Ingyenes és lézerpontos szintfelmérő

A leggyorsabban és leghatékonyabban beszéd közben lehet megtanulni angolul. Először viszont tudnunk kell, milyen szinten van jelenleg az angoltudásod.
Több infót kérek a szintfelmérőről
Miért ítélnek biztos kudarcra a hagyományos szintfelmérők (és mi a megoldás)?

 Tippelgetős angol szintfelmérő = nem oké

A hagyományos szintfelmérők 90%-a tippelgetős, vagy karikázós. Jelöld be, húzd alá, x-eld be, pipáld ki.

Kérdés: szerinted oké egy olyan angol szintfelmérő, ahol komoly matematikai esélyed van 0 tudással is középhaladó szintet jelentő sormintát betippelned? Tényleg a szerencsére akarod bízni, hogy milyen szintről indulsz, amikor ezen múlhat, hogy megtanulsz angolul vagy sem?

 Miért hazudik az online angol szintfelmérő?

Nem csak a tippelgetés, vagy a karikázás vezethet tévútra a tudásszint meghatározásánál, hanem egy online angol szintfelmérő is.

Egy online teszt nem tudja felmérni a beszédkészségedet, nem tud mit kezdeni az előre programozott megoldókulcstól eltérő válaszokkal, és nem adja meg az utólagos javítás lehetőségét, ami egy személyes értékelés során természetes.

 A megoldás: lézerpontos angol szintfelmérő

Ahhoz, hogy se te, se mi ne a sötétben tapogatózzunk, az első lépés a lézerpontos angol szintfelmérő kitöltése. Mitől lézerpontos?

Nem tippelgetős, nem karikázós, felméri a beszédkészségedet és rávilágíthat azokra a rejtett hibákra, amik eddig megakadályozhattak abban, hogy elérd az angollal kapcsolatos célodat. És minél előbb kitöltöd, annál előbb fogsz célba érni.

Ez vár rád, ha jössz a lézerpontos Speak! szintfelmérőre

Minden, amit a lézerpontos Speak! szintfelmérőről tudnod kell
Mennyibe kerül a Speak!-ben az angol szintfelmérő?
A Speak! Nyelviskolában a szintfelmérő ingyenes és az is marad.

Kiszámoltuk: nagyjából 2 000 Ft-ba kerülne a szintfelmérés, ha itt is „tisztán piaci alapon” működnénk.

Attól a ponttól, hogy regisztrálsz az oldalon a felmérésre, egészen odáig, hogy meghatároztuk a szintedet és ajánlatot kaptál tőlünk a tanfolyamra, három munkatársunk foglalkozik veled, összesen nagyjából 1,5-2 órányi időtartamban.

Miért nem kell érte fizetned?
A Speak! Nyelviskola piacon alapon működő, üzleti vállalkozás, de nem csak a családjaink és a munkatársaink megélhetéséért dolgozunk. Az a célunk, hogy megtanítsuk angolul beszélni Magyarországot, ehhez pedig a 0. lépés mindig egy lézerpontos szintfelmérő kitöltése.

Ha évente több száz vagy több ezer embernek tudunk segíteni azzal, hogy ingyenesen felmérjük a tudásszintjüket, akkor közelebb jutunk ehhez a célhoz, Magyarország pedig egy sikeres, a világra nyitott, nyelveket beszélő és magabiztos ország lesz. Olyan ország, amelyre mindannyian büszkék lehetünk.

Hát ezért nem kerül neked egyetlen forintba sem a szintfelmérő.

Hogyan zajlik a Speak!-ben az angol szintfelmérő?
A szintfelmérő két részből áll: először írásban, aztán szóban is megnézzük, hogy pontosan hol tartasz az angollal.

Az írásbeli részt követően egy tanulási tanácsadó kollégával közösen javítjátok ki a tesztet, majd egy rövid beszélgetést követően az oktatásszervezőnktől fogsz részletes tájékoztatást és pontos ajánlatot kapni a szintednek megfelelő tanfolyamok indulásáról.

A lézerpontos angol szintfelmérő mindennel együtt max. 1 órát vesz igénybe.

Milyen szolgáltatást kapsz pluszban az angol szintfelmérő mellé?

A szintfelmérő nem csak egy teszt, amit előre gyártott megoldókulcs alapján, futószalagon értékelünk, hanem lényegében az “első órád” a Speak!-ben.

Nem csak azt mondjuk meg, hogy egy válasz jó volt, vagy sem, hanem belemegyünk a nyelvtani szerkezetekbe, a kifejezések helyes használatába is és személyre szabott tanácsokkal látunk el a tanulásoddal, haladásoddal kapcsolatban.

Miért fontos a szintfelmérő egyáltalán?

Az elmúlt 20 évben szerzett, több tízezer órányi tapasztalataink azt mutatják, hogy a nyelvtanulással kapcsolatos kudarcélmények 80%-ának hátterében a rossz, vagy hiányzó szintmeghatározás áll.

Teljes csoportokat szakíthat szét, ha a tanfolyamon résztvevő diákok egy részének túl gyors, a másiknak túl lassú a tempó; túl sok, vagy túl kevés az anyag; túl sok, vagy túl kevés a gyakorlás; túl egyszerű, vagy túl nehéz a házi feladat. A közoktatás és a hagyományos szintfelmérők nem tudják kezelni ezt a problémát.

A lézerpontos angol szintfelmérő viszont minimum 95%-os pontossággal lövi be a tudásszintedet, amivel téged, a te motivációdat és haladásodat védjük.

Mikor jó választás a lézerpontos angol szintfelmérő?
Ha reális képet szeretnél kapni arról, hogy hol tartasz az angollal, miben kell erősködnöd és hány órányi gyakorlásra van még szükséged ahhoz, hogy elérd a célodat.

Az angol szintfelmérő olyan, mint egy tükör. Szembenézhetsz azzal, hogy 800-1000-1500 órányi tanulás után mennyire tudod alkalmazni a megtanultakat, és a szintfelmérő segítségével megtervezheted azt az útvonalat is, amit be kell járnod a kitűzött végcélig.

Ha másért nem, már csak ezért is megéri nagy levegőt venni és próbára tenni a tudásodat.

Nem csak beszélünk róla:
felelősséget is vállalunk a tanulásodért

%

beszéd garancia

%

tanulói elégedettség

Budapest 1. sz. beszédközpontú nyelviskolája

%

tankönyv guaranteed

Három érv a lézerpontos angol szintfelmérő mellett

Vak tyúk is talál szemet? Máshol igen, nálunk nem

Nem beszélek spanyolul, az iskolában sem tanultam soha, de kitöltöttem több internetes és több papíralapú spanyol szintfelmérő tesztet is. Nagyon jól szórakoztam közben, de nem hiszed el, hogy mi történt ezután…

Én, aki soha nem tanultam spanyolul, átlagosan 30–35%-os eredményt értem el. Egyszer kipróbáltam, hogy mi történik, ha kizárólag az „a” válaszokat jelölöm be. Pusztán ezzel képes voltam elérni 30 %-ot! Pont úgy, mint egy pókerjátékos, aki úgy licitál, hogy nem nézi meg a lapjait. Vakon, abszolút nem létező spanyol nyelvtudással értem el egy újrakezdő szintjét. Nem jó ez így.

Egy szintfelmérőnek -legyen az angol, vagy spanyol- reális képet kell mutatnia a tudásodról. Miért? Mert, ha nem tudjuk honnan indulunk, milyen problémákat kell kezelnünk, vagy hiányosságokat kell pótolnunk, akkor vakon tapogatózunk a sötétben és egy lépéssel sem kerülünk közelebb a céljaid eléréshez.

Az angol szintfelmérő egy tükör: bele mersz nézni?

Sokszor hallottam már, hogy valaki azért nem szeretne vagy merne nyelviskolába járni, mert attól tart, hogy nem a számára megfelelő csoportba kerül. Nap, mint nap találkozom olyan emberrel egy angol szintfelmérő kitöltése során, aki emiatt aggódik, és lássuk be, jogosan. Hiszen ha valaki nem a megfelelő helyre kerül, vagy nem fogja tudni tartani a lépést a többiekkel, vagy végig unatkozni fog. Ennek okán vagy otthagyja az iskolát, vagy  rengeteg rossz élménye lesz, és többé nem akar majd hasonló közegben tanulni. Ezért a jó angol szintfelmérő nem csak lézerpontos,  de az “igazság pillanata is”.

A szintfelmérő az a pont, amikor mindenki teríti a kártyáit: ahol nem csak neked nincs lehetőséged blöffölni, de nekünk sem. Mi nem bújunk arctalan online tesztek mögé. Megismersz minket, és mivel a javítást és az értékelést is profi, felkészült tanárok végzik, ezért lesz egy előzetes képed arról, hogy mit várhatsz tőlünk egy órán.

Angol szintfelmérő = próbavásárlás

A szintfelmérő egy lehetőség arra, hogy felmérd a terepet. Körbejárd a „házat”, felpróbáld a „cipőt” és tegyél benne pár lépést, vagy lecsekkold, hogy milyen szép képeket tudsz készíteni a „telefonnal” mielőtt döntenél.

Ha a puding próbája az evés, akkor az angoltanulással kapcsolatos megfontolt, felelős döntés előfeltétele az angol szintfelmérő kitöltése. Ha egy szolgáltatónak nincs mitől tartania és hisz a termékében, akkor nem ijed meg egy tesztvásárlótól.

Ha nem kerül pénzbe – és nálunk nem – akkor pedig neked is megéri. Nem csak azt tudod meg, hogy hol tartasz most az angollal, mik az erősségeid és hol vannak a gyenge pontjaid, hanem azt is, hogy egy adott nyelviskola mennyire szavatartó. Ez egy hitelességi-teszt is, hiszen a szintfelmérő előtt általában csak a hirdetésekben találkozol a leendő szolgáltatóddal.

Így fogod érezni magad a lézerpontos Speak! szintfelmérőn:

„Sziasztok! A szintfelmérőt megelőző telefonbeszélgetés során már egy nagyon kedves hölgy megnyugtatott, hogy itt semmi sem „ciki”! 🙂 Ez valóban így történt, mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. Külön köszönet a biztatásért, jó azt érezni, hogy van olyan hely, ahol arra kíváncsiak, mit tudok. Az iskolai módszerekkel ellentétben nem az a fontos, hogy hol a bibi. De fontos tudni, hogy honnan induljunk el! Ezért én csak bíztatok mindenkit, jöjjön bátran! :)” (Tündi)
„Köszönöm, hogy itt lehettem. Felszabadult hangulatban. barátságos emberek közt, stresszmentesen írtam a tesztet. Pozitívan csalódtam. Sajnálom, hogy a közlekedés miatt késve érkeztem, de itt mindenki rugalmasan állt ehhez a kis problémához is.” (Szabóné Dénes Katalin)
„Kedvesen fogadtatok! Tök jó és számomra széles spektrumú volt a teszt. Tanulságos és élvezetes volt a javítási beszélgetés. A szóbeli részen nem feszengtem! Klassz a légkör. Mind cukik vagytok. 🙂 100% volt, jól éreztem magam!” (Magai István)
„Köszönöm, hogy eljöhettem. 🙂 Nagyon jól éreztem magam. Mindenki valóban kedves és segítőkész volt. Gördülékenyen mentek a dolgok. Kellemes meglepetés volt, hogy itt valóban azt kapod, amit ígérnek a honlapon. Úgy érzem, hogy a szintfelmérő is pontos és kielégítő volt.” (Gerzsenyi Judit)
„Sziasztok! Nagyon jól éreztem magam a szintfelmérő alatt. Mindenről kaptam információt, kérdésem szinte már nem is maradt az oktatással kapcsolatban. Nagyon várom a bemutatóórát és a tanfolyamot!” (Gabriella)
„Kár, hogy nincs ilyen feltételrendszer, aminél csak beírom, hogy 10-ből hány pontot adnék. Én most csinálok egyet gyorsan! 🙂

1. segítőkészség: 10

2. felkészültség: 10

3. információátadás: 10

4. hangulat: 10” (Falvi Krisztina)

„A szintfelmérő során rengeteg pozitív visszajelzést és biztatást kaptam, amik nagyon jól estek a lelkivilágomnak. 🙂 Kellemes, családias a légkör, ez is nagyon szimpatikus számomra. Alig várom a bemutatóórát, azután a tanfolyamot. Köszi!” (Saci)
„Nagyon kellemes egy órát töltöttem itt. A dolgozók kedvesek, előzékenyek és segítőkészek. Kényelmesen, nyugodt légkörben zajlott a felmérés. Érezhető a profizmus! Külön köszönöm Eszternek és Krisztinának a fáradozásukat.” (Dr. Várhelyi Katalin)
„Gyors visszajelzést követően már másnap tudtak fogadni ez számomra jól esett, hogy nem kellett sokat várnom. Kellemes volt a fogadtatás és mosolygós emberekkel találkoztam, ami komfortosabbá tette a helyet. A szintfelmérőre szerintem elégséges az idő és gyors a javítás szerintem kiváló volt. Köszönöm!” (Kis Csaba)
„Nagyon profi a szervezés, mindenki kedves és segítőkész volt. Kellemesen éreztem magam, pedig vizsgadrukkal érkeztem, de itt teljesen elmúlt. Lelkesen várom az órákat! Szimpatikus a társaság. :)” (Bánki Nikoletta)
„Jól éreztem magam. Kedvesek és lazák vagytok. A feladatlap vicces volt! (lehet azért, mert nem értettem egy-két szót) Profik vagytok, úgyhogy jövök hozzátok angolt tanulni! Köszönöm! :)” (Miskolczi Ibolya)
Bejelentkezem az ingyenes és lézerpontos Speak! szintfelmérőre

Érdekel a 100% beszéd, 0% könyv módszer,
tudni szeretném a tudásszintemet és letöltöm
az "5 nyelvtanulási mítosz" című tanulmányt

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Magyarország 1. sz. nyelvtanulási blogja

Minden, amit tudni akartál, vagy tudnod kell az angoltanulásról

Magyarország 1. sz. nyelvtanulási blogja

Minden, amit valaha tudni akartál az angoltanulásról
Belelapozok
Share This