Kick start („Kezdőrúgás”): lendülj bele a nyelvtanulásba

120 perc, ami nem csak az angoltanulási szokásaidat, hanem a jövődet is megváltoztathatja. Görgess a részletekért.

Időpontok: október 7. 17:30
Helyszín: Speak! Nyelviskola (Budapest, Klapka u. 11.)

Már tudod, hogy szükséged van az angolra.

Szembesülsz vele a családi nyaraláson, az egyetemi felvételin, a céges meetingeken, amikor állásajánlatok között válogatsz, vagy térképpel a kezében elindul feléd egy turista a Deák téren.

Egyre cikibb, hogy gombóc van a torkodban, mert nem mersz, vagy nem tudsz megszólalni angolul.

Érzed, hogy tenned kéne valamit.

De mit? Hogyan csináld? Merre indulj el egyáltalán?

120 perc alatt megkapod a kezdőlökést, hogy profi nyelvtanulóvá válj

Összeraktunk neked egy 2 órás tréninget, amivel örökre elfelejtheted a gyomorgörcsös angoltanulást, felrobbanthatod a tanulásod útjában álló akadályokat, és elindulhatsz a magabiztos nyelvtudás felé vezető úton.

A tréning nyomokban sem tartalmaz fölösleges elméleti magyarázatokat, vagy tanulástechnikai bullshitet.

Viszont percenként két „aha-pillanatod” lesz, rengeteg gyakorlati tanácsot fogsz kapni a tanuláshoz.

A tréning végére pontosan tudni fogod, hogy mit kell tenned azért, hogy megtanulj angolul beszélni.

Ezt a három dolgot garantáltan megkapod a tréningen:

1. Megismered mik az nyelvtanulás rejtett buktatói.

2. Megérted, hogy miért nem tudtál eddig megtanulni angolul. (Annyit előre elárulok, nem a nyelvérzékeddel van gond). És pontosan látni fogod, hogy mik a hagyományos nyelvoktatás hibái, amiket a jövőben el kell kerülnöd.

3. Végül eláruljuk a „titkot”, hogyan tanítottunk meg az elmúlt 4 évben több mint 4000 embert angolul beszélni, és hogyan leszel te is profi nyelvtanuló.

Szia, Dunay Péter vagyok, és én leszek az edződ.

Dunay Péter vagyok, a Speak! Nyelviskola alapítója, szakmai vezetője, és a Kick start („kezdőrúgás”) tréning előadója.

Több mint 20 éve foglalkozom angoltanítással, és 3 éve vezetem a szakmai munkát a Speak! Nyelviskolában. Ez idő alatt több ezer embernek mutattam meg, hogyan lehet sokat beszélve, nyilvános szereplés és tankönyvek nélkül megtanulni angolul beszélni.

A Kick start rendezvény trénereként, két évtized, több tízezer órányi tanítási tapasztalatával fogok segíteni neked összerakni azt a személyre szabott, nyelvtanulási edzéstervet, amivel elérheted az angollal kapcsolatos céljaidat.

A következő Kick start tréningig hátralévő idő:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

2 990 Ft-ért olyan edzéstervet kapsz, amivel a legtöbbet hozhatod ki az angolodból

Ez nem egy hagyományos angolóra. Sokkal több annál.

Ez a tréning hozza meg számodra azt az áttörést a nyelvtanulásban, amire egész életedben vártál: hogy végre valaki megmondja mit kell tenned azért, hogy meg tudj szólalni angolul.

Át fog segíteni a holtponton, amin eddig egyetlen módszer, tanár, nyelviskola, tankönyv, vagy online alkalmazás sem tudott átvinni.

És kevesebbe kerül, mint egy végigunatkozott, magyarázós magánóra.

Tényleg jelképes jegyár

A jegyár (2 990 Ft) csak a rendezvény költségeit fedezi – ezen a tréningen nem szoktunk keresni (sőt van, amikor nullszaldóra sem jön ki).

Ezt a rendezvényt nem a pénzért, hanem érted csináljuk. Mert azt szeretnénk, hogy minél előbb megtanulj angolul beszélni – függetlenül attól, hogy végül minket választasz-e edzéspartnernek.

Jelentkezz minél hamarabb, mert egyrészt nemsokára itt a tréning, és általában akkora a túljelentkezés, hogy idő előtt leállítjuk a kampányt. Másrészt a helyszínen fizetve már 3 990 Ft-ba kerül a jegy, szóval érdemes elővételben lestoppolni a helyedet (ha még van).

Hasznos információk, ha jössz a tréningre:

Időpont

A következő időpontok közül választhatsz:

  • 2019. október 07. (hétfő), 17:30 – 19:30

Helyszín: Speak! Nyelviskola (Budapest, Klapka utca 11.)

Maximális létszám: 30 fő (a jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk el)

Mit hozz magaddal? Jó kedvet és nyitott fület 🙂 Tollal, papírral, és sok tudással mi készülünk.

Ezeket az ajándékokat küldjük el neked ingyen, ha jelentkezel a tréningre

Ha jelentkezel a Kezdőrúgás tréningre, akkor nem csak egy kész nyelvtanulási tervet kapsz, hanem bónuszban ezzel a három ajándékkal is meglepünk:

Várj, van itt még valami, amivel kimaxolhatod a tanulásodat

Az angol nyelv 10-ből 6 ember számára mumus. Ezt nem én mondom, hanem a statisztikák, amelyek szerint az emberek alig valamivel több mint 40%-a képes megszólalni valamilyen (!) szinten angolul.

De vajon miért van ez így? Mi az oka annak, hogy miközben egy átlag magyar 1 200 órát tanul le 10-12 év alatt felnőttkoráig képtelen elintézni egy egyszerű éttermi rendelést, és jéggé dermed a Deákon, ha leszólítja egy turista?

Hol rontjuk el? Benned, vagy a rendszerben van a hiba? Nincs nyelvérzéked, vagy egészen egyszerűen csak rosszul közelítették meg a tanáraid a tanítást-tanulást?

Mi táplálja ezt a benned is meglapuló páni félelmet az angoltól, és hogyan győzheted le, ha a te gyomrod is görcsbe rándul a megszólalás gondolatára?

A válaszok egytől egyig megtalálod ebben a könyvben.

Miért kellene felvenni a kötelező olvasmányok listájára ezt a könyvet?

✓ 94 oldalnyi egyenes beszéd a nyelvtanulásról

✓ A hagyományos nyelvtanulási módszerek elegáns kritikája, ami nem csak „beszól”, hanem a megoldást is megmutatja

✓ Mentőöv, ha évek óta tanulsz angolul, és nem érted miért nem mersz megszólalni

✓ Életre szóló leszámolás a nyelvérzék mítoszával és a „hülye vagyok én az angoltanuláshoz” gondolattal

✓ Gyakorlatias példákkal, saját számokkal, egyszerűen és közérthetően

„Ha nincs ez a könyv, még ma is csak próbálkoznék az angoltanulással és nem mernék külföldre utazni.” (K. Regina)

A könyv listaára 3 990 Ft.

Pofátlanul olcsón a könyvet is megszerezheted a jegyed mellé, ha elég gyors vagy

A „Nem mersz megszólalni angolul”-ból kereskedelmi forgalomban már csak néhány darab érhető el (az első kiadást elkapkodták a könyvesboltokban).

Nekünk viszont van jó pár példányunk belőle, amit most félretettünk a Kick start tréning résztvevőinek. Ez azt jelenti, hogy még a diákjaink sem tudják csak úgy „lekapni” a polcról, mert október végéig félretettük neked/nektek az összeset.

Ráadásul a teljes árat (3 990 Ft) sem kell érte kifizetned. Ha eljössz Kick startra, akkor a jegyedért ÉS a könyvért összesen 4 990 Ft-ot kell fizetned, vagyis lényegében ajándékba kapod a jegyet.

Ezzel nem csak 1 990 Ft-ot (-30%) spórolsz meg azonnal, hanem a hatalmas kezdőlökés mellé konkrét, gyakorlatias segítséget is kapsz a tanuláshoz.

Gyere el a tréningre, vidd haza ezt a könyvet, és ismerd meg annak a módszernek az alapjait, amivel közel 4 000 (!) embert tanítottunk meg alig négy év alatt angolul beszélni.

Jelentkezz itt és most a tréningre:

Miért online bankkártyás fizetési megoldást használunk? Mert biztonságos, könnyű, kényelmes és gyors. A kártyaadataidat a Borgun kezeli, mi csak az átutalásról kapunk értesítést, és végül egy védett útvonalon fut be hozzánk az átutalt összeg.

Ha szereted személyesen intézni a pénzügyeket, és belefér az idődbe, akkor ugorj be a Speak! ügyfélszolgálatára (Klapka utca 11.), és fizesd be készpénzben, vagy bankkártyával a tréninget.

Figyelem: ha a jegyedet a tréning napján, közvetlenül az előadás alatt veszed meg, akkor 3 990 Ft-ot hozz magaddal: a 2 990 Ft-os jegyár csak az elővételben vett jegyekre vonatkozik.

A vásárlás a „Fizetés” gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A vásárló a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogát illetve felmondási jogát nem gyakorolhatja, ha a rendezvényre szóló belépőjegy egy adott időpontra (adott napra, határnapra) szól. Ebben az esetben a szolgáltatónak nem áll módjában sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni (az előadás elmaradása esetének kivételével).

Ez azt jelenti, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, másik időpontra történő átváltásáról viszont a speakman@speaknyelviskola.hu címen érdeklődhetsz.

Hallgasd meg Noémit, aki a tőlünk kapott edzésterv alapján tanul angolul:

Share This