Jótékonysági könyvgyűjtés a Speak! Nyelviskolában

Rászoruló gyerekeknek gyűjtünk adományokat karácsonyra. Segíts nekünk: hozd be régi könyve(i)det és 5.000 Ft értékű utalványt kapsz érte.
Érdekelnek a részletek!

Úgy sejtem, hogy amikor visszaemlékszel gyermekkorod karácsonyaira, akkor neked is a csillogó ajándékok, a gondtalan boldogság, és az ünnepi finomságok jutnak eszedbe. Nehéz elképzelni, hogy mégis mennyi olyan kisgyermek van, aki a karácsonyt is éhesen, ajándékok nélkül tölti.

2017-es adatok alapján Magyarországon több mint 125 ezer gyermek él mélyszegénységben. Nekik óriási kincs minden karácsonyi ajándék. A könyvek pedig különösen sokat jelenthetnek számukra, hiszen segítségükkel többé válhatnak és kicsit közelebb kerülhetnek egy gondtalan élet reményéhez.

Ezeknek a gyerekeknek szeretnénk segíteni jótékonysági könyvgyűjtésünkkel, a Baptista Szeretetszolgálattal karöltve. Biztos vagyok benne, hogy a Te polcodon is vannak könyvek, amik csak porosodnak. De ha felajánlod őket adománynak, akkor igazi kinccsé változhatnak egy rászoruló gyermek számára.

Hozd be hozzánk régi könyvedet, vagy könyveidet, hogy együtt segíthessünk! Adományodért cserébe kapsz tőlünk egy 5.000 Ft-os utalványt, amit beválthatsz angoltanulásra!

5.000 Ft értékű ajándékot kapsz, ha felajánlod adományba könyve(i)d

Hozd be régi, megunt, és talán soha ki sem nyitott könyvedet, vagy könyveidet és egy értékes ajándékot kapsz cserébe hálánk jeléül.

Az ajándékod egy 5.000 Ft értékű utalvány lesz, amit angoltanulásra használhatsz fel 2020. december 15-ig.

Az utalvány beváltható a Speak! Nyelviskola alábbi szolgáltatásainak és termékeinek egyikére:

A könyveket 2020. november 30-ig tudjuk fogadni

Hova kerülnek az adományok?

A begyűjtött könyveket 2020. december 3-án adjuk át a Baptista Szeretetszolgálatnak, ők gondoskodnak róla, hogy a lehető legjobb kezekbe kerüljenek.

A Baptista Szeretetszolgálat Magyarország egyik legnagyobb segélyszervezeteként intézményein keresztül naponta mintegy 15 ezer rászorulónak nyújt segítséget. 1996 óta töretlenül dolgoznak, jelenleg 47 iskolát tartanak fenn, melyekben 17.000 diák tanul. Magyarországon pedig évente 10 tonna élelmiszert osztanak szét a mélyszegénységben élőknek. Csodálatos munkájuk valóban emberéleteket ment és fordít jobbá.

Milyen könyvadománnyal segíthetsz?

A könyvek a 0-14 év közötti rászoruló gyerekeknek fognak segíteni. Minden könyvnek nagyon örülnek, de a Baptista Szeretetszolgálatnak az alábbiak jelentenék a legnagyobb segítséget:

 • gyerekkönyvek, akár csecsemőknek való képes könyvek is
 • kifestők
 • ifjúsági regények
 • kötelező olvasmányok
 • képeskönyvek, térképek, atlaszok
 • ismeretterjesztő könyvek
 • nyelvkönyvek, szótárak
 • szépirodalom

Megköszönjük ha a könyvek mellé plüssállatot is tudsz hozni, hiszen a gyerekeknek óriási örömet okoznak.

Így vehetsz részt a tankönyvgyűjtésben

 1. lépés: Hozd be régi könyve(i)det hozzánk a Speak! Nyelviskolába, vagy add fel őket postán. A címünk: 1134 Budapest, Klapka u. 11. Hétfőtől csütörtökig 10 és 19 óra között tartunk nyitva, pénteken pedig 10 és 17 óra között.
  (Amennyiben postán adod fel a könyveket kérlek küldd el velük email címed is, hogy el tudjuk juttatni hozzád az ajándék utalványodat.)
 1. lépés: Vedd át az ajándékodat! Könyvedért cserébe egy 5.000 Ft értékű utalványt kapsz, amit beválthatsz angol tanfolyamra, online bemutatóórára, angol magánórákra, hanganyagokra, vagy munkafüzetre.

3. lépés: Örülj velünk, amikor december 3-án átadjuk az adományokat. Ezen a napon felpakolunk minden összegyűlt könyvet és ünnepélyesen eljuttatjuk őket a Baptista Szeretetszolgálatnak. Sok fotót is készítünk majd, hogy te is velünk örülhess.

 

A jótékonysági könyvgyűjtésből hátralévő idő

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ezekre használhatod fel az adományodért kapott 5.000 Ft-os utalványt

Ha leadod könyve(i)det az adománygyűjtésre, akkor kapsz érte egy 5.000 Ft-os kedvezmény utalványt, amit az alábbiak egyikére tudsz beváltani. A beváltási határidő 2020. december 15.

  60 órás beszédközpontú online angol tanfolyam

A 100% beszéd, 0% könyv módszerrel tanítunk. Ez egy végtelenül egyszerű alapelvre épül: angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni. 2014 óta több mint 4000 embert tanítottunk meg angolul így.

Amíg egy hagyományos angolórán egy diák alig pár percet vagy annyit se beszél, nálunk 20-25 percnyi folyamatos, megszakítás nélküli beszédben lesz részed egyetlen 45 perces alkalom alatt. Így a nyelvet párbeszédeken keresztül tanulhatod meg, pont ahogyan egy kisgyermek tanulja az anyanyelvét.

Nyelviskolánk 17 különböző tudásszinten indít folyamatosan online angoltanfolyamokat. Az élő kiscsoportos órákra videóchaten tudsz becsatlakozni otthonod kényelméről. Tanáraid és csoporttársaid pedig biztosítják majd a jó hangulatot.

A tanfolyamok ára 84.990 – 109.990 Ft között mozog, amire felhasználhatod az 5.000 Ft-os kedvezmény utalványt. Ide kattintva többet is megtudhatsz tanfolyamainkról»

  Online angol bemutatóóra

Ismerkedj meg a beszédközpontú tanulással! Vegyél részt egy élő online bemutatóórán és próbáld ki mennyire más az angoltanulás a 100% beszéd, 0% könyv módszerünkkel.

Mindössze internetre, illetve egy kamerával és mikrofonnal ellátott számítógépre vagy telefonra lesz szükséged, hogy online részt vehess egy kiscsoportos (max. 8 fős) órán. Itt megtapasztalhatod mekkora élmény úgy tanulni, hogy sokat beszélsz és jó társaságban vagy.

A bemutatóóra ára 2.900 Ft, amire felhasználhatod az 5.000 Ft-os kedvezmény utalványt. (Ha ezt az opciót választod, akkor az utalvány teljes összegét fel kell használnod, hiszen sajnos nem tudunk belőle visszaadni). Katt ide, ha szeretnél többet megtudni az online bemutatóóráról»

10 darabos online magánóra csomag

Az online magánóráinkon a tanár csak téged tanít a 100% beszéd, 0% könyv módszerrel. Így egyedi időbeosztással, saját tempódban és tudásszintedhez illeszkedve fejlesztheted nyelvtudásod. Az óra videóchaten zajlik és a beszédközpontúság miatt minden percét élvezni fogod.

A 10 darabos online magánóra csomag ára 49.900 Ft, amire felhasználhatod az 5.000 Ft-os kedvezmény utalványt. Kattints ide és tudj meg többet a magánórákról»

ListenEZ angol hanganyagok

Ugyan már rengeteg hanganyag létezik a világon, de a ListenEZ egyedi, hiszen egyszerre 3 fontos szempontnak felel meg, ezzel igazán hatékonyan fejlesztve az angol hallott szövegértésed:

 1. Pontosan illeszkedik a szintedhez. Összesen 17 különböző tudásszinthez készítettünk ListenEZ hanganyagokat.
 2. Többfajta kiejtés megértésében segít: brit és amerikai kiejtést is gyakorolhatsz vele, sőt egyes tudásszinteken még különlegesebb akcentusokkal is találkozhatsz.
 3. Olyan mindennapi szókincset és témákat dolgoz fel, amit valóban érdemes megtanulnod – hiszen használni is fogod a beszélgetéseknél.

A ListenEZ hanganyagokat tudásszintenként áruljuk és szívesen segítünk abban, hogy megtaláld a számodra megfelelőt. Egy ListenEZ szint ára 6.990 Ft, erre felhasználhatod az 5.000 Ft-os kedvezmény utalványt. Ide kattintva többet is megtudhatsz a ListenEZ-ről, és bele is hallgathatsz néhány anyagba»

HomeEZ angol munkafüzetek

A HomeEz nem egy hagyományos munkafüzet, annál ugyanis sokkal hatékonyabb. Azért olyan különlegesek, mert pontosan igazodik hozzád, hiszen 17 különböző tudásszintű füzetből választhatsz.

De az igazi ereje abban rejlik, hogy a mondatalkotási képességeidet fogja fejleszteni! Ugyanis ez az a terület, amivel a legtöbb tanuló gondban van. A nyelvtant mondatmintákkal és mondatalkotási gyakorlatokkal fogod megtanulni a segítségével. Semmi érthetetlen magyarázattal, vagy száraz elmélettel nem fogunk untatni.

Egy HomeEZ munkafüzet ára 9.990 Ft, amire felhasználhatod az 5.000 Ft-os kedvezmény utalványt. Ide kattintva többet is megtudhatsz a HomeEZ-ről»

A jótékonysági könyvgyűjtésből hátralévő idő

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Miért rendezünk újra jótékonysági gyűjtést?

Ugyan az angoltanításban a Speak! Nyelviskola a könyvmentesség híve – nem véletlenül az a szlogenünk, hogy 100% beszéd, 0% könyv. De ettől még pontosan tudjuk, hogy mekkora értéket képviselnek a könyvek – különösen a karácsony közeledtével, amikor rengeteg kisgyermek ünnepét bearanyozhatják.

Egyébként is szeretünk jótékonykodni. Nyelviskolánk már három alkalommal rendezett Nagy Tankönyvgyűjtési Akciót.

2016-ban 567 db tankönyvet gyűjtöttünk össze veletek. 2017-ben már 713 db tankönyv gyűlt össze. 2019-ben azonban igazán rekordmennyiségű adományt gyűjtöttünk: 1138 db használt tankönyv gyűlt össze, közel 2,4 millió forint értékben. Ez az adomány rövidesen el is jutott a hátrányos helyzetű térségeinkbe és komoly segítséget jelentett az ott élőknek.

2020 nyarán a vírushelyzet miatt sajnos nem tudtuk megrendezni a Nagy Tankönyvgyűjtési Akciót. Viszont azt láttuk, hogy a rászorulóknak jelenleg még nagyobb szükségük van a segítségre, mint máskor. Nem akartunk tétlenek maradni, ezért a Baptista Szeretetszolgálattal egyeztetve arra jutottunk, hogy év végi könyvgyűjtésbe kezdünk, hogy megszépíthessük a rászoruló gyerekek karácsonyát. Tudjuk, hogy egy kis összefogással idén is óriási adománycsomagot adhatunk majd át.

Az 5.000 Ft-os ajándék utalvány beváltásának feltételei

 • Egy ember egy darab kedvezmény utalványt kaphat könyvadományáért cserébe.
 • Az utalvány 2020. december 15-ig használható fel.
 • Az kedvezmény utalvány az alábbiak valamelyikére használható fel:
  o 60 órás online angol tanfolyam
  o online angol bemutatóóra
  o 10 darabos online angol magánóra csomag
  o ListenEZ hanganyag
  o HomeEZ munkafüzet
 • Egy vásárláshoz egy darab kedvezményutalvány váltható be.
 • Egy utalvány csak egyetlen vásárláshoz használható fel.
 • Az utalvány másra átruházható.
 • Az utalvány semmilyen más promócióval nem vonható össze.
 • Az utalvánnyal megvásárolt termékre/szolgáltatásra pénzvisszatérítést nem vállalunk.
 • Az utalvány összege nem váltható készpénzre.
 • Az utalvány összegéből visszaadni nem tudunk.

Regisztrálj az adománygyűjtésre!

Ha szeretnél részt venni a könyvgyűjtésben, akkor kérlek add meg az adataidat. Szükségünk lesz rá ahhoz, hogy ki tudjuk neked állítani adományodért cserébe az 5.000 Ft értékű kedvezmény utalványt, amikor behozod könyve(i)det:

Share This