Bemutatom neked a csapatomat

A Speak! nem egy hagyományos angol nyelviskola. 100% beszéd, 0% könyv, odaadó tanárok és egy csapat ami nem ismeri a lehetetlent. Ismerj meg minket!
Mutasd a csapatot

20 éve kezdődött

Ekkor találkozott Dunay Péter, a Speak! angol nyelviskola későbbi alapítója és szakmai vezetője, először azzal a módszerrel, amelyet azóta is használunk. Egy olyan eljárással, amely itthoni – vagyis nem anyanyelvű – körülmények közt is nagyon rövid idő alatt képes eljuttatni az embereket az aktív, magabiztos és kommunikációképes nyelvtudás szintjére. Aztán 2013-ban Hrncsár Józseffel közösen megalapították a Speak! Nyelviskolát, amely mára Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő angol nyelviskolájává vált.

Hogyan csináljuk?

100% beszéd, 0% könyv: ez a módszerünk lényege. Olyan oktatási programot dolgoztunk ki, amely ötvözi a folyamatos beszédben, a csoportos tanulás közösségi élményében és a kitartó gyakorlásban rejlő előnyöket. A beszédközpontú nyelvoktatás nálunk nem csak duma: az órák 100%-a beszéd, mert angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni. Nem csak mondjuk, de meg is mutatjuk mit tudunk: az ingyenes szintfelmérő kitöltése után egy bemutatóórán a saját szemeddel győződhetsz meg arról, hogy a Speak! tényleg más.

Miben hiszünk?

A Speak! Nyelviskolában a tudást tiszteljük, a teljesítményt megbecsüljük, a munkát értékeljük. Hiszünk abban, hogy a szorgalmas embereké a jövő és a lehetőség azokat illeti, akik hajlandók megdolgozni érte. A hatékony nyelvtanulás és a kommunikációképes nyelvtudás alapfeltétele a folyamatos kommunikáció. A kommunikációhoz viszont mindig legalább két ember kell, mert azt valljuk, hogy a nyelvtanulás akkor lehet sikeres, ha az ember emberrel, nem pedig számítógéppel, telefonos alkalmazással, tesztlappal, nyelvkönyvvel kommunikál. Minél többel, annál jobb.

Dunay Péter

Dunay Péter

a 100% beszéd, 0% könyv megalkotója, szakmai vezető

Dunay Péter vagyok, a Speak! angol nyelviskola szakmai vezetője. Hiszem, hogy meg lehet tanulni angolul. Hiszem, hogy az embereknek megvannak a képességeik arra, hogy tudjanak angolul beszélni. Hiszem, hogy az akadályokat le lehet küzdeni. Hiszem, hogy megfelelő hozzáállással, profizmussal, elegendő törődéssel és kitartó munkával nincs más esélye az embereknek, minthogy a céljaikat elérjék. Hiszem, hogy az iskolánk a legjobb úton halad afelé, hogy kitűnő szolgáltatást nyújtson mindenkinek, akik minket választanak. A legjobb dolog az egészben, hogy ezzel a hittel itt az iskolában nem vagyok egyedül. Van egy elkötelezett csapatunk. Máshogy nincs értelme.

Ha többet szeretnél tudni Péterről, akkor olvasd el a vele készített interjút.

Margitay Petra

Margitay Petra

szolgáltatási vezető

Margitay Petra vagyok, a Speak! angol nyelviskola szolgáltatási vezetője. Az angol nyelv mindig is fontos szerepet töltött be az életemben, legkorábbi hozzá fűződő emlékemben óvódásként a finger szó kiejtésén viccelődöm az édesanyámmal. Ez a furcsa nyelv hamar második anyanyelvemmé vált, ugyanis öt éven keresztül egy görögországi brit általános iskolában volt szerencsém tanulni, ahol a világ különböző pontjairól származó diáktársaimmal együtt angol, skót, ír, és amerikai tanítók kezei alatt nevelődtünk. Az itt kialakult mély szeretete a nyelvnek és az angolszász országok kultúrája iránti érdeklődésem irányított az ELTE Bölcsészkarára, ahol amerikanisztika-angol szakos bölcsész és tanárnak tanultam. Azóta, hogy gimnazistaként elkezdtem korrepetálni, a tanításban mindig egy cél lebegett a szemeim előtt; a nyelvismereten túl az angol iránti szeretetet is tovább kell adnom a tanítványaimnak.

Ha többet szeretnél tudni Petráról, akkor olvasd el a vele készített interjút.

Rusz Tímea

Rusz Tímea

tanár

Rusz Tímea vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Az idegen nyelvek tanulása mindig is fontos szerepet játszott az életemben. Imádtam új kultúrákat, új szokásokat, új nyelveket elsajátítani. Az angol nyelv iránti szerelmem már óvodás korom óta kifejlődött és azóta is tart. A Speak! Nyelviskolában azért szeretek tanítani, mert úgy gondolom, hogy az itt követett módszer az egyetlen, amely által bárki meg tud tanulni hatékonyan és folyékonyan kommunikálni angol nyelven. Erdélyből származom, és ott amerikai anyanyelvű tanároktól tanultam angolul ugyanezzel a módszerrel, csak akkor még nem egy kidolgozott módszerként ismertem, hanem néhány amerikai fiatal ügyes próbálkozásának véltem. Egészen addig a napig, amíg el nem jöttem a Speak!-be egy interjúra, majd később egy bemutatóórára, nem tudtam, hogy ez egy olyan módszer, amely egy nyelviskolákban is megtalálható. Nagyon örülök, hogy egy olyan helyen kezdhetem meg a szakmai pályafutásomat, ahol élvezet dolgozni, és láthatom, hogy a diákjaim egy-egy óra után mennyivel magabiztosabban tudnak megszólalni angolul.

Ha többet szeretnél tudni Timiről akkor olvasd el a vele készített interjút.

Scheuring Erika

Scheuring Erika

tanár

Scheuring Erika vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Már a gimnáziumban beleszerettem az angol nyelvbe és az angolszász kultúrába. Nagyon szeretem magát a nyelvet és mindent, ami angol. Éppen ezért szeretem lelkesen továbbadni a tudásomat. A 14 éves tanári tapasztalatom alatt már sok helyen és formában tanítottam, de csak itt, ebben az iskolában találkoztam egy olyan módszerrel, ami rövid időn belül megadja annak a megtapasztalását, hogy „TÉNYLEG tudok beszélni angolul”. Hihetetlenül jó érzés látni és megtapasztalni, amikor a hozzánk járó diákok lépésről lépésre egyre folyékonyabban beszélnek és kommunikálnak angolul. Az emberi hozzáállás sem mellékes, amit itt tapasztalok: a profizmus, segítőkészség, vidám, oldott légkör, egy fiatalos, nagyon jó csapat. Öröm itt dolgozni és nagyon élvezem, hogy idetartozhatok.

Ha többet szeretnél tudni Erikáról akkor olvasd el a vele készített interjút.

Lángi Éva

Lángi Éva

tanár

Lángi Éva vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Középiskolás koromtól nyelvtanárnak készültem, ezért az Eötvös Loránd Tudományegyetemen latintanári diplomát szereztem. Az egyetem elvégzése után viszont az életem más irányt vett és Angliába költöztem. Sokáig Oxfordban dolgoztam egy civil szervezetnél, néhány évvel ezelőtt pedig elvégeztem a University College London általános nyelvészet mesterfokozatát, azután pedig az oxfordi British Study Centres-ben a CELTA angoltanári tanfolyamot. Mivel én magam szívesen tanulok nyelveket, tanárként célom, hogy a tanulás folyamatát kellemesebbé tegyem és hogy másokat is sikerekhez juttassak az angoltanulásban.

Ha többet szeretnél tudni Éviről akkor olvasd el a vele készített interjút.

Aczél Adrienn

Aczél Adrienn

tanár

Aczél Adrienn vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Angol rajzfilmeken és videó játékokon nőttem fel, ezért tulajdonképpen már kiskoromban megkezdtem a nyelvtanulást tudtom nélkül. Később az iskolában jöttem rá, hogy mennyire szeretek nyelvet tanulni, ezért is választottam egyetemen az anglisztika és szlavisztika szakot, majd később a szakfordítói továbbképzést. Az angolnak köszönhetően nyitottabbá vált a világom, és szeretném, hogy mások is örömként éljék meg a nyelvtanulást. Személyes tapasztalatból tudom, mennyire stresszelő lehet a nyelvhasználat, ezért örülök, hogy egy olyan módszerrel taníthatok, ami segít feloldani a gátlásokat.

Ha többet szeretnél tudni Adriról, akkor olvasd el a vele készített interjút.

Ruskovics Alexandra

Ruskovics Alexandra

tanár

Ruskovics Alexandra vagyok a Speak! angol nyelviskola tanára. Már egész kiskorom óta érdekelt az angol, és már általánosban eldöntöttem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni a későbbiekben is! Rengeteg sorozatot és filmet néztem angolul és emlékszem, még egész kicsi voltam mikor lefordítottam egy mondatot egy TV sorozatból és a szüleim elképedve néztek rám. Akkor még nem tudtam miért, viszont később kiderült, hogy én még nem tudhattam, hogy kell fordítani angolról magyarra. Az érdeklődésem azóta se hagyott alább, és jelenleg is fordítónak tanulok a Károli Gáspár Egyetemen. Azt, hogy ekkora szeretettel fordulok az angol felé és azt, hogy a tanári pályán kötöttem ki, a középiskolai angol tanáromnak köszönhetem. Az ő támogatása nélkül most nem tartanék ott ahol. Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, beszélgetni és tanulni másokról és úgy érzem, hogy ez a pálya erre tökéletes lehetőséget ad!

Ha többet szeretnél tudni Szandiról akkor olvasd el a vele készített interjút.

Mózs Edit

Mózs Edit

tanár

Mózs Edit vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. A Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem angol-történelem középiskolai tanárszakon. Az angol nyelv már kisebb korom óta érdekel, diákként is szívesen tanítottam, egyetemi éveim alatt eljutottam angol nyelvterületre, továbbá lehetőségem nyílt Ausztriában is részt venni egy nyári egyetemen, ahol tovább fejlődhetett angoltudásom különböző témákat illetően. Munkám egyik legfontosabb célja diákjaim motiválása, megmutatni nekik, hogy a nyelvtudás segítségével egy másik kultúra megismerése mellett megnyílik számukra a világ és új lehetőségeket fedezhetnek fel életükben. E cél megvalósításához nagyszerű lehetőségnek tekintem a munkát a Speak! Nyelviskolában, ahol az egyedi, beszédközpontú módszer számos hétköznapi szituációra is felkészíti a tanulókat, valamint én is tovább fejlődhetek szakmailag egy támogató környezetben.

Ha többet szeretnél tudni Editről, akkor olvasd el a vele készített interjút.

 

Tamási Nikolett

Tamási Nikolett

tanár

Tamási Nikolett vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Az idegen nyelvek mindig is központi szerepet játszottak az életem során. Az angol nyelvet egészen kicsi koromban kezdtem el tanulni és teljesen beleszerettem, így esett a választásom az anglisztika szakra, ahol végül mesterdiplomát is szereztem. Arra viszont már gimnáziumban rájöttem, hogy nem csak tanulni szeretem, hanem másoknak is szívesen adom át a tudásom. Ezért csatlakoztam a Speak!-hez, ami egy egyedi, beszédközpontú módszerrel segíti a tanulni vágyókat, akik így nem csak nyelvtudást, hanem magabiztosságot is szereznek. Szeretném megmutatni, hogy a nyelvtanulás lehet örömteli és stresszmentes.

Molnár Lilla

Molnár Lilla

tanár

Molnár Lilla vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Mindig is szerettem az angolt, de a Corvinus-os egyetemi éveim alatt jöttem rá, hogy szeretném magasabb szintre emelni a tudásomat, ezért jelentkeztem Dublinba Erasmusra. Ily módon anyanyelvi környezetben erősödhetett az általános és üzleti angolom, amely annyira megtetszett, hogy szakmai gyakorlatomat is külföldön szerettem volna tölteni. Egy toszkán középiskolában tanítottam üzleti angolt egy tanéven keresztül, és ekkor jöttem rá, hogy mennyire szeretek tanítani valójában. Hazatérve több területen is dolgoztam, és valahogy mindig az angol mellett kötöttem ki. Végül megszereztem közgazdász diplomám mellé a TEFL oktatói bizonyítványomat is. Szerencsésnek érzem magam, hogy nap, mint nap olyan dolgot csinálhatok, amit imádok!

Ha többet szeretnél tudni Lilláról akkor olvasd el a vele készített interjút.

Papp Eszter

Papp Eszter

tanár

Papp Eszter vagyok a Speak nyelviskola tanára. 10 évvel ezelőtt kiköltöztem Máltára az érettségi után, hogy fejlesszem az angoltudásom és, hogy kicsit kinyíljon a világ. Ez olyan jól sikerült, hogy az angol nyelv tanulása szenvedélyemmé vált, mert láttam, hogy milyen könnyedén lehet ismeretségeket szerezni, barátságokat kötni és beutazni a világot vele. A kiutazásom után 1 évre sikeresen felvételt nyertem a máltai egyetemre majd az iskola mellett nyelviskolákban helyezkedtem el, mint kultúrfelelős és felkészítő tanár gyerekeknek és felnőtteknek. Azóta is ennek szenteltem az életem, nem tudom elképezni, hogy mással foglalkozzak.

Ha többet szeretnél tudni Eszterről, akkor olvasd el a vele készített interjút.

Dobos Réka

Dobos Réka

tanár

Dobos Réka vagyok, a Speak! Angol Nyelviskola tanára. Általános iskolás korom óta imádok olvasni és az irodalom által szerettem meg először az angol nyelvet. Amikor kedvenc könyvsorozataim új részei még nem voltak elérhetőek magyarul úgy döntöttem nem tudok várni, ezért elkezdtem angolul olvasni őket. Ahogy egyre többet megértettem, egyre jobban kinyílt számomra a világ. Nagyon sokat köszönhetek középiskolai angoltanáromnak, mivel az ő segítségével ezt a kezdődő tudást sikerült kultiválni és fejleszteni. Az érdeklődésem később sem hagyott alább, ezért is választottam az Anglisztika alapképzést a Pécsi Tudományegyetemen, ahol szakfordítói specializációval kiegészített diplomát szereztem. Tanárként az a célom, hogy másoknak is át tudjam adni a nyelvtanulás szeretetét és fontosságát. Szeretném a diákokkal megosztani az új nézőpontok és nagyszerű lehetőségek megismerésének élményét az angol nyelv elsajátítása által.

Ha többet szeretnél tudni Rékáról, akkor olvasd el a vele készített interjút.

Kobzos Judit

Kobzos Judit

tanár

Kobzos Judit vagyok a Speak! angol nyelviskola tanára.19 évesen egy hónapot töltöttem Angliában, hogy fejlesszem a nyelvtudásom. Ez akkora élmény volt számomra, hogy pár évvel később már mint légiutas-kísérő tértem vissza, és töltöttem el 4 évet Londonban. Légiutas-kísérőként 13 évet töltöttem, ezek alatt az évek alatt sokfelé jártam, illetve más országokban is éltem, ami az angol nélkül lehetetlen lett volna. Angol kollégáim által sajátítottam el a nyelvet magas szintre. Közben vizsgát tettem abból, hogy hogyan kell az angolt mint idegen nyelvet tanítani (TEFL).
Célom, hogy veled is megszerettessem az angol nyelvet, ezzel a lehetőségek tárházát megnyitva előtted. Hiszen az angol nyelv tudásával megismerhetsz más embereket, kultúrákat, bárhová is sodor az élet, mindig tudsz majd kommunikálni, barátokra lelni. Remélem, hogy téged is segíthetlek majd ezen az úton, és a nyelv szeretetét neked is átadhatom.

Ha többet szeretnél tudni Juditról, akkor olvasd el a vele készített interjút.

Krencz Bálint

Krencz Bálint

tanár

Krencz Bálint vagyok, 26 éves tanár. Az angol tanítás mellett a legtöbb időmet azzal töltöm, hogy egy videójátékot oktatok embereknek, amiben én régen versenyeztem, emellett korrepetálok matematikát is. A tanári pályára úgy kerültem, hogy szabadidőmben elkezdtem kedvtelésből ingyen korrepetálni, és beleszerettem a munkába, úgyhogy bele is vágtam igazából tapasztalat nélkül. Nagyon szeretem csinálni, ezért kezdtem el angolt is oktatni, és a Speaknél kötöttem ki. Rólam még annyit érdemes tudni hogy habár tanári pályára tértem, de korábban néhány évet informatikát is tanultam egyetemen. Így szabadidőmben foglalkozok még ezzel a területtel is, főleg játékfejlesztéssel (és a játszással is). Emellett rengeteget olvasok és nézek filmeket angolul, időnként még írok is, így tartom karban és fejlesztem a nyelvtudásomat. Minden diákom arra számíthat, hogy jó hangulat és magas, de tiszta elvárások lesznek az órán. Mindenkit szívesen látok, és remélem nagyok sokatokat lesz lehetőségem tanítani angolul.

Berentei Péter

Berentei Péter

tanár

Berentei Péter vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Az angol nyelvet hét évesen kezdtem el tanulni, eredeti motivációm az volt, hogy megértsem a kedvenc rajzfilmjeimet a tévében. Azóta elvégeztem az anglisztika szakot és tanultam tolmácsként valamint fordítóként is. Az angol nyelv iránti érdeklődésem és szeretetem rengeteg kaput nyitott meg számomra az élet során és ezt a tudásomat semmiért sem cserélném el. Más nyelvek is nagyon érdekelnek, ilyen például a japán is, ám az angol az egyetlen olyan idegen nyelv, amely szó szerint az egész világot feltárhatja az ember számára gyakorlatilag minden területen. Ezért is csatlakoztam végül a Speak!-hez, hogy minél több tanulni és a világot felfedezni vágyó embernek segíthessek elsajátítani ezt a nyelvet. 

Tamás Mirjam

Tamás Mirjam

tanár

Tamás Mirjam vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára.  Az angol már egészen kicsi korom óta az életem része, illetve jelenleg az Eltén angol-magyar tanárszakos hallgató vagyok, és tanárként is szeretnék elhelyezkedni. Fontosnak tartom azt, hogy az emberek merjenek megszólalni egy idegennyelven, hiszen ezáltal nagyon sok új kultúrát, embert lehet megismerni. Szókincsem 90%-át angol nyelvű filmek, könyvek és zenék által szereztem, és mai napig úgy gondolom, hogy nagyon sokat lehet ezekből tanulni. Tanárként szeretném átadni mindazt a tudást, amivel rendelkezem, és szeretném megszerettetni az emberekkel az angol nyelvet.

Cseh Richárd

Cseh Richárd

tanár

Cseh Richárd vagyok,a Speak! angol nyelviskola tanára. Gyerekkorom óta a nyelvek,a sport és a mozgás érdekelt mindig. Speciális német nyelvű gimnáziumi osztály után végül angol bölcsész és tanárként végeztem a Veszprémi Egyetemen. Fiatal éveim alatt a színház és a tánc változatos világa váltak végül életem fontos részeivé. Színpadi táncosként dolgoztam itthon a Madách Színházban, a Vörösmarty Színházban,majd végül külföldön kötöttem ki. Volt szerencsém nyolc évig óceánjáró hajók színházaiban táncolni,ahol az angol nyelv pedig a munkatársakkal való kommunikáció fontos eszköze lett. Mivel kollégáim a világ mindenféle országából érkeztek, így belekóstolhattam különböző kultúrákba és szokásaikba, illetve az olasz nyelvet is sikerült elsajátítani. Várlak szeretettel óráimon, ha jó hangulatú, mégis precíz órákat szeretnél.

Bálint Antónia

Bálint Antónia

tanár

Bálint Antónia vagyok a Speak! angol nyelviskola tanára. Angolul általános iskolás koromban kezdtem el tanulni, majd gimnáziumi tanulmányaimat is ilyen irányban folytattam, jelenleg pedig az ELTE angol-magyar szakos tanárképzésére járok. A közoktatásban mindig volt szerencsém olyan pedagógusoktól angol nyelvet tanulni, akik őszintén szerették ezt tanítani így rám is gyorsan átragadt a nyelv iránti szeretet. Ma már nem tudom elképzelni a hétköznapjaimat angol nélkül, így tájékozódok az interneten, filmet nézek, zenét hallgatok. Tanárként nem csak a nyelvhasználathoz szükséges tudást szeretném átadni, hanem a nyelv szeretetét és a tanulás örömét is.

Osztrogonácz-Ábrám Szabina

Osztrogonácz-Ábrám Szabina

tanár

Osztrogonácz-Ábrám Szabina vagyok a Speak! nyelviskola tanára. Az angol nyelv központi eleme már egészen régóta az életemnek. Szerencsésnek mondhatom magam, mivel már harmadikos korom óta nagyon jó angol tanáraim voltak akik megszerettették velem ezt a csodálatos nyelvet. Ezt a rajongást csak fokozta az, hogy megismertem a férjemet aki abszolút Amerika és angol nyelv fanatikus. Ez az Amerika iránt érzett szerelem rám is rám ragadt, amikor kétszer is eljuthattam a kontinensre a férjem rokonaihoz. Így már ketten vagyunk oda New Yorkért és az USA-ért. 
Úgy gondolom a mai világban hatalmas segítség, ha az ember tud angolul. Ez a nyelv össze tudja kapcsolni a világ bármely pontjáról érkező embereket. Ám nem csak utazáskor segít ha tudjuk használni a nyelvet, hanem a mindennapi életben, vagy akár a munkánk során. Elég csak arra gondolni, hogy az internetet is sokkal szélesebb körben leszünk képesek kihasználni, ha beszélünk angolul. Ebben szeretnék segíteni minél több embernek és ehhez keresve sem találnék jobb helyet mint a Speak!.
Csiky Villő

Csiky Villő

tanár

Csiky Villő Anna vagyok, a Speak! nyelviskola tanára. Már a gimnáziumban nagyon megszerettem a nyelveket; szerencsére csodálatos tanáraim voltak. Már érettségi előtt elkezdtem tanítani, és azonnal bele is szerettem. Azóta is folyamatosan tanítok magándiákokat és csoportokat is, és egyre inkább azt érzem, hogy ez a hivatásom. Akármilyen fáradt vagyok, akármilyen hosszú napom van, mikor elkezdem az órám, mindig fel tudok töltődni a diákokkal való interakción keresztül. Egyetemen angolt tanultam; jelenleg van egy anglisztika alapdiplomám, és most csinálom a tolmács mesterdiplomámat angol-francia nyelvpárral. Viszonylag sok időt töltöttem az Egyesült Királyságban; két alkalommal is kimentem egy-egy hónapra önkénteskedni, hogy jobban megtanuljam a nyelvet, és jobban megismerjem a kultúrát. A kedvenc dolgom a tanításban az, mikor látom, hogy egy diákom elérte egy célját (akár kisebb célról legyen szó, például egy nyelvtan elsajátításáról, akár nagyobbról, például egy nyelvvizsgáról), és együtt örülhetek vele.
Nagy Ákos

Nagy Ákos

tanár

Nagy Ákos vagyok, a Speak! nyelviskola tanára. Első emlékem az angol nyelvről 7 éves koromból van, amikor édesapámmal a szobám közepén ülve tanultunk, és attól a ponttól egyre jobban megszerettem a nyelvet. Középiskola után úgy döntöttem, hogy szeretném még jobban elsajátítani, így anglisztika szakon folytattam tanulmányaimat. Azonban mindig is tanár akartam lenni, mert úgy hiszem, egymás segítésével lehet csak igazán több az ember. A nyelv tanítása pedig nem csak egy papír megszerzésére jó. Egyfajta szabadságot ad, hiszen az angol nyelv tudása lehetővé teszi, hogy a Föld szinte bármelyik pontján megértsenek minket, valamint azt, hogy mi megismerjük embertárainkat és kultúrájukat, az internetről nem is beszélve. Dolgozzunk együtt közösen a céljainkért!
Csáti Janka

Csáti Janka

tanár

Csáti Janka vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. 10 éves koromban kezdtem el angolt tanulni, akkor még csak az volt a célom a nyelvvel, hogy a kedvenc dalaim dalszövegét megértsem. Gimnáziumban fogalmazódott meg bennem, hogy én az angollal szeretnék foglalkozni, így az ELTE anglisztika alapszakjára jelentkeztem, azzal a céllal, hogy fordító legyek. Az egyetem során azonban rájöttem, hogy a tanítás közelebb áll hozzám, mivel olyan munkát szeretnék, ahol emberekkel tudok foglalkozni, ezért az alapszak után elvégeztem az ELTE angol nyelvoktató mesterképzését is.

Tanárként az a célom, hogy segítsek a diákoknak megtanulni és megszeretni a nyelvet, ezáltal segítsek abban is, hogy az angol nyelv ismeretével kinyíljon a világ, és segítsen különböző kultúrák és emberek megismerésében, valamint a céljaik elérésében. Úgy gondolom, hogy a Speak! nyelviskola tökéletes hely ennek a célnak az eléréséhez.

Miklós Gergely

Miklós Gergely

tanár

Miklós Gergely vagyok, a Speak! nyelviskola tanára. 11 éves koromban kezdtem el angolul tanulni, de már kisebb koromban is érdekeltek más nyelvek és szerencsére ez a kíváncsiság a mai napig megvan bennem. Több nyelvet is tanultam már huzamosabb ideig, de mégis az angol nyelv az, ami a szívem csücske. Emiatt is döntöttem úgy, hogy miután angol nyelvi előkészítős iskolába jártam, beiratkoztam a Károli Gáspár Református Egyetem Anglisztika szakjára. Ezt a döntést azóta sem bántam meg, sőt az angol iránti szeretetem csak jobban nőtt. Ezen kívül volt szerencsém Belgiumban is Anglisztikát tanulni amit fontosnak tartok a szakmai fejlődésemben.

Amiatt is szerettem volna tanárként is kipróbálni magamat, mivel már több embertől is azt a visszajelzést kaptam, hogy ez a pálya menne nekem. Ezen kívül amiatt is szerettem volna a Speak!-nél dolgozni, mivel a módszer nagyon sokat tud segíteni akár egy kezdő, akár egy C1-es szinten beszélő diáknak. Remélem én lehetek majd az, aki elindít téged az angol nyelv göröngyös, mégis szórakoztató útján, hiszen nem csak egy nyelvet tanulsz meg, hanem az angollal az egész világ kinyílik számodra.

Szigetvári Krisztina

Szigetvári Krisztina

tanár

Szigetvári Krisztina vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Általános iskola óta érdekel az angol nyelv, középiskolában egyedül készítettem fel magamat a felsőfokú nyelvvizsgára. Tizenéves korom óta angolul olvasok és tájékozódom minden témában ami érdekel. Tapasztalatom szerint az angol nyelvtudás annyira megnyitja a világot az ember előtt, hogy ez elengedhetetlen a széleskörű tájékozódáshoz és ismeretek szerzéséhez például egy adott szakterületen, amiben az ember képezni szeretné magát. A tudásom, világnézetem és személyiségem fejlődéséhez jelentős mértékben hozzájárult az angol nyelv ismerete. Ennek következtében nagyon szívesen és lelkesen foglalkozom mások tanításával, hiszen azt szeretném, hogy mások is megtapasztalhassák azt, amit az angol nyelv nekem megadott. Az iskolai nyelvoktatást sosem gondoltam eredményesnek, ezért nagyon örülök, hogy találtam egy nyelviskolát, ahol valóban hatékony módszerek segítségével taníthatom a diákjaimat.

Bencsik Barbara

Bencsik Barbara

tanár

Bencsik Barbara vagyok a Speak! angol nyelviskola tanára. Annak dacára, hogy általános iskolás éveim alatt az angolt csak második választott nyelvként tanultam, viszonylag hamar eldöntöttem, hogy később ezzel a nyelvvel szeretnék „nagyot alkotni” az életben. Így hát, mint minden mai generáció szülöttje, a különböző sorozatok és filmek által elég hamar elsajátítottam az angol nyelvet. Középiskolai majd később egyetemi életem során több alkalommal is külföldön kellett helyt állnom az angolommal, ahol sok tapasztalatot szereztem, akár egy Máltai hölgy csodálatán Budapesten (de tényleg, legalább 30 percig arról beszélt, mennyire szép a főváros), akár egy dühös skót lány „Én nem angol vagyok, hanem skót” elszólalásán (Azóta nem is merem azt állítani, hogy egy országból származnak). Anglisztika alapszakon végeztem, és a jövőben is az angol a cél, egyik nagy álmom, hogy később idegenvezető is legyek és a bejövő turistákat szórakoztassam, persze mind angolul. Egyik főküldetésem az életben, hogy át tudjam adni az angol nyelv szeretetét, szerintem egy nagyon jó kiinduló rugója a Speak! ennek, amikor először hallottam, hogy itt a beszéd az emberek Bibliája, azóta érzem úgy, hogy végre találtam egy olyan közösséget, ami épít, ápol és biztat.

Szabó Dániel

Szabó Dániel

tanár

Szabó Dániel vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Óvodás koromban kezdtem el angolt tanulni, a nyelv azóta is végig kíséri a tanulmányaimat. A gimnáziumi évek alatt önszorgalomból kezdtem el komolyabban foglalkozni a nyelvtudásom fejlesztésével. Ekkor szerettem meg igazán az angolt és tudtam, hogy mélyebben szeretnék vele foglalkozni, ezért gimnázium után az ELTE-n kezdtem el tanulni angol-matematika szakos tanárnak. Nyelvtudásom azóta is igyekszem fejleszteni, mert úgy gondolom, hogy ez az a terület, ahol mindig lehet valami újat tanulni, legyen az csupán egy ismeretlen szó vagy kifejezés. Véleményem szerint aki tud angolul, az a világ bármelyik országában tud kommunikálni a helyiekkel, mert ez az a (világ)nyelv, amely képes összekötni az embereket. Így angolul kommunikálni egy óriási előny és a tanulásba fektetett idő teljes mértékben megtérül. Az órákat igyekszem humorral fűszerezni, így a jó hangulat garantált, viszont ez nem megy a minőség rovására. Remélem, hogy minél több embernek tudok segíteni a nyelv elsajátításában és abban, hogy sikeres beszélőjévé váljon.

Hrncsár József

Hrncsár József

adminisztratív vezető

Hrncsár József vagyok, a Speak! angol nyelviskola adminisztratív vezetője. Főiskolás korom óta érdekel a tanítás, az oktatás. Korábbi munkahelyeimen sokat foglalkoztam a munkatársaim képzésével, fejlesztésével. Láttam, hogy a képzés hatására változnak, fejlődnek és a növekvő tudásuk révén képesek változtatni az életük minőségén. Én nagyon szeretném, ha a szűkebb és tágabb környezetemben minél több ember egyre jobb minőségű életet élhetne. Ehhez nagymértékben hozzá tudok járulni azzal, hogy egy olyan nyelviskolát vezetek, ami megtanítja a diákjait angolul beszélni, és ezáltal a világ kinyílik számukra.

Budai Boglárka

Budai Boglárka

Oktatásszervező

Budai Boglárka vagyok, a Speak! Angol Nyelviskola oktatásszervezője és tanára. A kultúrák és nyelvek közötti különbségeket mindig is lenyűgözően érdekesnek találtam. Az alapszakos anglisztika diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem meg, majd az ELTE-n alkalmazott nyelvészet szakon szereztem meg a mesterdiplomát. Az angol nyelven kívül németül is beszélek, egyetemi tanulmányaim során belekóstoltam a latin nyelv alapjaiba, illetve olasz nyelv és kultúra szerelmese is lettem időközben. Azért lettem oktatásszervező és tanár a Speak!-ben, hogy aktív részese lehessek egy olyan nyelviskolának, mely páratlan módszert alkalmazva segít a tanulni vágyók céljainak elérésében. Munkám során végigkísérem a nyelvtanulók útját, valamint segítem őket az esetleges akadályok leküzdésében.

Ha többet szeretnél tudni Bogiról, akkor olvasd el a vele készített interjút.

Tóth Erzsébet

Tóth Erzsébet

Pénzügyi asszisztens

Tóth Erzsébet vagyok, a Speak! angol Nyelviskola pénzügyi asszisztense. Nagy örömmel csatlakoztam a nyelviskola vidám, kedves és szorgalmas csapatához, mivel egy profi szemléletű és humánus management  és egy nagyon céltudatos, szakmailag elkötelezett tanári kar dolgozik azon, hogy nagyszerű megközelítéssel, beszédcentrikus tanítási módszerrel valóban megtanítson mindenkit angolul. Számomra az angol és az olasz nyelv aktív használata nagyon fontos, ha tehetem, szabadidőmben is sokat foglalkozom vele. Szeretek új szavakat, kifejezéseket megtanulni. Mindez egy pénzügyi – gazdasági területtel ötvözve, a legjobb párosítás! Külkereskedelemben eltöltött sokéves tapasztalatom alapján mindenkit arra buzdítok, hogy tanuljon nyelveket, mert bizony igaz a mondás, ahány nyelvet beszélsz, annyi embert érsz!

Rólunk és a tanfolyamról mondtátok

Kérdésed van? Tedd fel személyesen, vagy írj és lépj kapcsolatba velünk!

Hol találkozhattál velünk a médiában?

Kapcsolat

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Ha szeretnél kapcsolatban lépni Speakmannel és csapatával keress minket személyesen, telefonon, vagy e-mailben!

Ügyfélszolgálat

Hétfő-csütörtök 10-18,30 óráig
Péntek 10-17,30 óráig

Speak! Nyelviskola
(JOBE Kft.)
Karikás Frigyes utca 15.
Budapest, Hungary
1138

Adószáma:
2314 7795-2-13

Email:
speakman@speaknyelviskola.hu

Marketing és médiamegkeresések:

marketing@speaknyelviskola.hu

Telefon:
+36 1 255 2222

Web:
www.speaknyelviskola.hu

Tárhelyszolgáltató:
Prémium WordPress honlapszolgáltatás
Álomvilág Kft.
7400 Kaposvár, Kinizsi ltp. 38. 1/4
ugyfelszolgalat@premiumwp.hu
13195869-2-14

Olvastad már a legújabb bejegyzéseinket? Kövesd Speakman blogját és tudj meg mindent a nyelvtanulásról

Angol idiómák a meleg nyári napokra, első rész

Angol idiómák a meleg nyári napokra, első rész

Kép forrása: canva – canva.com Az angol nyelv tele van olyan idiómákkal, amelyek különböző szavak köré épülnek, és az egyik ilyen szó vagy tematika a "summer" (nyár). Ezek az idiómák nemcsak színesítik a beszédet, hanem betekintést is nyújtanak az angolszász kultúrába...

Érdekességek az angolszász világból: Az Amerikai Egyesült Államok leglenyűgözőbb természeti csodái

Érdekességek az angolszász világból: Az Amerikai Egyesült Államok leglenyűgözőbb természeti csodái

Az Amerikai Egyesült Államokban lenyűgöző természeti csodák sokasága található. Ennek a főként angol nyelven beszélő ország hatalmas területe gazdag és változatos tájakat rejt magában, amelyek között találhatók lenyűgöző hegységek, csodálatos vízesések, különleges kőformációk és egyedülálló nemzeti parkok. Amiket sok millió angol és nem angol nyelvű turista keres fel évente.

Érdekességek az angolszász világból : Az Amerikai Egyesült Államok leglenyűgözőbb építményei

Érdekességek az angolszász világból : Az Amerikai Egyesült Államok leglenyűgözőbb építményei

Az Amerikai Egyesült Államok egy lenyűgöző palettát kínál az építészeti csodák és látványosságok terén. Ez a blogbejegyzés arra vállalkozik, hogy bemutassa ennek az angol nyelvű országnak a leglenyűgözőbb építményeit, amelyek nemcsak építészeti mesterművekként tűnnek ki, hanem mély kulturális és történelmi jelentőséggel is bírnak.

Érdekességek az angolszász világból: Az amerikai filmgyártás aranykora és a legendás színészek hatása a világra

Érdekességek az angolszász világból: Az amerikai filmgyártás aranykora és a legendás színészek hatása a világra

A filmgyártás kötődik az angolszász, különösen az amerikai élethez. Az amerikai filmgyártás aranykora a 20. század közepétől az 1960-as évekig tartott, és meghatározó időszak volt a filmipar történetében. Erről az időszakról, angol nyelvű filmekről és angol anyanyelvű legendás színészekről szól az írásunk.

Share This