Szeretnél a „gimis keménymagunkhoz” tartozni?

Biztos a te osztályodban is volt egy klikk, ami a társaság lelke volt.
Most itt a lehetőség, hogy felidézd a középsulis emlékeid és a Speak! klub tagja legyél.

Mi vár rád a klubon?

✔ Hozzád hasonló tudásszintű diákok vannak -> így nem kell feszélyezve érezned magad,
és az órádat sem kell 2 percenként nézned az unalomtól

✔ Barátokat szerezhetsz -> így úgy fogod érezni magad, mintha a legjobb haverok között beszélgetnél

✔ Ha nem tudod beindítani a beszélgetést, vagy elakadsz -> számíthatsz a segítségre, mindig ott lesz egy láthatatlan biztonsági háló (tanár)

✔ Minden alkalom = a szintednek megfelelő, új kihívás -> így nem csak csacsogni fogsz, hanem fejlődni is

✔ Széles mosollyal az arcodon, és sikerélményekkel a zsebedben fogsz hazamenni,
alig várva, hogy elmeséld a családnak „mi volt ma a klubban”.

Mivel leszel gazdagabb, ha eljössz a Speak! klubra?

Gyakorlati tapasztalatot szerzel

Közelebb kerülhetsz egy új munkahelyhez

Szóbeli nyelvvizsgához tapasztalatot nyerhetsz

Stresszmentes nyaralás

Ez a te döntésed.

Viszont valószínűleg nincs még egy olyan angol beszélgetős klub Budapesten, ahol ennyire komoly lazasággal készülhetsz fel a tanfolyamtermen túli, angolul beszélő világgal való találkozásra.

Ezért van az, hogy a legprofibb diákjaink egyetlen péntek estét sem hagynak ki.

Nézd csak mit írtak a többiek arról, hogyan érezték magukat a klubon:

„Nagyon szuper, beszélgetős csoport…:) Szívesen ajánlanám olyanoknak, akik nem a nyelvhelyességet, hanem a kommunikációt szeretnék gyakorolni, de nincs lehetőségük más idegen (angol) nyelvű közegben a beszélgetésre.”

Dremmel-Vörös Nikoletta

„It’s a good opportunity to meet new people and new views, and of course the main point is speaking English. This is a good chance to keep your knowledge up to date and it could be an alternate way to speak every week.”

Kiss Zsolt

„Gyere el! Ha engem sikerült szóra bírniuk, akkor neked is biztosan menni fog a társalgás. Jó a hangulat, játszva tanulunk.”

Papp Krisztina

„Mivel szeretek a Speak! klubba járni, így jó szívvel ajánlom. A hangulat nagyon jó és hétről hétre érzem, hogy jobban megy a beszéd. Bátrabban kérdezek és válaszolok. Sokat fejlődött a megértésem is. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Sándor Anna

„Akinek van ideje, mindenképp próbálja ki. Az óra nagyon gyorsan elrepül, és a végére észre se veszed, hogy milyen sokat beszéltél angolul. A gátlások teljesen eltűnnek. A hangulat nagyon jó! Engem egy rossz nap után felvidított!”

dr. Havanecz Ágnes

„Nagyon szuper volt. Szerintem olyan témát járt körül, amelyet a mindennapi életben is használhatunk. Sok olyan szót ismerhettünk meg, melyet megint szívesen használnánk. Jó volt a csapat, és ami nekem nagyon sokat számít: remek volt a hangulat!”

Tóth Tünde

Hasznos információk, ha jössz a klubra:

Időpont: kéthetente péntekenként este, 17:00 – 20:15

Helyszín: Speak! Nyelviskola (Klapka utca 11.)

Létszám: csoportonként max. 20 fő

Mit hozz magaddal? Jó kedvet, nyitott fület, és egy tollat – a többiről mi gondoskodunk 🙂

Jelentkezz itt és most a Speak! klubra:

Fizetési mód

Online, vagy személyesen (kártyával, készpénzben)

Személyes átvétel

1134 Budapest,
Klapka utca 11.

Hívj minket

+36 1 255 222

Speak! Nyelviskola

Miért online bankkártyás fizetési megoldást használunk? Mert biztonságos, könnyű, kényelmes és gyors. A kártyaadataidat a Borgun kezeli, mi csak az átutalásról kapunk értesítést, és végül egy védett útvonalon fut be hozzánk az átutalt összeg.

Ha szereted személyesen intézni a pénzügyeket, és belefér az idődbe, akkor ugorj be a továbbiratkozási irodába (Klapka utca 11.), és fizess készpénzzel, vagy bankkártyával.

Fontos info, ha napijegyet veszel!

A vásárlás a „Fizetés” gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A vásárló a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogát illetve felmondási jogát nem gyakorolhatja, ha a rendezvényre szóló belépőjegy egy adott időpontra (adott napra, határnapra) szól. Ebben az esetben a szolgáltatónak nem áll módjában sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni (az előadás, program elmaradása esetének kivételével).

Ez azt jelenti, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, másik időpontra történő átváltásáról viszont Váli Áginál, a speakman5@speaknyelviskola.hu címen érdeklődhetsz.

Share This