Ugorj be egy kávéra, írj egy e-mailt, vagy hívd Speakman segítőit, akikkel megbeszélheted a problémádat és segítenek választ találni a kérdéseidre.

Pelle Krisztina

Pelle Krisztina

ügyfélszolgálati vezető

Pelle Krisztina vagyok, a Speak! angol nyelviskola ügyfélszolgálati vezetője. Gimnáziumi érettségimet egy kéttannyelvű gimnáziumban szereztem meg, ahol emelt óraszámban tanultunk angolt is. Tanáraim által nagyon megszerettem az angol nyelvet, és úgy gondolom, hogy nyelveket tanulni, tudásunkat bővíteni egész életünkben szükséges. Az egyetemi tanulmányaim mellett is fontosnak tartottam azt, hogy foglalkozzak az angollal. Mikor először beléptem a Speak! Nyelviskola kapuin, azonnal éreztem azt, hogy itt mennyire jó a légkör, milyen kedves mindenki. Nem volt kérdés részemről, hogy itt az én helyem. Most, hogy már itt dolgozok fontos számomra az, hogy a diákjainknak is átadhassam ugyanezt a jó érzést, amit itt nap mint nap tapasztalok, illetve az, hogy segítsek megvalósítani a céljaikat.

Ha a nyelviskolával, a szintfelmérővel, a bemutatóórával, a tanfolyamok időpontjával kapcsolatos információra lenne szükséged, fordulj hozzám bátran e-mailben a [email protected] címen, vagy telefonon a +36 1 255 2222-es számon. Várom a hívásod!

Váli Ágnes

Váli Ágnes

továbbiratkozási iroda vezető

Váli Ágnes vagyok, a Speak! angol nyelviskola továbbiratkozási irodájának vezetője. A közgazdasági érettségi megszerzése után tanulmányaimat szintén közgazdasági területen folytattam tovább, mert imádom a számokat és imádok számolni. Viszont nagyon szeretek emberekkel is foglalkozni, segíteni a hallgatóknak az angol nyelvvel kapcsolatos céljaik elérésében és megvalósításában, közben beszélgetni velük és minél jobban megismerni őket. Amikor első alkalommal beléptem a nyelviskola ajtaján, hihetetlenül boldog voltam, mert itt mindenki vidám, jókedvű és éreztem, hogy ugyanazokért a célokért dolgoznak nap mint nap. Már én is itt vagyok a csapatban, ugyanazért a célért dolgozom és ugyanolyan boldog vagyok, mint körülöttem mindenki. Köszönöm, hogy itt lehetek!

Ha a továbbiratkozással, a tanfolyamok időpontjával, vagy pótórákkal kapcsolatos információra lenne szükséged, vagy bármi más kérdésed lenne, bátran fordulj hozzám e-mailben a [email protected] címen, vagy telefonon a +36 1 255 2222-es számon. Várom a hívásod!

Kérdésed van? Írd meg, tedd fel személyesen, vagy hívd a Speak! ügyfélszolgálatát!

Speak

Kapcsolat

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Ha szeretnél kapcsolatban lépni Speakmannel és csapatával keress minket személyesen, telefonon, vagy e-mailben!

Ügyfélszolgálat

Hétfő-csütörtök 10-19 óráig
Péntek 10-18 óráig

Speak! Nyelviskola
(JOBE Kft.)
Klapka utca 11.
Budapest, Hungary
1134

Adószáma:
2314 7795-2-13

Email:

speakman@speaknyelviskola.hu

speakman2@speaknyelviskola.hu

speakman3@speaknyelviskola.hu

Marketing és médiamegkeresések:

marketing2@speaknyelviskola.hu

Telefon:
+36 1 255 2222

Web:
www.speaknyelviskola.hu

Tárhelyszolgáltató:
Prémium WordPress honlapszolgáltatás
Álomvilág Kft.
7400 Kaposvár, Kinizsi ltp. 38. 1/4

ugyfelszolgalat@premiumwp.hu

13195869-2-14

Share This