Bemutatom neked a csapatomat

A Speak! nem egy hagyományos angol nyelviskola. 100% beszéd, 0% könyv, odaadó tanárok és egy csapat ami nem ismeri a lehetetlent. Ismerj meg minket!
Mutasd a csapatot

20 éve kezdődött

Ekkor találkozott Dunay Péter, a Speak! angol nyelviskola későbbi alapítója és szakmai vezetője, először azzal a módszerrel, amelyet azóta is használunk. Egy olyan eljárással, amely itthoni – vagyis nem anyanyelvű – körülmények közt is nagyon rövid idő alatt képes eljuttatni az embereket az aktív, magabiztos és kommunikációképes nyelvtudás szintjére. Aztán 2013-ban Hrncsár Józseffel közösen megalapították a Speak! Nyelviskolát, amely mára Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő angol nyelviskolájává vált.

Hogyan csináljuk?

100% beszéd, 0% könyv: ez a módszerünk lényege. Olyan oktatási programot dolgoztunk ki, amely ötvözi a folyamatos beszédben, a csoportos tanulás közösségi élményében és a kitartó gyakorlásban rejlő előnyöket. A beszédközpontú nyelvoktatás nálunk nem csak duma: az órák 100%-a beszéd, mert angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni. Nem csak mondjuk, de meg is mutatjuk mit tudunk: az ingyenes szintfelmérő kitöltése után egy bemutatóórán a saját szemeddel győződhetsz meg arról, hogy a Speak! tényleg más.

Miben hiszünk?

A Speak! Nyelviskolában a tudást tiszteljük, a teljesítményt megbecsüljük, a munkát értékeljük. Hiszünk abban, hogy a szorgalmas embereké a jövő és a lehetőség azokat illeti, akik hajlandók megdolgozni érte. A hatékony nyelvtanulás és a kommunikációképes nyelvtudás alapfeltétele a folyamatos kommunikáció. A kommunikációhoz viszont mindig legalább két ember kell, mert azt valljuk, hogy a nyelvtanulás akkor lehet sikeres, ha az ember emberrel, nem pedig számítógéppel, telefonos alkalmazással, tesztlappal, nyelvkönyvvel kommunikál. Minél többel, annál jobb.

Dunay Péter

Dunay Péter

a 100% beszéd, 0% könyv megalkotója, szakmai vezető

Dunay Péter vagyok, a Speak! angol nyelviskola szakmai vezetője. Hiszem, hogy meg lehet tanulni angolul. Hiszem, hogy az embereknek megvannak a képességeik arra, hogy tudjanak angolul beszélni. Hiszem, hogy az akadályokat le lehet küzdeni. Hiszem, hogy megfelelő hozzáállással, profizmussal, elegendő törődéssel és kitartó munkával nincs más esélye az embereknek, minthogy a céljaikat elérjék. Hiszem, hogy az iskolánk a legjobb úton halad afelé, hogy kitűnő szolgáltatást nyújtson mindenkinek, akik minket választanak. A legjobb dolog az egészben, hogy ezzel a hittel itt az iskolában nem vagyok egyedül. Van egy elkötelezett csapatunk. Máshogy nincs értelme.

Margitay Petra

Margitay Petra

szolgáltatási vezető

Margitay Petra vagyok, a Speak! angol nyelviskola szolgáltatási vezetője. Az angol nyelv mindig is fontos szerepet töltött be az életemben, legkorábbi hozzá fűződő emlékemben óvódásként a finger szó kiejtésén viccelődöm az édesanyámmal. Ez a furcsa nyelv hamar második anyanyelvemmé vált, ugyanis öt éven keresztül egy görögországi brit általános iskolában volt szerencsém tanulni, ahol a világ különböző pontjairól származó diáktársaimmal együtt angol, skót, ír, és amerikai tanítók kezei alatt nevelődtünk. Az itt kialakult mély szeretete a nyelvnek és az angolszász országok kultúrája iránti érdeklődésem irányított az ELTE Bölcsészkarára, ahol amerikanisztika-angol szakos bölcsész és tanárnak tanultam. Azóta, hogy gimnazistaként elkezdtem korrepetálni, a tanításban mindig egy cél lebegett a szemeim előtt; a nyelvismereten túl az angol iránti szeretetet is tovább kell adnom a tanítványaimnak.

Blaskovits Eszter

Blaskovits Eszter

tanár

Blaskovits Eszter vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Mindig is az angol volt a kedvenc tantárgyam az iskolában, és a szeretem valahol ott pecsételődött meg, amikor 12 évesen kijuthattam két hétre Angliába. Beleszerettem a nyelvbe, a kultúrába. Végül érettségi után elhatároztam, hogy angol tanítással szeretnék foglalkozni, ezért jelentkeztem a győri tanítóképzőre, ahova fel is vettek, és 2011-ben le is diplomáztam. Ezután kis kitérőként egy kétéves színháztudomány MA képzés következett, de miután befejeztem úgy éreztem, vissza szeretnék térni eredeti hivatásomhoz, a tanításhoz. Szeretek emberekkel foglalkozni, és tanítani őket, legyen szó gyerekekről vagy felnőttekről.

Simon Szandra

Simon Szandra

tanár

Simon Szandra vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Mindig is érdekelt a tanári pálya, gyermekkoromban, még a nyári szünetben is iskolásat játszottunk a testvéremmel. Így talán nem is csoda, hogy gimnazistaként már biztosan tudtam, nyelvtanár szeretnék lenni. Viszont azt, amit láttam, nem szerettem volna „eltanulni”. Hittem és a mai napig hiszem, hogy ezt lehet máshogy is: így kerültem a Speak! angol nyelviskolához. Itt egy olyan módszerrel találkoztam, amivel a tanulni vágyók tényleg megszólalnak angolul és egyre magabiztosabb tudás birtokába kerülnek. Jó látni, hogy a kezdetben még bátortalan jelentkezők végül mennyivel biztosabban és bátrabban használják a nyelvet, hogy a befektetett kemény munka meghozza gyümölcsét.

Rusz Tímea

Rusz Tímea

tanár

Rusz Tímea vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Az idegen nyelvek tanulása mindig is fontos szerepet játszott az életemben. Imádtam új kultúrákat, új szokásokat, új nyelveket elsajátítani. Az angol nyelv iránti szerelmem már óvodás korom óta kifejlődött és azóta is tart. A Speak! Nyelviskolában azért szeretek tanítani, mert úgy gondolom, hogy az itt követett módszer az egyetlen, amely által bárki meg tud tanulni hatékonyan és folyékonyan kommunikálni angol nyelven. Erdélyből származom, és ott amerikai anyanyelvű tanároktól tanultam angolul ugyanezzel a módszerrel, csak akkor még nem egy kidolgozott módszerként ismertem, hanem néhány amerikai fiatal ügyes próbálkozásának véltem. Egészen addig a napig, amíg el nem jöttem a Speak!-be egy interjúra, majd később egy bemutatóórára, nem tudtam, hogy ez egy olyan módszer, amely egy nyelviskolákban is megtalálható. Nagyon örülök, hogy egy olyan helyen kezdhetem meg a szakmai pályafutásomat, ahol élvezet dolgozni, és láthatom, hogy a diákjaim egy-egy óra után mennyivel magabiztosabban tudnak megszólalni angolul.

Scheuring Erika

Scheuring Erika

tanár

Scheuring Erika vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Már a gimnáziumban beleszerettem az angol nyelvbe és az angolszász kultúrába. Nagyon szeretem magát a nyelvet és mindent, ami angol. Éppen ezért szeretem lelkesen továbbadni a tudásomat. A 14 éves tanári tapasztalatom alatt már sok helyen és formában tanítottam, de csak itt, ebben az iskolában találkoztam egy olyan módszerrel, ami rövid időn belül megadja annak a megtapasztalását, hogy “TÉNYLEG tudok beszélni angolul”. Hihetetlenül jó érzés látni és megtapasztalni, amikor a hozzánk járó diákok lépésről lépésre egyre folyékonyabban beszélnek és kommunikálnak angolul. Az emberi hozzáállás sem mellékes, amit itt tapasztalok: a profizmus, segítőkészség, vidám, oldott légkör, egy fiatalos, nagyon jó csapat. Öröm itt dolgozni és nagyon élvezem, hogy idetartozhatok.

Albert Eszter

Albert Eszter

tanár

Albert Eszter vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Az angol nyelvnek köszönhetően volt rá lehetőségem, hogy a világ különböző pontjain éljek és dolgozzam. Rengeteg lélegzetelállító helyen fordultam meg, és még annál is több érdekes embert ismerhettem meg, ami angoltudás nélkül elképzelhetetlen lett volna. Ezért szeretnék most tenni valamit azért, hogy mások számára is kinyíljon a világ – akár csak annyira, hogy meg tudjon nézni egy olyan filmet, amihez nincs magyar szinkron. Külön szerencse, hogy ezt egy abszolút jófej és pozitív légkörben tehetem.

Bácskai Csaba

Bácskai Csaba

tanár

Bácskai Csabi vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára és imádom az angolt. Valamikor 14 éves koromban jöttem rá, hogy tudok folyékonyan beszélni és azóta csacsogok is. Mindig is tetszett, de a legjobban az, hogy így kinyilt a világ. Azóta éltem több kontinensen, elvégeztem Finnországban egy gazdasági bachelor képzést, és most Magyarországon szeretnék maradni. Többet szeretnék tudni az angol nyelvről magáról és még biztosabban használni – ezért és a tanítás szeretete miatt csatlakoztam a Speak!-hez. The horizon leans forward, offering you space to place new steps of change.

Kovács Ádám

Kovács Ádám

tanár

Kovács Ádám vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Az angol nyelv és kultúra iránti szeretet, már óvodás koromban kialakult. Kezdetekben a Cartoon Network animációs csatorna, ami akkoriban minden műsorát angolul sugározta, volt a tanárom. Általános és középiskolában az internet segítségével újabb és újabb kapuk nyíltak meg, hogy fejlesszem a képességeimet, amit 95%-os előrehozott érettségivel koronáztam meg. A felsőoktatásban egyre több szubkultúrát ismertem meg, amelyeknek a mai napig nagy rajongója vagyok. Szeretném azt a szenvedélyt, amit én érzek az angollal kapcsolatban, nektek is átadni!

Olajos Anikó

Olajos Anikó

tanár

Olajos Anikó vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Már egész kicsi korom óta érdekelt a tanári pálya, így biztosan tudtam, hogy egyszer tanár leszek. A középiskola után a Pécsi Tudományegyetem Művészeti karán ének-zene szakot végeztem. Az diplomám megszerzését követően költöztem ki Skóciába, ahol beleszerettem az angol nyelvbe és kultúrába. A kint töltött évek után újra visszaültem az iskolapadba, és jelenleg is az ELTE Bölcsészettudományi karán tanulok. Már az első bemutató órán tudtam, hogy ez a nyelviskola egy olyan hely ahol örömmel tanítanék, és ahol a diákok is örömmel tanulnak. Büszke vagyok, hogy egy ilyen profi csapat tagja lehetek, és hogy ez által lehetőségem nyílik megszerettetni az angol nyelvet másokkal is.

Lángi Éva

Lángi Éva

tanár

Lángi Éva vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Középiskolás koromtól nyelvtanárnak készültem, ezért az Eötvös Loránd Tudományegyetemen latintanári diplomát szereztem. Az egyetem elvégzése után viszont az életem más irányt vett és Angliába költöztem. Sokáig Oxfordban dolgoztam egy civil szervezetnél, néhány évvel ezelőtt pedig elvégeztem a University College London általános nyelvészet mesterfokozatát, azután pedig az oxfordi British Study Centres-ben a CELTA angoltanári tanfolyamot. Mivel én magam szívesen tanulok nyelveket, tanárként célom, hogy a tanulás folyamatát kellemesebbé tegyem és hogy másokat is sikerekhez juttassak az angoltanulásban.

Heizer Bálint

Heizer Bálint

tanár

Heizer Bálint vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. A legtöbb emberhez hasonlóan én is a közoktatáson keresztül ismerkedtem meg az angol nyelvvel. Néhány hónapot volt lehetőségem az USA-ban eltölteni, és itt kellett rádöbbenjek, hogy a tankönyvek magolása nem sokat segít abban, hogy valóban használni is képes legyen valaki egy nyelvet. A kint eltöltött pár hónap alatt gyakorlatilag ugyanazzal a módszerrel tanultam meg magam is ténylegesen beszélni az angolt, mint amivel a Speak-ben is megismerkedhettek az órák során. Ennek eredményeként a mesterképzésemet már lehetőségem volt angolul elvégezni Skóciában. Hiszem, hogy a megfelelő módszerrel a nyelv tanulása igazi élmény tud lenni!

Tóth Ádám

Tóth Ádám

tanár

Tóth Ádám vagyok a Speak! angol nyelviskola tanára. 18 évesen Michigan-be utaztam egy évre, nyelvtanulási szándékkal. Ekkor kóstoltam bele az amerikai kultúrába. A sok-sok új barát és rengeteg beszélgetés tovább erősítette bennem a nyelv szeretetét. Rövid itthonlét után új kaland, a Bristolban töltött öt év tovább csiszolta, formálta, szilárdította a tudásom. Brit munkatársaimtól volt alkalmam ellesni apró nyelvi fordulatokat, finomodott a kiejtésem, új árnyalatokkal gazdagodott a kifejezőkészségem. Mindezeknek köszönhetően ma már anyanyelvi szinten beszélem az angol nyelvet és szívesen osztom meg veled a tudásom.

Célom, hogy mentorként segítselek az angol nyelv elsajátításában. Nagyon szeretek különböző kultúrából jövő emberekkel beszélgetni, hozzájuk kapcsolódni. Nekem a nyelvtudás ezeket a kapcsolatokat jelenti. Mivel én magam nagy örömömet lelem benne, így szívesen adom tovább ezt a lelkesedést. Jó érzéssel tölt el ha mentorként Téged is segíthetlek, motiválhatlak arra, hogy az angol nyelvet egyre nagyobb élvezettel és sikerrel használd.

Aczél Adrienn

Aczél Adrienn

tanár

Aczél Adrienn vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Angol rajzfilmeken és videó játékokon nőttem fel, ezért tulajdonképpen már kiskoromban megkezdtem a nyelvtanulást tudtom nélkül. Később az iskolában jöttem rá, hogy mennyire szeretek nyelvet tanulni, ezért is választottam egyetemen az anglisztika és szlavisztika szakot, majd később a szakfordítói továbbképzést. Az angolnak köszönhetően nyitottabbá vált a világom, és szeretném, hogy mások is örömként éljék meg a nyelvtanulást. Személyes tapasztalatból tudom, mennyire stresszelő lehet a nyelvhasználat, ezért örülök, hogy egy olyan módszerrel taníthatok, ami segít feloldani a gátlásokat.

Ruskovics Alexandra

Ruskovics Alexandra

tanár

Ruskovics Alexandra vagyok a Speak! angol nyelviskola tanára. Már egész kiskorom óta érdekelt az angol, és már általánosban eldöntöttem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni a későbbiekben is! Rengeteg sorozatot és filmet néztem angolul és emlékszem, még egész kicsi voltam mikor lefordítottam egy mondatot egy TV sorozatból és a szüleim elképedve néztek rám. Akkor még nem tudtam miért, viszont később kiderült, hogy én még nem tudhattam, hogy kell fordítani angolról magyarra. Az érdeklődésem azóta se hagyott alább, és jelenleg is fordítónak tanulok a Károli Gáspár Egyetemen. Azt, hogy ekkora szeretettel fordulok az angol felé és azt, hogy a tanári pályán kötöttem ki, a középiskolai angol tanáromnak köszönhetem. Az ő támogatása nélkül most nem tartanék ott ahol. Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, beszélgetni és tanulni másokról és úgy érzem, hogy ez a pálya erre tökéletes lehetőséget ad! 

Mózs Edit

Mózs Edit

tanár

Mózs Edit vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. A Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem angol-történelem középiskolai tanárszakon. Az angol nyelv már kisebb korom óta érdekel, diákként is szívesen tanítottam, egyetemi éveim alatt eljutottam angol nyelvterületre, továbbá lehetőségem nyílt Ausztriában is részt venni egy nyári egyetemen, ahol tovább fejlődhetett angoltudásom különböző témákat illetően. Munkám egyik legfontosabb célja diákjaim motiválása, megmutatni nekik, hogy a nyelvtudás segítségével egy másik kultúra megismerése mellett megnyílik számukra a világ és új lehetőségeket fedezhetnek fel életükben. E cél megvalósításához nagyszerű lehetőségnek tekintem a munkát a Speak! Nyelviskolában, ahol az egyedi, beszédközpontú módszer számos hétköznapi szituációra is felkészíti a tanulókat, valamint én is tovább fejlődhetek szakmailag egy támogató környezetben.

Tamási Nikolett

Tamási Nikolett

tanár

Tamási Nikolett vagyok, a Speak! angol nyelviskola tanára. Az idegen nyelvek mindig is központi szerepet játszottak az életem során. Az angol nyelvet egészen kicsi koromban kezdtem el tanulni és teljesen beleszerettem, így esett a választásom az anglisztika szakra, ahol végül mesterdiplomát is szereztem. Arra viszont már gimnáziumban rájöttem, hogy nem csak tanulni szeretem, hanem másoknak is szívesen adom át a tudásom. Ezért csatlakoztam a Speak!-hez, ami egy egyedi, beszédközpontú módszerrel segíti a tanulni vágyókat, akik így nem csak nyelvtudást, hanem magabiztosságot is szereznek. Szeretném megmutatni, hogy a nyelvtanulás lehet örömteli és stresszmentes.

Hrncsár József

Hrncsár József

adminisztratív vezető

Hrncsár József vagyok, a Speak! angol nyelviskola adminisztratív vezetője. Főiskolás korom óta érdekel a tanítás, az oktatás. Korábbi munkahelyeimen sokat foglalkoztam a munkatársaim képzésével, fejlesztésével. Láttam, hogy a képzés hatására változnak, fejlődnek és a növekvő tudásuk révén képesek változtatni az életük minőségén. Én nagyon szeretném, ha a szűkebb és tágabb környezetemben minél több ember egyre jobb minőségű életet élhetne. Ehhez nagymértékben hozzá tudok járulni azzal, hogy egy olyan nyelviskolát vezetek, ami megtanítja a diákjait angolul beszélni, és ezáltal a világ kinyílik számukra.

Váli Ágnes

Váli Ágnes

továbbiratkozási iroda vezető

Váli Ágnes vagyok, a Speak! angol nyelviskola továbbiratkozási irodájának vezetője. A közgazdasági érettségi megszerzése után tanulmányaimat szintén közgazdasági területen folytattam tovább, mert imádom a számokat és imádok számolni. Viszont nagyon szeretek emberekkel is foglalkozni, segíteni a hallgatóknak az angol nyelvvel kapcsolatos céljaik elérésében és megvalósításában, közben beszélgetni velük és minél jobban megismerni őket. Amikor első alkalommal beléptem a nyelviskola ajtaján, hihetetlenül boldog voltam, mert itt mindenki vidám, jókedvű és éreztem, hogy ugyanazokért a célokért dolgoznak nap mint nap. Már én is itt vagyok a csapatban, ugyanazért a célért dolgozom és ugyanolyan boldog vagyok, mint körülöttem mindenki. Köszönöm, hogy itt lehetek!
Sepsi Nikolett

Sepsi Nikolett

Oktatásszervező

Sepsi Nikolett vagyok a Speak! Nyelviskola oktatásszervező munkatársa. Az angol nyelv egész gyerekkorom óta szerves része az mindennapjaimnak. Szinte mondhatni, hogy végig kísér bárhová is sodor az élet. Tanulmányaim során sikerült elég sok területbe belekóstolnom, de az idegen nyelv szeretetét egyik sem tudta számomra felülmúlni. Mérhetetlen boldogság volt számomra, amikor a nyelviskola tagjává válhattam, így egyszerre 2 vágyam is teljesült, mert egy céltudatos és pozitív nyelvközpontú csapat tagja lettem! 2 idegen nyelv elsajátítása után bátran mondhatom, hogy a Speak! Nyelviskola az a hely, ahol a diákok a tudás megszerzése mellett rengeteg sikerélménnyel gazdagon egy magabiztos nyelvtudásra tehetnek szert egy inspiráló környezetben!

Piroska Dóri

Piroska Dóri

marketinges

Piroska Dóri vagyok a Speak! angol nyelviskola marketingese. A családomban mindenki vállalkozó vagy tanár, ezért a marketing és az oktatás végigkísérte az életem. Így nem véletlen, hogy mindkét területet megszerettem és a Speak!-ben kötöttem ki. Nagyon fontosnak tartom, hogy az emberek a megfelelő módszerrel és jó csapatban tudjanak tanulni. Hiszen ettől válik a tanulás élménnyé és a tudás használhatóvá. A Speak! módszere  erre épül, így örömmel csatlakoztam az iskola szuper csapatához.

Tóth Erzsébet

Tóth Erzsébet

Pénzügyi asszisztens

Tóth Erzsébet vagyok, a Speak! angol Nyelviskola pénzügyi asszisztense. Nagy örömmel csatlakoztam a nyelviskola vidám, kedves és szorgalmas csapatához, mivel egy profi szemléletű és humánus management  és egy nagyon céltudatos, szakmailag elkötelezett tanári kar dolgozik azon, hogy nagyszerű megközelítéssel, beszédcentrikus tanítási módszerrel valóban megtanítson mindenkit angolul. Számomra az angol és az olasz nyelv aktív használata nagyon fontos, ha tehetem, szabadidőmben is sokat foglalkozom vele. Szeretek új szavakat, kifejezéseket megtanulni. Mindez egy pénzügyi – gazdasági területtel ötvözve, a legjobb párosítás! Külkereskedelemben eltöltött sokéves tapasztalatom alapján mindenkit arra buzdítok, hogy tanuljon nyelveket, mert bizony igaz a mondás, ahány nyelvet beszélsz, annyi embert érsz!

Rólunk és a tanfolyamról mondtátok

Kérdésed van? Tedd fel személyesen, vagy írj és lépj kapcsolatba velünk!

Kapcsolat

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Ha szeretnél kapcsolatban lépni Speakmannel és csapatával keress minket személyesen, telefonon, vagy e-mailben!

Ügyfélszolgálat

Hétfő-csütörtök 10-19 óráig
Péntek 10-18 óráig

Speak! Nyelviskola
(JOBE Kft.)
Klapka utca 11.
Budapest, Hungary
1134

Adószáma:
2314 7795-2-13

Email:
speakman@speaknyelviskola.hu
speakman2@speaknyelviskola.hu
speakman3@speaknyelviskola.hu

Marketing és médiamegkeresések:

marketing@speaknyelviskola.hu

Telefon:
+36 1 255 2222

Web:
www.speaknyelviskola.hu

Tárhelyszolgáltató:
Prémium WordPress honlapszolgáltatás
Álomvilág Kft.
7400 Kaposvár, Kinizsi ltp. 38. 1/4
ugyfelszolgalat@premiumwp.hu
13195869-2-14

Olvastad már a legújabb bejegyzéseinket? Kövesd Speakman blogját és tudj meg mindent a nyelvtanulásról

Az angoltanulás olyan mint a hóesés – Speak! Nyelviskola

Elsőre talán semmi közöset nem találsz a havazásban és a nyelvtanulásban. Pedig van egy dolog, ami alapján nagyon is hasonlítanak - és ez a szempont neked is segíthet abban, hogy sikeres tanuló legyél. Ma este kinéztem az ablakon és lelkesen konstatáltam, hogy kint...

Lehet észre sem vetted, hogy “meghalt” az angoltudásod

Lehet észre sem vetted, hogy “meghalt” az angoltudásod

Kép forrása: www.freepik.com Gyakran találkozom azzal a jelenséggel, hogy valaki évekig tanul angolul, de a nyelvtudása mégis teljesen "halott". És ebben az a legdurvább, hogy az illető sokszor nem is tud róla! Pedig árulkodó jelei vannak. Ha tudásos elhalt, akkor...

Biztonságot jelent még az angol nyelvvizsga a mai világban?

Biztonságot jelent még az angol nyelvvizsga a mai világban?

Kép forrása: www.freepik.com Nekünk még sokszor mondták a tanáraink, hogy egy angol nyelvvizsgával a zsebünkben biztonságban a jövőnk. De vajon még ma is helytáll ez az állítás? Középiskolás koromban sokszor traktálják minket azzal, hogy próbáljuk meg minél hamarabb...

Szeretnéd megérteni az angol beszédet? Így szűrd ki a zajt

Szeretnéd megérteni az angol beszédet? Így szűrd ki a zajt

Kép forrása: katemangostar - www.freepik.com Sajnos nincs semmi mágikus trükk, amivel a háttérzajokat kizárhatod, hogy jobban megértsd beszélgetőpartnered. De mégis tudok adni egy hasznos tanácsot, ha ez a célod. Szóval megéri tovább olvasnod! 😉 A két leggyakoribb...

Share This