Évek óta tanulsz, de nem mersz megszólalni angolul?

Évek, évtizedek óta tanulod az angolt, de nem megy a beszéd? Görcsbe rándul a gyomrod és lever a víz, ha csak arra gondolsz, hogy meg kell szólalnod angolul? Legszívesebben elbújnál a legközelebbi bokorban, ha leszólít egy turista a Deák téren? A 100% beszéd, 0% könyv módszerű angol nyelvtanfolyam segíthet.

Sokszor belevágtál már, de nem jutottál egyről a kettőre?

Sok pénzt elköltöttél és sok módszert kipróbáltál már, de nem érted el az angollal kapcsolatos célodat? Hatástalan iskolai órák, hagyományos tanfolyamok, unalmas egyéni tanulás és költséges magánórák helyett tanulj 100% beszéd, 0% könyv módszerünkkel. Sok gyakorlással megoldhatod ezt a problémát.

Nem tökéletes, ezért inkább nem is mondod?

Úgy érzed, hogy ha nem tökéletes a mondatod, jobb meg se szólalni? Papíron legalább 5-6 igeidőt ismersz, de nem tudsz kérni egy pohár vizet, vagy elintézni egy egyszerű szobafoglalást a neten? Elméleti tudás helyett a 100% beszéd, 0% könyv módszerrel használható tudást szerezhetsz, ha hajlandó vagy megdolgozni érte.

Mikor jó választás a 100% beszéd, 0% könyv módszerű angol nyelvtanfolyam?

Ha meg akarod szerezni álmaid állását és ehhez fel kell turbóznod az angolod.

Ha nem újabb kudarcot, hanem sikerélményt szeretnél az angollal.

 Ha egy külföldi nyaralás, vagy munka alatt is szeretnéd otthon érezni magad.

 Ha sokszor belevágtál már az angoltanulásba, de elakadtál a hagyományos módszerekkel.

 Ha előre akarsz lépni a munkahelyeden és nem szeretnél lecsúszni az előléptetésről csak azért, mert nem tudsz angolul.

 Ha nem csak érezni, hanem érteni is szeretnéd az angol nyelvű filmeket, könyveket, zenéket.

 Ha le szeretnéd győzni a megszólalástól való félelmedet és nagyobb magabiztosságra vágysz.

 Ha nem csak papírt szeretnél arról, hogy tudsz angolul, hanem valódi, alkalmazható tudást is.

 

Az első lépés: minden, amit tudnod kell a szintfelmérőről

Ha nincs, hiányos, vagy rossz a szintfelmérő, akkor a nyelvtanulók 80%-a újabb kudarcokat szerez és nem fejezi be sikeresen a tanfolyamot.

A tippelgetős, karikázós szintfelmérők pontatlan eredményre vezetnek. A Speak!-ben a szintfelmérő nem csak ingyenes, hanem lézerpontos is, így nem a szerencsére bízzuk a tudásszinted meghatározását.

A szintfelmérőnk 95%-os pontossággal állapítja meg a tudásszintedet. Azzal, hogy ekkora hangsúlyt fektetünk a felmérésre, a diákjaink 98%-a sikeresen fejezi be a tanfolyamát.

A szintfelmérő értékelését képzett tanulási tanácsadóink, személyesen végzik. A teszt kitöltését követően négyszemközt átbeszélik veled a válaszaidat, majd egy rövid beszélgetést követően javaslatot tesznek a tanfolyami szintre.

A szintfelmérő időtartama kb. 1 óra. Az írásbeli és szóbeli felmérést követően pedig oktatásszervezőinktől konkrét ajánlatot fogsz kapni a tudásszinteden induló tanfolyamokról.

Mutatom milyen út vár Rád a Speak!-ben, és hogyan fogod érezni magad közben

5 kérdés és 5 válasz, amiből el tudod dönteni, hogy Neked való a 100% beszéd, 0% könyv módszer, vagy sem:

Miért jobb a 100% beszéd, 0% könyv módszer a hagyományos nyelvoktatásnál?

Teszteket írni, nyelvvizsga feladatokat gyakorolni, vagy nyelvkönyveket olvasni otthon, egyedül is lehet. Fölöslegesen ne dobj ki egy csomó pénzt az ablakon olyan dolgokra, amihez nincs szükséged egy tanfolyamra. Nálunk elméleti magyarázatok helyett életszerű, a valódi élet, valódi helyzeteire felkészítő gyakorlatok, könyvek és tesztek helyett pedig valódi emberek és igazi párbeszédek várnak rád.

Könyv, vagy nem könyv? Ez itt a kérdés.

Szeretjük a könyveket. Szeretünk olvasni. Szeretjük érezni az új könyv jellegzetes, semmihez sem hasonlítható illatát. Szeretünk a könyvre olyan útitársként gondolni, ami végigkíséri az életünket. A 100% beszéd, 0% könyv mottó, tehát nem a könyvek ellen szól. Csak azt mondjuk, hogy könyvből nem lehet megtanulni angolul beszélni. Mert a kommunikációhoz mindig legalább két ember kell és egyetlen nyelvkönyv sem helyettesítheti az embert.

Miért fontos a beszéd folyamatos gyakorlása?

Azért kell folyamatosan, megállás nélkül, állandóan beszélned egy angol nyelvtanfolyam alatt, hogy a valódi élet, valódi helyzeteiben is megálld a helyed. Emlékszel még gyerekként hogyan tanultad meg a saját anyanyelved? A magyar helyesírás szabályainak aktuális kiadásából? Nyelvtani kisokosokból? Esetleg szótárfüzetből? Nem inkább hallás után, a környezeteddel beszélgetve? A cél az, hogy bármilyen helyzetről is legyen szó, meg merj és tudj szólalni angolul. Ehhez pedig beszélned kell.

Nyelvész akarsz lenni, vagy meg akarsz tanulni angolul beszélni?

Talán Te is úgy vagy vele, hogy amíg nem tökéletes a mondatod, addig inkább meg sem szólalsz. Jó, ha tudod: csak az hibázik, aki csinál is valamit. Azért kell gyakorlás közben hibáznod, hogy ne éles helyzetben (a boltban, a bankban, szállodában, reptéren, vagy egy egyszerű telefonhívás során) jöjjenek elő a bizonytalanságok.

Nyelvvizsgázni, vagy angolul beszélni szeretnél megtanulni?

Tapasztalataink szerint ma az emberek többsége nem angolul, hanem nyelvvizsgázni akar megtanulni. Mert a papír kell a diplomához, jól mutat az önéletrajzban, ezen múlik az előléptetés. Emiatt viszont eljutottunk ahhoz az abszurd helyzethez, hogy fontosabb lett a tudást igazoló papír, mint maga a tudás. Nem jó ez így. A nyelvvizsga egy fontos állomás a magabiztos nyelvtudáshoz vezető úton, de nem végállomás. Ha nem csak papíron jó az angolod, akkor nem csak az éles helyzetek megoldása, de a nyelvvizsga sem fog gondot okozni.

Nem csak beszélünk róla: felelősséget is vállalunk a tanulásodért

Milyen a 100% beszéd, 0% könyv módszerű angol nyelvtanfolyam diákszemmel?

 

„Élveztem a tanfolyamot, jó kis csapat voltunk élünkön Évával. Motiváltuk egymást és közben jól szórakoztunk. Kemény edzés volt, a hét közben igencsak megfáradt agytekervényeimnek, de a szombati alkalmak után mindig úgy jöttem el, hogy örülök, hogy itt voltam, végigcsináltam az egészet. Volt értelme, mert bátrabban használom azóta az angol nyelvet a munkám során és vadidegenekkel is, akik megállítanak az utcán. Automatikussá vált egy jó pár kifejezés, vagy ha bakizom, azonnal kijavítom, és nem érzem magam hülyének a tévedések miatt.” (Mészáros Zsuzsanna)

 

 

„Amikor először eljöttem a nyelviskolába akkor, nagyon nehezen ment az angol, szinte a semmiből indultam. 3 szintet végeztem el, és úgy érzem, hogy sokat fejlődtem, most már jobban ki tudom fejezni magam, mielőtt elkezdtem az iskolát. Előtte meg sem tudtam szólalni. Nagyon jól éreztem magam az órák alatt és nagyon jó tanároktól tanultam.” (Zsuzsanna)

 

 

„Nagyon tetszett a tanfolyam. Az órák jó hangulatban teltek. Az új szavakat és az új nyelvtani anyagot is betudtuk gyakorolni. Hasznosnak tartottam az extra házikat is, mert ha óra után esetleg maradtak bizonytalanságok, az extra házikkal helyére kerültek azok is. Összességében nagyon hatékonynak tartom ezt a nyelvtanulási módszert, mert óráról órára észrevehető a fejlődés anélkül, hogy magolni kellene, illetve sokkal használhatóbb nyelvtudást ad, mint más nyelvtanulási módszerek, amiket eddig próbáltam.” (Gabi)

 

 

„Nagyon jól éreztem magam az angol tanfolyam alatt. Mindig jó hangulatban teltek az órák és a társaság is kiváló volt. Úgy érzem ez a tanfolyam „rendet tett a fejemben”. Az iskolában tanultakat sokkal életszerűbben használtuk fel. Sokat segített az is, hogy a szavakat egy-egy témakörben dolgoztuk fel. A sok gyakorlat nagyon hasznos volt. Sokkal könnyebben tudtam megtanulni egy-egy nyelvtani szerkezetet vagy a szavakat. A jövőben is fogom alkalmazni ezt a módszert. Köszönjük, hogy ennyit tanulhattunk tőletek. :)” (Bernadett)

 

 

„Voltak fenntartásaim, de kellemesen csalódtam. Nagyon sokat tanultam és hasznos volt a tanfolyam, a tanárunk Gergő is nagyon precízen, jól tanított minket. Ezért is döntöttem úgy, hogy maradok, és itt folytatom tovább a tanulást.” (Helga)

 

 

„Örülök, hogy jelentkeztem erre a kurzusra. Azt kaptam, amit vártam, sokat fejlődött a beszédem. Bátrabban meg merek szólalni és könnyebben megfogalmazom angolul a gondolataimat. Nyelvtanilag is helyre tett néhány dolgot és tanultam új kifejezéseket is. A megtanult szavakat, kifejezéseket nem csak ismerem, hanem használni is tudom, köszönhetően sok gyakorlásnak. Az órák hangulata is nagyon jó volt!” (Právicsné Máyer Krisztina)

 

 

„Egyre biztosabban és jobban használom az angolt. Külföldi utazásom során is tudtam használni a nyelvet: nem volt problémám se a szállásfoglalásnál, se az étteremben. A sípályán is tudtam segítséget kérni és nem éreztem magam elveszve. Az itt megtanult szavakat és kifejezéseket fel lehet használni a hétköznapi életben. Angol nyelvű filmeket is egyre jobban értek akár felirat nélkül is. A csoportban végig remek volt a hangulat, így könnyű volt tanulni. A tanárunk is mindig érthetően és lelkiismeretesen magyarázott el mindent és mindig meggyőződött róla, hogy értjük-e az anyagot.” (Kőrösi Renáta)

 

„Voltam egy 3 napos tréningen, amit egy amerikai előadó tartott, tolmácsolással. Nagyon sokat értettem az eredeti szövegből, többször angolul jegyzeteltem, nagyon lelkesítő volt. A filmekből egyre többet értek és szívesen nézek angol nyelvű sportközvetítést is. Már rendszeresen olvasok rövid történeteket és a lényegét megértem. A szókincsem folyamatosan fejlődik, a kiejtésem javul, a nyelvtant még fejlesztenem kell, de ez is lelkesít. Annyi dicséretet kapok itt, ami újabb és újabb erőfeszítésekre sarkall.” (Kleofás Marianna)

 

„Ezalatt a tíz hét alatt úgy érzem, sokkal többet tanultam, mint bármelyik nyelviskolában. A kifejezésekkel bővült a szókincsem, amit a munkám során alkalmazni is tudok, és ennek nagyon örülök. A csoportszellem is kellemes volt. Jó volt olyan emberekkel együtt dolgozni, akik szintén szeretnének előrébb haladni, hogy elérjük a kitűzött célt. Dorina is rendkívül segítőkész és lelkes, mindig segít, ha valamit nem értünk. Különösen azt szeretem benne, ha valaki úgy érzi, nem megy, biztatja, nem engedi, hogy feladja. Remélem, a továbbiakban is ilyen jól tudunk együtt haladni és Dorina segítségével elérjük a célt, amit kitűztünk. Örülök, hogy ide járhatok, mert végre nem az a fontos, hogy minél több pénzt legomboljanak, hanem megértsük, amit tanultunk.” (Nagy Mária Dorottya)

„A tanfolyam előtt 9 éve tanultam utoljára angolul. Ezen a tanfolyamon átismételtük a nyelvtant, és tanultam nagyon sok új és hasznos kifejezést, ami nagyon jól fog jönni, ha kiköltözök külföldre. Sajnos mióta elkezdtem ide járni, egy turista sem kért tőlem útbaigazítást, pedig már nem futnék el előlük. :)” (Burai Andrea)

„Sikeresnek érzem magam, hogy kapcsolatba kerültem az iskolával, nagyon hasznosnak érzem az itt tanultakat. A módszer célba ért, tényleg nagyon sokat segít egy magabiztos, használható tudás megszerzésében. A csoport tagjai páratlanul jó fejek, kedves oktatónk pedig első osztályú. Igazi fárasztó, építő felüdülés volt minden itt töltött szombat délelőtt. Jövő héten megyünk tovább! Hajrá Speak, köszi Zsanett! :)” (Laza Bálint)

„Sok-sok kifejezést tanultam a 60 óra alatt. Úgy érzem, az angol nyelvhasználatom kifejezetten javult. Teljesen gátlástalan lettem. Angol kihívásokkal teli jövőt kívánok magamnak. Sose volt jobb csoportom ezelőtt.” (Kiss Tamás)

Kipróbálom a 100% beszéd, 0% könyv módszert

A regisztrációt követően a munkatársaink 3-5 munkanapon belül keresni fognak telefonon, hogy egyeztessenek veled egy időpontot szintfelmérőre. Ha most regisztrálsz, akkor megajándékozunk 5 nyelvtanulási mítosz c. tanulmányunkkal. Az anyagból megtudhatod, hogy miért nem érted el eddig az angollal kapcsolatos céljaidat és mit kell tenned azért, hogy meg merj szólalni angolul.

Érdekel a 100% beszéd, 0% könyv módszer,
tudni szeretném a tudásszintemet és letöltöm
az "5 nyelvtanulási mítosz" című tanulmányt

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Tudj meg többet, kövesd Speakman blogját!

Érdekességek az angolszász világból : Az Amerikai Egyesült Államok leglenyűgözőbb építményei

Érdekességek az angolszász világból : Az Amerikai Egyesült Államok leglenyűgözőbb építményei

Az Amerikai Egyesült Államok egy lenyűgöző palettát kínál az építészeti csodák és látványosságok terén. Ez a blogbejegyzés arra vállalkozik, hogy bemutassa ennek az angol nyelvű országnak a leglenyűgözőbb építményeit, amelyek nemcsak építészeti mesterművekként tűnnek ki, hanem mély kulturális és történelmi jelentőséggel is bírnak.

Érdekességek az angolszász világból: Az amerikai filmgyártás aranykora és a legendás színészek hatása a világra

Érdekességek az angolszász világból: Az amerikai filmgyártás aranykora és a legendás színészek hatása a világra

A filmgyártás kötődik az angolszász, különösen az amerikai élethez. Az amerikai filmgyártás aranykora a 20. század közepétől az 1960-as évekig tartott, és meghatározó időszak volt a filmipar történetében. Erről az időszakról, angol nyelvű filmekről és angol anyanyelvű legendás színészekről szól az írásunk.

Angol világörökségi helyszínek – 3. rész

Angol világörökségi helyszínek – 3. rész

Nagy-Britannia számos angol, skót, ír és walesi lélegzetelállító, az UNESCO világörökségi listáján is szereplő helynek ad otthont. Blogbejegyzésünk harmadik részében újabb csodás világörökségi helyszíneket látogatunk meg virtuálisan.

Érdekességek az angolszász történelemről – Amerikai étkezési szokások

Érdekességek az angolszász történelemről – Amerikai étkezési szokások

Ahogy az angol kultúrában az ötórai tea hagyománya szorosan összefonódik a társasági élet és az élvezetek kultúrájával, úgy Amerikában is megfigyelhető hasonló szokások kialakulása, bár más formában. Itt az összejövetelek gyakran párosulnak a brunch, azaz késő reggeli és korai ebéd kombinációjával, valamint az Americano kávé jelenségével, amelyek mind a közösségépítést és a kikapcsolódást szolgálják.

Angol világörökségi helyszínek – 2. rész

Angol világörökségi helyszínek – 2. rész

Nagy-Britannia számos lélegzetelállító, az UNESCO világörökségi listáján is szereplő helynek ad otthont. Blogbejegyzésünk második részében angol, skót és walesi világörökségi helyszíneket látogatunk meg.

Angol világörökségi helyszínek – 1. rész

Angol világörökségi helyszínek – 1. rész

Anglia számos lélegzetelállító, az UNESCO világörökségi listáján is szereplő helynek ad otthont. Ebben a blogbejegyzésben elbarangolunk azokra az angol világörökségi helyszínekre, amiket mindenképpen érdemes felfedezni, ha a szigetországban járunk.

Share This