Próbáld ki mennyire más élmény az angoltanulás a módszeremmel, beszédközpontúan, ONLINE!

Dunay-féle beszédközpontú angol tanulási módszer
100% beszéd, 0% könyv

Nem mersz megszólalni angolul?
Hosszú évekig tanultad, de mégsem megy a beszéd?
Szenvedsz az angoltanulással és úgy érzed, hogy neked ez egyszerűen nem megy?
Talán azok közé tartozol, akik már sokszor belevágtak és rengeteg időt és pénzt öltek bele, de mégsem értél el sikert?
Kezded úgy érezni, hogy a te nyelvérzékeddel lehet a gond?

Dunay Péter vagyok és több, mint 25 éve foglalkozom nyelvtanítással. Több tízezer angolóra tapasztalatával a hátam mögött teljes meggyőződéssel ki merem jelenteni, hogy 10-ből 8 ember azért nem tud megszólalni angolul, mert soha nem beszélt eleget.

A nevemet adtam a Dunay-féle beszédközpontú angol tanulási módszerhez, a 100% beszéd, 0% könyvhöz, amellyel hitem szerint a leggyorsabban és leghatékonyabban lehet megtanulni angolul.
Ez a módszer egy végtelenül egyszerű alapelvre épül: angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni.

A túl sok elmélet megöli a gyakorlatot és csomót köt a nyelvedre. A sok beszéd viszont feloldja benned a megszólalástól való félelmet, hiszen biztonságos, védett és támogató környezetben segít megtenni az “első lépéseket” és a tanulási folyamat során végig fogja a kezed.

A Speak! Nyelviskolát a Dunay-féle beszédközpontú angol tanulási módszerre építettük fel, és 2014 óta közel 5000 embert tanítottunk meg angolul ezzel a módszerrel.

Módszerünk alapja, hogy az egy főre eső beszéd időt megnöveltük. Miért van erre szükség? Mert minél többet beszélsz (és minél többet beszélnek hozzád a társaid), annál gyorsabban válsz magabiztos kommunikátorrá. Ahogy gyerekként a saját anyanyelvedet, úgy az angolt is párbeszédeken és nem nyelvtankönyveken vagy helyesírási szabályzaton keresztül fogod megtanulni.

Magyarul tökéletesen beszélsz. Mindent megértesz és képes vagy elmondani. Miért ne alkalmaznád ugyanazt a módszert, ami egyszer már bevált? Mi így fogunk téged megtanítani angolul. Sokat beszélve, tankönyvek nélkül, gyakorlatiasan, mivel az én és a csapatom küldetése az, hogy megtanítsuk angolul beszélni Magyarországot.

A módszer eredete és története

A 100% beszéd, 0% könyv módszer gyökerei a 20. századi Amerikáig nyúlnak vissza. Az USA régóta fontos célpontja a bevándorlóknak és a vallási, faji, politikai üldözés elől menekülőknek. Az Egyesült Államok kormánya pedig nem csak az illegális határátlépők feltartóztatására költött és költ ma is dollármilliárdokat, de a bevándorlók befogadására, integrációjára és képzésére is. Az 1950-es évektől Latin-Amerikából, nagy tömegben érkező, spanyolajkú bevándorlók és menekültek híresen rosszul, vagy egyáltalán nem beszéltek angolul. A kormány ekkor úgy döntött, hogy szükség van egy olyan nyelvoktatási módszer kifejlesztésére, amivel a lehető leghamarabb munkához lehet juttatni a latinokat, hogy elkezdhessék a saját amerikai álmuk megvalósítását. Így jött létre a 100% beszéd, 0% könyv módszer elődje, a folyamatos beszédre és rengeteg gyakorlásra épülő beszédcentrikus nyelvtanítási technológia, ami átütő és látványos eredményeket ért el.

Ezeket az USA-ból származó alapokat fejlesztettem 20 éven keresztül Magyarországon miközben a diákjaimat magántanárként tanítottam angolul.

2013-ban alapítottam meg társammal a Speak! Nyelviskolát. A Speakben közel 100 angolt tanító jelenlegi vagy korábbi munkatársam segítségével kb. 2018. végére alakítottuk ki a 100 % beszéd 0 % könyv angol tanulási módszer mai rendszerét.
Azokat a nyelvi készségeidet fejlesztjük, amivel a legkönnyebben és leggyorsabban be tudsz illeszkedni egy angolul beszélő környezetbe. Amivel szabadon dolgozhatsz, tanulhatsz, utazhatsz, és léphetsz kapcsolatba másokkal. És mindezt angolul, gyomorgörcs, vagy izzadó tenyér nélkül, bátran és nagy rutinnal.

Miben más a 100% beszéd, 0% könyv módszer a hagyományos nyelvtanításnál?

A hagyományos nyelvoktatás elmélet és tankönyvközpontú. Az iskolai angolórák nem a beszédről, hanem igeidőkről, nyelvtani definíciókról, és szótanulásról szólnak.

Rengeteg elmélet, minimális gyakorlat. Síri csendben olvasott szövegek, tesztfeladatok garmadája, fogalmazások és szódolgozatok tucatjai.

Egy hagyományos, 45 perces angolórán jó, ha 2 perc jut a beszédre, emiatt beszélni és a beszélt szöveget megérteni csak kevesen tudnak.

Mi megfordítottuk az elmélet és a gyakorlat, az írás és a beszéd arányát.

Nálunk az órán 90 %-ban beszéd / gyakorlás van és csak 10 % az elmélet / írás.

  • Beszéd 90% 90%
  • Írás 10% 10%
  • Gyakorlat 90% 90%
  • Elmélet 10% 10%

Nem használunk tankönyveket, tesztfüzeteket, mert ezekből nem tudsz gyorsan és hatékonyan megtanulni angolul.

Az órákon nincs nyelvészkedés, hanem igazi párbeszédek zajlanak, valódi emberek között.

Tankönyvízű magyarázatok helyett rengeteg gyakorlás és kommunikáció van.

Elsőként nem a tökéletességre, hanem a folyamatos mondatalkotásra hajtunk, mert csak sok gyakorlással csiszolható hibamentesre a kommunikáció.

Nem mi beszélünk, hanem te, ezért nem a tanáraink angolja lesz jobb, hanem a tiéd.

Nem csinálunk az órákon olyan feladatokat, amit otthon, egyedül is elvégezhetsz. A diákjaink azért fizetnek, hogy angolul beszélni tanítsuk meg őket, ezt pedig csak sokat beszélve lehet.

Nyelvtani definíciók helyett azonnal használható mondatokat, nyelvtani szerkezeteket tanítunk.

A szavakat nem önmagukban, hanem komplett kifejezésekben adjuk át.

A saját fejlesztésű tananyagunk hétköznapi témák köré épül, ezért friss és aktuális lesz az angoltudásod.

A tudásodnak megfelelő tudásszinten fogunk tanítani. „Kezdő úszóként” nem Hosszú Katinka edzéstervét adjuk neked, amibe belehalsz (vagy fordítva, amivel halálra unnád magad az órákon).

Hogyan tudok Nálatok tanulni?

Az ONLINE angolozásba Nálunk jelenleg magánórákon tudsz belevágni, ahol:

SZEMÉLYRE SZABOTT IDŐBEOSZTÁS: Heti minimum 1×2 órás tanulástól, akár heti 3x vagy többször is tanulhatsz. Az órarendedet az oktatásszervezőnkkel közösen fogod kialakítani, hogy az optimális legyen számodra.

CSAK TE: Az órákon csak te veszel részt, így a tanár minden figyelmét neked szenteli, ezért gyorsabb és hatékonyabb lehetsz, mint egy  csoportban, mert a tanulás tempója csak hozzád igazodik.

IGÉNYRE SZABOTT: A magánórák lehetővé teszik, hogy a tanárod a szinted lecketervét kiegészítse, megszinesítse a számodra fontos témákkal, pl.: felkészülés munkahelyi prezentációra vagy állásinterjúra vagy nyelvvizsgára

INTENZÍV: A magánórák lehetővé teszik az intenzívebb tanulást, mivel az igényeid szerint heti többször tanulhatsz

KÉNYELMES: Otthonod kényelméből élvezheted a videóchaten keresztüli tanulást. Mindössze internetre és egy kamerával + mikrofonnal ellátott számítógépre vagy mobiltelefonra lesz szükséged.

ÓRADÍJ: Egy 45 perces óra listaára 7.990 Ft.

Egy tudásszint elvégzése ezzel a módszerrel általában 30 óra.

Az alábbi ajánlatok közül tudsz választani:

BASIC

10 ÓRA (10 x 45 perc)

7990/óra

PREMIUM

30 ÓRA (30 x 45 perc)
7590/óra

+ 1 db HomeEZ munkafüzet

+ 1 db ListenEZ hanganyag

+ Nem mersz megszólalni angolul ekönyv

Hogyan tudom megszerezni az egyik csomagot?

Sokan szeretnének biztosak lenni abban, hogy megtalálják azt a tanárt és/vagy módszertant, ami abban segít, hogy elérjék a beszéddel kapcsolatos céljaikat.

Azonban nem tudják, hogyan fussanak neki. Bizonytalanok és bizalmatlanok is egyben.

Ez teljesen érthető, hisz nagyon sok a szolgáltató, és nagy kínálatból lehet választani.

Ezért vegyél részt az online bemutatóóránkon, ami nagyjából 45-60 perc.

A bemutatóóra segít, hogy:
1. megismerd a módszertant
2. ki tudjuk választani közösen azt a csomagot, amire a leginkább szükséged van
3. a tanulásoddal kapcsolatosan megalapozott döntést tudj hozni – a bemutatóórán való részvétel kötelezettség mentes

AZ ONLINE BEMUTATÓÓRA DÍJA 7990 FORINT, DE …

AMENNYIBEN KITÖLTÖD AZ ONLINE SZINTFELMÉRŐNKET, MEG TUDOD KAPNI DÍJMENTESEN.

 

Miért adjuk díjmentesen a bemutatóórát annak, aki kitölti a szintfelmérőt?

A legfontosabb a tanulásban a megfelelő motiváció. Nekünk az a törekvésünk, hogy Te végre olyan szinten beszélj angolul, hogy meg tudd állni a helyedet a világban, a munkahelyeden és hogy ne szorulj segítségre, amikor elutazol külföldre.

Az ehhez vezető útvonalat 17 tudásszintre bontottuk. A motiváció mellett a másik legfontosabb tényező az, hogy pontos diagnózist tudjunk felállítani a jelenlegi angol tudásodról, és meg tudjuk állapítani azt a kiinduló pontot, ami a lehető leggyorsabban a lehető legnagyobb mértékű fejlődést hozza.

Sokan azért hagyják abba a tanulást, mert a kihívás nem megfelelő számukra. Vagy túl nagy a terhelés, vagy túl kis mértékű.

Azok, akik kitöltik a szintfelmérőt, dolgoznak vele és rászánnak erre 20 percet, mindenképpen motiváltak.
Ezzel minket is jobban motiválnak, hisz segítenek nekünk pontos diagnózist felállítani.

Mit kell tudnom az ONLINE ANGOL BEMUTATÓÓRÁRÓL?

A bemutatóórák kiscsoportosak, max. 2 fősek. Itt megtapasztalhatod mekkora élmény úgy tanulni, hogy sokat beszélsz és jó társaságban vagy.

Mindössze Internetre, egy kamerával és mikrofonnal ellátott számítógépre vagy telefonra lesz szükséged. A ZOOM alkalmazást fogjuk használni..

Időtartama: max.1 óra (60 perc)

Az alábbi gombra kattintva látod az időpontokat és tudsz azonnal jelentkezni.

Mit mondanak azok, akik már voltak a bemutatóórán?

“Kíváncsi voltam az „új módszerre”, de gondolom mindannyian. Kicsit izgatott is voltam, hogy csak ne kelljen nyilvánosan szerepelnem. Illetve azon tűnődtem, hogy hogyan fognak majd belőlem értelmes angol mondatokat előcsalogatni. Az óra után: azt gondolom, hogy ezzel a módszerrel könnyen és gyorsan fogok tudni haladni, és végre meg merek majd szólalni. az óra végére már egyedül is komplett angol mondatokat mondtam. Nagyon tetszik ez a módszer.” (B. Brigitta)

“Zseniális! Boldog vagyok! Szeretnék még ilyen órákat! Az első olyan nyelviskola, ahol szívesen maradnék.”  (S. Heléna)

“Évekkel korábban tanultam angolul, ott kevesebbet beszéltünk és féltem megszólalni. Most ebben az 1.5 órában olyan sokat beszéltünk, hogy ez eszembe sem jutott, csak mondtam a mondatokat egymás után.” (Cz. Józsefné)

“Érdekes, célratörő és ügyesen sallangmentes volt. Minden a mi érdekünkbe történt, hogy-hogy lehessen könnyebben megérteni a leadott anyagot. Elgondolkodtató.” (Z. István)

Hol találkozhattál velünk a médiában?

logok_weblapra2
Share This