Hello, 2016 – Speak! angol nyelviskola

Azt akarom, hogy 2016 a Te éved legyen. Ennyi időd volt tervezgetni két bejgli között. Most ideje, hogy elkezd végrehajtani a Tervet. Hello, 2016! Itt a Speak! angol nyelviskola. Jövünk.

Lefogadom, hogy ismersz legalább egy olyan embert, aki tett újévi fogadalmat, igaz? Talán Te is tettél már korábban, ezért biztosan nem lepődsz meg, ha azt mondom: az újévi fogadalmakat elég rövid szavatossági idővel dobják piacra.

Te akkor lépsz majd a színre, amikor az újévi fogadalmakat megfagyasztotta az első komolyabb mínusz. Akkor tűnsz ki a tömegből, amikor elnéptelenednek az edzőtermek és kisebb tömegverekedés alakul ki egy zacskó chipsért a boltban azok között, akik 1 hétig húzták az egészséges életmód igáját.

Akkor jössz Te és végrehajtod a Tervet, amit akár most is összerakhatsz a Speak! angol nyelviskola segítségével.

angol-nyelviskola-idea

3 lépés, amivel 2016 a Te éved lesz:

  1. Egyszerre csak egy

Egy dologra összpontosíts. Tedd meg, hogy idén kivételesen csak EGY dologra fókuszálsz. De az legyen ám jó nagy, oké? 🙂

  1. Tűzd ki, bontsd le, hajtsd végre

Vedd célba a nagyvadat és lépésről lépésre tervezd meg, hogyan vadászod le. Céltudatosan. Könyörtelenül. Mint egy profi.

  1. Fogadd el, ha kell

Mérd fel a lehetőségeidet és keress a terveid végrehajtásához szövetségeseket, ha kell. Sokszor nem kívülről (motiváció, elszántság, szorgalom stb.) jön a segítség…

Egy biztos. Nem csak akkor lesz nélkülözhetetlen egy jó angol nyelviskola, ha a nagy célod idén a nyelvtudás megszerzése.

Készen állsz arra, hogy átvedd a jövőd birodalmának kulcsait és sárkányölő hősként koccints 2016. december 31-én a barátaiddal? Eldöntheted, hogy a kulcsmásolónál állsz sorban egy előre gyártott vacakért, vagy Te magad öntöd acélba a vágyaidat.

Szerintem már tudod a választ. A Speak! angol nyelviskola segítségével 2016 a Te éved lesz. Hajrá!

angol-nyelviskola-hello

Share This