dolgok a fejembe, s otthon már csak a házit kéne megcsinálni. Az elmúlt hetekben sajnos ez nem igazán jött össze. A Quizlet nagyon sokat segít a szótanulásban: tök jó, hogy van. Egyre jobban oda tudok figyelni, hogy amit mondok, az helyes legyen és folyamatosan mondjam. Inkább rosszul, mint sehogy, mert legfeljebb azt kijavítja Peti. :)”

Kissevich Márton

„Az utóbbi pár hétben kimondottan javult a viszonyom az angollal, a nyelvtanulással. Eddig mindig menekülési útvonalat kerestem, ha nyelvtanulásról volt szó, vagy esetleg meg kellett szólalnom angolul. Úgy érzem, sokkal bátrabban használom az angolt, kevésbé félek attól, hogy hibázom. Néha azon kapom magam az utcán, metrón, takarítás közben, hogy angolul próbálok gondolkodni.”

Somogyi Elza

„Aminek a legjobban örülök, hogy egyre jobban szeretem az angol nyelvet, a kurzusnak köszönhetően. Már egy napot sem bírok ki angol nélkül, egy filmet, vagy valamit mindig meg kell néznem, hogy halljak angolt. És annyira örülök, ha felismerek egy-egy nemrég tanult kifejezést, amit a tanfolyam nélkül észre sem vettem volna! Így sokkal élvezetesebb!  🙂 Úgyhogy a célomhoz úgy érzem, egyre közelebb vagyok, talán már el is értem. Az órák pedig továbbra is tökéletesek! Egyszerűen tényleg, nem tudok mást írni… :)”

Tirczka Noémi

„Sokkal biztosabban tudok beszélni váratlan helyzetekben is. Rengeteg hasznos szóval tudok többet és ezeket használni is tudom. Az órákat a tanárunk folyamatosan magas színvonalon tartja, a „csapat” azonos tudásszintjét és motiváltságát igyekszik mindig magasabbra emelni. Most már úgy gondolom, hogy a tudásommal nem kell „elbújnom” a tömegben, és ezt az elmúlt kurzusnak köszönhetem.”

Kiss László

5+1 előny, amit csak magabiztos nyelvtudással szerezhetsz meg

 Stresszmentesen és mosolyogva várhatod a családi nyaralást, mert nem fog problémát okozni, ha szólni kell, hogy estére plusz takarót szeretnél a szobádba, vacsorát rendelsz egy étteremben, vagy útbaigazítást kérsz egy helybélitől.

 Gyorsabban meg tudod mászni a vállalati ranglétrát, mert nagyobb eséllyel léptetnek elő, ha magabiztos, aktív és kommunikációképes a nyelvtudásod.

 Bátran megpályázhatsz külföldi, vagy stabil nyelvtudáshoz kötött, több fizetéssel, nagyobb felelősséggel és kreatívabb feladatokkal járó állásokat is. Ha pedig a diákunk leszel, akkor állásinterjú szemináriumunkkal profi interjú-specialistává is képezheted magad.

 Sokkal többet fogsz „érteni a világból”: egyre több dalszöveget, könyvet, cikket, videót, filmet, sorozatot fogsz megérteni. Az emberi tudástár jelentős része nem érhető el magyar nyelven. Ha magabiztos a nyelvtudásod, akkor kitárul előtted a soknyelvű világ, határtalan lehetőségeivel és felfedezésre váró kincseivel együtt.

 Ha lehúzod az angolt a problémalistádról, észre fogod venni, hogy mennyivel több lehetőséget tartogat számodra a világ, mint korábban gondoltad. Érezhetően meg fog nőni az önbizalmad, javul az önbecsülésed, ami a munkádra és a magánéletedre is pozitív hatással lesz.

 Előnyösebb üzleteket köthetsz külföldi beszállítókkal, új piacokra törhetsz be, leszoríthatod a működési költségeidet, és első kézből értesülhetsz az iparági trendekről, amivel versenyelőnybe kerülhetsz a konkurenciával szemben.

Így működünk mi: a 100% beszéd, 0% könyv módszerű tanfolyam számokban

%

Beszéd

%

Tankönyv

%

Tanulói elégedettség

%

Sikeres tanfolyamzárás

5+1 lehetőség, ami nyelvtudás nélkül egyszerűen kicsúszik a kezedből

 Ha nem beszélsz az emberiség 1. sz. közvetítő nyelvén, akkor az országhatárokon túl mindig ki leszel szolgáltatva másoknak, és nem lesz meg az új országok, városok, kultúrák valódi felfedezéséhez szükséges bátorságod.

 Ha csak konyhanyelven beszélsz angolul, akkor lecsúszhatsz egy megérdemelt előléptetéstől. Nyelvtudás nélkül talán soha nem fogod tudni megmutatni a világnak, hogy mire vagy képes.

 Ha az angol ott marad a problémalistádon, akkor életed végéig görcsbe fog rándulni a gyomrod, ha leszólít egy turista az utcán, vagy váratlanul feltesz neked valaki angolul egy kérdést.

 Ha nem tudsz megszólalni angolul, akkor eleve meg se fogsz tudni pályázni olyan jól fizető, változatos munkával, és nagy presztízzsel járó állásokat, ahol a munka nyelve az angol.

 Nyelvtudás hiányában lemaradsz külföldi ösztöndíjakról, munkalehetőségekről, nemzetközi konferenciákról, és mindig több hetes, hónapos, vagy akár éves fáziskésésben leszel a kedvenc sorozatodhoz, filmedhez, könyvedhez képest.

Ha nem tanulsz meg angolul, akkor lemondasz több millió potenciális barátról, ismerősről, szakmai kapcsolatról, és rengeteg információról, tudásról, amivel boldogabb, kiegyensúlyozottabb, sikeresebb életet élhetnél.

Akik már belevágtak és a 100% beszéd, 0% könyv módszerrel tanulnak:

„My English level was a little bit lower when I started my very first session in Speak! school. Although I am a very bold speaker, but I know I made a few mistakes, my teacher has a very patient style and she has a great English and great experience in teaching. One of my favorite part was when we practiced the words in diferent ways, like UK/british, english/US english etc. The accents and dialects are very strange sometimes, but very useful to build our skills.” (Garami Gábor)

„A Speak! módszere és tanárai nagyon sokat segítettek abban, hogy egy rozsdás, sok szempontból bizonytalan nyelvtudás-alapra építve eljussak a felsőfokú nyelvvizsgáig és elsőre sikeresen teljesítsem! Nagyon szuper volt ide járni!!! HATALMAS NAGY KÖSZI A SPEAK! TEAM-nek!!!” (Kiss Péter Tamás)

„Nagyon élveztem minden órát (ismét). Nagyon kedvesek a csoporttársaim és könnyű velük együtt dolgozni, mivel közel egy szinten van mindenki. Más nyelviskolákban ezt még sohasem tapasztaltam. Éva nagyon jó tanár, szerintem gyorsan haladunk vele. Sok türelemmel van felénk. Szerintem mindent elárul az elégedettségünkről, hogy a csoport nagy részének ez már a 4., 5. kurzusa – én most kezdem az 5.-et. Köszönöm.” (Mák Bernadett)

„Nagyon hasznosnak és szórakoztatónak találtam mindkét tanfolyamot, amin részt vettem. Mindkettőt Samír tartotta, aki kiváló tanáregyéniség, remekül magyaráz és a tudása is megalapozott. Elégedett vagyok a haladásommal, az elmúlt négy, intenzív hónap alatt sokat fejlődött az angoltudásom. Nagyon eredményesnek tartom az oktatási módszert, a sok gyakorlást. Rengeteg új szót, kifejezést tanultam a kurzusokon, sokkal könnyebben olvasok angolul, nézek filmet és igyekszem adott helyzetekben beszélni is. Kemény, de számomra nagyon eredményes négy hónap volt, amit a nyelviskolában töltöttem.” (Nagy Boglárka)

„Az összes lehetséges módszert kipróbáltam már, de eddig ettől nyertem a legtöbb tudást és bátorságot. Az A1-2-es szint után nem sokkal beszélnem kellett 5 percig egy cirka 20 fős csoportnak angolul. Mondanom sem kell, hogy nehezen ment az elején, de aztán belejöttem és a tudásszintemhez képest csodásan sikerült. Köszönöm!” (Fülöp Sándor)

„Gyarapodott a szókincsem, az új szószerkezeteket gyakrabban használom. A nyelvtan terén sok minden „megvilágosodott”. Úgy érzem, az alapok kezdenek stabillá válni, amire tudok majd építeni. Lendületet kaptam egy új tanfolyami lépcső megmászásához. Nagyon jól éreztem magam, sokat tanultam. Köszönöm a tanáromnak, hogy ilyen türelmes volt hozzám.” (Kuborczik Edit)

„Nagyon örülök, hogy túl vagyok az első tanfolyam szinten. Már várom a következőt! 🙂 Magabiztosabb lettem, életemben először NEM UTÁLOM AZ ANGOLT! Sőt! Szeretem azt amivé, akivé változtam! Eladóként dolgozom és a munkahelyemen is sikeresebb lettem, mivel sokkal jobban ki tudom szolgálni a vevőket. Fontos a helyes angol nyelvtudás az élet bármely területén! Jó helyen vagyok, jó időben! Köszönöm.” (Juhász Andrea)

„Hogy mit is éltem meg sikernek? Először is azt, hogy sikerült végigcsinálnom. Elég húzós időszak volt, de Szanditól s a csoporttársaimtól megkaptam a támogatást, amely továbbvitt. Sikerként élem meg a tanfolyamnak köszönhetően, hogy ha külföldiekkel találom szemben magam, már nem esek pánikba. Egyre több szót ismerek fel a mindennapokban és egyre jobban szeretem az angolt.” (Tóth Renáta)

„Már nem aggódom amiatt, hogy esetleg soha az életben nem fogok rendesen angolul beszélni. Sokat kellett gyakorolni a kurzuson, de szerintem van eredménye. Maga a gyakorlás is könnyebbé vált számomra. Tudom, hogy még nagyon sokat kell fejlődnöm a magam számára kitűzött cél érdekében, de el is fogom azt érni. Ebben Juli nagyon sokat segített nekem és remélem, hogy fog is, a következő tanfolyamon.” (Simon Péter)

Belevágok a tanulásba, és kipróbálom a 100% beszéd, 0% könyv módszert

A regisztrációt követően a munkatársaink 3-5 munkanapon belül keresni fognak telefonon, hogy egyeztessenek veled egy időpontot szintfelmérőre. Ha most regisztrálsz, akkor megajándékozunk Azonnal használható mondatok c. nyelvi túlélőkészletünkkel, amiben összegyűjtöttük Neked a hétköznapokban leggyakrabban előforduló szituációkhoz (étterem, szálloda, utazás stb.) tartozó, instant életmentő szavakat, kifejezéseket és mondatokat.

Nem akarok lemaradni a lehetőségekről,
meg szeretnék tanulni angolul és letöltöm
az “Azonnal használható mondatok” c. nyelvi
túlélőkészletet:

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

1134 Budapest Klapka utca 11.

Ugorj be egy kávéra

1134 Budapest, Klapka utca 11.

Hívj minket

+36 1 255 222

Share This