A Rio Grande-től a Klapka utca 1.-ig – Speak! angol nyelviskola

Az USA-ba is rengetegen szerettek volna és szeretnének ma is „belógni” egy jobb élet reményében. Emberek tízezrei vágnak neki az útnak; egy olyan útnak, ami tele van váratlan és veszélyes megpróbáltatásokkal. Mindezt úgy, hogy nem rendelkeznek valódi, alkalmazható nyelvtudással.

Az Egyesült Államok ezt felismervén dolgoztatott ki oktatási szakemberekkel egy olyan módszert, ami:

  1. GYORSAN
  2. EGYSZERRE SOK EMBERT
  3. HATÉKONYAN

el tud juttatni egy olyan kommunikációs szintre, amivel már munkát tudnak vállalni, nem kell a híd alatt aludniuk és nem utolsósorban, adódollárokat hoznak be a költségvetésbe. Miért? Mert óriási potenciált láttak a zömében spanyol ajkú bevándorlókban, amit egy fontos tényező gátolt: NEM KOMMUNIKÁLTAK ANGOLUL.

angol-nyelviskola-rio

A párhuzamot Magyarországgal ott látom, hogy itthon is rengeteg embernek a boldogulása, túlélése, nyugodt, minőségibb élete múlik azon, hogy konkrétan a munka és az üzlet világában képes-e megállni a helyét. És ebben a küzdelemben a nyelvtudás megléte, vagy hiánya stratégiai tényező: felbecsülhetetlen előny, vagy ledolgozhatatlan hátrány.

A 100% beszéd, 0% könyv módszer –ami a Speak! angol nyelviskola oktatási programjának szíve és motorja- amerikai elődjének kialakításánál nem a csillagokat akarták lehozni. Nem tömték tele az emberek fejét felesleges elméletekkel, hanem összehozták őket, és engedték, hogy bizonyos szakmai keretek között, irányított, törődő környezetben alkalmuk nyíljon megtapasztalni és mélyen beégetni azokat az alapokat, amelyek segítik őket a céljaik elérésében. Vagyis elsősorban a túlélésben.

Ha ezzel a nézőponttal Te is azonosulni tudsz, ahogy azzal is, hogy össze kell verődnöd olyanokkal, akik hasonló problémákkal küszködnek; és Te is szeretnéd, hogy a boldogulásod végre ne a használhatatlan nyelvtudásodon múljon, akkor mi, a Speak! angol nyelviskola biztos, hogy segíteni tudunk neked.

angol-nyelviskola-riogrande

Azért hadd adjak még egy pofont a túlzott elméleti oktatásnak.

GYORSTESZT: van 5 másodperced, hogy felírj 5 db magyar segédigét!

START!

1.

2.

3.

4.

5.

Nem ment? Jé, és mégis kommunikálsz magyarul?

Na ezt adja meg a 100% beszéd, 0% könyv módszer angolul. Gyere!

peter_2

Dunay Péter, a Speak! angol nyelviskola alapítója

Share This