2017 lesz az év, amikor megtanultál angolul

30 napos kihívásunkkal vérprofi nyelvtanuló leszel, és idén beválthatod az újévi fogadalmadat („meg akarok tanulni angolul beszélni”)

Te tudod a legjobban, hogy az angol nélkül félember vagy. A nyelvtudás hiánya elüt az előléptetéstől, kínos helyzetbe hoz a családi nyaraláson, és beint a továbbtanulásodnak.

Ezért évről évre megfogadod január 1-én, hogy megtanulsz angolul, valamiért mégsem tudsz egyről a kettőre jutni a nyelvtanulással.

De ennek most vége.

Elég volt a kamu újévi fogadalmakból: adj 30 napot és együtt bebizonyítjuk, hogy nyelvtanulásra születtél

Tudod miért nem teljesül 10-ből 9 újévi fogadalom? Mert az ígéretekből ritkán lesz cselekvés, és még ritkábban szokás.

Matt Cutts (Google) szerint egy új szokás felvételéhez, vagy egy rossz szokás elhagyásához 30 napra van szükséged. Ennyi idő alatt válik vérré egy új tevékenység (vagy köddé egy rossz szokás).

De, ha nem teszel bele 1 hónapot, elbuksz. Ezért vannak tele a konditermek január első két hetében, és konganak az ürességtől február 1-én.

Ezért, ha csak úgy általában az a célod, hogy 2017-ben megtanulj angolul, akkor a napok ugyanúgy el fognak repülni a fejed fölött, mint tavaly. A következő szilveszteri bulin pedig megint megfogadhatod, hogy ezúttal tényleg megtanulsz angolul.

Vagy dönthetsz úgy is, hogy nem ragadsz bele a napi rutinba és változtatsz az életeden.

2017-ben váljon szokásoddá a nyelvtanulás

3 dolgot fogunk tenni azért, hogy 2017-ben megtanulj angolul.

✔ Lézerpontosan és teljesen ingyen felmérjük a tudásszintedet, mert ez kell ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban tudj fejlődni.

Jelentkezni az oldal alján tudsz, és ugyanitt várnak rád az ajándékok is, amiket a jelentkezésért cserébe vehetsz át tőlünk azonnal (2 másodperccel a regisztráció után).

✔ Elindítunk a tankönyvmentes nyelvtanulás útján, amivel profi kommunikátort faragunk belőled.

Egy magabiztos nyelvhasználót, akinek nem remeg meg a térde, rándul görcsbe a gyomra, izzad a tenyere, ha angolul kell megszólalnia, mert már hírből sem ismeri a félelmet.

✔ Részt vehetsz egy kihívásban, ami plusz motivációt adhat a tanulásodhoz (és még a teljes tanfolyamod árát is visszanyerheted vele)

A következő 30 napban végig „fogjuk majd a kezed”, és a tanfolyami tudás mellé sok tippet és tanácsot fogsz tőlünk kapni, hogy ez a hónap legyen életed egyik legizgalmasabb időszaka. Ráadásul visszakaphatod a tanfolyami díjat is – a részletekhez picit tovább kell olvasnod.

Naponta legalább 10 perc angol: elfogadod a kihívást?

A kihívás nagyon egyszerű. A következő 1 hónapban, minden egyes nap, napi legalább 10 percet kell foglalkoznod az angollal.

Mi minden fér bele 10 percbe?

✔ Szörfölj egy nagyot a neten (mai nyitólap ajánlat: BuzzFeed)
✔ Szótanulás a Quizlet-en
✔ Egy szintre igazított, könnyített olvasmány első fejezete
✔ Egy rövid párbeszéd a férjeddel, feleségeddel, anyukáddal, apukáddal, testvéreddel, haveroddal (angolul, of course)
✔ Az angol nyelvű önéletrajzod megírása (úgyis szükséged lesz rá a tanfolyam után)
✔ Egy jó kis Youtube-videó (a TED-es videókkal nem lőhetsz mellé)
✔ A Facebook oldalunk alapos áttanulmányozása 🙂

Attól a pillanattól kezdve, hogy az oldal alján jelentkeztél ingyenes szintfelmérőre, bármikor becsatlakozhatsz a kihívásba.

Amikor már nálunk tanulsz, akkor pedig a házi feladat írás, vagy az órákon való részvétel is beszámít, szóval ennyivel könnyebb dolgod, és kevesebb extra munkád lesz vele.

És még egy apró ajándék bónuszban, ami segít a célra fókuszálni

Amikor regisztrálsz az oldal alján, azonnal letölthetsz egy 30 napos, nyelvtanulási naplót, ahová felvezetheted, hogy aznap mivel töltötted a 10 nyelvtanulásra szánt percet.

Azonnal letölthető nyelvtanulási napló ajándékba:

Hogyan kaphatod vissza a befizetett tanfolyami díjat, ha részt veszel a kihívásban?

Amikor beiratkozol hozzánk, és elindult a 30 nap, kezdd el közvetíteni a saját Facebook, vagy Instagram oldaladon a kihívást.

3 dolgot kell megtenned, ha szeretnéd visszanyerni a tanfolyamod árát:

1) Legalább 3 naponta csinálj egy képet, videót, ossz meg egy cikket, vagy írj egy rövid üzenetet az aznapi „angoltanulós” élményedről.

2) A képet, videót, szöveges posztot, cikket oszd meg a saját oldaladon.

3) A posztot lásd el a #30dayresolution hashtaggel és taggeld be a Speak!-et. (Ha kell, szólj, és segítünk a technikai részletekben.)

A kihívás és a játék időtartama

A kihívást január 1. és március 31. között kell teljesítened.

Ha a 30 nap alatt beiratkozol hozzánk, elkezded a tanulást, és legalább 10 posztot kiraksz a Facebook, vagy Instagram profilodra a megadott hashtagekkel, akkor 3 dolog fog veled történni:

  • a szokásoddá válik a nyelvtanulás;
  • 2017-ben meg fogsz tanulni angolul beszélni és ezzel beváltod az újévi fogadalmadat;
  • részt veszel a sorsolásban, aminek a fődíja egy 60 órás angol tanfolyam a Speak!-ben.

Sorsolni 2017. április 3-án (hétfő, 14:00) fogunk, a győztest pedig e-mail-ben azonnal kiértesítjük.

„Mit kell most tennem? Mi a következő lépés?”

Kattints valamelyik narancssárga gombra, vagy görgess le az oldal aljára, és töltsd ki az űrlapot. (Több mint 2500 diák személyes adatait kezeljük, és még soha nem volt ránk panasz. Szóval nyugi, az adataid teljes biztonságban lesznek nálunk.)

Az űrlap kitöltése után két dolog fog történni:

1. 3-5 napon belül fel fogunk hívni telefonon, hogy megbeszéljünk veled egy időpontot az ingyenes, lézerpontos és kötelezettségmentes szintfelmérőre, mert ez az első lépés, hogy nálunk tanulhass.

A szintfelmérő két részből áll majd: először írásban, aztán szóban is megnézzük, hogy pontosan hol tartasz az angollal. Az írásbeli részt követően egy tanulási tanácsadó kollégával közösen javítjátok ki a tesztet, majd egy rövid beszélgetést követően az oktatásszervezőnktől fogsz részletes tájékoztatást, és pontos ajánlatot kapni a szintednek megfelelő tanfolyamok indulásáról.

A szintfelmérő mindennel együtt max. 1 órát vesz igénybe.

2. Amíg a hívásunkra vársz, lesz időd átolvasni „Azonnal használható mondatok” c. nyelvi túlélőkészletünket, amit most ajándékba adunk a nyelvtanulási napló mellé.

Ez a 42 oldalas, exkluzív e-book, 9 hétköznapi helyzetben és témában (vásárlás, szobafoglalás, éttermi rendelés, utazás sb.) rak kulcsrakész kifejezéseket és mondatokat a fejedbe, ami szilárd páncélként véd meg a kínos helyzetektől, vagy a leblokkolástól.

És most ezt is letöltheted a nyelvtanulási naplóval együtt, teljesen ingyen. Jó buli ez a nyelvtanulás, ugye? 🙂

Jelentkezz ingyenes szintfelmérőre és fogadd el a kihívást, amivel 2017-ben meg fogsz tanulni angolul.

Add meg a nevedet, telefonszámodat, és az e-mail címedet (az adatokra az időpontegyeztetéshez lesz szükségünk), és 1 percen belül a postaládádban landolnak az ajándékok.

Jelentkezz ingyenes szintfelmérőre,
fogadd el a 30 napos kihívást és
kérd az ajándékaidat.

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

*Az ajándékok letöltésével és az ingyenes szintfelmérőre való jelentkezéssel egyben elfogadod, hogy a továbbiakban e-maileket fogadj a Speak! Nyelviskolától.
A további e-mailekről való leiratkozás bármikor lehetséges. Adataidat harmadik félnek soha, semmilyen körülmények között nem adjuk ki és anyamedveként védelmezzük.

2637 diákot tanítottunk meg angolul beszélni tankönyvmentes tanfolyamainkon az elmúlt 3 évben. Idén Te következel:

Share This