Milyen tanfolyamok közül választhatsz?

Online angol tanfolyam vagy online magánóra
 • Választhatsz csoportos (6-14 fős) online angol óráink, kiscsoportos (2-3 fős) online óráink és online magánóráink közül.
 • Az órákra videóhívással tudsz becsatlakozni, így online élvezheted a 100% beszéd, 0% könyv módszer előnyeit.
 • Az oktatás időpontja rugalmas, együtt fogjuk kialakítani azt a beosztást, ami neked és tanárodnak (illetve az esetleges csoporttársaidnak) is megfelel.
 • Egy tudásszint elvégzése kb. 30-60 órába fog telni, attól függően, hogy egyéni vagy csoportos tanulást választasz.
Hétköznap délelőtti angol nyelvtanfolyam
 • A hétköznap délelőtti tanfolyamaink 60 órásak (60×45 percesek), és kb. 2 hónapig tartanak.
 • Az oktatás hétfő/szerda, vagy kedd/csütörtök ritmusban zajlik, vagyis hetente 2 alkalommal találkozunk egymással.
 • Az órák 9:00-kor kezdődnek és 12:15-kor érnek véget, közöttük pedig egy 15 perces szünetet tartunk.
Hétköznap délutáni / esti angol nyelvtanfolyam
 • A hétköznap délutáni / esti tanfolyamaink 60 órásak (60×45 percesek), és kb. 2 hónapig tartanak.
 • Az oktatás hétfő/szerda, vagy kedd/csütörtök ritmusban zajlik, vagyis hetente 2 alkalommal találkozunk egymással.
 • Az órák 17:00-kor kezdődnek és 20:15-kor érnek véget, közöttük pedig egy 15 perces szünetet tartunk.
Szombati angol nyelvtanfolyam
 • A szombati tanfolyamaink 60 órásak (60×45 percesek), és kereken 10 hétig tartanak.
 • Az oktatás értelemszerűen szombaton, 1×6 órában zajlik.
 • Az órák 9:00-kor kezdődnek és 14:00-ig tartanak, közöttük pedig két 15 perces szünetet tartunk.
Nyelvvizsga felkészítő tanfolyam
 • A Speak! a nyelvvizsga felkészítő tanfolyamokat is megreformálta és a saját fejlesztésű tananyagunk révén mi vagyunk a város szóbeli nyelvvizsga specialistái.
 • A nyelvivzsga felkészítők 64 órásak (2×32 órásak), hétköznapi és szombati csoportok is vannak.
 • Körülbelül fél évente indítunk nyelvvizsga felkészítőt.

További részletek és jelentkezés itt.

Már tudod is, hogy milyen időpontban tudnál jönni tanulni? Jelentkezz be ingyenes szintfelmérőre, és le is csaphatsz az első szabad helyre.

Nézd, rólunk mondták ezt a sok szépet:

“Nagyon szuper volt, az első órához és magamhoz képest rengeteget fejlődtem. Bővítettem szókincsemet, és a sok új idiómának köszönhetően választékosabban tudom kifejezni magam. Sokat segített a tanfolyam az önbizalmam növelésében is, eddig majdnem elájultam, ha valaki angolul szólt hozzám, de ma már merek és próbálom magabiztosan használni a nyelvet. Bár még nem értem el a célomat, szeretnék minél magabiztosabban és folyékonyan beszélni, akár külföldön is megállni a helyem. Ezért alig várom, hogy elkezdjem a következő kurzust! Már ki sem bírnám a Speak!-es délutánok nélkül!” (Kelemen Cintia)
“Szerintem véletlenek nincsenek, ha valami vagy valaki jön az ember életében, akkor az jelentőséggel kell, hogy bírjon. Mikor újra döntésre jutottam, hogy pallérozni kellene az elmúlt évtizedek alatt keservesen, gátlásokkal megszerzett tudásomat, valamilyen csoda folytán ebbe az iskolába kerültem. Magyarázatot még nem találtam, de tény, hogy az elmúlt néhány hónapban fény gyúlt az alagút végén. Hogy érthető legyen: készülni, dolgozni, tanulni kell, és működik. Talán ez az elmúlt 2 hónap elsődleges sikere. Köszönet Timinek és a módszernek. Csókok.” (Polgári József)
“Intenzív kurzus volt, sok munkát követelt tőlem, hogy talpon maradjak, de Petrától maximálisan minden segítséget megkaptam. Az egyik történetmesélős gyakorlat hozta meg a legnagyobb fejlődést, ez segített sokat abban, hogy merjek spontán beszélni másokhoz, felvállalva, hogy esetleg nyelvtani hibákat ejtek. Tetszett a szókincskészlet, a témák, Petra pedig továbbra is szuper! Köszönöm.” (Simigné Tanka Éva)
“A legnagyobb érdem, hogy az új szavak még az órán készség szinten tudjuk gyakorolni, és mind a szókincs, mind a nyelvtan úgymond zsigerből jön már az otthoni első átismétlés során is. Extra könnyen felejtek személy szerint, ha nem foglalkozom mellette a dologgal (szó, nyelvtan), de itt megmarad. Hasznos volt a tanfolyam.” (Megyesi Attila)
“Az a sikerem, hogy lassan kezdem érteni a dalszövegeket. Kezd több bátorságom lenni ahhoz, hogy megszólaljak angolul. Ez a tanfolyam megerősítette bennem, hogy igen, képes vagyok megtanulni angolul! :D” (Bíró Hédi)
“A tanár mindig felkészült volt és jól adta le az anyagot. A tanítási módszer pedig hasznos a többi módszerhez képest. A beszédközpontú tanfolyam sokat lendített az élőbeszédemen. És nem csak a beszéd terén lettem bátrabb, hanem sokkal jobban megértem hallás után a szövegeket. Köszönöm!” (Mohácsi Zoltán)
“Első alkalommal vettem részt az iskola óráin. Újfajta módszerrel ismerkedtem meg a tanulás terén. Szerintem egy kicsit sikerült feloldanom az angol nyelven történő megszólalás problémáját. Sokat kell még gyakorolnom, de az iskola tanárai segítenek. A pozitív visszajelzések meggyőznek arról, hogy én sem vagyok elveszett ember az angol tanulás terén.” (Buzás Aranka)
“Köszönöm szépen a Speak!-nek a módszert és a más szemléletet az angoltanuláshoz. A tanfolyamon jól éreztem magam, annak ellenére, hogy fárasztó szellemileg koncentráltnak lenni végig az órákon. Reni NAGYSZERŰ munkát végzett, és mindig jól tette a helyére az összekeveredett mondatokat.” (Sinkó Mihály)

Nézd, rólunk írták ezt a sok szépet:

“Úgy érzem, hogy egyre jobban haladok a kitűzött cél felé. Sokat nőtt a nyelvi magabiztosságom az angol kapcsán, erről szinte minden nap kapok visszaigazolást a munkahelyemen. Szintén jó dolog, hogy a kedvenc sorozataimat már gond nélkül tudom nézni angol felirattal, és lassan, de biztosan a felirat is elhagyható lesz. Nemrég részt vettem egy 4 napos szakmai tanfolyamon, amely 100%-ban  angol nyelven zajlott. MINDENT értettem és aktívan részt tudtam venni az órákon, kérdéseket tettem fel, interaktív feladatokat oldottam meg stb. Az angoltanulás szempontjából hatalmas sikerélménynek könyveltem el a dolgot.” (Kollár Csaba)

Mennyibe kerül egy tanfolyam a Speak!-ben?

Az óradíjaink 1250 Ft és 1833 Ft között mozognak.

Ez azt jelenti, hogy a különböző kedvezmények mértékétől és a fizetés módjától függően 74.990 Ft és 109.990 Ft közötti összegbe kerül egy tanfolyam a Speak!-ben. A második tanfolyamukat kezdő diákokra pedig további kedvezmények várnak.

Vagyis középkategóriás áron kaphatsz egy olyan szolgáltatást, amivel a diákjaink 98%-a volt elégedett az elmúlt 5 évben.

17 tudásszint közül választhatsz: teljesen kezdőtől a Fluent English-ig

A Speak! Nyelviskola 1020 órás, 17 szintes képzési programjába (szinte) bármilyen szinten be tudsz kapcsolódni.

Ha teljesen kezdő vagy (A1-1), éppen a középfokú nyelvvizsga kapujában állsz (B2-2, B2-3), vagy akár már tárgyalóképes az angolod (C1-1), nálunk olyan képzést kapsz, amivel szintet ugorhat a kommunikációd.

„Mit jelent az, hogy A1-1, vagy C1-1?”

A tanfolyami szintek elnevezései az Európai Tanács által kidolgozott ún. Közös Európai Referenciakeret útmutatását követik. Ez az útmutató arra szolgál, hogy a nyelvoktatásban Európa-szerte egységes megnevezéseket és azonos tudást elérését igazoló szinteket használjanak a nyelviskolák.

A Közös Európai Referenciakeret a nyelvtanulókat három nagy csoportba (A: kezdő, B: középhaladó, C: haladó) sorolja, amelyeket hat szintre (A1, A2, B1, B2, C1, C2) és további modulokra (A1-1, A1-2, A2-1 stb.) lehet osztani.

Jelenleg A1-1-től C1-4-ig indítunk kurzusokat, vagyis a 0-ról a felsőfok legtetejéig (Fluent English) kísérünk téged az angoltanulásban.

Máris tudni akarod, hogy milyen szinten állsz? Várunk!

Milyen a 100% beszéd, 0% könyv módszerű angol nyelvtanfolyam diákszemmel?

Kipróbálom a 100% beszéd, 0% könyv módszert

Töltsd ki az alábbi űrlapot. A szintfelmérés egész évben folyamatosan zajlik. A bejelentkezést követően a munkatársaink 3-5 munkanapon belül keresni fognak telefonon, hogy egyeztessenek veled egy időpontot a szintfelmérőre. Ha most regisztrálsz, akkor bónuszban letöltheted 5 nyelvtanulási mítosz c. tanulmányunkat. Az anyagból megtudhatod, hogy miért nem érted el eddig az angollal kapcsolatos céljaidat és mit kell tenned azért, hogy meg merj szólalni angolul.

Érdekel a 100% beszéd, 0% könyv módszer,
tudni szeretném a tudásszintemet és letöltöm
az "5 nyelvtanulási mítosz" című tanulmányt

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Magyarország 1. sz. nyelvtanulási blogja

Minden, amit valaha tudni akartál az angoltanulásról
Belelapozok
Share This