„Zseniális módon észrevehetetlen az, hogy ez egy iskola, egy angol nyelviskola”

Hogyan ajánlanám a Speak angol nyelviskola tanfolyamát a diákoknak? Talán nem is a „hogyan” számít most elsősorban, hanem a „kiknek”. Azoknak, akik valós fejlődést akarnak, akár a nulláról, és ezért hajlandóak tenni is. Azoknak, akik nyitottak arra, hogy elszabaduljanak a monoton és gépies igeidő magolás börtönéből, és el tudják, vagy el akarják képzelni, hogy angolt tanulni sokkal könnyebben és sokkal szórakoztatóbb módon is lehet, mint egy tankönyv felett görnyedve. Azoknak, akik talán kicsit félnek angolul megszólalni bármilyen hétköznapi szituációban és azoknak is, akik még egyáltalán nem tanulták a nyelvet. Azoknak, akik hisznek abban, hogy a diák és tanár között fontos kötelék van, amely merőben befolyásolhatja a nyelv elsajátításának ütemét, vagy akár végkimenetelét is.

angol-nyelviskola-coffee

Hogy miért a Speak Angol Nyelviskola a legmegfelelőbb hely erre? Saját tapasztalatom alapján mondom. Láttam. Átéreztem. Valami egészen zseniális módon észrevehetetlen az, hogy ez egy iskola. Fesztelen, barátságos és inspiráló. Mind a tanároknak, mind a diákoknak. Itt nem kell kezet tördelve belépni a tanterembe és az órán unalomba merülni is lehetetlen. Itt pörgés van, sok mosolygás és sok angol. Ez tényleg nem csak egy angol nyelviskola: ez egy közösség, ahol mindenkinek része van a haladásban és mindenki aktívan kiveszi a részét a munkából.

Ha tehát azt szeretnéd, hogy környezetedben minden és mindenki motiváljon a tanulásra így könnyítve az előrehaladást, ha bátran és magabiztosan szeretnél megszólalni angolul, és ha mindeközben fontosnak tartod, hogy barátságos és bátorító közegben tanulhass egy közösség tagjakén, akkor mindenképpen válaszd a Speak! angol nyelviskola valamelyik tanfolyamát.

Ivett, a Speak! angol nyelviskola tanár-jelöltje

angol-nyelviskola-egyutt

Share This