20 éve kezdődött

Ekkor találkozott Dunay Péter, a Speak! angol nyelviskola későbbi alapítója és szakmai vezetője, először azzal a módszerrel, amelyet azóta is használunk. Egy olyan eljárással, amely itthoni – vagyis nem anyanyelvű – körülmények közt is nagyon rövid idő alatt képes eljuttatni az embereket az aktív, magabiztos és kommunikációképes nyelvtudás szintjére. 2 évvel ezelőtt Hrncsár Józseffel közösen megalapították a Speak! Nyelviskolát, amely mára Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő angol nyelviskolájává vált.

Hogyan csináljuk?

100% beszéd, 0% könyv: ez a módszerünk lényege. Olyan oktatási programot dolgoztunk ki, amely ötvözi a folyamatos beszédben, a csoportos tanulás közösségi élményében és a kitartó gyakorlásban rejlő előnyöket. A beszédközpontú nyelvoktatás nálunk nem csak duma: az órák 100%-a beszéd, mert angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni. Nem csak mondjuk, de meg is mutatjuk mit tudunk: az ingyenes szintfelmérő kitöltése után egy bemutatóórán a saját szemeddel győződhetsz meg arról, hogy a Speak! tényleg más.

Miben hiszünk?

A Speak! Nyelviskolában a tudást tiszteljük, a teljesítményt megbecsüljük, a munkát értékeljük. Hiszünk abban, hogy a szorgalmas embereké a jövő és a lehetőség azokat illeti, akik hajlandók megdolgozni érte. A hatékony nyelvtanulás és a kommunikációképes nyelvtudás alapfeltétele a folyamatos kommunikáció. A kommunikációhoz viszont mindig legalább két ember kell, mert azt valljuk, hogy a nyelvtanulás akkor lehet sikeres, ha az ember emberrel, nem pedig számítógéppel, telefonos alkalmazással, tesztlappal, nyelvkönyvvel kommunikál. Minél többel, annál jobb.

Hrncsár József

Hrncsár József

alapító, ügyvezető

Hrncsár József vagyok, a Speak! angol nyelviskola alapítója és ügyvezetője. Főiskolás korom óta érdekel a tanítás, az oktatás. Korábbi munkahelyeimen sokat foglalkoztam a munkatársaim képzésével, fejlesztésével. Láttam, hogy a képzés hatására változnak, fejlődnek és a növekvő tudásuk révén képesek változtatni az életük minőségén. Én nagyon szeretném, ha a szűkebb és tágabb környezetemben minél több ember egyre jobb minőségű életet élhetne. Ehhez nagymértékben hozzá tudok járulni azzal, hogy egy olyan nyelviskolát vezetek, ami megtanítja a diákjait angolul beszélni, és ezáltal a világ kinyílik számukra.

Dunay Péter

Dunay Péter

alapító, szakmai vezető

Dunay Péter vagyok, a Speak! angol nyelviskola alapítója és szakmai vezetője. Hiszem, hogy meg lehet tanulni angolul. Hiszem, hogy az embereknek megvannak a képességeik arra, hogy tudjanak angolul beszélni. Hiszem, hogy az akadályokat le lehet küzdeni. Hiszem, hogy megfelelő hozzáállással, profizmussal, elegendő törődéssel és kitartó munkával nincs más esélye az embereknek, minthogy a céljaikat elérjék. Hiszem, hogy az iskolánk a legjobb úton halad afelé, hogy kitűnő szolgáltatást nyújtson mindenkinek, akik minket választanak. A legjobb dolog az egészben, hogy ezzel a hittel itt az iskolában nem vagyok egyedül. Van egy elkötelezett csapatunk. Máshogy nincs értelme.

Margitay Petra

Margitay Petra

szolgáltatási vezető

Margitay Petra vagyok, a Speak! angol nyelviskola szolgáltatási vezetője. Az angol nyelv mindig is fontos szerepet töltött be az életemben, legkorábbi hozzá fűződő emlékemben óvódásként a finger szó kiejtésén viccelődöm az édesanyámmal. Ez a furcsa nyelv hamar második anyanyelvemmé vált, ugyanis öt éven keresztül egy görögországi brit általános iskolában volt szerencsém tanulni, ahol a világ különböző pontjairól származó diáktársaimmal együtt angol, skót, ír, és amerikai tanítók kezei alatt nevelődtünk. Az itt kialakult mély szeretete a nyelvnek és az angolszász országok kultúrája iránti érdeklődésem irányított az ELTE Bölcsészkarára, ahol amerikanisztika-angol szakos bölcsész és tanárnak tanultam. Azóta, hogy gimnazistaként elkezdtem korrepetálni, a tanításban mindig egy cél lebegett a szemeim előtt; a nyelvismereten túl az angol iránti szeretetet is tovább kell adnom a tanítványaimnak.

Pető Zsanett

Pető Zsanett

minőségbiztosítási vezető

Pető Zsanett vagyok, a Speak! angol nyelviskola minőségbiztosítási vezetője. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végeztem 2013-ban. Mindig is érdekelt az angolszász kultúra; imádok mindent, ami brit, a Beatles-től Virginia Woolf-on keresztül a bulldogokig. Diploma után nyelvtanárként helyezkedtem el és ráébredtem, hogy semmit sem csinálnék szívesebben. Minden erőfeszítés, minden egyes rászánt perc nagyon megéri, ha látod az eredményt a diákokon.

Bognár Gergely

Bognár Gergely

tanár

Bognár Gergely vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. A Károli Gáspár Református Egyetemen folytattam a tanulmányaimat. Négy éve foglalkozom angoltanítással, amit korábbi leginkább magántanárként gyakoroltam. A Speak! angol nyelviskola számomra egy nagyon jó szakmai felkészülés és tapasztalatszerzés az egyetem utáni időkre. Az itt eltöltött idő és az átélt élmények ráébresztettek arra, hogy már nem is tudnék és nem is szeretnék „hagyományos” módszerekkel egy „hagyományos” angol nyelviskolában tanítani. Ráadásul a Speak! nem csak szakmailag, hanem emberileg is sokat változtatott az életemen: a jó hangulat, az összetartó, fiatalos, dinamikus csapat miatt öröm itt dolgozni és hálás vagyok, hogy itt lehetek.

Blaskovits Eszter

Blaskovits Eszter

tanár

Blaskovits Eszter vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Mindig is az angol volt a kedvenc tantárgyam az iskolában, és a szeretem valahol ott pecsételődött meg, amikor 12 évesen kijuthattam két hétre Angliába. Beleszerettem a nyelvbe, a kultúrába. Végül érettségi után elhatároztam, hogy angol tanítással szeretnék foglalkozni, ezért jelentkeztem a győri tanítóképzőre, ahova fel is vettek, és 2011-ben le is diplomáztam. Ezután kis kitérőként egy kétéves színháztudomány MA képzés következett, de miután befejeztem úgy éreztem, vissza szeretnék térni eredeti hivatásomhoz, a tanításhoz. Szeretek emberekkel foglalkozni, és tanítani őket, legyen szó gyerekekről vagy felnőttekről.

Sallam Samír

Sallam Samír

tanár

Sallam Samir vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Az ELTE-n végeztem, illetve Cambridge nemzetközi angol tanári képesítéssel (CELTA) is rendelkezem. Hiszem, hogy a használható nyelvtudás a szóbeli gyakorláson keresztül érhető el a leghatékonyabban — kortól és képességektől függetlenül. Ezért is jelentkeztem tanárnak a Speak! Nyelviskolába, hiszen a hagyományos, könyvek fölött görnyedő módszerekkel szemben a diákok közti kommunikációra helyezi a hangsúlyt. Nagyon örülök, hogy egy ilyen fiatalos és professzionális csapat tagja lehetek, és minden tudásommal azon vagyok, hogy a jó hangulatú, diákcentrikus órák során magabiztosan megtanuljatok angolul.

Simon Szandra

Simon Szandra

tanár

Simon Szandra vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Mindig is érdekelt a tanári pálya, gyermekkoromban, még a nyári szünetben is iskolásat játszottunk a testvéremmel. Így talán nem is csoda, hogy gimnazistaként már biztosan tudtam, nyelvtanár szeretnék lenni. Viszont azt, amit láttam, nem szerettem volna „eltanulni”. Hittem és a mai napig hiszem, hogy ezt lehet máshogy is: így kerültem a Speak! angol nyelviskolához. Itt egy olyan módszerrel találkoztam, amivel a tanulni vágyók tényleg megszólalnak angolul és egyre magabiztosabb tudás birtokába kerülnek. Jó látni, hogy a kezdetben még bátortalan jelentkezők végül mennyivel biztosabban és bátrabban használják a nyelvet, hogy a befektetett kemény munka meghozza gyümölcsét.

Komondy Bálint

Komondy Bálint

tanár

Komondy Bálint vagyok a Speak! angol nyelviskola tanára. Tanulmányaimat az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Tanárképző főiskolai Karán folytattam. Azért szeretek a Speak! Nyelviskolában tanítani, mert itt találtam meg azt a módszert, amivel leghatékonyabban tudok a diákoknak segíteni és hozzájárulni a gyors fejlődésükhöz. Nagyon jó látni, hogy akár 20-30 óra után milyen magabiztosan tudják már használni a tanítványaim a megtanultakat. Örülök, hogy itt dolgozhatok.

Adorján Fanni

Adorján Fanni

tanár

Karcsainé Adorján Fanni vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Középiskolás korom óta rajongok az angol nyelvért, ezért is döntöttem úgy, hogy ezen a területen szeretném tanulmányaimat folytatni. Egyetemi éveim alatt igen közel kerültem az amerikai irodalomhoz, mely az amerikanisztika szakiránynak is köszönhető. 2015 júniusában végeztem a Pannon Egyetemen. Megtiszteltetés számomra, hogy pályakezdőként a Speak! Nyelviskolában dolgozhatok, hiszen egy igazán vidám, segítőkész csapat tagja lehetek. Ennél jobb lehetőséget nem is kaphattam volna :)

Rusz Tímea

Rusz Tímea

tanár

Rusz Tímea vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Az idegen nyelvek tanulása mindig is fontos szerepet játszott az életemben. Imádtam új kultúrákat, új szokásokat, új nyelveket elsajátítani. Az angol nyelv iránti szerelmem már óvodás korom óta kifejlődött és azóta is tart. A Speak! Nyelviskolában azért szeretek tanítani, mert úgy gondolom, hogy az itt követett módszer az egyetlen, amely által bárki meg tud tanulni hatékonyan és folyékonyan kommunikálni angol nyelven. Erdélyből származom, és ott amerikai anyanyelvű tanároktól tanultam angolul ugyanezzel a módszerrel, csak akkor még nem egy kidolgozott módszerként ismertem, hanem néhány amerikai fiatal ügyes próbálkozásának véltem. Egészen addig a napig, amíg el nem jöttem a Speak!-be egy interjúra, majd később egy bemutatóórára, nem tudtam, hogy ez egy olyan módszer, amely egy nyelviskolákban is megtalálható. Nagyon örülök, hogy egy olyan helyen kezdhetem meg a szakmai pályafutásomat, ahol élvezet dolgozni, és láthatom, hogy a diákjaim egy-egy óra után mennyivel magabiztosabban tudnak megszólalni angolul.

Hubai Gergely

Hubai Gergely

tanár

Hubai Gergely vagyok a Speak! angol nyelviskola tanára. Tanulmányaimat az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen folytattam, emellett itt végzem a doktori képzést is, illetve több éven át tanítottam az egyetemen is. Édesanyám is angoltanár, így nálunk családi hagyomány az angol tanítása, ezért is választottam a Speak! Nyelviskolát, hiszen az itt használt módszer segítségével a diákok a lehető legtöbbet kommunikálnak, minden órán többet beszélnek mint máshol akár egy komplett kurzus során. Tanári szempontból azért is jó itt lenni, mert a kiváló kollégák és a felkészült adminisztráció mellett a tanároknak tényleg csak a tanításra kell koncentrálniuk, így a maximumot nyújthatják tanítványaiknak. Szabadidőmben filmzene-kutatással foglalkozom.

Scheuring Erika

Scheuring Erika

tanár

Scheuring Erika vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Már a gimnáziumban beleszerettem az angol nyelvbe és az angolszász kultúrába. Nagyon szeretem magát a nyelvet és mindent, ami angol. Éppen ezért szeretem lelkesen továbbadni a tudásomat. A 14 éves tanári tapasztalatom alatt már sok helyen és formában tanítottam, de csak itt, ebben az iskolában találkoztam egy olyan módszerrel, ami rövid időn belül megadja annak a megtapasztalását, hogy “TÉNYLEG tudok beszélni angolul”. Hihetetlenül jó érzés látni és megtapasztalni, amikor a hozzánk járó diákok lépésről lépésre egyre folyékonyabban beszélnek és kommunikálnak angolul. Az emberi hozzáállás sem mellékes, amit itt tapasztalok: a profizmus, segítőkészség, vidám, oldott légkör, egy fiatalos, nagyon jó csapat. Öröm itt dolgozni és nagyon élvezem, hogy idetartozhatok.

Járási Nikoletta

Járási Nikoletta

tanár

Járási Nikoletta vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Már az általános iskola óta rajongok az angol nyelvért. Az első perctől fogva érdekelt, és tudtam, hogy az életem során rengeteget fogom majd használni, ezért lelkesen tanultam a gimnáziumban is. A nyelvek iránt való érdeklődésem miatt választottam az angol – holland szakpárt az egyetemen, ahol egyre inkább azt éreztem, én ezzel szeretnék foglalkozni. Majd közel másfél éves külföldi kaland után kötöttem ki a Speak! csapatában, ahol egyből magaménak éreztem a beszédcentrikus nyelvoktatást. A befogadó, fiatal csapat és a jó légkör csak megerősített abban, hogy itt a helyem! A módszer hatékonysága a szemem láttára válik látható és hallható bizonyítékká: a diákjaim bátran mernek angolul beszélni, már rövid időn belül használják a tanultakat és az ő sikerélményük az enyém is!

Banai Renáta

Banai Renáta

tanár

Banai Renáta vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Gimnáziumi tanulmányaim alatt kezdtem el angol tanítással foglalkozni, persze akkor még csak korrepetálás szintjén. Már ekkor észrevettem, hogy milyen sokan vannak, akik valamilyen okból nem értik az angolt az iskolában, és egy idő után rádöbbentem, hogy nem csak az iskolásoknak, de a felnőtt, dolgozó embereknek is óriási igénye van az angol tanulásra, hiszen ez az a nyelv, amit ma már mindenki ismerni, és beszélni szeretne. Már a kezdetektől nagy örömmel töltött el, amikor egy tanítványom, az én segítségemmel elkezdett jó jegyeket kapni. Később pedig, amikor már hivatásszerűen foglalkoztam az angollal, és a tanulóim büszkén mesélték, hogy a korábbi helyzetekkel ellentétben szívesen kommunikálnak akár a munkahelyükön is angolul, rájöttem, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy a munkámmal mások sikeréhez is hozzá tudok járulni. Két és fél éve tanítottam egy kisebb magánnyelviskolában, amikor rátaláltam a Speak!-re. Én is részt vettem a bemutató órán, ahol a légkör és a módszer azonnal megfogott. Nagyon örülök, hogy a magán, kiscsoportokban való tanítás után egyszerre több embernek hatékonyan tudok segíteni abban, hogy elérje az angol tanulással kapcsolatos céljait, bátran és örömmel használja a nyelvet.

Kelemen Dávid

Kelemen Dávid

tanár

Kelemen Dávid vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Felsőtagozatos korom óta imádom az angolt és azóta igyekszem kihasználni mindent, amit a nyelvtudás lehetővé tesz. Ez eleinte olvasást, zenehallgatást, filmzést, majd az ELTE anglisztika szakán többek közt írást, korrepetálást, nyelvi elemzést jelentett. Itt adódott lehetőségem Írországban eltölteni egy fél évet, ahonnan már azzal a döntéssel érkeztem haza, hogy tanítani fogok. 2016-ban angoltanárként diplomáztam az ELTE-n, és az azzal párhuzamos vállalati tanítás után a Speak!-et választottam. Megnyert magának a Speak! célja (megtanítani Magyarországot angolul beszélni), és hatékony, profi, ám rendkívül barátságos, emberközeli működése. Amikor nem tanítok, akkor fordítással, sportolással és társasjátékozással töltöm az időt.
Marosi Gyöngyi

Marosi Gyöngyi

tanár

Marosi Gyöngyi vagyok a Speak! angol nyelviskola tanára. A brit kultúra és az angol nyelv a Doctor Who című sorozat felfedezése óta érdekel és azóta ez az érdeklődés már-már szerelemmé alakult. Az évek során rájöttem, hogy mennyi mindent tanulhatok, és mennyi emberrel ismerkedhetek meg, ha tudom használni az angol nyelvet. Szeretném az angol nyelven való kommunikáció élményét mindenkinek átadni, és megmutatni, hogy a nyelvtanulás öröm, és a megszerzett tudás hasznosítható. Mivel a Speak! Nyelviskola is ezek mellett az értékek mellett kötelezte el magát, így nem is kérdéses, hogy miért kezdtem el itt tanítani, és pályakezdőként ennél többről nem is álmodhatnék.

Székely Ádám

Székely Ádám

tanár

Székely Ádám vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Én az angol nyelvet csak gimnáziumban kezdtem el tanulni, de a lemaradásomat igyekeztem minél gyorsabban behozni – a végére én lettem az egyetlen, aki az osztályomból angolt tanult az egyetemen. A diploma megszerzése után is napi szinten használtam a nyelvet különféle munkák során. Az angol mára már az életem egyik központi része lett, és nagyon szeretek mindent, ami ezzel kapcsolatos. Tanárként ezt a lelkesedést szeretném a diákjaimnak átadni. Ha nekem ment, nektek is fog :)

Lévay Péter

Lévay Péter

tanár

Lévay Péter vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Az angol nyelv egyszerre szenvedély és hivatás az életemben: a gimnázium nyelvi osztályától kezdve az egyetemi, amerikanisztika szakos tanulmányaimon át, egészen a külföldi nyelvoktatásig, minden évem az angolról szólt. Hamar megtanultam, hogy diákjaimnak mindig megszólalni a legnehezebb, így elszántam magam, hogy megtaláljam azt a módszert, amivel a legsikeresebben lehet megtanítani embereket beszélni a nyelvet. A Speak!-ben végül nem csak a módszert, hanem egy nagyon jó csapatot és lelkes diákokat is találtam.

Csegei Tímea

Csegei Tímea

tanár

Csegei Tímea vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. A Miskolci Egyetem angol- történelemtanári mesterszakán végeztem 2013-ban. Tizenegy éves kisdiák voltam, amikor beleszerettem az angol nyelvbe. Úgy éreztem, hogy azt a tudást, amit kapok az angoltanáromtól, és azt a lelkesedést, ami bennem dúlt, át kell adnom valakinek. A „szenvedő alany” a húgom lett, akit otthon egy kis fekete tábla, és néhány fehér kréta társaságában kezdtem el tanítgatni az angol nyelv rejtelmeire. Ezután már nem volt megállás: jött az angol tagozat, majd a középfokú nyelvvizsga. Tizennyolc évesen letettem a felsőfokú nyelvvizsgát, és azóta foglalkozom egyéni és csoportos oktatással. Minden korosztályhoz volt már szerencsém, és a lelkesedés még mindig tart! Folyamatosan képzem magam, tréningekre és módszertani konferenciákra járok. Hiszem, hogy bárki meg tud tanulni angolul, aki igazán akarja és tesz is érte! Célom, hogy a diákjaim magabiztosan, szorongás nélkül merjenek angol nyelv kommunikálni, és közben örömüket leljék a nyelvtanulásban. Ebben áll segítségükre a Speak! Nyelviskola.

Berecz Eugén

Berecz Eugén

tanár

Berecz Eugén vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Óvodás korom óta rajongok az angol nyelv iránt, eleinte videó játékokon keresztül kezdtem el tanulni. Későbbiekben adódott számomra egy lehetőség, hogy kizárólag angolul folytassam tanulmányaimat, amit ki is használtam. Angol középiskolában, majd amerikai egyetemen (McDaniel College) folytatva tanulmányaim egyértelműen és hihetetlen gyorsasággal fejlődött az angol nyelvtudásom, hiszen napi szinten kellett használnom a nyelvet. Én vagyok az élő bizonyíték, hogy beszélve lehet megtanulni igazán angolul beszélni! Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Speak! Nyelviskola tanára lehetek, pályakezdőként jobbat kívánni sem tudtam volna.

Nagy Alexa

Nagy Alexa

tanár

Nagy Alexa vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Az angol nyelvvel való első találkozásom általános iskolában volt, amikor édesanyám beíratott egy magántanárhoz. Akkor még nem különösebben szívleltem ezt a nyelvet, de ahogy cseperedtem, egyre jobban megbékéltem vele, olyannyira, hogy gimnáziumba már angol nyelvi előkészítő szakra jelentkeztem. Itt fantasztikus tanáraimnak köszönhetően megismerkedhettem az angolszász országok kultúrájával, és elmélyíthettem az angoltudásomat is. Mindezt olyan szinten, hogy ma már az angol nyelv rajongója vagyok. Elképzelni sem tudom nélküle az életem és hálás vagyok anyukámnak, amiért elindított engem ezen az úton. A mai virtuális és gyorsan fejlődő világban elengedhetetlennek tartom az angol nyelv ismeretét, viszont sajnos azt veszem észre, hogy az emberek nem mernek megszólalni, még akkor sem, ha a tudásuk egyébként rendben van. Éppen ezért jelentkeztem a Speak! segítőkész és dinamikus csapatába, ugyanis szeretném a tanulókat támogatni abban, hogy bátran meg merjenek szólalni és ez előrevigye őket az életben, új embereket ismerhessenek meg, és boldogulhassanak a gyakorlati nyelvhasználatban.

Szentgyörgyi Ádám

Szentgyörgyi Ádám

tanár

Szentgyörgyi Ádám vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Amióta az eszemet tudom, nagyon közel áll hozzám az angol nyelv, egészen kiskoromtól kezdve nagy érdeklődéssel figyeltem az angol nyelvű műsorokat, zenéket. A Debreceni Egyetemen végeztem tanulmányaimat, ebben az időben sikerült 2 évre kijutnom Kanadába, ahol igazán sok gyakorlati tudással gazdagodtam. Nem sokkal az államvizsgám után jelentkeztem a Speak! Nyelviskolához, ahol már az elején örömmel tapasztaltam, hogy az itt alkalmazott tanítási módszerek közös nevezőn vannak az én angol tanítással kapcsolatos elképzeléseimmel. Meggyőződésem, hogy a beszédközpontú tanítással érhető el a legnagyobb siker az angolt tanulni vágyókban. Célom, hogy a diákokat hozzásegíthessem a céljaik eléréséhez.

Rother Anett

Rother Anett

tanár

Rother Anett vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Mióta az eszemet tudom, az angol nyelv az életem része. Már kicsi korom óta különösen vonzott az angol beszéd, a nyelv hangzása, és már gyerekként tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Az ELTE Bölcsészettudományi Karának nyelvtanári szakán végeztem, és azóta is tanítok, hogy másokkal is megismertessem azt a nyelvet, ami a lehető legnagyobbra tárja a világ kapuját, és a legtöbb lehetőséget hozza az emberek életébe. Az igazi csoda számomra a nyelvtanulásban a kommunikáció. A kapcsolódás, amit általa bárhol a világban tengernyi emberrel, tengernyi helyzetben elérhetek. Tanárként pedig a kezdetektől azt tartottam legfőbb célomnak, hogy minden diákom képességeit a lehető legnagyobb mértékben kibontakoztassam annak érdekében, hogy ő is megélhesse a hétköznapokban a másokkal való kapcsolatteremtés, és önkifejezés sikereit. A Speak! Nyelviskola pedig tökéletes környezet ennek a küldetésnek a teljesítésére. Mert itt a két legfontosabb dolog van a középpontban: a kommunikáció és az ember.

Bocskai Berta

Bocskai Berta

tanár

Bocskai Berta vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Az angol nyelv iránti szeretet gyerekkoromban kezdődött és mindig ez volt a kedvenc tantárgyam a suliban. Ezt a szeretet később Írországban élveztem és kamatoztattam a legjobban, ahol 8 éven át aktívan használtam az angol nyelvet a mindennapi életben és a munkában egyaránt. Külföldről hazatérve a Speak!-ben kezdtem el dolgozni és nagyon jó érzés, hogy egy fiatalos csapatban hasznosíthatom mindazt, amit kint tanultam. Nagyon tetszik, hogy a Speak!-nél, ezzel a szuper tanítási módszerrel (100% beszéd, 0% könyv) ennyi diáknak tudunk segíteni és közösen valósítjuk meg a céljaikat. Hiszem, ha valamit nevetve, lazán tanul az ember azt nem felejti el és a Speak! egy ilyen hely.

Antal Júlia

Antal Júlia

tanár

Antal Júlia vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Az ELTE-n diplomáztam Anglisztika szakon, emellett a Cambridge CELTA tanárképző tanfolyamot is elvégeztem. Már tanulóként fontosnak tartottam a nyelvtanulást, különösen az angolt, hiszen ez a nemzetközi kommunikáció alapja. Emellett nagyon érdekes különböző kultúrákat megismerni a tanulás során, illetve később az angoltudás segítségével. Életem meghatározó élménye, amikor kijutottam Ausztráliába, és ettől kezdve az ausztrál kultúra szerelmese vagyok. Tanárként az a célom, hogy minél több embert hozzá tudjak segíteni az angol nyelv elsajátításához, és ehhez a Speak! egy különleges módszert biztosít. Örülök, hogy tagja lehetek ennek a nagyszerű csapatnak.

Berze Márton

Berze Márton

ügyfélszerzési vezető

Berze Márton vagyok, a Speak! angol nyelviskola ügyfélszerzési vezetője. 3 éve dolgozom a Speak! marketingeseként, és 2016. szeptembere óta ügyfélszerzési vezetőjeként, és minden túlzás nélkül azt mondhatom, hogy ezalatt az idő alatt megváltozott az életem. Szakmailag és emberileg is sokat tanultam, fejlődtem, és büszkeség tölt el, ha ennyi idő távlatából ránézek a Speak!-re. Hihetetlenül nagy fejlődésen mentünk keresztül, büszke vagyok a csapatomra, és hálás vagyok azért, hogy részese lehettem ennek a folyamatnak. A jó hír pedig az, hogy még csak most jön a java.

Kriston Zsuzsi

Kriston Zsuzsi

továbbiratkozási iroda vezető

Kriston Zsuzsi vagyok, a Speak! angol nyelviskola továbbiratkozási irodájának vezetője. Kisiskolás korom óta tanulok angolt, amit mindig is nagyon szerettem. Persze, felejt az ember, ha nem használja: így találtam rá és kezdtem el tanulni a Speak!-ben. Első pillanatban Speakman karaktere vált szimpatikussá számomra, aztán az órák révén a folyamatos beszéd és a lendület, ahogy egy-egy óra telik. Szóval a Speak! tanulójából váltam munkatárssá, hogy minél több embernek segíthessek elindulni a magabiztos angoltudás megszerzése felé. Szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem a különböző egyéniségű, személyiségű embereket megismerni és név szerint ismerni őket.

Pelle Krisztina

Pelle Krisztina

ügyfélszolgálati vezető

Pelle Krisztina vagyok, a Speak! angol nyelviskola ügyfélszolgálati vezetője. Gimnáziumi érettségimet egy kéttannyelvű gimnáziumban szereztem meg, ahol emelt óraszámban tanultunk angolt is. Tanáraim által nagyon megszerettem az angol nyelvet, és úgy gondolom, hogy nyelveket tanulni, tudásunkat bővíteni egész életünkben szükséges. Az egyetemi tanulmányaim mellett is fontosnak tartottam azt, hogy foglalkozzak az angollal. Mikor először beléptem a Speak! Nyelviskola kapuin, azonnal éreztem azt, hogy itt mennyire jó a légkör, milyen kedves mindenki. Nem volt kérdés részemről, hogy itt az én helyem. Most, hogy már itt dolgozok fontos számomra az, hogy a diákjainknak is átadhassam ugyanezt a jó érzést, amit itt nap mint nap tapasztalok, illetve az, hogy segítsek megvalósítani a céljaikat.

Váli Ágnes

Váli Ágnes

oktatásszervező

Váli Ágnes vagyok, a Speak! angol nyelviskola oktatásszervezője. A közgazdasági érettségi megszerzése után tanulmányaimat szintén közgazdasági területen folytattam tovább, mert imádom a számokat és imádok számolni. Viszont nagyon szeretek emberekkel is foglalkozni, segíteni a hallgatóknak az angol nyelvvel kapcsolatos céljaik elérésében és megvalósításában, közben beszélgetni velük és minél jobban megismerni őket. Amikor első alkalommal beléptem a nyelviskola ajtaján, hihetetlenül boldog voltam, mert itt mindenki vidám, jókedvű és éreztem, hogy ugyanazokért a célokért dolgoznak nap mint nap. Már én is itt vagyok a csapatban, ugyanazért a célért dolgozom és ugyanolyan boldog vagyok, mint körülöttem mindenki. Köszönöm, hogy itt lehetek!
Kiss István Csaba

Kiss István Csaba

oktatásszervező

Kiss István Csaba vagyok, a Speak! angol nyelviskola oktatásszervezője. Több mint egy éve költöztem fel vidékről hazánk csodás fővárosába, Budapestre. Még középiskolás koromban kerültem kapcsolatba az angol nyelvvel, és azóta sem tágítottam mellőle. A mai napig rendületlenül bővítem a tudásom, és keresem a lehetőséget, hogy másokat is hozzásegíthessek egy használható nyelvtudáshoz. Egy kiváló csapat tagjának mondhatom magam, ahol napi szinten motiválnak és emellett a szakmai fejlődés, és támogatás sem marad el.

Rausch Adél

Rausch Adél

oktatásszervező

Rausch Adél vagyok, a Speak! angol nyelviskola oktatásszervezője. A Speak! munkatársaként azt szeretem a legjobban a munkámban, hogy egy fiatalos és profi csapat tagja lehetek, illetve a munkám során is lehetőségem van a folyamatos fejlődésre. Nagyon jó dolog nap, mint nap pozitív és elszánt emberekkel találkozni, akiknek segíthetek megtenni az első lépéseket a céljuk elérése felé.

Szatmári Vivien

Szatmári Vivien

tanulási tanácsadó

Szatmári Vivien vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanulási tanácsadója. Az angol mindig is közel állt a szívemhez, így már gyerekkoromban sem volt kérdés, hogy angol tagozatos általános iskolába és gimnáziumba iratkozzak be. 2015 júniusában végeztem anglisztika szakon a Miskolci Egyetemen, jelenleg pedig a fordítás és tolmácsolás fortélyait tanulom a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. Amikor először – kissé izgulva – átléptem a Speak! küszöbét, nagyon meglepődtem azon, hogy itt mindenki mosolygós, szuper a légkör és rengeteg a motivált ember. Ilyen közegben öröm dolgozni és hálás vagyok a sorsnak, hogy a Speak!-be vitte az utamat.

Albert Eszter

Albert Eszter

tanulási tanácsadó

Albert Eszter vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanulási tanácsadója. Az angol nyelvnek köszönhetően volt rá lehetőségem, hogy a világ különböző pontjain éljek és dolgozzam. Rengeteg lélegzetelállító helyen fordultam meg, és még annál is több érdekes embert ismerhettem meg, ami angoltudás nélkül elképzelhetetlen lett volna. Ezért szeretnék most tenni valamit azért, hogy mások számára is kinyíljon a világ – akár csak annyira, hogy meg tudjon nézni egy olyan filmet, amihez nincs magyar szinkron. Külön szerencse, hogy ezt egy abszolút jófej és pozitív légkörben tehetem.

Berze-Balog Csilla

Berze-Balog Csilla

HR-es

Berze-Balog Csilla vagyok, a Speak! angol nyelviskola HR-ese. A családommal 14 évvel ezelőtt költöztünk Magyarországra Kárpátaljáról. Gimnázium után a főiskolai tanulmányaimat politológia szakon végeztem el. Ezután csatlakoztam a Speak! angol nyelviskola csapatához. Minden reggel jó kedvvel jövök be dolgozni és az a pozitív hangulat, ami a Speak!-ben uralkodik, egész nap ad okot arra, hogy mosolyogjak. Egy jó közösségben, egy jó csapattal és egy jó főnökkel könnyű együtt dolgozni- ezért is szeretem a munkámat.

Takács Bianka

Takács Bianka

marketing asszisztens

Takács Bianka vagyok, a Speak! angol nyelviskola marketing asszisztense. Már egészen kisgyermekkorom óta elvarázsolt az angol nyelv és kultúra, ezért is volt nagyon jó élmény, amikor pár évvel ezelőtt több hónapon át dolgozhattam Londonban különböző területeken. Sosem felejtem el, hogy milyen érzés volt ott állni abban a hatalmas városban egyes egyedül egy útikönyvvel a kezemben. Nekem az angol nem kevesebbet, mint egy új világot, magabiztosságot, ismerősöket adott, ezért is tartom nélkülözhetetlennek legalább egy idegen nyelv ismeretét. Nagyon örülök, hogy aktív részese lehetek a Speak! Nyelviskolának, hiszen nap mint nap láthatom, a motivált, eltökélt, tanulni vágyó embereket.

Turóczy Eszter

Turóczy Eszter

tanfolyami adminisztrátor

Turóczy Eszter vagyok a Speak! angol nyelviskola tanfolyami adminisztrátora. Nem régóta vagyok a Speak!-nél, de már a bemutatóóra, és az azóta eltelt idő is magával ragadó volt. Hihetetlenül jó érzés egy olyan légkörben dolgozni, ahol ennyi segítőkész, és pozitív ember vesz körül. Örülök, hogy én is tagja lehetek ennek a vidám csapatnak, akik folyamatosan motiválnak a fejlődésre!

 

Kocsis Brigitta

Kocsis Brigitta

volt diákok irodavezető

Kocsis Brigitta vagyok, a Speak! angol volt diákokkal foglalkozó irodájának vezetője. Amit a legjobban szeretek a munkámban, hogy mindenkivel személyesen tartom a kapcsolatot, és szinte minden régi diákunkat név szerint ismerem. Szeretem az emberek pozitivitását, vagy azt, amikor becenevet ragasztanak ránk: “Már alig várom, hogy szpíkelni tanulhassak!”, mert ha valaki becenevet kap, azt kedvelik! Ezek azok a pillanatok, amiért érdemes ezt a munkát végez úgyhogy gyere te is SZPÍKELNI!:)

Csizmadia Dorottya

Csizmadia Dorottya

back office munkatárs

Csizmadia Dorottya vagyok, a Speak! angol nyelviskola back office munkatársa. 2016-ban végeztem az ELTE-n környezettudomány mesterszakon. Számomra kulcsfontosságú, hogy olyan csapatban dolgozhassak, amely minden tagját fejlődésre, kreatív alkotásra és kiteljesedésre sarkallja, miközben közös célokért dolgozva, mások életében is pozitív változásokat idéz elő. Mindig is ilyen jellegű, támogató szerepben képzeltem el magam, ezért örömmel tölt el, hogy egy olyan angol nyelviskola munkájában vehetek részt, amely úttörő tanítási módszerével segít a diákoknak túlszárnyalni korábbi önmagukat. Nagyon jól éreztem magam a bemutatóórán, ahol szembesítettek vele, hogy az eddig egyedinek ítélt nyelvtanulási nehézségeimmel nem vagyok egyedül, és megmutatták, hogy csupán elhatározás kérdése a fejlődés. Ehhez a Speak! Nyelviskola lelkes, segítőkész és profi csapata minden szükséges támogatást meg tud adni. A többi csak rajtad múlik! :)

Rólunk és a tanfolyamról mondtátok

“A tanfolyam messze felülmúlta a várakozásaimat a beszédkészség fejlesztése terén. Nagyon jónak tartom a pármunkát, mivel ez biztosítja, hogy mindenki „szóhoz jusson”, és ne kelljen a sorára várni a tanárnál. Remek csapatba kerültem, akik annak ellenére, hogy régóta együtt vannak, hamar befogadtak és segítettek megszokni az órák felépítését, tematikáját. Eszter gyakorlata és lelkesedése töretlen volt, remekül tanít és lelkesíti a csapatot. Remélem, hogy fogok még ide járni :)” (Biener Hajnalka)
“Évek óta van egy hely külföldön, amit minden évben felkeresünk. A helyiek már régi ismerősként köszöntenek. Eddig a férjem beszélt, én csak kedvesen mosolyogva hallgattam. Idén viszont mindenki nagy örömére megszólaltam és beszélgettem a helyiekkel!” (Turczay-Kiss Ilona)
“Úgy érzem, nagyon jót tett nekem ez a tanfolyam (is). Egyre jobban kedvelem az angolt és az angoltanulást. Ami régen nyűg volt, az most jó szórakozás. „Utálomból” „imádom” lett. Ez az én success story-m.” (Tamaskó Tibor)
“Már a harmadik tanfolyamomon vagyok túl itt a Speak! Nyelviskolában, és megyek tovább: most kezdem majd a negyediket. Az iskola módszertana, ahogy az angolt oktatják, nekem nagyon bejön :) Folyamatosan bővül a szókincsem, és egyre bátrabban merek beszélni, ami jó! A napokban az interneten az USA Külügyminisztériumának honlapjára tévedtem, ahol legnagyobb örömömre szinte mindent el tudtam olvasni és megértettem, amit az adott témában írtak. Ez annyira felvillanyozó volt, hogy el is döntöttem, hogy mindenképpen folytatom a tanfolyamot. Köszönöm Zsaninak, mert nélküle, Erika és a Speak! nélkül, ez nem jöhetett volna össze :)” (Szabó Beatrix)
“Az eddigi legjobb nyelviskola, amit ismerek a beszédkészség elsajátítása szempontjából. A kérdezz-felelek- szerű nyelvtani megközelítés segít abban, hogy a kérdések és a válaszok ösztönösen jöjjenek elő éles helyzetben. Szóval a módszer nagyon jó, a tanárok, s az ügyfélszolgálaton dolgozó kollegák is jól felkészültek. Az kellemes és megnyugtató, hogy a módszert szigorúan betartják, így a helyettesítés vagy a tanárváltás nem eredményez akkora váltást a tanulmányokban. A való életben határozottabban, jobban boldogulok az angol nyelvvel, mint azelőtt, sokkal könnyebben jönnek a mondatok a különböző igeidőkben.” (Pálinkásné Németh Katalin)
“Az egyetlen hely, ahol el tudták hitetni velem, hogy meg tudom tanulni az angol nyelvet. Ehhez minden segítséget megkapok, mind a tanáromtól, mint a társaimtól. Amint belép ide az ember, egy másik világba csöppen. Közvetlen, baráti lesz a légkör, ami sajnos egyre ritkább jelenség. Szeretek ide járni, nem sajnálom a szombatjaimat rááldozni erre, mert ez nem áldozat és csak profitálni tudok belőle! Minden héten van sikerélményem és ez már valami! :)” (Arany Katalin)
“Nagyon hasznosnak és szórakoztatónak találtam mindkét tanfolyamot, amin részt vettem. Mindkettőt Samír tartotta, aki kiváló tanáregyéniség, remekül magyaráz és a tudása is megalapozott. Elégedett vagyok a haladásommal, az elmúlt négy, intenzív hónap alatt sokat fejlődött az angoltudásom. Nagyon eredményesnek tartom az oktatási módszert, a sok gyakorlást. Rengeteg új szót, kifejezést tanultam a kurzusokon, sokkal könnyebben olvasok angolul, nézek filmet és igyekszem adott helyzetekben beszélni is. Kemény, de számomra nagyon eredményes négy hónap volt, amit a nyelviskolában töltöttem.” (Nagy Boglárka)
“Több, mint 20 év sikertelen megszólalás és bátorság híján a kezdő tanfolyam elvégzése után már leszólítottam és szóba elegyedtem a walesi sógorommal! Kicsit bátortalanul –még- de elmondtam, amit szeretem volna: a walesi kastélylátogatásom élményét (pár mondatban), a kisbabájuk gyönyörűségéről (kicsit bővebben), és saját nyelvén „indítottam útnak” minden nap a munkába menet. Magamhoz képest ez hatalmas fejlődés! A férjem is megjegyezte, hogy „szépen haladok”! És most már türelmetlen se vagyok az angollal kapcsolatban: nem akarom egyből folyékonyan és tökéletesen, mert rájöttem, hogy „az út a lényeg” :) Köszönöm a lehetőséget, a módszert, és külön köszönet Évinek az odaadó, kitartó lelkesedéséért! Folyt. köv. szeptemberben!” (Zsombák Ildikó)

Kérdésed van? Tedd fel személyesen, vagy írj és lépj kapcsolatba velünk!

Speak! Nyelviskola

Kapcsolat

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Ha szeretnél kapcsolatban lépni Speakmannel és csapatával keress minket személyesen, telefonon, vagy e-mailben!

Ügyfélszolgálat

Hétfő-csütörtök 10-19 óráig
Péntek 10-18 óráig

Speak! Nyelviskola
(JOBE Kft.)
Klapka utca 11.
Budapest, Hungary
1134

Adószáma:
2314 7795-2-13

Email:
speakman@speaknyelviskola.hu
speakman2@speaknyelviskola.hu
speakman3@speaknyelviskola.hu

Marketing és médiamegkeresések:

marketing@speaknyelviskola.hu

Telefon:
+36 1 255 2222

Web:
www.speaknyelviskola.hu

Tárhelyszolgáltató:
Prémium WordPress honlapszolgáltatás
Álomvilág Kft.
7400 Kaposvár, Kinizsi ltp. 38. 1/4
ugyfelszolgalat@premiumwp.hu
13195869-2-14

Olvastad már a legújabb bejegyzéseinket? Kövesd Speakman blogját és tudj meg mindent a nyelvtanulásról

[Angol mumusok] Felejtős nyelvtanulási mítoszok

Ezeket a nyelvtanulási mítoszokat kell elfelejtened, ha meg akarsz tanulni angolul beszélni A nyelvtanulásnak ugyanúgy megvannak a maga mítoszai, mint a sportnak, a tudománynak, a politikának, vagy az üzletnek. A nyelvtanulási mítoszok egy része ártalmatlan butaság,...

5 tipp a csont nélküli angol állásinterjúhoz

5 tipp a csont nélküli angol állásinterjúhoz Az állásinterjúk már önmagukban nagyon stresszesek – de ez az érzés csak fokozódik, ha idegen nyelven kell beszélgetned a HR-essel. Mondok 5 tippet, amivel alaposan felkészülhetsz egy angol állásinterjú kihívásaira. A neten...