Tudod mi a 10-es skálán 20-as érzés, amikor nyelvet tanulsz? – Speak! angol nyelviskola

Szeretnéd tudni, hogy mi az, ami édesebb egy kétemeletes csoki tortánál, falrengetőbb, mint egy kevés alvással töltött éjszaka, és jobban feltölt, mint egy power bank? Az, ami tényleg 10-es skálán 20-as érzés, amikor nyelvet tanulsz, függetlenül attól, hogy ezt otthon, egyedül, vagy egy angol nyelviskola tanfolyamán csinálod?

A hétköznapi siker.

Pokolian jó érzés, igaz?

Amikor lazán kérsz egy korsó sört a pultnál úgy, hogy előtte nem kellett fél órát gondolkodnod a megfelelő igeidőn, nyelvtani szerkezeten, vagy az odaillő szavakon…
Amikor simán leszólítod a csajt/srácot a Szigeten, aki mellé a véletlen és az a tízezres tömeg sodort, aki vadul csápol a Placebo-ra…
Amikor a reptéren könnyedén átfoglalod a jegyed, mert egy nappal korábban kell hazautaznod a tervezettnél…
Amikor bekapcsolod a tv-t/felhajtod a laptopot, mert nem kell várnod egy napot, vagy hetet a Trónok harca, vagy a Fear the Walking Dead legújabb epizódjára…

angol-nyelviskola-10

A hétköznapi sikerektől érzed azt, hogy élsz. A hétköznapi sikerek igazolják vissza, hogy milyen jól tetted, hogy keményen beleálltál a nyelvtanulásba és a kudarcok ellenére sem adtad fel. A hétköznapi sikerektől lebegsz egy centivel a föld fölött és ki ne akarná ezt az érzést?

Az első hétköznapi siker után újabb és újabb élményeket, impulzusokat keresel. Mohón kutatsz a lehetőség után, amikor újra „egy nyelvet beszélhetsz” a világgal. Napról napra egyre szélesebb lesz az ajtó, amin lehetőségek, élmények, kapcsolatok és tudás lép be az életedbe.

A Speak! angol nyelviskola nem „csodaszert” árul, hanem segít megtalálni és megélni a Te hétköznapi sikerélményedet. Amikor megízleled, függővé válsz. És soha többé nem akarsz majd leállni.

Mi nem (csak) angolt tanítunk. Hétköznapi sikereket gyártunk. Futószalagon.

„Évek óta van egy hely külföldön, amit minden évben felkeresünk. A helyiek már régi ismerősként köszöntenek. Eddig a férjem beszélt, én csak kedvesen mosolyogva hallgattam. Idén viszont mindenki nagy örömére megszólaltam és beszélgettem a helyiekkel!” (Turczay-Kiss Ilona, a Speak! angol nyelviskola diákja)

angol-nyelviskola-20

„Már a harmadik tanfolyamomon vagyok túl itt a Speak! Nyelviskolában, és megyek tovább: most kezdem majd a negyediket. Az iskola módszertana, ahogy az angolt oktatják, nekem nagyon bejön 🙂 Folyamatosan bővül a szókincsem, és egyre bátrabban merek beszélni, ami jó! A napokban az interneten az USA Külügyminisztériumának honlapjára tévedtem, ahol legnagyobb örömömre szinte mindent el tudtam olvasni és megértettem, amit az adott témában írtak. Ez annyira felvillanyozó volt, hogy el is döntöttem, hogy mindenképpen folytatom a tanfolyamot. Köszönöm Zsaninak, mert nélküle, Erika és a Speak! nélkül, ez nem jöhetett volna össze :)” (Szabó Beatrix, a Speak! angol nyelviskola diákja)

Share This