Az angoltudás menő.

A leggyorsabban és leghatékonyabban beszéd közben lehet megtanulni angolul. Megtanítunk azokra a trükkökre, amikkel te is folyékonyan beszélhetsz és megvalósíthatod az álmaidat.
Több infót kérek

Az angoltudás menő.

A leggyorsabban és leghatékonyabban beszéd közben lehet megtanulni angolul. Megtanítunk azokra a trükkökre, amikkel te is folyékonyan beszélhetsz és megvalósíthatod az álmaidat.
Több infót kérek
Az angol nem egy sima tantárgy, szóval ne az ötösért tanulj. Csekkold miért érdemes jól beszélni angolul:
 A kedvenc sorozatod legfrissebb részéért, vagy a legújabb moziért, amit hetekkel korábban láthatsz mint a többiek, akik a szinkronra várnak.

 Álmaid egyeteméért, ahová csak angoltudással juthatsz be. (2020-tól amúgy is kötelező lesz a nyelvvizsga a felvételinél, szóval ha tovább szeretnél tanulni, mindenképpen szükséged lesz nyelvtudásra.)

 Hogy simán követhesd a kedvenc külföldi vloggeredet a YouTube-on, mert egyre jobban érted miről beszél.

 Egy király külföldi ösztöndíjért, amivel felfedezhetsz egy új országot, és érdekes embereket ismerhetsz meg.

 Hogy legálisan ellóghasd az angolérettségit, mert nyelvvizsgával a zsebedben már rég letudtad az egészet.

 Helyes külföldi pasik és jó csajok telefonszámáért, akiket fesztiválokon, vagy szórakozóhelyeken ismerhetsz meg, mert lazán eldumálsz velük bármiről angolul.

 Egy menő állásért az egyetem után, ami sokkal érdekesebb lesz és jobban fog fizetni, mint a nyelvtudást nem igénylő melók.

A nyelvtudás vonzó. Vonzza az értékes diplomát, az érdekes embereket, a Google-hoz hasonló cégeket, a külföldi utazásokat, a legfrissebb infókat, és a nyári kalandokat, amikről csak a haveroknak mesélsz.

Magabiztosságot, önbizalmat ad, és kinyitja előtted egy új világ kapuját.

A kérdés csak az: szeretnél átsétálni rajta?

Noémi ezért szeret beszédcentrikus módszerrel tanulni a Speak!-ben:
Noémi ezért szeret beszédcentrikus módszerrel tanulni a Speak!-ben:
Ezek a lehetőségek várnak rád, ha jól beszélsz angolul
Hódítsd meg a világot
Az angolt 1,5 milliárd ember beszéli valamilyen szinten. Te is angolul játsszol a neten, angolul vannak a kedvenc sorozataid, angolul vásárolsz az Amazonon. Angolul ismerkedsz a Szigeten, igazítod útba a Deákon a turistákat és neked is angolul segítenek Bécsben, Berlinben, vagy Londonban. Az angol kinyitja a világot. Úgy tudom érzékeltetni, mintha egy stratégiai játékban lenne egy kis felfedezett terület, ahol a bázisod van, a többi fekete. Megkapod a fejlesztést (angol), és hirtelen a térkép háromnegyedét belátod. Vagy egy másik példa: évekig laksz egy épületben, aminek úgy tudod, hogy 2 emelete van. Nagyon szép kis emeletek, de csak kettő. Aztán sok kutakodás után találsz egy kulcsot és egy ajtót, amin belépve kiderül, hogy ott egy lépcső, és lám, valójában egy 6 emeletes házban laksz, a tetőn meg jacuzzi fogad és kilátás a Parlamentre. Miért akarnál lemaradni minderről?
Szerezz diplomát
Tudod mi a húsbavágó különbség egy diplomás és végzettség nélküli ember között? Egy 0 a fizetési csekken. Ha megszerzed a diplomát, akkor nem csak a világ dolgaival és a szakmáddal leszel jobban képben, hanem olyan munkád lehet, amit örömmel csinálhatsz és még jól is fizet. Az angol, vagy valamely európai nyelv ismerete (a magyaron kívül) ráadásul műveltségi alap: enélkül fiatalként nem mondhatod el magadról, hogy modern európai polgár vagy, aki a világ vérkeringésén rajta tudja tartani az ujját. Magyarországon pedig a diplomához középfokú nyelvvizsga kell, amit érdemes a legtöbbet használt és legértékesebb világnyelvből, vagyis az angolból megszerezni.
Nyelvvizsgázz lazán
Az államilag elismert nyelvvizsga megkerülhetetlen része a te életednek is. Ha nincs nyelvvizsgád, nem kapsz plusz pontot a felvételinél. (2020-tól felvételizni sem lehet nyelvvizsga nélkül.) Nyelvvizsga hiányában nem szerezhetsz diplomát a legtöbb egyetemi, főiskolai alapszakon. A munkaerőpiacon is hátrányba kerülsz, ha nem tudod felmutatni a papírt. Főleg, ha állami cégnél, közszolgáltatásban helyezkednél el. A versenyszférában is hamar a másik jelentkező felé billen a mérleg, ha az a másik nyelvvizsgával is rendelkezik. Ha jó az angolod, akkor a nyelvvizsga sima ügy. Ehhez viszont kevés lesz, ha a 45 perces iskolai angolórákon 2-3 percet, vagy semennyit nem beszélsz.
Tanulj külföldön
Ki mondta, hogy az ELTE, Corvinus, vagy a SOTE a legjobb lehetőséged a továbbtanulásra? Ma már nem álom, hogy a hollywoodi filmekből megismert amerikai, vagy a legmenőbb európai városok egyetemein tanulj tovább. Oxford másfél órányi repülésre van, de a Harvardra is előbb eljutsz Ferihegyről, mint kocsival a horvát tengerpartra. A te generációd előtt nincsenek határok – a nálunk dolgozó huszonéves srácok fele hosszabb-rövidebb ideig tanult külföldön. Angol nélkül egyikük sem jutott volna messzire, a nyelvtudásuk révén viszont életre szóló élményeket, tapasztalatokat szereztek, és a világ minden tájáról lettek barátaik. (Nem rossz bónusz, ha utazásnál nem kell a szállásért fizetned.) Nem is beszélve arról, hogy itthon tárt karokkal várták őket a cégek, mert a stabil nyelvtudás mellett az önéletrajzukban is jól mutat a külföldi diploma. A lehetőség itt van előtted, a képesség pedig ott van benned, hogy mindez neked is sikerüljön.
Legyen menő állásod
Az iskolában az angol tantárgy. Az életben viszont az angol a Teslád, a babzsákod/íróasztalod egy startupnál, saját lakás a belvárosban, vagy külföldi nyaralás évente kétszer. Pokolian megéri angolul beszélni, mert így Magyarországon is olyan állásod lehet, ami érdekes és még jól is fizet. Na meg a nyelvtudás is egy olyan teljesítmény, amire büszke lehetsz – ahogyan arra is, ha mondjuk 60 fekvőt le tudsz nyomni egyhuzamban, jó vagy a League of Legendsben, gyönyörűen fotózol vagy lenyűgözően nagy filmes műveltséged van.
Gyűjts tapasztalatot Londonban
Évente több ezer hozzád hasonló fiatal hagyja el hosszabb-rövidebb időre az országot, és megy külföldre szerencsét próbálni. Ma már szinte nincs olyan család, ahol ne Skype-on tartanák a kapcsolatot valamelyik rokonnal. Az is lehet, hogy a legjobb barátaid közül is sokan ezt fontolgatják. Sőt, talán te is eljátszottál a gondolattal, hogy milyen lehet külföldön élni. A külföldi munka kemény kihívás, viszont brutálisan értékes tapasztalatokat gyűjthetsz, hasznos kapcsolatokat építhetsz, tartós barátságokat köthetsz, nem mellesleg pedig az itthoni fizetésed tízszeresét is megkeresheted ugyanazzal a melóval. Ha jól tudsz angolul beszélni.
Intenzívebb tanfolyamra vagy nyelvvizsga-felkészítőre járnál?
Szeretnéd kimaxolni a nyári szünetet és intenzívebben tanulnád az angolt? Szívesebben tanulnál évközben is emelt óraszámban, hogy te lehess az osztály legjobb angolosa és nyugodt szívvel, felkészülten várd az érettségit?

Vagy kifejezetten a nyelvvizsgára készülsz és ehhez keresel célzott, gyors és hatékony segítséget, amivel a szóbeli részt is lazán kipipálhatod?

Nézd meg milyen további tanfolyamtípusok közül válogathatsz, ha a Speak!-ben fogsz tanulni.

Egy dolog valamennyi tanfolyamunkban közös: 100% beszéd, 0% könyv módszerünkkel annyit fogsz angolul beszélni, hogy a 60 órás kurzus végére elzsibbad tőle a nyelved – cserébe magabiztosabban és ösztönösebben fogsz tudni kommunikálni.

Mielőtt belevágnál egy tanfolyamba az első lépés az ingyenes online szintfelmérés

Odafigyelünk arra, hogy hajszálpontosan azt a terhelést kapd,  amivel a legtöbbet hozhatod ki magadból. Ezért a tanulás 0. lépése ingyenes online szintfelmérőnk kitöltése, amivel 95%-os pontossággal határozzuk meg a szintedet.

Az ingyenes szintfelmérő kitöltése után felhívunk és egy ingyenes tanulási tanácsadást is kapsz. Ezután következő lépés pedig az élő online bemutatóóra, ahol először próbálhatod ki a 100% beszéd, 0% könyv módszert.

Share This