Két hónap alatt megtanítanak angolul. A kamu angol nyelvtanfolyam esete

Jómagam is rengeteget találkozom ezzel a hirdetéssel. Megmondom őszintén, hogy módfelett bátor kijelentésnek tartom, azon kívül, hogy végtelenül félrevezető.

Egy dolgot biztosan el tudok mondani azokról az emberekről, akik ezt így kimerik rakni a világhálóra: pontosan értik és látják, hogy az egyik legfontosabb igénye a tanulni vágyóknak a gyorsaság.

kamu-angol-nyelvtanfolyam

Most arra vállalkozom, hogy ezt a hirdetést kibontom, és megtanítalak Téged arra, hogy mire kérdezz rá egy ilyen szolgáltatónál, hogy biztosra menj. Természetesen majd Te eldöntöd a válaszok alapján, hogy vajon a fenti kijelentés megállja-e a helyét.

Íme a kérdések listája:

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítanak nekem alkalmazni írásban és szóban közel 3000 szót?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni ennek a közel 3000 szónak a brit és amerikai kiejtését?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban az egyszerű jelen idő összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban az egyszerű múlt idő összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban az egyszerű jövő idő összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a folyamatos jelen idő összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a folyamatos múlt idő összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a folyamatos jövő idő összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a befejezett jelen idő összes definícióját?

–       Ezek szerint két hónap alatt megtanítják nekem alkalmazni írásban és szóban a befejezett múlt idő összes definícióját?

És a lista itt még nem ér véget. Egy megjegyzést azért még hozzátennénk: nagyon jó lenne, ha végre elkezdene diktálni a józan ész, és rájönnénk, hogy mennyire felelőtlen ez a kijelentés. Annyira, hogy a teljes listát még külföldön sem lehet két hónap alatt maradéktalanul elsajátítani. Nyomtasd ki a listát, vidd magaddal, és válaszoltasd meg ezeket a kérdéseket azzal a szolgáltatóval, aki azt állítja, hogy két hónap alatt megtanít Téged angolul. Miért? Mert képtelenség. Többet nem is fűznék hozzá.

kamu-angol-nyelvtanfolyam-2

Ha valódi tudást szeretnél, ha valóban el akarod érni a céljaidat, akkor elindulhatsz egy másik úton. Mi, a Speak! Nyelviskolában az új generációs, beszédközpontú angol nyelvtanfolyam és angol nyelviskola eszményében hiszünk, amely sok gyakorlásra, folyamatos beszédre, a csoportos nyelvtanulás közösségi erejére épít. Az a célunk, hogy megszólaltassunk angolul és olyan nyelvtudást adjunk a kezedbe, amellyel sikeresebb, magabiztosabb, boldogabb lehetsz az életben. Mi nem árulunk zsákbamacskát, nem ígérünk se “csodát”, se “akciós tanfolyamokat”. Egy valamihez értünk: meg tudunk tanítani angolul, ha te is akarod.

A válasz ott van a fejedben: Speak! angol nyelvtanfolyam.

Mi készen állunk. És te?

Share This