Nem megy a beszéd?

100% beszéd, 0% könyv módszerünk

megoldja a nyelvedet!

Itt az első lépés:

Régóta tanulsz angolul, de nem mersz megszólalni?

Évek, évtizedek óta tanulod az angolt, de nem megy a beszéd? Gyomorgörcsöd van attól, ha arra gondolsz, hogy meg kell szólalnod? Legszívesebben a küszöb alá bújnál, ha leszólít egy turista az Oktogonon? A 100% beszéd, 0% könyv módszerű angol nyelvtanfolyam segíthet.

Sokszor belevágtál már, de nem érted el a célod?

Sok pénzt elköltöttél és sok módszert kipróbáltál már, de nem jutottál egyről a kettőre? Hatástalan iskolai órák, hagyományos tanfolyamok, unalmas és költséges magánórák helyett tanulj 100% beszéd, 0% könyv módszerünkkel. Tanulj mosolyogva, sokat beszélve, és érj célba!

Nem tökéletes, ezért inkább nem is mondod?

Úgy érzed, hogy ha nem tökéletes a mondatod, jobb meg se szólalni? Papíron legalább 6-7 igeidőt ismersz, de nem tudsz kérni egy pohár vizet, vagy elintézni egy jegyfoglalást a neten? Elméleti tudás helyett a 100% beszéd, 0% könyv módszerrel használható tudást szerezhetsz.

“Miért hatékonyabb a csoportos angol nyelvtanfolyam, mint az önálló tanulás?”

Előfordult már, hogy hirtelen elhatározásból vagy lustaságból elhalasztottad az otthoni tanulást?

A nyelvtanfolyam fix időpontjához könnyen hozzáigazíthatod a programjaidat, és nehéz „elcsábulni”, hogy elhalaszd az aznapi angolórát! Ráadásul ha jó a csapat a tanulás egyúttal közösségi élményt is nyújthat és eszedbe se jut kihagyni a következő alkalmat.

Te egyedül szeretsz bulizni? Vagy szerinted is jobban telik társaságban az idő?

A csoportos angol nyelvtanfolyam és az egyéni tanulás között az a különbség, mint egy jó hangulatú házibuli és egy tv előtt töltött magányos este között. Egy jó csoport tagjai ösztönzik, motiválják egymást és persze lehetőséged nyílik gyakorolni a hangos beszédet és a kiejtést is.

“Mitől jobb a beszédközpontú angol nyelvtanfolyam, mint a hagyományos tanfolyamok?”

A papír vagy a valódi nyelvtudás a cél?

Sok olyan diákunk van, akik már megszerezték a nyelvvizsgát mégsem tudnak megszólalni angolul. Miért? Mert a hagyományos módszerrel tanító iskolák nem kommunikálni, írni, beszélni tanítanak meg, hanem teszteket kitölteni és vizsgakérdésekre válaszolni. Nálunk az angol nyelvtanfolyam elsősorban a magabiztos nyelvtudás megszerzéséről szól, amivel nevetve le tudod tenni a nyelvvizsgát is.

Tudsz kérni angolul egy pohár vizet?

A kérdés nyilván sarkított, de ha a válaszod nem, akkor egészen biztosan neked találták ki a beszédközpontú angol nyelvtanfolyam módszereit. A “régi iskolákkal” szemben mi a folyamatos beszédben, az életszerű szituációkra való tudatos felkészítésben és a rengeteg gyakorlásban hiszünk. Ezért az angol nyelvtanfolyam óráinak 100%-a beszéd, mert angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni.

5 érv a 100% beszéd, 0% könyv és a beszédközpontú angol nyelvtanfolyam mellett

Ha már sokszor nekifutottál, de mindig megakadtál az angol tanulásban, akkor itt a helyed.

A Speak! Nyelviskola 100% beszéd, 0% könyv módszerével garantáltan eléred a céljaidat: diákjaink több mint 90%-a elégedett volt a tanfolyamával.

Ha eleged van a görcsös, izzadtságszagú, magyarázós angol nyelvtanfolyamokból, akkor itt a helyed.

A Speak! beszédközpontú, gyakorlatorientált oktatási módszereivel valódi, használható nyelvtudást kapsz. A tanáraink pedig nem csak szakmailag felkészültek, de törődnek is veled és segítenek valóra váltani az álmaidat.

Ha nem akarsz alacsony színvonalú, túlzsúfolt és hatástalan tanfolyamokra vagyonokat költeni, akkor itt a helyed.

A Speak! Nyelviskola korrekt árakon nyújt minőségi szolgáltatást. Nem kertelünk: a 60 órás tanfolyamok szintjétől és intenzitásától függően, 1150-1450 Ft/óradíjjal tudsz számolni. A beszédközpontú angol nyelvtanfolyam a legjobb befektetés.

Ha nem akarsz fölöslegesen venni még egy méregdrága nyelvkönyvet azért, hogy a könyvespolcon álljon, akkor itt a helyed.

A Speak! tanfolyamain nincs jegyzetköltség és nem vetetünk meg veled egy újabb porfogót. Minden szükséges információt megkapsz az angol nyelvtanfolyam óráin ahhoz, hogy elérd a célodat és megtanulj angolul.

Ha azt mondták, hogy nincs nyelvérzéked és már nem hiszel benne, hogy képes vagy megtanulni angolul, akkor itt a helyed.

A Speak! Nyelviskola küldetésének tartja, hogy mindenkit megtanítson angolul. Olyan oktatási programot dolgoztunk ki, amellyel bárkit, bármilyen szintről képesek vagyunk eljuttatni a kommunikációképes nyelvtudásig. A nyelvérzék pedig egy mítosz. Ne higgy azoknak, akik meg akarnak fosztani azoktól a lehetőségektől, amiket a nyelvtudás adhat.

Rólunk mondtátok

„Nagyon örülök, hogy le tudtam győzni a kényelmességemet és rávettem magam, hogy újra tanuljak. Nem tudom miért, de egy nyári napon jött az az érzés, hogy „tanulj angolt, legyen biztos tudásod”. Innentől kezdve nem volt megállás. Örültem, hogy rátaláltam erre az iskolára, mert mindenféleképpen a beszéd volt fontos a számomra. A csoport és Évi is szuper és nagyon jó hangulatban telnek az órák. Azt érzem, hogy fejlődtem, sok új dolgot tanultam sok és a hiányosságok a helyére kerültek. A sok gyakorlástól szinte az óra végére tudjuk a nyelvtant és a szavakat. Fantasztikusan jól működik ez az új fajta tanítás, tanulás. Az extra házik, ami tényleg extra, mire a végére értem, ha akartam, ha nem, megtanultam. Először nem értettem, hogy mire jó ez a sok írás egy „speak” iskolában, de most már „I get it”. Köszönöm Évi munkáját: nagyon jó itt és így tanulni.”

Gabi

“Nagyon jól éreztem magam az órákon. Még mikor hullán is érkeztem az órára, akkor is feldobódva távoztam. Sokat fejlődött a bátorságom, hogy beszéljek, és a tanfolyam rámutatott, hogy mik azok a hiányosságok, amin még javítanom kell. A leckék nagyban hozzájárultak ahhoz, hogyha nem is volt időm konkrétan leülni a szavakat megtanulni, a mondatalkotásnál annyit gondolkodtam rajta, hogy észrevétlenül is belement a  fejembe. Zsani nagyon jó tanár, megadta a kellő visszajelzést mindenre, az órán pörgetett minket és motivált.”

Anett

“Több, mint 20 év sikertelen megszólalás és bátorság híján a kezdő tanfolyam elvégzése után már leszólítottam és szóba elegyedtem a walesi sógorommal! Kicsit bátortalanul –még- de elmondtam, amit szeretem volna: a walesi kastélylátogatásom élményét (pár mondatban), a kisbabájuk gyönyörűségéről (kicsit bővebben), és saját nyelvén „indítottam útnak” minden nap a munkába menet.Magamhoz képest hatalmas fejlődés! A férjem is megjegyezte, hogy „szépen haladok”! És most már türelmetlen se vagyok az angollal kapcsolatban: nem akarom egyből folyékonyan és tökéletesen, mert rájöttem, hogy „az út a lényeg” :) Köszönöm a lehetőséget, a módszert, és külön köszönet Évinek az odaadó, kitartó lelkesedéséért! Folyt. köv. szeptemberben!” Zsombák Ildikó
“Azért jelentkeztem intenzív tanfolyamra, mert szükségem lesz hamarosan a nyelvre az új munkámban. Nyári szünet van a jelenlegi munkahelyemen, ezért tudtam bevállalni, és nem bántam meg. Kicsit fárasztó volt, hogy minden nap készülni kellett a következő órára, de megérte. Egyre bátrabban beszélek, és merem felvállalni azt is, ha esetleg hibázom. Folyamatosan kaptam biztatást az órákon a tanártól is és a tanulótársaktól is. Tovább szeretném folytatni mindenképpen, itt nem szabad abbahagyni. Érzem, hogy sokkal gyorsabban haladok a céljaim felé, mint ezelőtt bármikor. Nagyon jó a rendszer és az oktatókkal is eddig maximálisan meg vagyok/voltam elégedve. Köszönöm Speak!:) Köszi, Gergő :)” Dankó-Bakai Brigitta
“My success story is, hogy ezt a mondatot már így el tudom kezdeni:) Korábban több alkalommal nekifutottam az angoltanulásnak. Vagy nyelviskolákban, vagy online felületen, de egyiket sem éreztem úgy, hogy „igen, ez az” „ezt akarom csinálni, nézzük, meg mire jutok”. Eddig ez az első, szóval gratulálok az iskolának és magamnak is :) Az elkötelezettség mellett pedig sikerült sok-sok dolgot strukturálni, helyre rakni a fejemben, amit korábban tanítottak, de nem sikerült megtanulni. Érzem hogy ez a rendeződés és régi kavarodás, kézzel-lábbal angol leváltása még folyamatban van, de már jó úton! :) Emellett egy jó kis csapat jött össze, akikkel remek hangulatú órákon vettünk részt, amiben a tanárunknak is nagy szerepe van :)” Balogh Lívia
“Hogy mit is éltem meg sikernek? Először is azt, hogy sikerült végigcsinálnom. Elég húzós időszak volt, de Szanditól s a csoporttársaimtól megkaptam a támogatást, amely továbbvitt. Sikerként élem meg a tanfolyamnak köszönhetően, hogy ha külföldiekkel találom szemben magam, már nem esek pánikba. Egyre több szót ismerek fel a mindennapokban és egyre jobban szeretem az angolt.” Tóth Renáta
“Hosszú évek után félbehagyott tanulásomat folytattam itt. Az elmúlt hónapokban rengeteget fejlődtem, szuper csapat alakult ki, Szandi remek ember és remek tanár. A nyári szünet miatt most abbahagyom kis időre a tanulást, de szeptemberben mindenképp visszatérek. Remélem hasonlóan jó csoportban és oktatóval tudok továbbtanulni.” Deczky Anikó

 Ti kérdeztétek, a diákjaink válaszoltak:

 

“Mi a garancia arra, hogy a Speak! tanfolyamain a pénzemért valódi nyelvtudást kapok?”

 

“Nagyon tetszik a tanfolyam. Az főleg, hogy a Julitól sokat tanulom a kiejtést, és így már nem fogok félni külföldön megszólalni. Sok szerkezet, amit begyakoroltunk már beugrik „készségszinten”.” (F.I.)

“Sokszor elakadtam már az angol tanulásban és félek az újabb kudarctól. A Speak! tanfolyama mitől lenne más? Biztos, hogy nem fogok csalódni?”

 

“Sokszor belefogtam már az angoltanulásba, de néhány hét után feladtam. Nem tetszett az angol nyelv, gondolom pont amiatt, hogy nem ment, és a tanár nem tudott motiválni. Júlia kiejtése lenyűgöző és minden vágyam, hogy egyszer ilyen szépen beszéljek. A tanfolyam számomra már ezért is sikeres volt. Lelkes lettem, meg merek szólalni, és a tudásom is bővült. Hálás vagyok nektek, örülök, hogy vagytok. Sokat segített a módszeretek és a szívemet melengeti, hogy a folyosón már az első héten a nevem szólítottatok.” (J.M.)

 

“Tetszik, amit a Speak! képvisel. Hogy elsősorban a beszédre koncentráltok és odafigyeltek a diákjaitokra. De mennyire hatékony a módszeretek? Mennyire ad hasznos tudást?”

 

 

“Köszönöm Nektek! Azt tapasztaltam, hogy pont azt kaptam, amit ígértetek. A bizonytalanságaim helyre kerültek, pontosodtak a jelentések. A párokban való gyakorlás és beszélgetés erősítette bennem, hogy meg merjek szólalni.” (A.Zs.)

“Nagyon hasznosnak éreztem a képzést. Nagyon jó volt a hangulat a csoportban és sokkal jobban haladtam így, mint régen az iskolában. Zsani nagyon aranyos, kedves és segítőkész volt velünk. Szeretnék a jövőben is itt tanulni és ugyanennyi sikerélményt szerezni, mint ebben a pár hónapban.” (Sz.M.)

 

A következő tanfolyam indulásáig hátralévő idő

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Kipróbálom a 100% beszéd, 0% könyv módszert

A regisztrációt követően a munkatársaink 3-5 munkanapon belül keresni fognak telefonon, hogy egyeztessenek veled egy időpontot szintfelmérőre. Ha most regisztrálsz, akkor megajándékozunk 5 nyelvtanulási mítosz c. tanulmányunkkal. Az anyagból megtudhatod, hogy miért nem érted el eddig az angollal kapcsolatos céljaidat és mit kell tenned azért, hogy meg merj szólalni angolul.

Érdekel a 100% beszéd, 0% könyv módszer,
tudni szeretném a tudásszintemet és letöltöm
az "5 nyelvtanulási mítosz" című tanulmányt

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

1134 Budapest, Klapka utca 11.

Maradt még kérdesed? Tedd fel nekünk!

Ugorj be hozzánk

1134 Budapest, Klapka utca 11.

Hívj minket

+36 1 255 2222

Tudj meg többet rólunk, kövesd Speakman blogját!

[Angol mumusok] Felejtős nyelvtanulási mítoszok

Ezeket a nyelvtanulási mítoszokat kell elfelejtened, ha meg akarsz tanulni angolul beszélni A nyelvtanulásnak ugyanúgy megvannak a maga mítoszai, mint a sportnak, a tudománynak, a politikának, vagy az üzletnek. A nyelvtanulási mítoszok egy része ártalmatlan butaság,...

Így írj ellenállhatatlan angol önéletrajzot 5 lépésben

Így írj ellenállhatatlan angol önéletrajzot 5 lépésben Az önéletrajz – a motivációs levéllel együtt – olyan, mint egy írásbeli állásinterjú. Erősen szűr, és sorsok fölött dönt. És ugyanúgy megvannak a vastörvényei, mint az angol állásinterjúknak. Most megmutatom,...

5 tipp a csont nélküli angol állásinterjúhoz

5 tipp a csont nélküli angol állásinterjúhoz Az állásinterjúk már önmagukban nagyon stresszesek – de ez az érzés csak fokozódik, ha idegen nyelven kell beszélgetned a HR-essel. Mondok 5 tippet, amivel alaposan felkészülhetsz egy angol állásinterjú kihívásaira. A neten...

[Interjú] „Döbbenetes, hogy honnan indultam, és hova jutottam.”

„Döbbenetes, hogy honnan indultam, és hova jutottam.” - interjú Melindával, az Év Diákjával 2016 márciusában meghirdettük a Hónap Diákja versenyt, hogy kifejezhessük elismerésünket azon diákjaink iránt, akik példamutató hozzáállással és szorgalommal tanulnak nálunk...