Gyakran ismételt kérdések angol tanfolyamaink kapcsán

Megnyugtató válaszok tőlünk, neked
Mutasd a kérdéseket
Mi és mennyibe kerül?
Online csoportos 30 órás tanfolyam blokkjaink 74.990 Ft és 84.990 Ft összegbe kerülnek, de pontos árat csak az oktatásszervezőinktől fogsz majd kapni a szintfelmérő kitöltését követően. Miért csak akkor?
Mert a tanfolyamok ára sok tényezőtől (tanfolyam típusa, milyen gyorsan kötelezed el magad stb.) függ, ezért a részletekről érdemes személyesen érdeklődni a Speak! Nyelviskola ügyfélszolgálatán (1134 Budapest, Klapka utca 11.).
Ügyfélszolgálatunk nyitva tartásáról és munkatársaink elérhetőségéről a https://www.speaknyelviskola.hu/kapcsolat/ oldalon tájékozódhatsz.
Az online magánórák esetén 7.490 Ft/óra díjjal számolhatsz.
Hány órás és meddig tart egy tanfolyam?

A Speak! angol nyelviskola ONLINE csoportos tanfolyam blokkjai 30 órásak (30×45 perc) és kb. 2 hónapig tartanak.
A tanfolyam blokkok heti 2×2 órásak, de a nyári időszakban (júniustól szeptemberig) intenzív(ebb) tanfolyamokat is indítunk.
Egy tanfolyami szint 2 db tanfolyam blokkból áll.

Mit lehet tudni az ONLINE angol magánóráról?

– Az órák időpontja rugalmasan igazodik hozzád.
– Heti minimum 1×2 órát javaslunk tanulni. A maximum bármennyi lehet.
– Az órákon csak te veszel részt a tanároddal.
– Otthonról videóchaten keresztül tanulsz. Mindössze internetre és egy kamerával + mikrofonnal ellátott számítógépre vagy mobiltelefonra lesz szükséged.
– Az ONLINE magánóra díja 6.990 Ft. Az órák 45 percesek.
– Egy tudásszint elvégzése ezzel a módszerrel általában 30 óra.

Mikor indulnak tanfolyamok?
Minden héten indítunk új tanfolyam blokkokat –akár többet is– kezdőtől haladó szintig, hétfő-szerda és kedd-csütörtök ritmusban délután 17,00-18,30 közt és este 18,45-20,15 közt.
Milyen szintek vannak?

A Speak! angol nyelviskola jelenleg 17 szinten indít tanfolyamokat teljesen kezdőtől (A1-1) a magasabb, haladó, felsőfokú szintekig (C1-es szintek), de folyamatosan fejlesztjük tovább a tananyagot a felsőbb szintek felé. Minden tanfolyam szint 2 db tanfolyam blokkból áll.

Mit jelent az, hogy A2-1, vagy B2-3-as szint?

A tanfolyami szintek, modulok elnevezései az Európai Tanács által kidolgozott ún. Közös Európai Referenciakeret útmutatását követik. Ez az útmutató arra szolgál, hogy a nyelvoktatásban Európa-szerte egységes megnevezéseket és azonos tudást elérését igazoló szinteket használjanak a nyelviskolák. A Közös Európai Referenciakeret a nyelvtanulókat három nagy csoportba (A: kezdő, B: középhaladó, C: haladó) sorolja, amelyeket hat szintre (A1, A2, B1, B2, C1, C2) és további modulokra (A1-1, A1-2, A2-1 stb.) lehet osztani. A Speak! angol nyelviskola tanfolyami szintjei ehhez az egységes, európai keretszabályozáshoz igazodnak. Tehát az A2-1-es szint egy alapszintű, de nem teljesen kezdő nyelvtanuló tudásszintjét jelöli, míg egy B2-3-as szint már a középszint felső tartományába eső tudásszintről árulkodik.

Hogyan tudok jelentkezni a tanfolyamra?
Az első lépés az ingyenes ONLINE szintfelmérőnk kitöltése vagy az ingyenes ONLINE angol bemutatóóránkon való részvétel.
A szintfelmérőt azoknak javasoljuk leginkább első lépésként, akik csoportban szeretnének tanulni. Miért? Mert csak a szint ismeretében tudunk információt adni a tanfolyam indulásokról.
A szintfelmérőt erre szakosodott tanárunkkal fogjátok telefonon átbeszélni, aki az értékelés során el fog látni a nyelvtanulással kapcsolatos hasznos tanácsokkal is. A szintfelmérő kitöltése nem jár további elkötelezettséggel és segíthet felszínre hozni azokat a rejtett buktatókat, amik miatt a múltban esetleg elakadhattál a tanulásban. A szintfelmérőt a következő linken tudod kitölteni: https://www.speaknyelviskola.hu/szintfelmero-urlap/
Az online bemutatóórát azoknak javasoljuk első lépésként, akik magánórában szeretnének tanulni. A tanulás megkezdése előtt természetesen ebben az esetben is szükséges lesz a szintfelmérő kitöltése.
Milyen napokon vannak tanfolyamok, és hány diák van egy csoportban?

Hétköznap délután 17,00-18,30 közt vagy hétköznap este 18,45-20,15 közt tudsz tanulni hétfő-szerda vagy kedd-csütörtök ritmusban.
Az ONLINE csoportos tanfolyamon minimum 4, maximum 6 diák tanul egy csoportban.

Mit kell tudnom a szintfelmérőről? Mitől pontos és miben más, mint a többi?

A Speak!-ben az ONLINE szintfelmérő ingyenes, pontos és nem jár semmilyen további elkötelezettséggel.

Arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit tudsz alkalmazni, és hol vannak azok a pontok, ahol meg kell erősíteni a tudásodat. Éppen ezért egy olyan megoldást választottunk – lézerpontos szintfelmérés -, ahol nem engedünk teret a tippelgetésnek és a karikázásnak, mert nem a véletlenre, a sorsra, vagy a matematikai esélyekre akarjuk bízni azt, hogy milyen szinten vágsz bele a tanulásba.

Miért fontos a szintfelmérő? Miért nem lehet szintfelmérő nélkül beiratkozni?

A felmérés után Te is, és mi is pontosan tudni fogjuk, hogy jelenleg mit tudsz és mit nem tudsz alkalmazni, így biztos lehetsz abban, hogy a számodra legnagyobb fejlődési lehetőséget biztosító csoportba fogsz kerülni. De a jó szintbesorolás nem csak a fejlődésed miatt fontos, hanem azért is, hogy ne und, de ne is érezd túl nehéznek az óráidat és olyan csoporttársaid legyenek, akikkel közel azonos a tudásszinted. Emiatt pedig felszabadultabban, kényelmesebben fogod érezni magad az óráidon. Ezért fontos és nélkülözhetetlen a pontos szintfelmérés és ezért nem kezdhetsz enélkül tanulni a Speak!-ben.

Mit kell tudnom a bemutatóóráról?

Az ONLINE bemutatóórán a saját szemeddel nézheted meg működés közben a 100% beszéd, 0% könyv módszert. Itt megmutatjuk, hogyan lehet sokat beszélni egy órán gyomorgörcsös nyilvános szereplés nélkül. Ezen az ONLINE órán már tanulni is fogsz és ez a lehető legjobb alkalom arra is, hogy egy profi és felkészült tanárnak feltedd az összes, angoltanulással kapcsolatos kérdésedet. Biztos lehetsz benne, hogy minden kérdésedre választ is fogsz kapni.

Nem akarunk zsákbamacskát árulni: az a tapasztaltunk, hogy csak a bemutatóóra után tudsz megalapozott és racionális döntést hozni a tanulásodról és a tanfolyamról. Azt viszont garantálom, hogy nem fogod megbánni, hogy részt vettél rajta, mert nem csak felejthetetlen élményben lesz részed, de a résztvevők visszajelzései alapján valószínűleg Te is többet fogsz beszélni a közel egy óra alatt angolul, mint a tanulmányaid nagy részében. 

A bemutatóórák kiscsoportosak, max. 3 fősek.

Mindössze Internetre, egy kamerával és mikrofonnal ellátott számítógépre vagy telefonra lesz szükséged. A ZOOM alkalmazást fogjuk használni.

Időtartama: max.1 óra (60 perc)

Csak ONLINE tanítotok?

Igen, jelenleg minden szolgáltatásunk csak ONLINE elérhető.

Ugorj be egy kávéra

1134 Budapest, Klapka utca 11.

Hívj minket

+36 1 255 2222

Share This