Gyakran ismételt kérdések angol tanfolyamaink kapcsán

Megnyugtató válaszok tőlünk, neked
Mutasd a kérdéseket
Mi és mennyibe kerül?

Az online magánórák esetén a listaár 7.990 Ft/óra.

Az óráink 45 percesek.

A legkisebb megvásárolható egység a 10 órás BASIC csomag, melynek díja 79.900 Ft.

Mit lehet tudni az ONLINE angol magánóráról?

– Az órák időpontja rugalmasan igazodik hozzád.
– Heti minimum 1×2 órát javaslunk tanulni. A heti 2×2 óra hatékonyabb. A maximum bármennyi lehet.
– Az órákon csak te veszel részt a tanároddal.
– Otthonról videóchaten keresztül tanulsz. Mindössze internetre és egy kamerával + mikrofonnal ellátott számítógépre vagy mobiltelefonra lesz szükséged.
– Az ONLINE 45 perces magánóra listaára 7.990 Ft.
– Egy tudásszint elvégzése ezzel a módszerrel általában 30 óra.

Milyen szintek vannak?

A Speak! angol nyelviskola jelenleg 17 szinten indít tanfolyamokat teljesen kezdőtől (A1-1) a magasabb, haladó, felsőfokú szintekig (C1-es szintek), de folyamatosan fejlesztjük tovább a tananyagot a felsőbb szintek felé.

Mit jelent az, hogy A2-1, vagy B2-3-as szint?

A tanfolyami szintek, modulok elnevezései az Európai Tanács által kidolgozott ún. Közös Európai Referenciakeret útmutatását követik. Ez az útmutató arra szolgál, hogy a nyelvoktatásban Európa-szerte egységes megnevezéseket és azonos tudást elérését igazoló szinteket használjanak a nyelviskolák. A Közös Európai Referenciakeret a nyelvtanulókat három nagy csoportba (A: kezdő, B: középhaladó, C: haladó) sorolja, amelyeket hat szintre (A1, A2, B1, B2, C1, C2) és további modulokra (A1-1, A1-2, A2-1 stb.) lehet osztani. A Speak! angol nyelviskola tanfolyami szintjei ehhez az egységes, európai keretszabályozáshoz igazodnak. Tehát az A2-1-es szint egy alapszintű, de nem teljesen kezdő nyelvtanuló tudásszintjét jelöli, míg egy B2-3-as szint már a középszint felső tartományába eső tudásszintről árulkodik.

Mit kell tudnom a szintfelmérőről? Mitől pontos és miben más, mint a többi?

A Speak!-ben az ONLINE szintfelmérő ingyenes, pontos és nem jár semmilyen további elkötelezettséggel.

Arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit tudsz alkalmazni, és hol vannak azok a pontok, ahol meg kell erősíteni a tudásodat. Éppen ezért egy olyan megoldást választottunk – lézerpontos szintfelmérés -, ahol nem engedünk teret a tippelgetésnek és a karikázásnak, mert nem a véletlenre, a sorsra, vagy a matematikai esélyekre akarjuk bízni azt, hogy milyen szinten vágsz bele a tanulásba.

Miért fontos a szintfelmérő? Miért nem lehet szintfelmérő nélkül beiratkozni?

A felmérés után Te is, és mi is pontosan tudni fogjuk, hogy jelenleg mit tudsz és mit nem tudsz alkalmazni, így biztos lehetsz abban, hogy a számodra legnagyobb fejlődési lehetőséget biztosító csoportba fogsz kerülni. De a jó szintbesorolás nem csak a fejlődésed miatt fontos, hanem azért is, hogy ne und, de ne is érezd túl nehéznek az óráidat és olyan csoporttársaid legyenek, akikkel közel azonos a tudásszinted. Emiatt pedig felszabadultabban, kényelmesebben fogod érezni magad az óráidon. Ezért fontos és nélkülözhetetlen a pontos szintfelmérés és ezért nem kezdhetsz enélkül tanulni a Speak!-ben.

Mit kell tudnom a bemutatóóráról?

Az ONLINE bemutatóórán a saját szemeddel nézheted meg működés közben a 100% beszéd, 0% könyv módszert. Itt megmutatjuk, hogyan lehet sokat beszélni egy órán gyomorgörcsös nyilvános szereplés nélkül. Ezen az ONLINE órán már tanulni is fogsz és ez a lehető legjobb alkalom arra is, hogy egy profi és felkészült tanárnak feltedd az összes, angoltanulással kapcsolatos kérdésedet. Biztos lehetsz benne, hogy minden kérdésedre választ is fogsz kapni.

Nem akarunk zsákbamacskát árulni: az a tapasztaltunk, hogy csak a bemutatóóra után tudsz megalapozott és racionális döntést hozni a tanulásodról és a tanfolyamról. Azt viszont garantálom, hogy nem fogod megbánni, hogy részt vettél rajta, mert nem csak felejthetetlen élményben lesz részed, de a résztvevők visszajelzései alapján valószínűleg Te is többet fogsz beszélni a közel egy óra alatt angolul, mint a tanulmányaid nagy részében. 

A bemutatóórák kiscsoportosak, max. 2 fősek.

Mindössze Internetre, egy kamerával és mikrofonnal ellátott számítógépre vagy telefonra lesz szükséged. A ZOOM alkalmazást fogjuk használni.

Időtartama: max.1 óra (60 perc)

Csak ONLINE tanítotok?

Igen, jelenleg minden szolgáltatásunk csak ONLINE elérhető.

Hogyan tudom az online angol magánórámat lemondani?

Hogyan tudom az online angol magánórámat lemondani?

  • ha 24 órán belül mondod le az órádat, akkor az elszámolásra fog kerülni
  • Ha 24 óránál korábban mondod le az órád, akkor azt az órát az óra hetében vagy az óra előtti vagy az utáni héten pótolni kell (3 hét áll rendelkezésre a pótlásra)
    • Ha pótlod, akkor a lemondott óra nem kerül elszámolásra
    • Ha nem pótlod, akkor viszont elszámolásra fog kerülni
  • A pótórát lemondod, akkor az óra elszámolásra kerül

Hogyan lehet órát pótolni?

  • A pótlás időpontját mindig a tanároddal egyezteted
  • Lehet pótolni az órarendedtől teljesen eltérő időpontban és
  • lehet úgy is, hogy az órarended szerinti óráid elé, vagy mögé hozzátesztek 15, 30 vagy 45 percet

Ugorj be egy kávéra

1138 Budapest, Karikás Frigyes utca 15.

Hívj minket

+36 1 255 2222

Hol találkozhattál velünk a médiában?

Share This