Az angoltanulás napja

4 óra alatt megtudod miért nem megy az angol és megmutatom a módszert, amivel megtanulhatsz beszélni. Gyorsan. Hatékonyan. Tankönyvek nélkül.

Március 23. 16:00 | Bijó Rendezvényközpont (Budapest, Róbert Károly Körút 96-100.)

Mutasd a programot

Nem mersz megszólalni?

Pedig tudod, hogy szükséged van az angolra.

 

Szembesülsz vele a családi nyaraláson, az egyetemi felvételin, a céges meetingeken, amikor állásajánlatok között válogatsz, vagy térképpel a kezében elindul feléd egy turista a Deák téren.

Egyre cikibb, hogy gombóc van a torkodban, mert nem mersz, vagy nem tudsz megszólalni angolul.

Érzed, hogy tenned kéne valamit.

De mit? Hogyan csináld? Merre indulj el egyáltalán?

Itt megkapod a kezdőlökést, hogy profi nyelvtanulóvá válj

Összeraktunk neked egy 4 órás tréninget, amivel örökre elfelejtheted a gyomorgörcsös angoltanulást, felrobbanthatod a tanulásod útjában álló akadályokat és elindulhatsz a magabiztos nyelvtudás felé vezető úton.

A tréning nyomokban sem tartalmaz fölösleges elméleti magyarázatokat, vagy tanulástechnikai bullshitet. Viszont percenként két „aha-pillanatod” lesz, rengeteg gyakorlati tanácsot fogsz kapni a tanuláshoz és a kezedbe adom a módszert, amivel meg fogsz tanulni angolul beszélni.

Ezt a három dolgot garantáltan megtudod a tréningen:

Hol tartasz most

Megtudod, hogy most kb. milyen szinten van az angoltudásod és eddig miért nem értél célba a nyelvtanulással.

Hova fogsz eljutni

Eláruljuk a „titkot”, hogyan tanítottunk meg az elmúlt 4 évben 3500+ embert angolul beszélni.

Hogyan érsz célba

Megmutatom és ki is próbáltatom veled azt a módszert, amivel profi nyelvtanuló és angolul beszélő ember leszel.

Akkor most ábrándozz egy kicsit, aztán még többet elárulunk!

Képzeld el, hogy lazán megpályázod azokat az állásokat, amelyekhez működő angol nyelvtudás kell. Mert biztos vagy benne, hogy már az angol nyelvű állásinterjún olyan fesztelenül társalogsz, mintha mindig is ezt csináltad volna. A felturbózott angollal a tuti állás vagy az előléptetés nem csak álom többé.

Képzeld el, hogy feltalálod magad mindenütt, ahol angol nélkül eddig marslakónak néztek volna. Bárhol, bármilyen hétköznapi szituációban megered a nyelved. Szállást foglalsz, vásárolsz, útba igazítasz, ismerkedsz, barátkozol. Végre nem csak lesed, mi folyik az Instagramon, a LinkedInen vagy a gamerek között, de részt is veszel abban, ami érdekel.

Képzeld el, hogy könnyedén magadhoz ragadod a szót. (Az angol szót természetesen.) Végre hallják a hangodat a munkahelyi mítingeken, tréningeken. Bátran felemeled a telefont, lezseren ügyintézel reptéren, szállodában, bankban, bárhol.

Képzeld el, hogy eredetiben élvezheted kedvenc sorozatodat, könyveidet és igen, a szakirodalmat is. Kinyílik a világ, mert nem csak beiratkozni tudsz egy angol nyelvű online egyetemi kurzusra, de el is végzed. Mert érted, beszéled a nyelvet.

És most képzeld el azt is nyugodtan, hogy azt a pénzt, amit porosodó nyelvkönyvekre, izzasztó magánórákra kiadtál, inkább valami hasznosra költötted volna. (Lehet, hogy rég kitelt volna belőle egy londoni repjegy?)

Szia, Dunay Péter vagyok, és én leszek a trénered

Dunay Péter

Dunay Péter

Dunay Péter vagyok, a Speak! Nyelviskola alapítója, szakmai vezetője, és az Angoltanulás napja tréning előadója.

Több mint 20 éve foglalkozom angoltanítással, és 4 éve vezetem a szakmai munkát a Speak! Nyelviskolában. Ez idő alatt több ezer embernek mutattam meg, hogyan lehet sokat beszélve, nyilvános szereplés és tankönyvek nélkül megtanulni angolul beszélni.

A rendezvény trénereként két évtized, több tízezer órányi tanítási tapasztalatával fogok segíteni neked összerakni azt a személyre szabott nyelvtanulási edzéstervet, amivel elérheted az angollal kapcsolatos céljaidat.

Nézz bele a 2017-es Nyelvparádén tartott előadásomba, ami után eldöntöttem, hogy megcsinálom ezt a rendezvényt, az Angoltanulás napját:

Mikor gyere el mindenképpen az Angoltanulás napjára?

Ha az alábbi kérdések közül legalább 1-re igen a válasz, ez a te rendezvényed!

✔ Többször nekifutottál már a tanulásnak, mégsem mersz megszólalni angolul?

✔ Rég tervezed, hogy kezdesz végre valamit az angollal, ha már annyi éven át tanultad?

✔ Földbe gyökerezik a lábad, ha térképpel a kezében elindul feléd egy turista a Deák téren?

✔ Legszívesebben az asztalra csapnál, és azt mondanád: na, most volt elegem a kudarcokból?

✔ A hagyományos módszerekkel csak a szótárfüzeted vastagsága nőtt, nem a nyelvtudásod?

✔ Irigyled a zsíros állásokat azoktól, akik már az interjún bevágódnak laza angolságukkal?

✔ Szerinted is ciki a szinkronosat választani a filmekből, ha eredetiben is megérthetnéd őket?

✔ Szeretnéd, hogy ne csak papíron legyen jó az angolod?

Az angolt 1,5 milliárd ember beszéli a Földön. Ugye vetted a lényeget: beszéli. Az Angoltanulás napján Péter neked is megmutatja azt a módszert, amivel te is képes leszel erre.

A rendezvény után pedig égni fogsz a vágytól, hogy minél előbb elkezdhesd beszédközpontúan tanulni az angolt.

Ha megismered a Dunay-féle beszédközpontú módszert, soha többé nem akarsz majd tankönyvekből tanulni, mert érezni fogod mennyivel hatékonyabb és felszabadítóbb beszédcentrikusan, kínos nyilvános szereplés és fölösleges elméleti magyarázatok nélkül angolul tanulni.

Az Angoltanulás napjáig hátralévő idő:

A rendezvény létszámkorlátos (max. 115 fő) és a jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk elfogadni, szóval nem árt sietni.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A mesés helyszín

A központ és a konferenciaterem is kényelmes, esztétikus és olyan érzésed lesz, mintha az egész épületet kikapcsolódásra tervezték volna. Ki mondta, hogy nyelvtanulási rendezvényt csak leharcolt középiskolai osztálytermekbe lehet szervezni? Itt még a környezet is támogatni fog abban, hogy elindulj a profi nyelvtanulóvá válás útján.

A Bijó Rendezvényközpont autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Az 1-es villamos Reitter Ferenc utcai megállója közvetlenül a ház előtt található, a 32-es busz pedig az épület oldalánál, a Reitter Ferenc utcában áll meg. Az irodaház mellett kerékpárút halad el, a környéken ingyenes a parkolás az autóknak.

Megközelítés

1135 Budapest, Róbert Károly Körút 96-100.

Autóval, 1-es villamossal, 32-es busszal

Elérhetőségek

+361 255 2222

Bijó Rendezvényközpont

Jelentkezz itt és most a tréningre

A belépőjegy ára jelképes 5490 Ft. Konkrétan ennyit fizetsz két végigásítozott, magyarázós magánóráért, amitől nem fejlődik az angolod.

Az Angoltanulás napján ugyanezért a pénzért 240 percnyi interaktív tudásátömlesztést kapsz és kipróbálhatod azt a brutálisan hatékony beszédközpontú nyelvtanulási módszert, amivel közel 4000 embert tanítottunk meg angolul beszélni.

A Basic belépőd mellé ajándékba adjuk Nem mersz megszólalni angolul? Avagy a nyelvérzék mítosza c. könyvünket is. A könyv 94 oldalában még mélyebbre ásunk és elmondjuk, hogy mik a rejtett okai annak, hogy miközben egy átlag magyar 1 200 órát tanul le 10-12 év alatt felnőttkoráig, képtelen elintézni egy egyszerű éttermi rendelést, és jéggé dermed a Deákon, ha leszólítja egy turista.

Ha a Prémium jegyet választod, akkor a rendezvény után hazaviheted I understand c. értés- és kiejtésjavító segédanyagunkat is, amelyben közel 3000 db, 153 kiejtési kategóriára bontott szót gyúrhatsz át a 107 oldalas munkafüzet és a 12 órányi hanganyag segítségével, hogy professzionális legyen a kiejtésed.

VIP jeggyel pedig nem csak a könyvet kapod kézhez, hanem egy 2×4 órás, beszédközpontú állásinterjú tréningre is eljöhetsz, amivel angol állásinterjú-specialistát faragunk belőled. Bónuszban pedig a rendezvény napján, rögtön a helyszínen és teljesen ingyen felmérjük a tudásszintedet (írásban és szóban), az élményt pedig egy személyre szabott oktatási tanácsadással maxolhatod ki.

A kiadványok egyike sem kapható kereskedelmi forgalomban és jelenleg kizárólag ezen a rendezvényen, a belépőjegyeddel együtt tudod beszerezni.

Jelentkezem az Angoltanulás napjára

Péter eddigi előadásairól mondták

„Egy teljesen más nézőpontot kaptam és megértettem, hogy miért is kezdem sokadszorra az angoltanulást. Jó hangulatban, interaktívan vezette le Péter a tréninget, sok példával illusztrálva mindent. Nagy kedvet csinált az újrakezdéshez. Nagyon köszönöm, hogy a reggel óta szép napomat szép estébe vitte át!” (Bánki Andrea)

„Több alkalommal kezdtem el angoltanfolyamot. Az összes tanfolyamon az említett hibák jelentkeztek. Nagyon bízom abban, hogy most végre jó helyre kerültem és végre megtanulhatok angolul.” (Ertner Tamás)

„A tréning folyamatosan lekötötte a figyelmemet. Tetszett az előadásmód, kellemesen éreztem magam. A tréning felépítésével és tartalmával is elégedett voltam, úgy érzem, talán közelebb kerültem ahhoz, hogy megtaláljam a helyes utat a számomra megfelelő nyelvtanuláshoz.” (Bordás Gábor)

„A mai nap számomra nagyon tanulságos volt és motiváló. Rájöttem arra, hogy szükségem van a változásra, hogy új dolgokat és praktikákat vessek be, ha nyelvet szeretnék tanulni. Hogy minden nap foglalkozzak a nyelvvel, ha kudarc ér, ne féljek újrakezdeni.” (Szabó Brigitta)

Gyakori kérdésekre
megnyugtató válaszok

Miért csak bankkártyával tudok fizetni?

Azért online bankkártyás fizetési megoldást használunk, mert biztonságos, könnyű, kényelmes és gyors. A kártyaadataidat a Borgun kezeli, mi csak az átutalásról kapunk értesítést, és végül egy védett útvonalon fut be hozzánk az átutalt összeg.

Ha szereted személyesen intézni a pénzügyeket, és belefér az idődbe, akkor ugorj be a Speak! ügyfélszolgálatára (Klapka utca 11.), és fizesd be készpénzben, vagy bankkártyával a tréninget.

A vásárlás a „Fizetés” gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A vásárló a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogát illetve felmondási jogát nem gyakorolhatja, ha a rendezvényre szóló belépőjegy egy adott időpontra (adott napra, határnapra) szól.

Ebben az esetben a szolgáltatónak (vagyis a Speak! Nyelviskolának) nem áll módjában sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni (kivéve, ha vészhelyzet vagy valamilyen természeti csapás miatt elmaradna a rendezvény).

Ez azt jelenti, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, másik időpontra történő átváltásáról viszont Pelle Krisztinél, a speakman@speaknyelviskola.hu címen érdeklődhetsz.

Mit csináljak a fizetés után?

Gyere el március 23-án a Bijó Rendezvényközpontba és érezd nagyon jól magad 🙂 A többi infót a kollégáim küldeni fogják neked e-mailben.

Kinek írjak, ha nem jött meg a visszaigazoló e-mail?

Írj Pelle Krisztinek: speakman@speaknyelviskola.hu

Lesz szünet, hogy meg tudjak inni egy kávét?

Igen, a rendezvény két 90-110 perces blokkból áll és lesz köztük egy szünet, hogy felfrissíthesd magad, bedobhass egy szendvicset és megihass egy kávét az épület kávézójában, vagy elszívhass egy cigit (bár ezt nem helyeseljük :P).

Lehet fotókat készíteni a helyszínen?

Nem csak lehet, hanem kifejezetten örülünk is neki, ha fényképezel, becsekkolsz a helyszínen, bekapcsolódsz a rendezvény Facebook eseményénél zajló beszélgetésbe, vagy kiposztolod a saját idővonaladra, hogy milyen volt a tréning.

Maradt még benned kérdés?

Kérlek, írj egy levelet a speakman@speaknyelviskola.hu címre, hogy Kriszti ezt egy válasszal orvosolhassa 🙂

Share This