Ugorj be egy kávéra, írj egy e-mailt, vagy hívd Speakman segítőit, akikkel megbeszélheted a problémádat és segítenek választ találni a kérdéseidre.

Budai Boglárka

Budai Boglárka

Oktatásszervező

Budai Boglárka vagyok, a Speak! Angol Nyelviskola oktatásszervezője. A kultúrák és nyelvek közötti különbségeket mindig is lenyűgözően érdekesnek találtam. Amikor pályaválasztás előtt álltam, biztos voltam benne, hogy a nyelvekkel szeretnék foglalkozni valamilyen formában. A Pécsi Tudományegyetemen végeztem el az alapszakos anglisztika képzést, jelenleg az ELTE anglisztika mesterképzésén tanulok, alkalmazott nyelvészet szakon. Az angol nyelven kívül németül is beszélek, egyetemi tanulmányaim során belekóstoltam a latin nyelv alapjaiba, az olasz nyelvvel pedig most kezdtem el megismerkedni. Azért lettem oktatásszervező, hogy aktív részese lehessek egy olyan nyelviskolának, mely páratlan módszert alkalmazva segít a tanulni vágyók céljainak elérésében. Munkám során végigkísérem a nyelvtanulók útját, valamint segítem őket az esetleges akadályok leküzdésében.

Ha a továbbiratkozással, a tanfolyamok időpontjával, vagy pótórákkal kapcsolatos információra lenne szükséged, vagy bármi más kérdésed lenne, bátran fordulj hozzám e-mailben a speakman5@speaknyelviskola.hu címen, vagy telefonon a +36 1 255 2222-es számon. Várom a hívásod!

Kérdésed van? Írd meg, tedd fel személyesen, vagy hívd a Speak! ügyfélszolgálatát!

Kapcsolat

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Ha szeretnél kapcsolatban lépni Speakmannel és csapatával keress minket személyesen, telefonon, vagy e-mailben!

Ügyfélszolgálat
Hétfő-csütörtök 10-18 óráig
Péntek 10-18 óráig

Speak! Nyelviskola
(JOBE Kft.)
Karikás Frigyes utca 15.
Budapest, Hungary
1138

Adószáma:
23147795-2-13

Felnőttképző nyilvántartásba vételi száma:
B/2020/000755

Email:
speakman@speaknyelviskola.hu

Marketing és médiamegkeresések:
marketing@speaknyelviskola.hu

Telefon:
+36 1 255 2222

Web:
www.speaknyelviskola.hu

Tárhelyszolgáltató:
Kinsta Inc.
8605 Santa Monica Blvd #92581
West Hollywood, CA 90069
United States

Share This