A könyv, ami mindent megváltoztat:
Nem mersz megszólalni angolul?

Dunay Péter és Hrncsár József könyve segít neked, hogy legyőzd a megszólalásától való félelmed.

A könyv elolvasása után soha többé nem akarsz majd hagyományos módszerrel angolul tanulni.

Miért? Mert a bemutatott példák és esettanulmányok után te is rá fogsz döbbenni arra, hogy ezek a módszerek a felelősek azért, hogy nem mersz megszólalni angolul. (És nyugodt szívvel el mered majd engedni az ismerős, de hatástalan eszközöket.)

94 oldalnyi egyenes beszéd a nyelvtanulásról

Az angol nyelv 10-ből 6 ember számára mumus. Ezt nem én mondom, hanem a statisztikák, amelyek szerint az emberek alig valamivel több mint 40%-a képes megszólalni valamilyen (!) szinten angolul.

De vajon miért van ez így? Mi az oka annak, hogy miközben egy átlag magyar 1 200 órát tanul le 10-12 év alatt felnőttkoráig képtelen elintézni egy egyszerű éttermi rendelést, és jéggé dermed a Deákon, ha leszólítja egy turista?

Hol rontjuk el? Benned, vagy a rendszerben van a hiba? Nincs nyelvérzéked, vagy egészen egyszerűen csak rosszul közelítették meg a tanáraid a tanítást-tanulást?

Mi táplálja ezt a benned is meglapuló páni félelmet az angoltól, és hogyan győzheted le, ha a te gyomrod is görcsbe rándul a megszólalás gondolatára?

A válaszokat egytől egyig megtalálod ebben a könyvben.

Miért kellene felvenni a kötelező olvasmányok listájára ezt a könyvet?

Szétzúzza a nyelvtanulási mítoszokat és helyre rakja a rendszert.

✓ A hagyományos nyelvtanulási módszerek elegáns kritikája, ami nem csak „beszól”, hanem a megoldást is megmutatja.

Mentőöv, ha évek óta tanulsz angolul, és nem érted miért nem mersz megszólalni.

✓ Életre szóló leszámolás a nyelvérzék-kamuval és a „hülye vagyok én az angoltanuláshoz” gondolattal.

Gyakorlatias példákkal, saját számokkal, egyszerűen és közérthetően.

„Ha nincs ez a könyv, még ma is csak próbálkoznék az angoltanulással és nem mernék külföldre utazni.” (K. Regina)

A szerzőkről, akik már bizonyítottak

Dunay Péter a Speak! Nyelviskola alapítója és szakmai vezetője. Több mint két évtizede tanítja sikeresen az embereket angolul saját fejlesztésű, beszédcentrikus módszerével. A könyv (és a nyelviskola) mögött meghúzódó módszertan és oktatási technológia forrása.

Hrncsár József a Speak! Nyelviskola alapítója és ügyvezetője. Több sikeres vállalkozás után, Péterrel együtt vágtak bele a Speak! felépítésébe, amely vezetésével Budapest 1. sz. beszédcentrikus nyelviskolájává nőtte ki magát.

Ez a 3990 Ft százezreket spórol neked

Ha jól sejtem, akkor tanultál már angolul, részt vettél életedben egy-két tanfolyamon és van otthon pár csomagnyi szótanuló kártya, angolos CD, vagy a polc tetején ott porosodik néhány Headway.

Jogosan merül fel benned a kérdés: miért van szükséged még egy könyvre?

A válasz az, hogy a jelképes árért nem egy sima könyvet, hanem ezt a két felismerést kapod, amellyel százezreket spórolhatsz.

1. Végre megtudod, hogy eddig mi volt a hiba a nyelvtanulásodban, hogy soha többé ne kövesd el. Sokan évekig, évtizedekig próbálkoznak ugyanazokkal a módszerekkel és megoldásokkal, amelyekkel egyszer-kétszer-háromszor már elbuktak.

Te egy délutánnal megspórolhatod a meddő kísérleteket és hatékony technikák után nézhetsz, amelyek bizonyítottan működnek.

2. Nem kergeted bele magad újabb fölösleges kiadásokba. A hagyományos nyelvoktatási módszerekkel nemcsak az a baj, hogy elhitetik veled, hülye vagy az angoltanuláshoz, hanem értelmetlen költségeket is rád vernek. Még egy tankönyvcsalád, még két munkafüzet, még három hanganyag – az eredmény pedig egy nagy, kövér 0.

Elárulok egy titkot, amiről a könyvben részletesen olvashatsz: angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni. A kiegészítő eszközök iránt beléd programozott vágyat ez a könyv fogja elmulasztani.

Bónuszban ezeket az ajándékokat küldjük el neked ingyen (és azonnal)

Ha megveszed a könyvet, akkor nem csak azt tudod meg, miért nem jutottál egyről a kettőre az angoltanulással, hanem ezzel a három ajándékkal is meglepünk, amit a fizetés után azonnal le is tölthetsz:

Egy gyors rendelés választ el a könyvtől

Fizesd ki bankkártyával, és már jöhetsz is a könyvedért az ügyfélszolgálatunkra (Klapka utca 11.) + azonnal letöltheted az ajándékaidat.

Ha a „kérem a könyvet és a bónuszaimat” gombra kattintasz, akkor a Borgun oldalán, 2 perc alatt, biztonságosan kifizetheted a kártyáddal. Ez a fizetési megoldás a létező legbiztonságosabb, hiszen a tranzakció a pénzügyi szolgáltató oldalán történik, így mi semmilyen módon nem férünk hozzá a kártyaadataidhoz.

Gyakori kérdésekre megnyugtató válaszok

Tudok átutalással fizetni?

Ez most bankkártyás buli, de készpénzben is megveheted a könyvet a Klapka utca 11-ben (Speak! Nyelviskola, földszinti ügyfélszolgálat).

Mit csináljak a fizetés után?

Ugorj be valamelyik nap a Speak!-be (Klapka utca 11.) és vedd át a könyvedet. Minden további infót és a meglepetésajándékokat is megkapod levélben.

Kinek írjak, ha nem jött meg a levél?

Írj Szandinak: speakman@speaknyelviskola.hu

Biztonságos az online bankkártyás fizetés?

Igen, a fizetést a Borgun rendszerén keresztül intézed (tehát hozzánk semmilyen adatod nem jut el). Kb. olyan, mintha bankkártyával fizetnél valamilyen közművet (pl. a gázszámlát), csak ez biztonságosabb. Ha szereted személyesen intézni a pénzügyeket, akkor ugorj be a Speak! ügyfélszolgálatára (Klapka 11.), és fizesd ki készpénzben vagy bankkártyával a könyvet.

Maradt még bennem kérdés!

Írj a speakman@speaknyelviskola.hu címre, hogy ezt egy válasszal orvosolhassuk 🙂

Share This