Junior
Angol tanfolyam

Hogy sikeres felnőtté válhasson, a Te gyermekednek is magabiztosan kell beszélnie az angolt. Ha az iskolában nem kapjátok meg ehhez a segítséget, akkor ez az oldal nektek szól.

100% beszéd, 0% könyv

Egyedi, beszédcentrikus módszerünkkel több mint 4000 embert tanítottunk meg az elmúlt 4 évben angolul beszélni. Mutatom mi mindenre lesz képes a Te gyermeked, ha mellettünk döntötök.

w

Magabiztos beszéd

Angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni, ezért mi nem pazaroljuk az időt olyan tevékenységekre (könyvolvasás, teszttöltögetés stb.), amit otthon, egyedül is megcsinálhat a gyermeked. Helyette végigbeszéljük a teljes tanfolyamot.

Angolra hangolva

A sok párbeszédnek köszönhetően jól ráhangoljuk a fülét az angolra, amivel nem csak a hallás utáni szövegértésben lesz erős (ez a magyar nyelvtanulók nagy mumusa, ami sok fejtörést szokott okozni), hanem a kiejtése is sokkal magabiztosabb lesz.

k

Írásban is profin

A beszéd az egyetlen olyan alapkészség a négy közül (írás, olvasás, hallás, beszéd), amely minden más készséget is fejleszt. Ezért a sok kommunikációnak, rengeteg gyakorlásnak (na meg a házi feladatoknak) köszönhetően írásban is bátran fogja kifejezni magát.

N

Ötös angolérettségi

A középiskola végére, papíron minden fiatalnak középfokon kellene beszélnie angolul. A papír mindent elbír, a valóság viszont sajnos egészen más képet mutat. A 100% beszéd, 0% könyv módszerrel viszont az angolérettségi nektek jutalomjáték lesz.

Sima nyelvvizsga

2020-tól már csak középfokú nyelvvizsgával lehet egyetemre jelentkezni. Az iskola nem képes felkészíteni rá a gyermekedet, a mi diákjaink viszont szinte átrepülnek a nyelvvizsgán. A sok szóbeli gyakorlásnak köszönhetően a szóbeli vizsgarész sem okoz gondot.

Elit egyetemek

Magabiztos nyelvtudással a zsebében Magyarország legjobb egyetemein tanulhat tovább, de Harvard és Cambridge sem elérhetetlen. Értékes diploma és külföldi tapasztalat birtokában pedig érdekes, fontos és jól fizető állás, vagyis biztos jövő vár rá az iskolaévek után.

Nem csak a tantermekben tanítunk. Mindenhol próbálunk segíteni.

2013 ősze óta ugyanaz a célunk: meg akarjuk tanítani Magyarországot angolul beszélni. És jó úton járunk, hogy elérjük ezt a célt.

Kitöltött szintfelmérő

Boldog bemutatóóra résztvevő

Angolul beszélő diák

Cikk a nyelvtanulásról

Miben vagyunk mások?

Dunay Péter vagyok, a Speak! Nyelviskola egyik alapítója, szakmai vezetője és három kislány boldog apukája. Sokszor teszik fel nekem ezt a kérdést a bemutatóórán és mindig ugyanazt felelem rá: a Speak! ma az egyetlen általam ismert nyelviskola, ahol a gyakorlat megelőzi az elméletet, a beszéd az olvasást, a kommunikáció a könyvet.

A mi diákjaink ezért tanulnak meg sokkal gyorsabban beszélni, mint máshol. És ezért tudom, hogy a te gyermekednek is segíthet a módszerem.

25 éve foglalkozom nyelvtanítással. Több tízezer angolóra tapasztalatával a hátam mögött teljes meggyőződéssel ki merem jelenteni, hogy 10-ből 8 ember azért nem tud megszólalni angolul, mert soha nem beszélt eleget.

Amíg egy általános iskolai angolórán egy diák alig pár percet vagy annyit se beszél, nálunk 20-25 percnyi folyamatos, megszakítás nélküli beszédben lesz részetek egyetlen 45 perces alkalom alatt. Így érjük el azt, hogy a beszéd ne ciki, hanem természetes és ösztönös legyen, az angol pedig ne egy sima tantárgy, hanem fénylő kulcs a gyermeked jövőbeli sikereihez.

  • Beszéd – 90%
  • Írás – 10%
  • Gyakorlat – 90%
  • Elmélet – 10%

Mikor lehet szükséged a segítségünkre?

Ha az alábbi kérdések közül legalább egyre igennel válaszolsz, akkor a 100% beszéd, 0% könyv módszer lehet a megoldás a problémátokra.

✔  Úgy érzed egyáltalán nem vagy csak alig fejlődik a gyereked angoltudása?

✔  Nagyon sok angolórája van, mégsem mer, tud, vagy szeret megszólalni angolul?

✔  Gyomorgörccsel megy órára, nem élvezi a nyelvtanulást és magántanárral sem szívesen angolozik?

✔  Sokadik tanárral kezdi újra, akár teljesen elölről a tanulást?

✔  A gyakori tanárváltásnak és folyamatos újrakezdésnek köszönhetően káosz van a fejében, és bár sok szót ismer, nem tudja őket mondatokba rendezni?

✔  Vannak osztálytársai akik sokkal jobban, vagy sokkal rosszabbul beszélnek nála angolul, mégis egy csoportban tanulnak?

✔  Minden évben megvetetnek veled egy új tankönyvet, vagy a tankönyvcsalád következő darabját, mégsem látod rajta a fejlődést?

Ha máris jönnétek a Speak!-be, az első lépés a személyes szintfelmérés.

Mit kell tudnotok a junior tanfolyamokról?

Fontos információk, technikai részletek: így segítünk az érettségire, a nyelvvizsgára és a diplomaszerzésre való felkészülésben.

}

60 óra

Minden tanfolyamunk 60 órás, vagyis 60×45 percnyi folyamatos beszédből és sok gyakorlásból áll. A tanfolyamok kb. 2 hónapig tartanak.

Időpontok

A junior tanfolyamok hétköznap kora délután vannak, a többi tanfolyamtípus hétköznap délelőtt, délután és szombaton is elérhető.

Tanfolyamtípusok

A junior kurzusok heti 2×2 órásak, de 14 év fölött bátran ajánljuk 2×4 órás hétköznapi, 6 órás szombati és nyári, 5×4 órás intenzív tanfolyamainkat is.

k

Szintfelmérő

Az első lépés minden esetben az ingyenes és lézerpontos szintfelmérő kitöltése (szóbeli + írásbeli), hiszen csak a tudásszint ismeretében ajánlhatunk megfelelő tanfolyamot.

v

Bemutatóóra

A szintfelmérőt követően jön a bemutatóóra, ahol élesben is kipróbálhatjátok a 100% beszéd, 0% könyv módszert. A bemutatóórára nyugodtan (külön költségek nélkül) elkísérheted a gyermekedet.

}

Beiratkozás

A bemutatóóra után iratkozhattok be hozzánk. Az óradíjaink 1300 és 1650 Ft között mozognak, tehát a kedvezményektől függően 79 000 és 99 000 Ft közötti összeggel tudtok kalkulálni.

A diákjaink mondták

A 100% beszéd, 0% könyv módszerrel több ezer diák ért már el komoly sikereket. Gyorsan, hatékonyan és szórakoztatóan.

„Nagyon jó, amit csináltok, hasznos és tényleg arra készít fel, amire itt egy külföldinek a leginkább szüksége van! Ez nem fényezés, ez tény!”

Négyesi Kata

vendéglátós és nyelvtanuló

“Összességében nagyon vidáman és elégedetten tekintek vissza erre az egy évre: döbbenetes, hogy honnan indultam, és hova jutottam.”

Czilli Melinda

szoftverfejlesztő és nyelvtanuló

„Nem a megszokott szisztéma, hanem sokkal interaktívabb annál. Ezzel a módszerrel tényleg lehet haladni és sikereket elérni. Vágjatok bele ti is.”

Orbán Laci

informatikus és nyelvtanuló

„Nagyon sokat segített a módszeretek és az tetszett a legjobban, hogy az óra nem a tanárról, hanem rólam, rólunk szóltak és egymástól is tudtunk tanulni.”

Orbán Péter

grafikus és nyelvtanuló

Bejelentkezünk ingyenes
Szintfelmérőre

Töltsétek ki ezt az űrlapot. A szintfelmérés egész évben folyamatosan zajlik. A bejelentkezést követően a munkatársaink 3-5 munkanapon belül keresni fognak titeket telefonon, hogy egyeztessenek veletek egy időpontot a szintfelmérőre. Ha most regisztráltok, akkor bónuszban letölthetitek 5 nyelvtanulási mítosz c. tanulmányunkat, amiből megtudjátok, hogy mi az igazi akadálya annak, hogy valaki nem tud vagy mer megszólalni angolul.

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Speak! Nyelviskola

Share This