Hogyan jussunk fel a csúcsra kezek és lábak nélkül? Avagy hogyan lehet egy angol nyelvtanfolyam mankó és megoldás?

Nick Vujicic karok és lábak nélkül született. A súlyos fogyatékosság, az élet „igazságtalansága”, a sorozatos iskolai megaláztatások és a tehetetlenség érzése miatt Nick előbb depressziós lett, majd alig 10 (!) évesen öngyilkosságot kísérelt meg. Megpróbálta belefojtani magát a fürdőkád vizébe. Szerencsére Nick nem járt sikerrel és hihetetlen akaraterővel, szó szerint felállt a padlóról. Elvégezte az iskolát, pénzügyi végzettséget és új életcélt szerzett. Nick ma nemzetközi hírű szónok, motivációs tréner, aki a fogyatékosság, a remény és a hit kapcsolatáról tart előadásokat New Yorktól Szentpétervárig, Washingtontól Pretoriáig, Londontól Új-Delhiig, hatalmas tömegek előtt, zsúfolásig megtelt sportcsarnokokban, templomokban, iskolákban, közösségi házakban. És az emberek odafigyelnek rá, erőt merítenek a küzdelmeiből és egy karok és lábak nélkül született, mégis folyton mosolygó férfi segítségével döbbennek rá az élet szépségére, törékenységére. Nick arra példa, hogyan jussunk fel a csúcsra kezek és lábak nélkül. Mi arra keressük a választ, hogyan lehet egy angol nyelvtanfolyam mankó és megoldás?!

angol-nyelvtanfolyam-vujicic

Nick Vujicic az élet nagy igazságaival szembesít minket. Ott áll ez a kis ember a színpadon, karizmatikus, zseniális előadóként és félelmetes őszinteséggel, ijesztően hitelesen beszél a saját életéről. Már a puszta létezése, az, hogy óriási tömegek előtt áll és beszél az élet csodája és az akarat diadala. Él, mert célja van, az élni akarás mércéje pedig a tenni akarás. Nem a kezeire támaszkodik, hanem a lelkierejére. Nem a lábaival, hanem a szavaival halad előre az életben. És megállíthatatlan. Ráébreszt minket az élet apró csodáira, a szeretet, a remény és a hit erejére, de saját önzőségünkre, kicsinyességünkre és arra is, hogy a hétköznapok talán nem is olyan nyomorúságosak, vagy tragikusak, mint amilyeneknek néha mi hisszük. Hogy van fény az alagút végén, csak hinni kell benne, hogy egyszer mi is kijutunk az útvesztőből.

Sok olyan diákunk van, akik többször nekifutottak az angol tanulásnak, de minden alkalommal elbuktak. Akik vagyonokat költöttek magántanárokra, könyvekre, különórákra, tanfolyamokra, minden eredmény nélkül. Akik már jobban ismerik a magyarországi angol nyelvtanfolyam piacot, mint a nyelviskola tulajdonosok, mégsem jutottak közelebb a megoldáshoz. Akik már majdnem feladták és lemondtak a nyelvtudás megszerzéséről. Miattuk hoztuk létre a Speak!-et. Azok miatt, akik csalódtak a hagyományos angol nyelvtanfolyam-magántanár-iskolai oktatás szentháromságában. Azok miatt, akik megelégelték a sorozatos csalódásokat, a nemtörődömséget és a hatástalan módszereket. Akik ki akarnak törni a sikertelenség körforgásából, de ehhez mankóra és egy új megoldásra van szükségük. Egy módszerre, ami forradalmasítja az angol nyelvtanfolyam eszméjét.

angol-nyelvtanfolyam-mankó

Egy angol nyelvtanfolyam, ami 100%-ban a beszédre épül és nem szorul méregdrága nyelvkönyvek segítségére. Egy angol nyelvtanfolyam, amely a csoportos tanulás közösségi élményét előnyben részesíti az egyéni tanulás könyvtári magányánál és az iskolai tömegoktatás személytelenségénél. Egy olyan csapat, amely nem csak szakmailag, hanem emberileg is olyan hátteret biztosít, hogy minden eszközt a kezedbe adjon a sikeres nyelvtanuláshoz.

Ugyanolyan őszinte hittel és töretlen elszántsággal, amellyel Nick Vujicic hirdeti a remény, a szeretet és az élni akarás eszméjét.

(A Nick Vujicicről készült kép forrása: google.com)

Share This