Ebben az interjú sorozatban olyan munkatársakkal beszélgetünk, akik elképesztően fontos munkát végeznek a Speak!-ben, viszont picit kevesebb “reflektorfény” jut rájuk, mint a rendszeresen “szereplő”, publikáló kollégákra.

A mai interjúban Csillával beszélgetünk, aki nem csak a pénzügyekért és munkaügyekért felel, hanem oroszlánrészt vállal abban is, hogy legendásan jó közösséggé formálja azt a 33 embert, aki a Speak!-ben dolgozik.

SpeakMan: Mióta dolgozol a Speak!-ben?

Csilla: 3 éve és 5 hónapja vagyok a Speak! munkatársa.

SpeakMan: Egész pontosan mi a feladatod a cégben?

Csilla: Érdekesen indult a feladatköröm a nyelviskolában. Pénzügyi- és munkaügyi asszisztensként kezdtem, aztán telt-múlt az idő, a kezdeti 8-10 fős munkatársi létszámunk rohamosan növekedett, azonban a HR még gyerekcipőben járt.

Mivel nagyon szeretek emberekkel foglalkozni és a csapatot a kezdetektől fogva ismertem, az ügyvezető igazgató engem szemelt ki a terület kiépítésére és menedzselésére, amit nagy örömmel fogadtam.

HR vezetőként én intézem a személyzeti ügyeket, mint például a toborzás, interjúztatás, felvétel, munkaügyi teendők, betanulás, illetve napi szinten figyelek a kollégák hogylétére, a munkatársi beszélgetések alkalmával pedig csendes hallgatóságot és pozitív energiát igyekszem biztosítani nekik 😊

Természetesen a pénzügyi és munkaügyi teendőkkel is jól érzem magam, de akkor érzem magam igazán fontosnak, amikor emberekkel foglalkozhatok.

SpeakMan: Amikor nem dolgozol, mivel töltöd a szabadidődet? Mit szeretsz csinálni munkaidőn kívül?

Csilla: Ez az a kérdés, amire igencsak széleskörű és hosszú választ tudnék adni 😊 A zene nagyon fontos az életemben, nem tudnék élni nélküle.

A nagybetűs élet beálltával sajnos már csak hobbi szinten van rá időm, de imádok énekelni. A lakberendezés a másik szenvedélyem, ahogyan a főzés is. Nagyon szeretek utazni, új tájakat, embereket, gondolkodásmódokat, nyelveket megismerni.

Ezenkívül nagyon vonzódom az északi kultúrákhoz, annyira, hogy néha azt gondolom, rossz helyre születtem! 😊

Nagyon sok helyen jártam már a világban, de amikor végre megvalósult az álmom és Izlandra utaztam, azt éreztem: „te jó ég, hazaértem!”. Odavagyok ezért az izolált csodáért, az izlandi emberekért, a sagáikért, a természeti kincseikért, a nappali éjszakáikért és a sötét nappalaikért, és természetesen az aurora borealisért 😊

Olyannyira, hogy február végén ismét odautazom, de pssszt, ezt még nem mondtam a főnöknek!

SpeakMan: Mit szeretsz a legjobban a munkádban?

Csilla: A munkámban azt szeretem a legjobban, amikor segíthetek, vagy megoldást találhatok valamilyen helyzetre. Sokat segít ebben az, hogy őszintén beszélhetek a főnökömmel, mert tudom, hogy megvan a kölcsönös bizalom és tudom, hogy számít neki a véleményem.

Szeretek bejárni a suliba és a közösséget is úgy szeretem, mintha a családom lenne. Ez real, nem kamu.

SpeakMan: Mire vagy a legbüszkébb? Mi volt eddig a legnagyobb sikered?

Csilla: A csapatunkra vagyok a legbüszkébb, ez nem is kérdés! 😊 Legnagyobb sikert nem tudok választani, mert minden héten van sikerélményem. Akár kicsi, akár nagy, fenntartja a motivációmat, ébren tartja a lelkesedésemet.

SpeakMan: Szerinted hol fog tartani a Speak! 5 év múlva?

Csilla: Szerintem a suli tovább fog fejlődni, és ami nagyon szuper lenne, ha Budán is képviseltetnénk magunkat! 😉

Share This