Lézerpontos angol szintfelmérő!

Gyorsan meg szeretnél tanulni

angolul beszélni?

Itt az első lépés:

Tippelgetős angol szintfelmérő = nem oké

A hagyományos szintfelmérők 90%-a tippelgetős, vagy karikázós. Jelöld be, húzd alá, x-eld be, pipáld ki. Kérdés: szerinted oké egy olyan angol szintfelmérő, ahol komoly matematikai esélyed van 0 tudással is középhaladó szintet jelentő sormintát betippelned? Tényleg a szerencsére akarod bízni, hogy milyen szintről indulsz, amikor ezen múlhat, hogy megtanulsz angolul vagy sem?

Miért hazudik az online angol szintfelmérő?

Nem csak a tippelgetés, vagy a karikázás vezethet tévútra a tudásszint meghatározásánál, hanem egy online angol szintfelmérő is.
Egy online teszt nem tudja felmérni a beszédkészségedet, nem tud mit kezdeni az előre programozott megoldókulcstól eltérő válaszokkal, és nem adja meg az utólagos javítás lehetőségét, ami egy személyes értékelés során természetes.

Lézerpontos angol szintfelmérő: az első lépés

Ahhoz, hogy se Te, se mi ne a sötétben tapogatózzunk, az első lépés a lézerpontos angol szintfelmérő kitöltése. Mitől lézerpontos? Nem tippelgetős, nem karikázós, felméri a beszédkészségedet és rávilágíthat azokra a rejtett hibákra, amik eddig megakadályozhattak abban, hogy elérd az angollal kapcsolatos célodat. És minél előbb kitöltöd, annál előbb fogsz célba érni.

5 kérdés és 5 válasz a lézerpontos angol szintfelmérőről

Mennyibe kerül a Speak!-ben az angol szintfelmérő?

A Speak!-ben az angol szintfelmérő ingyenes, és az is marad.

Hogyan zajlik a Speak!-ben az angol szintfelmérő?

A szintfelmérő két részből áll: először írásban, aztán szóban is megnézzük, hogy pontosan hol tartasz az angollal. Az írásbeli részt követően egy tanulási tanácsadó kollégával közösen javítjátok ki a tesztet, majd egy rövid beszélgetést követően az oktatásszervezőnktől fogsz részletes tájékoztatást és pontos ajánlatot kapni a szintednek megfelelő tanfolyamok indulásáról. Az angol szintfelmérő mindennel együtt max. 1 órát vesz igénybe.

Milyen szolgáltatást kapsz még az angol szintfelmérő mellé?

A szintfelmérő nem csak egy teszt, amit előre gyártott megoldókulcs alapján, futószalagon értékelünk, hanem lényegében az “első órád” a Speak!-ben. Nem csak azt mondjuk meg, hogy egy válasz jó volt, vagy sem, hanem belemegyünk a nyelvtani szerkezetekbe, a kifejezések helyes használatába is és személyre szabott tanácsokkal látunk el a tanulásoddal, haladásoddal kapcsolatban.

Miért fontos az angol szintfelmérő egyáltalán?

Az elmúlt 20 évben szerzett, több tízezer órányi tapasztalataink azt mutatják, hogy a nyelvtanulással kapcsolatos kudarcélmények 80%-ának hátterében a rossz, vagy hiányzó szintmeghatározás áll. Teljes csoportokat szakíthat szét, ha a tanfolyamon résztvevő diákok egy részének túl gyors, a másiknak túl lassú a tempó; túl sok, vagy túl kevés az anyag; túl sok, vagy túl kevés a gyakorlás; túl egyszerű, vagy túl nehéz a házi feladat. A közoktatás és a hagyományos szintfelmérők nem tudják kezelni ezt a problémát. A lézerpontos angol szintfelmérő viszont minimum 90%-os pontossággal lövi be a tudásszintedet, amivel Téged, a Te motivációdat és haladásodat védjük.

Mikor jó választás a lézerpontos angol szintfelmérő?

Ha reális képet szeretnél kapni arról, hogy hol tartasz az angollal, miben kell erősködnöd és hány órányi gyakorlásra van még szükséged ahhoz, hogy elérd a célodat. Az angol szintfelmérő olyan, mint egy tükör. Szembenézhetsz azzal, hogy 800-1000-1500 órányi tanulás után mennyire tudod alkalmazni a megtanultakat, és a szintfelmérő segítségével megtervezheted azt az útvonalat is, amit be kell járnod a kitűzött végcélig. Ha másért nem, már csak ezért is megéri nagy levegőt venni és próbára tenni a tudásodat.

Angol szintfelmérő lépésről lépésre

Vak tyúk is talál szemet?

Én nem beszélek spanyolul, az iskolában sem tanultam soha, de kitöltöttem több internetes és több papíralapú spanyol szintfelmérő tesztet is. Az eredmény nagyon érdekes lett! Én, aki soha nem tanultam spanyolul, átlagosan 30–35%-os eredményt értem el. Egyszer kipróbáltam, hogy mi történik, ha kizárólag az „a” válaszokat jelölöm be. Pusztán ezzel képes voltam elérni 30 %-ot! Pont úgy, mint egy pókerjátékos, aki úgy licitál, hogy nem nézi meg a lapjait. Vakon, abszolút nem létező spanyol nyelvtudással értem el egy újrakezdő szintjét. Nem jó ez így. Egy szintfelmérőnek -legyen az angol, vagy spanyol- reális képet kell mutatnia a tudásodról. Miért? Mert, ha nem tudjuk honnan indulunk, milyen problémákat kell kezelnünk, vagy hiányosságokat kell pótolnunk, akkor vakon tapogatózunk a sötétben és egy lépéssel sem kerülünk közelebb a céljaid eléréshez.

Az angol szintfelmérő egy tükör

Sokszor hallottam már, hogy valaki azért nem szeretne vagy merne nyelviskolába járni, mert attól tart, hogy nem a számára megfelelő csoportba kerül. Nap, mint nap találkozom olyan emberrel egy angol szintfelmérő kitöltése során, aki emiatt aggódik, és lássuk be, jogosan. Hiszen ha valaki nem a megfelelő helyre kerül, vagy nem fogja tudni tartani a lépést a többiekkel, vagy végig unatkozni fog. Ennek okán vagy otthagyja az iskolát, vagy  rengeteg rossz élménye lesz, és többé nem akar majd hasonló közegben tanulni. Ezért a jó angol szintfelmérő nem csak lézerpontos,  de az “igazság pillanata is”. A szintfelmérő az a pont, amikor mindenki teríti a kártyáit: ahol nem csak Neked nincs lehetőséged blöffölni, de nekünk sem. Megismersz minket, és mivel a javítást és az értékelést is profi, felkészült tanárok végzik, ezért lesz egy előzetes képed arról, hogy mit várhatsz tőlünk egy órán.

Angol szintfelmérő = próbavásárlás

A szintfelmérő egy lehetőség arra, hogy felmérd a terepet. Körbejárd a „házat”, felpróbáld a „cipőt” és tegyél benne pár lépést, vagy lecsekkold, hogy milyen szép képeket tudsz készíteni a „telefonnal” mielőtt döntenél. Ha a puding próbája az evés, akkor az angoltanulással kapcsolatos megfontolt, felelős döntés előfeltétele az angol szintfelmérő kitöltése. Ha egy szolgáltatónak nincs mitől tartania és hisz a termékében, akkor nem ijed meg egy tesztvásárlótól. Ha nem kerül pénzbe – és nálunk nem – akkor pedig Neked ismegéri. Nem csak azt tudod meg, hogy hol tartasz most az angollal, mik az erősségeid és hol vannak a gyenge pontjaid, hanem azt is, hogy egy adott nyelviskola mennyire szavatartó. Ez egy hitelességi-teszt is, hiszen a szintfelmérő előtt általában csak a hirdetésekben találkozol a leendő szolgáltatóddal.

Akik már kitöltötték és tudják milyen a 100% beszéd, 0% könyv módszerrel angolul tanulni

 

“Évek óta van egy hely külföldön, amit minden évben felkeresünk. A helyiek már régi ismerősként köszöntenek. Eddig a férjem beszélt, én csak kedvesen mosolyogva hallgattam. Idén viszont mindenki nagy örömére megszólaltam és beszélgettem a helyiekkel!”

Turczay-Kiss Ilona

“Már a harmadik tanfolyamomon vagyok túl itt a Speak! Nyelviskolában, és megyek tovább: most kezdem majd a negyediket. Az iskola módszertana, ahogy az angolt oktatják, nekem nagyon bejön :) Folyamatosan bővül a szókincsem, és egyre bátrabban merek beszélni, ami jó! A napokban az interneten az USA Külügyminisztériumának honlapjára tévedtem, ahol legnagyobb örömömre szinte mindent el tudtam olvasni és megértettem, amit az adott témában írtak. Ez annyira felvillanyozó volt, hogy el is döntöttem, hogy mindenképpen folytatom a tanfolyamot. Köszönöm Zsaninak, mert nélküle, Erika és a Speak! nélkül, ez nem jöhetett volna össze :)”

Szabó Beatrix

 “Hasznosnak éreztem a tanfolyamot. Végig angolul gondolkodtam otthon is magamban, aktivizálta az angoltudásom. Bátrabban szólalok már meg angolul, sok új szót tanultam, jól éreztem magam a csoportban. Jó élmény volt.”

Mezei Boglárka

 

 

“A tanfolyam messze felülmúlta a várakozásaimat a beszédkészség fejlesztése terén. Nagyon jónak tartom a pármunkát, mivel ez biztosítja, hogy mindenki „szóhoz jusson”, és ne kelljen a sorára várni a tanárnál. Remek csapatba kerültem, akik annak ellenére, hogy régóta együtt vannak, hamar befogadtak és segítettek megszokni az órák felépítését, tematikáját. Eszter gyakorlata és lelkesedése töretlen volt, remekül tanít és lelkesíti a csapatot. Remélem, hogy fogok még ide járni :)”

Biener Hajnalka

“Úgy érzem, sokkal nagyobb tempóval haladok céljaim megvalósítása felé, mint gondoltam. Annak ellenére, hogy az órák a gyakorlásról szólnak, mégsem unalmasak. A megtanult szavak, kifejezések hasznosak a mindennapokban. A második kurzusom végére már megmerek szólalni angolul, és ennek nagyon örülök! Köszi Speak!”

Nagy Adrienn

“Amikor először elhatároztam, hogy beiratkozom egy nyelviskolába, két célom volt. Az egyik, hogy magabiztosan tudjak beszélni, a másik, hogy „megszeressem” az angol nyelvet. Nem voltak magas elvárások… :) Ezalatt a 120 óra alatt, olyan dolog történt velem, hogy még én sem hiszem el. Azon kapom magam, hogy már a hétköznapokban is új szavakat, kiejtéseket keresek vagy tanulok! Akarok beszélni angolul, nem félek megszólalni, ha kell! Ezt szeretném tovább építeni, itt a Speak!-ben. Jó a csoport, kiváló a tanárunk! Remélem tovább tart ez a lendület.”

Hofer Dániel

“Az utóbbi pár hétben kimondottan javult a viszonyom az angollal, a nyelvtanulással. Eddig mindig menekülési útvonalat kerestem, ha nyelvtanulásról volt szó, vagy esetleg meg kellett szólalnom angolul. Úgy érzem, sokkal bátrabban használom az angolt, kevésbé félek attól, hogy hibázom. Néha azon kapom magam az utcán, metrón, takarítás közben, hogy angolul próbálok gondolkodni. ;) “

Somogyi Elza

“A tanár fantasztikus. A metódus fantasztikus. A csoport fantasztikus. A fejlődés fantasztikus. Valódi  élethelyzetben folyamatosan tesztelve. Nagyon hálás vagyok a Speaknek. Nagyon köszönöm!”

Tóth Mari

“Úgy érzem, hogy egyre jobban haladok a kitűzött cél felé. Sokat nőtt a nyelvi magabiztosságom az angol kapcsán, erről szinte minden nap kapok visszaigazolást a munkahelyemen. Szintén jó dolog, hogy a kedvenc sorozataimat már gond nélkül tudom nézni angol felirattal, és lassan, de biztosan a felirat is elhagyható lesz. Nemrég részt vettem egy 4 napos szakmai tanfolyamon, amely 100%-ban  angol nyelven zajlott. MINDENT értettem és aktívan részt tudtam venni az órákon, kérdéseket tettem fel, interaktív feladatokat oldottam meg stb. Az angoltanulás szempontjából hatalmas sikerélménynek könyveltem el a dolgot.”

Kollár Csaba

“A munkámban nagy hasznát veszem a tanult szerkezeteknek, mert sokszor kell leveleznem. Sokkal könnyebben fordítok le szövegeket és sokkal kevesebbet hibázok. Észrevettem, hogy megértek sok dalszöveget, ami eddig nem volt jellemző és hát a legfontosabb: 43 évesen újra tininek érzem magam és élvezem a tanulást.”

Kiss Mónika

 

„A képzés tartalmával elégedett vagyok, a tanárunk és a többi kolléga is kitűnően végzi a munkáját: segítőkészek, udvariasak. Gratulálok, hajrá és köszönöm.”

Hetei Zétény Gyula

 

Jelentkezem az ingyenes szintfelmérőre

A regisztrációt követően a munkatársaink 3-5 munkanapon belül keresni fognak telefonon, hogy egyeztessenek veled egy időpontot szintfelmérőre. Ha most regisztrálsz, akkor megajándékozunk 5 nyelvtanulási mítosz c. tanulmányunkkal. Az anyagból megtudhatod, hogy miért nem érted el eddig az angollal kapcsolatos céljaidat és mit kell tenned azért, hogy meg merj szólalni angolul.

Érdekel a 100% beszéd, 0% könyv módszer,
tudni szeretném a tudásszintemet és letöltöm
az "5 nyelvtanulási mítosz" című tanulmányt

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Speak! Nyelviskola

Speakman naplója

[Angol mumusok] Felejtős nyelvtanulási mítoszok

Ezeket a nyelvtanulási mítoszokat kell elfelejtened, ha meg akarsz tanulni angolul beszélni A nyelvtanulásnak ugyanúgy megvannak a maga mítoszai, mint a sportnak, a tudománynak, a politikának, vagy az üzletnek. A nyelvtanulási mítoszok egy része ártalmatlan butaság,...

Így írj ellenállhatatlan angol önéletrajzot 5 lépésben

Így írj ellenállhatatlan angol önéletrajzot 5 lépésben Az önéletrajz – a motivációs levéllel együtt – olyan, mint egy írásbeli állásinterjú. Erősen szűr, és sorsok fölött dönt. És ugyanúgy megvannak a vastörvényei, mint az angol állásinterjúknak. Most megmutatom,...

5 tipp a csont nélküli angol állásinterjúhoz

5 tipp a csont nélküli angol állásinterjúhoz Az állásinterjúk már önmagukban nagyon stresszesek – de ez az érzés csak fokozódik, ha idegen nyelven kell beszélgetned a HR-essel. Mondok 5 tippet, amivel alaposan felkészülhetsz egy angol állásinterjú kihívásaira. A neten...

[Interjú] „Döbbenetes, hogy honnan indultam, és hova jutottam.”

„Döbbenetes, hogy honnan indultam, és hova jutottam.” - interjú Melindával, az Év Diákjával 2016 márciusában meghirdettük a Hónap Diákja versenyt, hogy kifejezhessük elismerésünket azon diákjaink iránt, akik példamutató hozzáállással és szorgalommal tanulnak nálunk...