„Ez most motivációs tréning, vagy angol nyelvtanfolyam?”

„Ez most motivációs tréning, vagy angol nyelvtanfolyam?” – tette fel a kérdést Balázs (27) múlt héten, az egyik bemutatóórán. Lehidaltam. Egy diák által feltett kérdéstől még soha olyan tisztán nem láttam, hogy amit csinálunk az sokkal több, mint egy hagyományos nyelvi képzés. Elmondom miért.

Balázsnak is azt válaszoltam, hogy egy Speak!-es angol nyelvtanfolyam nem csak az angoltanulásról szól. Sőt. Ha jobban belegondolok, elsősorban nem a nyelvtanulásról szól! Ha arról szólna, akkor a Speak! csak egy angol nyelviskola lenne a sok közül.

Jó, ha tudod, hogy már a beiratkozás előtt minden képesség ott van benned, ami ahhoz kell, hogy megtanulj angolul. Minden eszköz ott van a kezedben hozzá. Minden előzetes tudással rendelkezel, ami a sikerhez kell. Minden lehetőséged és minden esélyed megvan arra, hogy átugord az akadályokat és profi nyelvtanulóvá válj.

angol-nyelvtanfolyam-confident

Csak felszínre kell hozni őket. Felszínre kell hozni a benned szunnyadó kommunikátort. Felszínre kell hozni a benned élő maratoni futót. Felszínre kell hozni a játszva tanuló kisgyereket. És, ami a legfontosabb: rá kell döbbenned saját magadnak arra, hogy képes vagy megtanulni angolul és nem kell félned a beszédtől.

Ehhez pedig nem csak profi tanárra és jó módszerre, hanem motivációra és apró győzelmekre van szükséged. Minden nap. Az angol nyelvtanfolyam minden egyes óráján érezned kell, hogy jól haladsz ezeknek a rejtőzködő képességeknek a kibontakoztatásában és lépésről lépésre közeledsz a célvonal felé.

  • MERT KÉPES VAGY BESZÉLNI. Mi csak megadjuk a lehetőséget arra, hogy ezt úgy tedd meg, hogy közben nem kell gombóccal a torkodban nyilvánosan szerepelned.
  • MERT KÉPES VAGY KEMÉNYEN TANULNI. Mi csak megadjuk a lehetőséget arra, hogy ezt kényelmes és játékos formában tehesd meg.
  • MERT KÉPES VAGY AZ ERŐFESZÍTÉSRE. Mi csak megadjuk a lehetőséget arra, hogy ne legyen tőle izomlázad.

És közben nem csak a nyelvtudásodat eddzük, hanem a motivációdat is, hogy eszedbe se jusson abbahagyni, amivel lenulláznád az eredményeidet.

angol-nyelvtanfolyam-impossible

„Nagyon tetszik, hogy az elméleti/nyelvtani rész nincs túlmagyarázva. Egyszerű, érthető és a sok gyakorlás miatt a java már az órán elsajátítható. A tanárunk segítőkész és kedves. Ebben a nyelviskolában érzem azt először, hogy nem csak tanítják nekem az angolt, hanem meg is tanulom, amiről órán beszélünk. Magabiztosabb lettem, mert van sikerélményem. Köszönöm!” (Schmidt Renáta)

Szóval igen: ez az angol nyelvtanfolyam nem csak egy nyelvi kurzus, hanem egy motivációs tréning is. Motivációs tréning, személyiségfejlesztő tréning és önbizalomnövelő tréning.

Mert azt garantálom, hogy már az első 60 órás angol nyelvtanfolyam után rakétaként szárnyal fel az önbizalmad az égbe. Kipróbálod?

angol-nyelvtanfolyam-motivacio

Share This