aktualisJelentkezési határidő: 2017. 02. 20.

Jelentkezés módja: fényképes, szakmai önéletrajz beküldése az oldal alján lévő űrlapon keresztül

Részletek: az oldal alján :)

Jelentkezési határidő

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Kedves Jövőbeli Kollégám!

Dunay Péter vagyok, a Speak! Nyelviskola alapítója és szakmai vezetője. Azért írok most Neked, mert szeretném, ha kollégák lennénk.

Több mint 20 éve foglalkozom angoltanítással, és közel 3 éve vezetem a szakmai munkát a Speak!-ben. Ezalatt az idő alatt ráébredtem, hogy a munkám legnehezebb része, hogy megtaláljam azokat az embereket, akik hozzám hasonlóan az egész életüket arra tették fel, hogy segítsenek a diákoknak megoldani életük egyik legnagyobb problémáját.

Tudom, hogy nem könnyű ma angoltanárnak lenni. Gyakorló tanárként a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy milyen frusztráló, ha 100%-os teljesítményt várnak a diákok, és a szülők, de nincs mögöttem semmilyen támogató szakmai háttér. Én is rengeteg időt töltöttem leckejavítással, órai felkészüléssel, miközben a tanítás legalapvetőbb feltételei sem voltak adottak.  És akkor is mosolyogva léptem be a tanterembe, ha hónap közepén még mindig nem utalták a fizetésemet.

Szóval tudom, hogy nem könnyű ma angoltanárnak lenni.

De azt is tudom, hogy nem véletlenül olvasod ezt a levelet. Elhivatott vagy. Segíteni szeretnél. Minden nehézség ellenére most is szívvel-lélekkel tanítasz. Óráról órára, becsületesen készülsz, és minden tőled telhetőt megteszel a diákjaidért.

3 évvel ezelőtt azért döntöttem úgy, hogy Hrncsár Józsival közösen belevágok a Speak! megalapításába, mert nem akartam tovább tétlenül nézni, ahogy a magyar nyelvoktatási rendszer ellehetetleníti a szakmai fejlődést, és tönkreteszi a hozzád hasonló embereket.

Nem csak a diákok miatt hoztuk létre a Speak!-et. Miattad is.

Hogy megteremtsük a 21. századi angoltanítás oázisát, és összehozzunk egy olyan csapatot, amelyik képes megtanítani Magyarországot angolul beszélni.

Biztos sok „kihagyhatatlan” állásajánlatot láttál már, amiben fűt, fát, vadvirágot ígértek Neked.  Én nem akarok felelőtlenül ígérgetni.

Egy valamire viszont biztosan számíthatsz, ha úgy döntesz, hogy esélyt adsz nekünk, és megtisztelsz minket azzal, hogy elküldöd az önéletrajzodat. Ha nálunk fogsz dolgozni, akkor minden támogatást, szakmai és személyes segítséget meg fogsz kapni ahhoz, hogy sok száz diákot meg tudj tanítani angolul beszélni.

Hiszek abban, amit csinálunk. Tűzbe mennék a csapatomért.

Tudom, hogy a helyes úton járunk, és azt is, hogy az egyik asztal a tanáriban rád vár.

Ha úgy érzed, hogy Te is részese akarsz lenni ennek a kalandnak, akkor küldd el az önéletrajzodat a tanarok@speaknyelviskola.hu címre. (Ha pedig téged nem, de az egyik barátodat, családtagodat, vagy ismerősödet érdekelhet az állás, akkor kérlek küldd el neki ezt a levelet. Én is hálás leszek érte, és ő is meg fogja köszönni.)

Bízom benne, hogy hamarosan személyesen is megismerhetlek, és nem is olyan sokára kollégaként üdvözölhetjük egymást.

Baráti üdvözlettel:

Dunay Péter
alapító, szakmai vezető
Speak! Nyelviskola

angol-nyelviskola-peter

Ha veled is megtörtént már, és/vagy Te is ezt várod a tanítástól, akkor Neked szól a Speak! Nyelviskola állásajánlata:

Ingyenmunka és időrabló felkészülés helyett szeretnél a tanításra fókuszálni?

A nyelvoktatásban ma egy tanár legalább 1,5-szer annyi időt fordít az órára való felkészülésre, mint magára az órára. Ezt a plusz munkát viszont senki nem fizeti ki Neked. Szeretnél egy olyan nyelviskolában dolgozni, ahol lényegében nincs holtidő, és egy 5 perces frissítő felkészülés is elég ahhoz, hogy színvonalas órát tarts?

Csak egy helyen, vagy együtt szeretnél dolgozni másokkal?

Szinte nem is ismered a kollégáidat? Magányos farkasnak érzed magad? Egyetértesz azzal, hogy ahhoz, hogy a lehető legjobban teljesíts, nem árt, ha jól is érzed magad a munkahelyeden? Ehhez nem csak profi, motivált és elhivatott, hanem egymásra is odafigyelő kollégákra, egy jó csapatra van szükség. A Speak! csapata pedig egy ilyen csapat.

Szeretnél valódi szakmai támogatást és hátteret kapni a munkádhoz?

Eleged van abból, hogy a legtöbb helyen csak a kezedbe nyomnak egy könyvet és minden útmutatás, tanács, vagy szakmai segítség nélkül egyszerűen belöknek egy csoportba? Szeretnél egy olyan nyelviskolában tanítani, ahol rendszeres visszajelzéseket kapsz a munkádról és folyamatosan képeznek, hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból?

Jó lenne úgy dolgozni, hogy a szabályok téged és a csoportot védik?

Szívvel-lélekkel tanítasz, de nem mindig azt kapod vissza a diákjaidtól, amit vártál? Úgy érzed, hogy a rendszer nem Téged és a csoportot, hanem a hőzöngőket védi? A Speak!-ben úgy fektettük le a játékszabályokat, hogy a tanárt és a csoport egységét védjük, mert az a cél, hogy a tanfolyamokon Te és a diákjaid egyformán boldogok legyenek.

Aktuális állásajánlatunk: angol nyelvtanár

Te vagy a mi emberünk, ha:

– Szenvedélyesen szereted a tanítást és szívvel-lélekkel a diákjaidért vagy.

– Erős a hivatástudatod és segíteni akarsz az embereknek abban, hogy legyőzzék a nyelvtanulással kapcsolatos félelmeiket, szorongásaikat.

– Nem ijedsz meg a kihívásoktól és szeretnél fejlődni. Mert itt bőven lesz kihívás és folyamatosan fejlődnöd kell.

– Kész vagy feltenni a következő évet, éveket arra, hogy megtanítsd angolul beszélni a diákjaidat.

– Meg akarsz felelni magas szakmai elvárásoknak, tudsz és akarsz is heti legalább 30 órában tanítani, és szombati tanítást is be tudsz vállalni.

– Van felsőfokú, C-típusú nyelvvizsgád angolból.

– Előny: CELTA tanári végzettség

Nem téged keresünk, ha:

– Nincs felsőfokú, C-típusú nyelvvizsgád.

– Félállást, vagy részmunkaidős állást keresel, mert ez egy egész emberes feladat.

– Elégedett vagy a jelenlegi munkahelyeddel.

– Nem akarsz fejlődni és szerinted nincs is szükséged rá.

– Tökéletesen jól érzed magad a tankönyvalapú nyelvoktatásban és nem akarsz váltani.

– Nem akarsz csapatban dolgozni.

Amire mindenképpen szükséged lesz a jelentkezéshez:

1. Felsőfokú, C-típusú nyelvvizsga.
2. Magyar nyelvű, fényképes önéletrajz, amit a tanarok@speaknyelviskola.hu címre várunk, de az oldal alján található űrlapon keresztül is eljuttathatod hozzánk.
3. Pályakezdők jelentkezését is várjuk.

Munkavégzés helye: Budapest

Munkába állás kezdete: sok a diák, sok a csoport, szóval amint lehet :)

Mit mond Zsani, milyen a Speak!-ben tanítani?

“Tanítottál már nyelviskolában korábban? Sok tapasztalatod van? Tökjó. Akkor ezeket felejtsd el. A Speak! semmihez sem hasonlítható munkahely. Minden embert megbecsülünk, aki úgy dönt, hogy szeretne nálunk dolgozni, mert egyetért azzal, ahogyan tanítunk, és amit a tanulásról gondolunk. Ha a csapatunk tagja vagy, rengeteg segítséget és útmutatást kapsz. Semmi olyasmit nem kérnek rajtad számon, ami nem a te feladatod, vagy amiről nem kaptál világos utasítást.  Egy fiatal és pörgős csapatban dolgozhatsz, ahol mindenki jól kijön egymással, és ahol bármikor bátran kérdezhetsz.”

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.