Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Megnyugtató válaszok tőlünk, neked
Mutasd a kérdéseket
Mi és mennyibe kerül?
Online csoportos tanfolyamainknál 1250-1833 Ft/óra díjjal tudsz számolni (74.990 Ft -109.990 Ft/tanfolyam ), de pontos árat csak az oktatásszervezőinktől fogsz majd kapni a szintfelmérő kitöltését követően. Miért csak akkor?
Mert a tanfolyamok ára sok tényezőtől (tanfolyam típusa, milyen gyorsan kötelezed el magad stb.) függ, ezért a részletekről érdemes személyesen érdeklődni a Speak! Nyelviskola ügyfélszolgálatán (1134 Budapest, Klapka utca 11.).
Ügyfélszolgálatunk nyitva tartásáról és munkatársaink elérhetőségéről a https://www.speaknyelviskola.hu/kapcsolat/ oldalon tájékozódhatsz.
Az online magánórák esetén 5.490 Ft/óra díjjal számolhatsz.
Hány órás és meddig tart egy tanfolyam?

A Speak! angol nyelviskola ONLINE csoportos tanfolyamai 60 órásak (60×45 perc) és kb. 10 hétig tart, de ez függ a tanfolyam intenzitásától, ritmusától is. A tanfolyamok heti 2×4, vagy 1×6 órásak, de a nyári időszakban (júniustól szeptemberig) 5×4 órás intenzív tanfolyamokat is indítunk.

ONLINE magánórával egy tanfolyami szintet 30 óra alatt lehet elvégezni.

Mikor indulnak tanfolyamok?

Minden héten indítunk új tanfolyamokat –akár többet is– kezdőtől haladó szintig, hétköznapi és hétvégi, délelőtti és délutáni ritmusban is.

Milyen szintek vannak?

A Speak! angol nyelviskola jelenleg 17 szinten indít tanfolyamokat teljesen kezdőtől a magasabb, haladó szintekig, de folyamatosan fejlesztjük tovább a tananyagot a felsőbb szintek felé. A diákjaink többsége korábban már tanult angolul, de valamiért nem érte el a tanulással kapcsolatos célját, de vannak, akik teljesen 0-ról vágtak bele az angoltanulásba, és olyanok is, akik csak szinten szeretnék tartani a megszerzett tudást. Ha az a célod, hogy már az első órán megszólalj angolul és folyamatosan kommunikálj a tanfolyamon, akkor szinttől függetlenül jó helyen és jó kezekben vagy.

Mit jelent az, hogy A2-1, vagy B2-3-as szint?

A tanfolyami szintek, modulok elnevezései az Európai Tanács által kidolgozott ún. Közös Európai Referenciakeret útmutatását követik. Ez az útmutató arra szolgál, hogy a nyelvoktatásban Európa-szerte egységes megnevezéseket és azonos tudást elérését igazoló szinteket használjanak a nyelviskolák. A Közös Európai Referenciakeret a nyelvtanulókat három nagy csoportba (A: kezdő, B: középhaladó, C: haladó) sorolja, amelyeket hat szintre (A1, A2, B1, B2, C1, C2) és további modulokra (A1-1, A1-2, A2-1 stb.) lehet osztani. A Speak! angol nyelviskola tanfolyami szintjei ehhez az egységes, európai keretszabályozáshoz igazodnak. Tehát az A2-1-es szint egy alapszintű, de nem teljesen kezdő nyelvtanuló tudásszintjét jelöli, míg egy B2-3-as szint már a középszint felső tartományába eső tudásszintről árulkodik.

Hogyan tudok jelentkezni a tanfolyamra?

Az első lépés ingyenes ONLINE szintfelmérőnk kitöltése. A szintfelmérőt erre szakosodott tanárunk fogjátok telefonon átbeszélni, aki az értékelés során el fog látni a nyelvtanulással kapcsolatos hasznos tanácsokkal is. A szintfelmérő kitöltése nem jár további elkötelezettséggel és segíthet felszínre hozni azokat a rejtett buktatókat, amik miatt a múltban esetleg elakadhattál a tanulásban. A szintfelmérőt a következő linken tudod kitölteni: https://www.speaknyelviskola.hu/szintfelmero-urlap/

Milyen napokon vannak tanfolyamok, és hány diák van egy csoportban?
Hozzánk elsősorban elfoglalt és dolgozó emberek járnak angolul tanulni, ezért a hétköznap délelőtti és délutáni időpontok mellett hétvégén, szombaton is tudsz tanulni.
Az ONLINE csoportos tanfolyamon 5-10 diák tanul egy csoportban.
Mit kell tudnom a szintfelmérőről? Mitől pontos és miben más, mint a többi?

A Speak!-ben az ONLINE szintfelmérő ingyenes, pontos és nem jár semmilyen további elkötelezettséggel.

Arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit tudsz alkalmazni, és hol vannak azok a pontok, ahol meg kell erősíteni a tudásodat. Éppen ezért egy olyan megoldást választottunk – lézerpontos szintfelmérés -, ahol nem engedünk teret a tippelgetésnek és a karikázásnak, mert nem a véletlenre, a sorsra, vagy a matematikai esélyekre akarjuk bízni azt, hogy milyen szinten vágsz bele a tanulásba.

Miért fontos a szintfelmérő? Miért nem lehet szintfelmérő nélkül beiratkozni?

A felmérés után Te is, és mi is pontosan tudni fogjuk, hogy jelenleg mit tudsz és mit nem tudsz alkalmazni, így biztos lehetsz abban, hogy a számodra legnagyobb fejlődési lehetőséget biztosító csoportba fogsz kerülni. De a jó szintbesorolás nem csak a fejlődésed miatt fontos, hanem azért is, hogy ne und, de ne is érezd túl nehéznek az óráidat és olyan csoporttársaid legyenek, akikkel közel azonos a tudásszinted. Emiatt pedig felszabadultabban, kényelmesebben fogod érezni magad az óráidon. Ezért fontos és nélkülözhetetlen a pontos szintfelmérés és ezért nem kezdhetsz enélkül tanulni a Speak!-ben.

Mit kell tudnom a bemutatóóráról?

Az ONLINE bemutatóórán a saját szemeddel nézheted meg működés közben a 100% beszéd, 0% könyv módszert. Itt megmutatjuk, hogyan lehet sokat beszélni egy órán gyomorgörcsös nyilvános szereplés nélkül. Ezen az ONLINE órán már tanulni is fogsz és ez a lehető legjobb alkalom arra is, hogy egy profi és felkészült tanárnak feltedd az összes, angoltanulással kapcsolatos kérdésedet. Biztos lehetsz benne, hogy minden kérdésedre választ is fogsz kapni.

Nem akarunk zsákbamacskát árulni: az a tapasztaltunk, hogy csak a bemutatóóra után tudsz megalapozott és racionális döntést hozni a tanulásodról és a tanfolyamról. Azt viszont garantálom, hogy nem fogod megbánni, hogy részt vettél rajta, mert nem csak felejthetetlen élményben lesz részed, de a résztvevők visszajelzései alapján valószínűleg Te is többet fogsz beszélni a közel egy óra alatt angolul, mint a tanulmányaid nagy részében. Az ONLINE bemutatóóra azok számára elérhető, akik már kitöltötték az ingyenes ONLINE szintfelmérőnket.

Az ONLINE bemutatóóra díja egyszeri 2.990 Ft.

Csak ONLINE tanítotok?

Igen, jelenleg minden szolgáltatásunk csak ONLINE elérhető.

Ugorj be egy kávéra

1134 Budapest, Klapka utca 11.

Hívj minket

+36 1 255 2222

Share This