Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Megnyugtató válaszok tőlünk, neked
Mutasd a kérdéseket
Mennyibe kerül egy tanfolyam?

Személyes, offline tanfolyamainknál 1250-1833 Ft/óra díjjal tudsz számolni (74.990 Ft -109.990 Ft/tanfolyam ), de pontos árat csak az oktatásszervezőinktől fogsz majd kapni a szintfelmérő kitöltését követően. Miért csak akkor?

Mert a tanfolyamok ára sok tényezőtől (tanfolyam típusa, milyen gyorsan kötelezed el magad stb.) függ, ezért a részletekről érdemes személyesen érdeklődni a Speak! Nyelviskola ügyfélszolgálatán (1134 Budapest, Klapka utca 11.).

Ügyfélszolgálatunk nyitva tartásáról és munkatársaink elérhetőségéről a https://www.speaknyelviskola.hu/kapcsolat/ oldalon tájékozódhatsz.

Online tanfolyamainknál 1419-4990 Ft/óra díjjal számolhatsz, itt attól függ a pontos ár, hogy magánórát, kiscsoportos órát (2-3 fős), vagy normál csoportos órát (6-14 fős) szeretnél.

Hány órás és meddig tart egy tanfolyam?

A Speak! angol nyelviskola valamennyi hagyományos offline tanfolyama 60 órás (60×45 perc) és kb. 10 hétig tart, de ez függ a tanfolyam intenzitásától, ritmusától is. A tanfolyamok heti 2×4, vagy 1×6 órásak, de a nyári időszakban (júniustól szeptemberig) 5×4 órás intenzív tanfolyamokat is indítunk.

Az online tanfolyamaink kicsit máshogy működnek, ezeknél egy tanfolyam 30 óra alatt teljesíthető, ha a magánórát, vagy kiscsoportos (2-3 fős) tanulást választod. Ha pedig kedvező árú normál csoportos (6-14 fős) tanulás mellett döntesz, akkor egy tanfolyamot 60 óra alatt teljesíthetsz.

Mikor indulnak tanfolyamok?

Minden héten indítunk új tanfolyamokat –akár többet is– kezdőtől haladó szintig, hétköznapi és hétvégi, délelőtti és délutáni ritmusban is.

Milyen szintek vannak?

A Speak! angol nyelviskola jelenleg 17 szinten indít tanfolyamokat teljesen kezdőtől a magasabb, haladó szintekig, de folyamatosan fejlesztjük tovább a tananyagot a felsőbb szintek felé. A diákjaink többsége korábban már tanult angolul, de valamiért nem érte el a tanulással kapcsolatos célját, de vannak, akik teljesen 0-ról vágtak bele az angoltanulásba, és olyanok is, akik csak szinten szeretnék tartani a megszerzett tudást. Ha az a célod, hogy már az első órán megszólalj angolul és folyamatosan kommunikálj a tanfolyamon, akkor szinttől függetlenül jó helyen és jó kezekben vagy.

Mit jelent az, hogy A2-1, vagy B2-3-as szint?

A tanfolyami szintek, modulok elnevezései az Európai Tanács által kidolgozott ún. Közös Európai Referenciakeret útmutatását követik. Ez az útmutató arra szolgál, hogy a nyelvoktatásban Európa-szerte egységes megnevezéseket és azonos tudást elérését igazoló szinteket használjanak a nyelviskolák. A Közös Európai Referenciakeret a nyelvtanulókat három nagy csoportba (A: kezdő, B: középhaladó, C: haladó) sorolja, amelyeket hat szintre (A1, A2, B1, B2, C1, C2) és további modulokra (A1-1, A1-2, A2-1 stb.) lehet osztani. A Speak! angol nyelviskola tanfolyami szintjei ehhez az egységes, európai keretszabályozáshoz igazodnak. Tehát az A2-1-es szint egy alapszintű, de nem teljesen kezdő nyelvtanuló tudásszintjét jelöli, míg egy B2-3-as szint már a középszint felső tartományába eső tudásszintről árulkodik.

Hogyan tudok jelentkezni a tanfolyamra?

Az első lépés ingyenes és pontos szintfelmérőnk kitöltése. Erre lehetőséged van személyesen és online is. A szintfelmérőt erre szakosodott tanárunkkal közösen fogjátok kiértékelni, aki ezt követően ellát majd a nyelvtanulással kapcsolatos hasznos tanácsokkal is (online felmérés esetében ez telefonon történik). A szintfelmérő kitöltése nem jár további elkötelezettséggel és segíthet felszínre hozni azokat a rejtett buktatókat, amik miatt a múltban esetleg elakadhattál a tanulásban. Ha még nem regisztráltál az oldalunkon, de kipróbálnád magad, tudni szeretnéd a tudásszintedet és elkötelezett vagy a nyelvtanulással kapcsolatban, akkor ezen a linken keresztül tudod megtenni: https://www.speaknyelviskola.hu/beiratkozas/

Milyen napokon vannak tanfolyamok, és hány diák van egy csoportban?

Hozzánk elsősorban elfoglalt és dolgozó emberek járnak angolul tanulni, ezért van lehetőség a hétköznap délelőtti és délutáni időpontok mellett hétvégén, szombaton is tanulni. Egy hagyományos, offline tanfolyamon átlagosan 10-12 diák tanul egy csoportban. Online tanfolyamainkon lehetőséged van egyéni tanulásra magánórákkal, vagy a kiscsoportos (2-3) fős, illetve a normál csoportos (6-14 fős) órák között is választhatsz.

Mit kell tudnom a szintfelmérőről? Mitől pontos és miben más, mint a többi?

A Speak!-ben a szintfelmérő ingyenes, pontos és nem jár semmilyen további elkötelezettséggel.

A személyes szintfelmérés két részből, egy írásbeli és egy szóbeli részből áll. Mindkét részben arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit tudsz alkalmazni, és hol vannak azok a pontok, ahol meg kell erősíteni a tudásodat. Éppen ezért egy olyan megoldást választottunk –lézerpontos szintfelmérés-, ahol nem engedünk teret a tippelgetésnek és a karikázásnak, mert nem a véletlenre, a sorsra, vagy a matematikai esélyekre akarjuk bízni azt, hogy milyen szinten vágsz bele a tanulásba.

Az online szintfelmérésben ugyan a szóbeli rész kimarad, de itt is a mondatalkotási képességeidet fogjuk megnézni, hogy pontos eredményt kapj – és ne csak tippelgess a válaszlehetőségek közül.

 

Miért fontos a szintfelmérő? Miért nem lehet szintfelmérő nélkül beiratkozni?

A felmérés után Te is, és mi is pontosan tudni fogjuk, hogy jelenleg mit tudsz és mit nem tudsz alkalmazni, így biztos lehetsz abban, hogy a számodra legnagyobb fejlődési lehetőséget biztosító csoportba fogsz kerülni. De a jó szintbesorolás nem csak a fejlődésed miatt fontos, hanem azért is, hogy ne und, de ne is érezd túl nehéznek az óráidat és olyan csoporttársaid legyenek, akikkel közel azonos a tudásszinted. Emiatt pedig felszabadultabban, kényelmesebben fogod érezni magad az óráidon. Ezért fontos és nélkülözhetetlen a pontos szintfelmérés és ezért nem kezdhetsz enélkül tanulni a Speak!-ben.

Mit kell tudnom a bemutatóóráról?

A bemutatóórán a saját szemeddel nézheted meg működés közben a 100% beszéd, 0% könyv módszert. Itt megmutatjuk, hogyan lehet sokat beszélni egy órán gyomorgörcsös nyilvános szereplés nélkül. Ezen az órán már tanulni is fogsz és ez a lehető legjobb alkalom arra is, hogy egy profi és felkészült tanárnak feltedd az összes, angoltanulással kapcsolatos kérdésedet. Biztos lehetsz benne, hogy minden kérdésedre választ is fogsz kapni.

Nem akarunk zsákbamacskát árulni: az a tapasztaltunk, hogy csak a bemutatóóra után tudsz megalapozott és racionális döntést hozni a tanulásodról és a tanfolyamról. Azt viszont garantálom, hogy nem fogod megbánni, hogy részt vettél rajta, mert nem csak felejthetetlen élményben lesz részed, de a résztvevők visszajelzései alapján valószínűleg Te is többet fogsz beszélni 2 óra alatt angolul, mint a tanulmányaid nagy részében. A bemutatóóra azok számára elérhető, akik már részt vettek nálunk ingyenes szintfelmérőn. Van lehetőség online bemutatóórán is részt venni.

A bemutatóóra díja egyszeri 2.990 Ft (helyszínen fizetve 3.990 Ft).

Csak egy helyen, a Klapka utca 11.-ben vagytok?

Igen, a Speak!-ben mind a személyes szintfelmérés, mind a bemutatóóra, mind a tanfolyamok a 13. kerület, Klapka utca 11. szám alatt zajlanak. SpeakMan főhadiszállása mind tömegközlekedéssel, mind autóval könnyen megközelíthető. A Speak! angol nyelviskola a Klapka utcában, a 3-as metró Dózsa György úti megállójától 2-3 percnyi sétára található. Pontos útbaigazítást, térképet és további közlekedési információkat a http://speaknyelviskola.hu/kapcsolat/ oldalon találsz.

De jó hír, hogy amennyiben nem vagyunk közel hozzád kihasználhatod a technika adta lehetőségeket, és tudsz online is tanulni nálunk.

 

Ugorj be egy kávéra

1134 Budapest, Klapka utca 11.

Hívj minket

+36 1 255 222

Share This