A bemutató óra

Az egyik fő oka annak, hogy tavaly elindítottuk a nyelviskolánkat az volt, hogy van ez az eszközünk, amit úgy hívunk, hogy bemutató óra.
Nagyon érdekesen alakult a sorsa, mert alapvetően ingyen adtuk, és bárki eljöhetett rá, aki szeretett volna megtanulni angolul. Nagyon nagy reményeket fűztünk hozzá, hiszen különösen a mai világban, mielőtt valaki kifizet egy rahedli pénzt egy angol nyelvtanfolyamra, érdemes meggyőződni arról, hogy a befektetés megtérül-e.

Nagy lelkesedéssel csaptunk bele a lecsóba, de elég hamar arcon vágott minket az élet. A meghívottak 80% – a egész egyszerűen nem jött el. Elképesztően alacsony szám ahhoz képest, hogy az emberek erre saját maguk jelentkeztek.
Ekkor jött az ötlet. Ne legyen ingyenes! Ingyen ugyanis nem kell. Most van egy alacsony „önköltségi” ára a bemutató órának, és láss csodát, 80-90% eljön. Most így működik, teljesen önfenntartó, az emberek nagy számban eljönnek – így is akadnak olyanok, akik fizetnek, de nem jönnek el – értékelik, amit kapnak, rengeteget tanulnak, és egy komoly tapasztalattal gazdagabban térnek haza.

bemutatóóra

Vélemények a bemutatóóráról:

„Hogy milyen volt a bemutatóóra? Közvetlen, könnyen érthető, barátságos, jó tempóban haladó, interaktív, fejlesztő, bátorító, ösztönző, eredményes… SZUPER!”

„Azt kérdezték tőlem, mit mondanék másoknak, miért érdemes eljönni ide bemutatóórára. Semmit. Jöjjenek el, vegyenek részt az órán. Utána megértik, Tudni fogják, hogy miért éri meg!”

„Megéri eljönni, semmit sem veszíthet az ember! Ha szimpatikus az oktatás, az oktató és a csoporttársak, jó módszer, kifejezetten hasznosan telik az idő, akkor érdesem maradni. ITT ÉRDEMES!”

„Miben volt más ez a bemutatóóra, mint a korábbi angolóráim? Mindenben. Annyira más volt, hogy még fel sem fogtam. :o)”

Amit fontos tudni a mi bemutató óránkról:

– ilyen bemutató órát máshol nem kapsz, az tuti
– ez egy különálló óra, nem egy meglévő csoportba ülsz be nézelődni
– nem is nézelődsz a bemutató órán, mert angolt tanulsz aktívan
– megmutatjuk azt a beszéltetős – gyakorlatozós – beégetős módszert, amit használunk
– a diákok, akik hozzánk járnak, a módszer miatt járnak hozzánk
– a tanárok, akik nálunk tanítanak, szintén első körben a bemutató órán vettek részt, és a módszer elkötelezett hívei lettek
– „megalapozzuk az önbizalmadat az angol beszédhez”
– „mindenben más, mint amit eddig tapasztaltál”
– „pergősebb, jobb hangulatú és egy percig sincs időd unatkozni’
– „állandó figyelmet szentel mindenkire a tanár”
– „interaktív, beszédcentrikus”
– „GYAKORLAT, GYAKORLAT, GYAKORLAT – ez szuper!!!”

Röviden ennyi. Gyere el Te is!

Share This