Kick start Pro tréning: lendülj bele a nyelvtanulásba

2018. június 25. | Speak! Nyelviskola (Klapka 11.)

Kézen foglak és bevezetlek az angoltanulás legmélyére. A tréning végére egy életre elmulasztom a megszólalástól való félelmedet, hogy 2018-ban már beszélhess angolul.

Sokat. Lazán. Mosolyogva.

Ciki az angolod, de tehetsz ellene

Nem tudsz megszólalni angolul.

Emiatt kínosan érzed magad külföldi nyaraláson. Elbukod az előléptetést. Pontot veszítesz az egyetemi felvételin. Legszívesebben az asztal alá bújnál a céges meetingeken. Elfutsz a belvárosban, ha meglátod, hogy közeledik feléd egy turista.

Félsz angolul beszélni.

Félsz beszélni, mert az iskolai angolórákat néma csendben töltötted. Félsz, mert nem gyakoroltál eleget és emiatt nincs meg benned a beszédhez szükséges magabiztosság és lazaság. Talán magadban már azt gondolod magadban, hogy az egész a te hibád, mert nincs nyelvérzéked és te vagy a „béna”. (Hadd nyugtassalak meg, túl szigorú vagy magadhoz, nyelvérzék pedig nem létezik.)

A Kick start Pro tréningen megadom neked a kezdőlökést: beindítom a beszélőkédet és elindítalak a tankönyvmentes és beszédközpontú nyelvtanulás útján, amely a leghatékonyabb (és leggyorsabb) nyelvtanulási technika, amit ismerek.

Hogyan csinálom? Nézd meg a tematikát.

A tréning tematikája

Összeraktam neked egy 150 perces tréninget, amivel:

 

  • örökre elfelejtheted a gyomorgörcsös angoltanulást (a lányomon látom, mennyire stresszesek az iskolai angolórák);
  • felrobbanthatod a tanulásod útjában álló rejtett akadályokat (amelyeknek eddig a létezéséről sem tudtál);
  • és elindulhatsz a magabiztos nyelvtudás felé vezető úton (aminek a végén egy lehetőségekkel teli élet vár rád).

A tréning nyomokban sem tartalmaz fölösleges elméleti magyarázatokat, vagy tanulástechnikai bullshitet. (Ezt meghagyjuk a tankönyvíróknak és hagyományos nyelviskoláknak.)

Viszont percenként két „aha-pillanatod” lesz, rengeteg gyakorlati tanácsot és konkrét segítséget fogsz kapni a tanuláshoz.

A tréning végére pontosan tudni fogod, hogy mit kell tenned azért, hogy megtanulj angolul beszélni (és még a módszert is megmutatom, amivel angolul beszélő ember lehetsz).

Ezt a négy dolgot garantáltan megkapod a tréningen:

 Megtudod, hogy most kb. milyen szinten van az angoltudásod.

 Eláruljuk a „titkot”, hogyan tanítjuk meg angolul beszélni azokat, akik már többször nekifutottak a tanulásnak, de sosem értek célt.

 Kapsz egy testre szabható, komplett nyelvtanulási edzéstervet, amivel célbaveheted, és el is érheted a magabiztos nyelvtudást.

 Kipróbálod azt a módszert, amivel az elmúlt négy évben közel 4000 embert tanítottunk meg angolul beszélni.

Szia, Péter vagyok és már találkoztunk az oldal tetején

Dunay Péter vagyok, a Speak! Nyelviskola alapítója, szakmai vezetője és a Kick start Pro tréning előadója.

Több mint 20 éve foglalkozom angoltanítással és 4 éve vezetem a szakmai munkát a Speak! Nyelviskolában. Ez idő alatt több ezer embernek mutattam meg, hogyan lehet sokat beszélve, nyilvános szereplés és tankönyvek nélkül megtanulni angolul beszélni.

A Kick start Pro rendezvény trénereként, két évtized, több tízezer órányi tanítási tapasztalatával fogok segíteni neked összerakni azt a személyre szabott, nyelvtanulási edzéstervet, amivel elérheted az angollal kapcsolatos céljaidat.

Az edzésterv mellé pedig egy kulcsrakész „használati útmutatót” is kapsz, mivel megmutatom és kipróbáltatom veled azt a módszert, amellyel a Speak!-ben 4000 (!) embert már megtanítottam angolul.

Szia, Péter vagyok és már találkoztunk az oldal tetején

Dunay Péter vagyok, a Speak! Nyelviskola alapítója, szakmai vezetője és a Kick start Pro tréning előadója.

Több mint 20 éve foglalkozom angoltanítással és 4 éve vezetem a szakmai munkát a Speak! Nyelviskolában. Ez idő alatt több ezer embernek mutattam meg, hogyan lehet sokat beszélve, nyilvános szereplés és tankönyvek nélkül megtanulni angolul beszélni.

A Kick start Pro rendezvény trénereként, két évtized, több tízezer órányi tanítási tapasztalatával fogok segíteni neked összerakni azt a személyre szabott, nyelvtanulási edzéstervet, amivel elérheted az angollal kapcsolatos céljaidat.

Az edzésterv mellé pedig egy kulcsrakész „használati útmutatót” is kapsz, mivel megmutatom és kipróbáltatom veled azt a módszert, amellyel a Speak!-ben 4000 (!) embert már megtanítottam angolul.

PÁNIKSZERŰ KAPUZÁRÁS JÚNIUS 24-ÉN:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

3 990 Ft-ért százezereket spórolunk neked

Ennek az összegnek valószínűleg a többszörösét elköltötted már fölöslegesen. A jegyárból (3 990 Ft) vehetsz magadnak egy újabb porfogót – de nincs az a tankönyv, ami képes lenne megtanítani angolul beszélni.

Vagy vehetsz magadnak egy hanganyagot – de nincs az a podcast, amiből elég magabiztosságot gyűjthetsz a megszólaláshoz.

Esetleg vehetsz magadnak egy szótanuló kártyacsomagot – de nincs az a szókincsbővítő segédeszköz, amellyel kerek, egész mondatokban fogsz tudni beszélni.

Ráadásul a felsorolt eszközökből soha nem lesz elég egy. Ezért tucatjával elkezded összevásárolni ezeket a nyelvtanulási kiegészítőeszközöket, esetleg még hozzácsapsz pár hagyományos, tankönyvalapú kurzust is, aztán mire felnézel, már több százezer forintod áll az “angolban” – mégsem jutottál közelebb a kommunikációhoz.

De dönthetsz úgy is, hogy egy esti páros mozizás áráért eljössz a Kick strart Pro-ra és elindulsz azon az úton, aminek a végén garantáltan beszélni fogsz.

“Ha ennyire jó, akkor mégis miért ennyire olcsó ez a tréning?”

Igazad van, tízezrekért kellene adnunk, mert annyira értékes.

Azért jóárasítottuk mégis a Kick start Pro-t, mert azt szeretnénk, hogy minél több ember ismerje meg azt a módszert, amellyel valóban (és gyorsan) meg lehet tanulni angolul beszélni.

Ez a tréning hozza meg számodra azt az áttörést a nyelvtanulásban, amire egész életedben vártál: hogy végre valaki megmondja mit kell tenned azért, hogy meg tudj szólalni angolul.

Át fog segíteni a holtponton, amin eddig egyetlen módszer, tanár, nyelviskola, tankönyv, vagy online alkalmazás sem tudott átvinni. Ha pedig már tudod, hogy eddig miért nem ment az angoltanulás, megmutatjuk a némaságból való kivezető utat és kipróbáltatjuk veled a Dunay-féle 100% beszéd, 0% könyv módszert.

És az egész tréning csak fele annyiba kerül, mint egy végigunatkozott, magyarázós magánóra.

Ezért jelentkezz minél hamarabb, mert egyrészt nemsokára itt a tréning és általában akkora az érdeklődés, hogy idő előtt leállítjuk a kampányt. Másrészt a helyszínen fizetve már 4 990 Ft-ba kerül a jegy, szóval érdemes elővételben lestoppolni a helyedet.

Hasznos információk, ha jössz a tréningre

Időpont: június 25. (hétfő), 17:30

Helyszín: Speak! Nyelviskola (Klapka utca 11.)

Maximális létszám: 30 fő (a jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk el)

Mit hozz magaddal?

Jó kedvet és nyitott fület 🙂 Tollal, papírral, és sok tudással mi készülünk.

Ezeket az ajándékokat küldjük el neked ingyen (és azonnal), ha jelentkezel a tréningre

Ha jelentkezel a Kick start Pro tréningre, akkor nem csak egy kész nyelvtanulási tervet és hatalmas önbizalmat kapsz, hanem bónuszban ezzel a három ajándékkal is meglepünk:

Várj, van itt még valami, amivel kimaxolhatod a tanulásodat

Az angol nyelv 10-ből 6 ember számára mumus. Ezt nem én mondom, hanem a statisztikák, amelyek szerint az emberek alig valamivel több mint 40%-a képes megszólalni valamilyen (!) szinten angolul.

De vajon miért van ez így? Mi az oka annak, hogy miközben egy átlag magyar 1 200 órát tanul le 10-12 év alatt felnőttkoráig képtelen elintézni egy egyszerű éttermi rendelést, és jéggé dermed a Deákon, ha leszólítja egy turista?

Hol rontjuk el? Benned, vagy a rendszerben van a hiba? Nincs nyelvérzéked, vagy egészen egyszerűen csak rosszul közelítették meg a tanáraid a tanítást-tanulást?

Mi táplálja ezt a benned is meglapuló páni félelmet az angoltól, és hogyan győzheted le, ha a te gyomrod is görcsbe rándul a megszólalás gondolatára?

A válaszok egytől egyig megtalálod ebben a könyvben.

Miért kellene felvenni a kötelező olvasmányok listájára ezt a könyvet?

✓ 94 oldalnyi egyenes beszéd a nyelvtanulásról

✓ A hagyományos nyelvtanulási módszerek elegáns kritikája, ami nem csak „beszól”, hanem a megoldást is megmutatja

✓ Mentőöv, ha évek óta tanulsz angolul, és nem érted miért nem mersz megszólalni

✓ Életre szóló leszámolás a nyelvérzék mítoszával és a „hülye vagyok én az angoltanuláshoz” gondolattal

✓ Gyakorlatias példákkal, saját számokkal, egyszerűen és közérthetően

„Ha nincs ez a könyv, még ma is csak próbálkoznék az angoltanulással és nem mernék külföldre utazni.” (K. Regina)

A könyv listaára 3 990 Ft.

Pofátlanul olcsón a könyvet is megszerezheted a jegyed mellé, ha elég gyors vagy

A „Nem mersz megszólalni angolul”-ból kereskedelmi forgalomban már csak néhány darab érhető el (az első kiadást elkapkodták a könyvesboltokban).

Nekünk viszont van jó pár példányunk belőle, amit most félretettünk a Kick start tréning résztvevőinek. Ez azt jelenti, hogy még a diákjaink sem tudják csak úgy „lekapni” a polcról, mert május végéig félretettük nektek.

Ráadásul a teljes árat (3 990 Ft) sem kell érte kifizetned. Ha eljössz Kick startra, akkor a jegyedért ÉS a könyvért ÉS a meglepetésajándékokért összesen 5990 Ft-ot kell fizetned, vagyis lényegében ajándékba kaptad a jegyet.

Ezzel nem csak 3990 Ft-ot (-40%) spórolsz meg azonnal, hanem a hatalmas kezdőlökés mellé konkrét, gyakorlatias segítséget is kapsz a tanuláshoz.

Gyere el a tréningre, vidd haza ezt a könyvet, és ismerd meg a módszert, amivel közel 4000 (!) embert tanítottunk meg alig négy év alatt angolul beszélni.

Jelentkezz itt és most a tréningre:

Gyakori kérdésekre megnyugtató válaszok

Tudok átutalással fizetni?

Ez most bankkártyás buli, de készpénzben is be tudod fizetni a tréninget a Klapka utca 11-ben (Speak! Nyelviskola, földszinti ügyfélszolgálat).

Mit csináljak a fizetés után?

Gyere el június 25-én a Speak!-be (Klapka utca 11.) és hagyd, hogy megváltozzon az életed. Minden további infót és a meglepetésajándékodat is megkapod levélben.

Kinek írjak, ha nem jött meg a levél?

Írj Szandinak: speakman@speaknyelviskola.hu

Lehet majd fotózni a tréningen?

Nemcsak lehet, de kifejezetten hálásak vagyunk, ha fotót készítesz, megosztod, bejelentkezel stb. Facebookon ésvagy Instagramon az élményeidet.

Maradt még bennem kérdés!

Írj a speakman@speaknyelviskola.hu címre, hogy ezt egy válasszal orvosolhassuk 🙂

Biztonságos az online bankkártyás fizetés?

Igen, a fizetést a Borgun rendszerén keresztül intézed (tehát hozzánk semmilyen adatod nem jut el). Kb. olyan, mintha bankkártyával fizetnél valamilyen közművet (pl. a gázszámlát), csak ez biztonságosabb. Ha szereted személyesen intézni a pénzügyeket, és belefér az idődbe, akkor ugorj be a Speak! ügyfélszolgálatára (Klapka 11.), és fizesd be készpénzben, vagy bankkártyával a tréninget.

Mi van, ha megveszem a jegyemet, de valamiért nem tudok eljönni a tréningre?

A megvásárolt jegyek sajnos nem válthatók vissza. Ez olyan, mint a moziban: ha előre megvetted a jegyed, de nem tudtál beülni a filmre, attól a pénztárban még nem fogják visszaadni neked a jegyárat.

Viszont mi sokkal jobb fejek vagyunk, mint a Cinema City, ezért a jegyvásárlástól számított 1 éven belül bármikor, bármelyik Kick start tréningre eljöhetsz (vagy „átválthatod”, más szolgáltatásunkra is felhasználhatod az összeget). Írj Szandinak a speakman@speaknyelviskola.hu címre, ha valami közbejött.

Hallgasd meg Noémit, aki a tőlünk kapott edzésterv alapján tanul angolul:

Share This