Speak! Start: a leggyorsabb út, ha meg akarsz szólalni angolul

Kockázatmentesen gyorsítjuk be az angoltanulásodat, és 10 000 Ft értékű bónuszt kapsz a kezdőcsomagod mellé:

Ha ezt a szöveget olvasod, akkor már tudod, hogy szükséged van egy lézerpontos szintfelmérőre, hogy jó szinten, jó csoportban kezdj el tanulni.

Valószínűleg azt is érzed, hogy a beszédközpontú módszer volt az a hiányzó láncszem, ami eddig meggátolt abban, hogy meg merj szólalni angolul – és talán szívesen kipróbálnád a bemutatóórán milyen érzés gyomorgörcs nélkül végigbeszélni egy angolórát.

Látszik, hogy komolyan gondolod a tanulást, ezért van egy visszautasíthatatlan ajánlatunk számodra.

Speak! Start: beindítjuk az angolodat

Ha minél előbb csatlakozni szeretnél ahhoz a közel 3000 emberhez, aki megtanult velünk angolul beszélni, a Speak! Start csomaggal egy kattintással lefoglalhatod a helyed a szintfelmérőre és a bemutatóórára.

Ezzel a lehetőséggel egyszerre kapsz tűpontos képet a jelenlegi tudásodról, és térképet a kezedbe, ami biztos kézzel vezet téged a magabiztos nyelvtudásig. (Plusz egy halom bónuszt, amivel kimaxolhatod az angoltanulást, de erről majd kicsit később.)

És mindezt sokkal gyorsabban, mint a többiek, mivel a Speak! Start csomagot vásárlók elsőbbséget élveznek az időpontegyeztetésnél, és a tanfolyamkezdésnél.

Így fogod magad érezni a szintfelmérőn és a bemutatóórán:

„Kedvesen fogadtatok! Tök jó és széles spektrumú volt a teszt, tanulságos és élvezetes a javítás, beszélgetés. A szóbeli részen nem feszengtem! Klassz a légkör. Mind cukik vagytok. 🙂 100% volt, jól éreztem magam!” (Magai István)

„Ez volt a legértelmesebb szintfelmérő eddig, amin részt vettem. Nagyon jó, hogy nem tippelgetős teszt volt, hanem fordítási feladatokat kellett megoldani: biztos, hogy abból sokkal több mindent le lehet szűrni a szintről. Mindenki nagyon kedves volt! Nagyon díjazandó, hogy egyből pontos árral, pontos időponttal információt kaptam a szintemnek megfelelő nyelvtanfolyamról! A mai tapasztalatok alapján nagyon bizakodó vagyok, és várom a próbaórát!” (Gránicz Laura)

„Közvetlen, fiatalos kollégák! Nem kell zavarban éreznem magam, motivál a légkör, hogy minél hamarabb csatlakozzak! :)” (Király Éva)

„Gyors visszajelzést követően, már másnap tudtak fogadni – jól esett, hogy nem kellett sokat várnom. Kellemes volt a fogadtatás és mosolygós emberekkel találkoztam, ami komfortosabbá tette a helyet és a helyzetet. A szintfelmérőre szerintem elég az idő, és a gyors javítás is kiváló volt. Köszönöm!” (Kis Csaba)

„Sziasztok! A szintfelmérőt megelőző telefonbeszélgetés során, már egy nagyon kedves hölgy megnyugtatott, hogy itt semmi sem „ciki”! 🙂 Ez valóban így is van, mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. Külön köszönet a biztatásért: jó azt érezni, hogy van olyan hely, ahol arra kíváncsiak, mit tudok. Az iskolai módszerekkel ellentétben nem az a fontos, hogy hol a bibi. De fontos tudni, hogy honnan induljunk el! Ezért én csak bíztatok mindenkit, jöjjön bátran! :)” (Geréb Tündi)

„Köszönöm a bemutatóórát, számomra szuper volt! Azt gondolom, hogy egész eddig ezt a helyet kerestem, és most megtaláltam! Szerintem ez a módszer hozzá fog segíteni engem ahhoz, hogy képes legyek megszólalni angolul. Köszönöm!” (Balló Szilvia)

„Nagyon jól éreztem magam. Újra megszerettem az angolt, kedvem lenne egész este angolul beszélni 🙂 Jó hangulatú volt az óra, mégis hatékony.” (Kozma Barbara)

„Nagyon tetszik az egész! A felépítése nem csak az órának, hanem az egész rendszernek. Az óra élvezetes volt, Péter jól fenn tudja tartani a figyelmet. Számomra fontosak a miért-ek, és ezeket is maradéktalanul megkaptam.” (Takács Gyula)

„Jól éreztem magam. Sokféle módszerrel próbálkoztam, és sajnálom, hogy nem előbb találkoztam ezzel a módszerrel!” (Kurucz Kata)

„Péter igazán kötetlenné varázsolta az itt töltött időt. Érthető, korrekt magyarázatot kaptam, és sok figyelmet. Fesztelen volt a környezet annak ellenére, hogy ismeretlen volt a társaság, mégis úgy olvasztott be a közegbe, mintha ez lenne a legtermészetesebb a csoportnak. Köszönöm, főleg az ízléses humort.” (Rába László)

Tényleg jelképes ár

Nem a Speak! start csomag árából (1 990 Ft) fogunk meggazdagodni (sőt kicsit ráfizetős nekünk a cucc), de nem is ez a cél.

Azért csináltuk meg ezt a gyorsítósávot, hogy minél előbb megtanulj angolul beszélni – függetlenül attól, hogy végül mellettünk döntesz a bemutatóóra után.

Mert a bemutatóóra legutolsó pillanatáig csak előlegként van nálunk a pénzed. Nézd csak:

Teljeskörű garancia

Ha a bemutatóórán úgy érzed, nem erre számítottál, akkor nyugodtan kérd vissza a befizetett pénzt (visszakapod a teljes összeget), és barátságban, mosolyogva elválunk.

Tehát még a bemutatóóra végén is meggondolhatod magad, így a jelentkezésed tökéletesen kockázatmentes. Jelentkezz nyugodtan.

Ilyen erős garanciát egy konkurensünk sem merne bevállalni, mi viszont tudjuk, hogy egész eddig ezt a nyelvtanulási módszert kerested, ezért szívesen átvállaljuk tőled a pénzügyi kockázatot.

Semmit nem kockáztatsz, viszont mindent megnyerhetsz…

Megérdemled a legjobb ajánlatot

Viszont, ha a bemutatóóra után mellettünk döntesz, a most befizetett 1990 Ft-ot, egy az egyben beépítjük a tanfolyamod árába. (Egyszerűen levonjuk a tanfolyami díjból az összeget – ennyivel kevesebbet kell a tanfolyamért fizetned.)

Ez azt jelenti, hogy neked ingyen volt a szintfelmérő és a bemutatóra, plusz elhalmozunk egy rakás ajándékkal az előrelátásodért.

Így áll össze a több mint 10 000 Ft értékű ajándékcsomagod

 Szintfelmérő és bemutatóóra jegy, amivel lézerpontos képet kapsz a jelenlegi angoltudásodról, és kipróbálhatod a 100% beszéd, 0% könyv módszert, amivel meg fogsz tanulni angolul beszélni. (És mindezt a létező leggyorsabban és legolcsóbban.)

 Azonnal használható mondatok c. nyelvi túlélőkészletünk már több mint 3000 nyelvtanulót mentett meg a kínos csöndtől. Az anyagból megtanulod, hogyan rendelj lazán egy étteremben, és ott lesz a fejedben minden kifejezés, ami egy problémamentes külföldi nyaraláshoz kell.

Kulcsrakész mondatokat kapsz, amikkel átélheted életed első, 10 másodpercnél hosszabb angol beszélgetését (és még élvezni is fogod).

 Az instant mondatok mellett, három (!) szuperhasznos, kereskedelmi forgalomban nem kapható e-book-ot is letölthetsz. Ezek a prémium anyagok az egyik online tréningünkhöz készültek, és eddig egy szűk kör számára voltak elérhetőek – most viszont két perc alatt a tiéd lehet. Nézd csak a listát:

 31 szó, ami öt éve még nem szerepelt a szótárban

 51 mondat, ami nélkül ne indulj el külföldre 

 301 ige, amit a leggyakrabban használnak az angolban

 Az ajándékod része egy 5 000 Ft értékű tréningkártya is, és te döntöd el, hogy melyik szemináriumunkra használod fel a bónuszt. Állásinterjú szeminárium? Heti rendszerességű beszélgetős klub? Nyelvtani bebetonozó tréning? Tanulástechnikai rendezvény?

Görgess lejjebb a teljes listáért!

Válaszd ki, melyik tréningre váltod be a bónuszodat

Állásinterjú szeminárium

Egy multinacionális vállalat, HR osztályának, belsős anyaga alapján raktuk össze ezt a prémium kategóriájú tréninget, amivel nyolc óra alatt lehengerlő, magabiztos, és profi angol állásinterjú-specialistát faragunk belőled. Ha munkahelyet váltanál, külföldön szeretnél dolgozni, vagy szeretnéd, hogy kapkodjanak utánad a cégek, akkor ott a helyed a szemináriumon.

Angolmami

Szeretnél segíteni a gyerekednek, unokádnak az angoltanulásban, de elönt a pánik, amikor belelapozol a tankönyvébe, vagy a füzetébe? Nem vagy egyedül. Jó szülőnek lenni kemény meló, ezért összeraktuk neked ezt a másfél órás rendezvényt, ami után pontosan tudni fogod, hogyan segíts a gyerekednek a leckeírásban, szótanulásban, nyelvvizsga-felkészülésben – és még a te angolod is jobb lesz tőle.

Bebetonozó (BEBE) szeminárium

A BEBE a legkeményebb tréningünk, hiszen 120-180 órányi tananyagot sűrítettünk össze neked négy órába, amivel betonkeménnyé szilárdíthatod a nyelvtani alapjaidat, és hosszú évekig nem kell azon aggódnod, hogy elfelejted, amit korábban megtanultál.

Nyilvános szereplés szeminárium

Szeretnél magabiztosan és stressz nélkül beszélni más emberek előtt angolul? Ezen a négy órás tréningen brutálisan hatékonyan oldjuk fel a nyilvános szerepléstől való félelmedet, hogy gátlástalanul és széles mosollyal az arcodon tarthass prezentáció, vagy szólhass hozzá a hétfői staff meetinghez.

És tudod: ha közönség előtt megy, akkor négyszemközt már sima ügy a beszéd.

Speak! klub

Ez a heti rendszerességű, tudásszintekre bontott, beszélgetős klub akkor jó választás, ha szeretnéd élesben is tesztelni a tanfolyamon megszerzett tudásodat, és laza, kötetlen formában gyakorolni a beszédet. A legprofibb diákjaink egyetlen péntek estét sem hagynak ki és két hónapra előre lefoglalják a helyüket.

Velünk fogsz találkozni a szintfelmérőn és a bemutatóórán

Dunay Péter

Dunay Péter

alapító, szakmai vezető

Dunay Péter vagyok, a Speak! Nyelviskola alapítója és szakmai vezetője. A suli alapítása óta több mint 500 alkalommal tartottam bemutatóórát, amin több ezer diák vett részt. A bemutatóórán megmutatom neked a módszert, amivel úgy fogsz megtanulni angolul beszélni, hogy közben nem lesz görcsben a gyomrod, nem kell kiállnod mások elé szerepelni, és még tankönyvre sem lesz szükséged.

Készen állsz életed első 100%-ban végigbeszélt angolórájára?

Akkor foglald le előre a helyed, és a lányokkal közösen mindent megteszünk azért, hogy a lehető leggyorsabban megtanulj angolul beszélni.

Szatmári Vivien

Szatmári Vivien

tanulási tanácsadó

Albert Eszter

Albert Eszter

tanulási tanácsadó

Rausch Adél

Rausch Adél

oktatásszervező

Pelle Krisztina

Pelle Krisztina

oktatásszervező

Nem csak beszélünk róla:
felelősséget is vállalunk a tanulásodért

angolul beszélő diák ajánlásával

%

pénzvisszafizetési garancia

Budapest 1. sz. beszédközpontú nyelviskolája

%

tankönyv guaranteed

Megveszem a Speak! Start csomagot, kérem az ajándékaimat

Töltsd ki az alábbi űrlapot. A szintfelmérés egész évben folyamatosan zajlik. A bejelentkezést követően a munkatársaink 2-3 munkanapon belül keresni fognak telefonon, hogy egyeztessenek veled egy időpontot a szintfelmérőre. Ha most regisztrálsz, akkor azonnal letöltheted az ajándékaidat.

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Hallgasd meg Noémit, aki a 100% beszéd, 0% könyv módszerrel tanul angolul:

Share This