Ugorj be egy kávéra, írj egy e-mailt, vagy hívd Speakman segítőit, akikkel megbeszélheted a problémádat és segítenek választ találni a kérdéseidre.

Pelle Krisztina

Pelle Krisztina

ügyfélszolgálati vezető

Pelle Krisztina vagyok, a Speak! angol nyelviskola ügyfélszolgálati vezetője. Gimnáziumi érettségimet egy kéttannyelvű gimnáziumban szereztem meg, ahol emelt óraszámban tanultunk angolt is. Tanáraim által nagyon megszerettem az angol nyelvet, és úgy gondolom, hogy nyelveket tanulni, tudásunkat bővíteni egész életünkben szükséges. Az egyetemi tanulmányaim mellett is fontosnak tartottam azt, hogy foglalkozzak az angollal. Mikor először beléptem a Speak! Nyelviskola kapuin, azonnal éreztem azt, hogy itt mennyire jó a légkör, milyen kedves mindenki. Nem volt kérdés részemről, hogy itt az én helyem. Most, hogy már itt dolgozok fontos számomra az, hogy a diákjainknak is átadhassam ugyanezt a jó érzést, amit itt nap mint nap tapasztalok, illetve az, hogy segítsek megvalósítani a céljaikat.

Ha a nyelviskolával, a szintfelmérővel, a bemutatóórával, a tanfolyamok időpontjával kapcsolatos információra lenne szükséged, fordulj hozzám bátran e-mailben a [email protected] címen, vagy telefonon a +36 1 255 2222-es számon. Várom a hívásod!

Kriston Zsuzsi

Kriston Zsuzsi

továbbiratkozási iroda vezető

Kriston Zsuzsi vagyok, a Speak! angol nyelviskola továbbiratkozási irodájának vezetője. Kisiskolás korom óta tanulok angolt, amit mindig is nagyon szerettem. Persze, felejt az ember, ha nem használja: így találtam rá és kezdtem el tanulni a Speak!-ben. Első pillanatban Speakman karaktere vált szimpatikussá számomra, aztán az órák révén a folyamatos beszéd és a lendület, ahogy egy-egy óra telik. Szóval a Speak! tanulójából váltam munkatárssá, hogy minél több embernek segíthessek elindulni a magabiztos angoltudás megszerzése felé. Szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem a különböző egyéniségű, személyiségű embereket megismerni és név szerint ismerni őket.

Ha a továbbiratkozással, a tanfolyamok időpontjával, vagy pótórákkal kapcsolatos információra lenne szükséged, vagy bármi más kérdésed lenne, bátran fordulj hozzám e-mailben a [email protected] címen, vagy telefonon a +36 1 255 2222-es számon. Várom a hívásod!

Kérdésed van? Írd meg, tedd fel személyesen, vagy hívd a Speak! ügyfélszolgálatát!

Speak

Kapcsolat

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Ha szeretnél kapcsolatban lépni Speakmannel és csapatával keress minket személyesen, telefonon, vagy e-mailben!

Ügyfélszolgálat

Hétfő-csütörtök 10-19 óráig
Péntek 10-18 óráig

Speak! Nyelviskola
(JOBE Kft.)
Klapka utca 11.
Budapest, Hungary
1134

Adószáma:
2314 7795-2-13

Email:
speakman@speaknyelviskola.hu
speakman2@speaknyelviskola.hu
speakman3@speaknyelviskola.hu

Marketing és médiamegkeresések:

marketing2@speaknyelviskola.hu

Telefon:
+36 1 255 2222

Web:
www.speaknyelviskola.hu

Tárhelyszolgáltató:
Prémium WordPress honlapszolgáltatás
Álomvilág Kft.
7400 Kaposvár, Kinizsi ltp. 38. 1/4
ugyfelszolgalat@premiumwp.hu
13195869-2-14

Share This