Kép forrása: freepik

Kétség sem fér hozzá, hogy a koronavírus mindannyiunk életét felforgatta. Rengeteg veszteséget és nehézséget hozott magával. Mi a Speak! Nyelviskolában mégis azt gondoljuk, hogy ha szeretnél megtanulni angolul, akkor előnyödre is válhat a kialakult helyzet.

Az idei év nagy része az otthonmaradásról szólt. Ez pedig kihatott a nyarunkra is, hiszen szinte minden tervünket keresztbe húzta a járvány.

Ha Te is azok közé tartozol, akik végül nem jutnak el idén külföldre nyaralni, akkor szomorkodás helyett használd ki a vírushelyzet pozitív hatását, hogy végre magabiztosan beszélhess angolul.

Az egyetlen pozitív mellékhatás: az idő

Az elmúlt hónapokban fenekestül felfordul az életünk. Mégis volt egy pozitív hozadéka a történteknek, hiszen a legtöbb embernek sokkal több ideje maradt. Elmaradnak a nyaralások, a baráti összejövetelek, a közös mozizások. De helyette kaptunk időt, hogy fejlesszük magunkat és megerősödve, jobbá válva kerüljünk ki a helyzetből.

A legjobb, hogy még most sincs késő ahhoz, hogy fejleszd magad! Hiszen a külföldi nyaralásra szánt időt most ráfordíthatod angoltudásod fejlesztésére. Így jövőre már a jó angoltudást is becsomagolhatod bőröndödbe, hogy az utazás még nagyobb élmény legyen.

Hidd el, hogy a tanulásba fektetett idő busásan megtérül majd. Hiszen nyelvtudással akár még magasabb fizetést is kaphatsz. Az pedig garantált, hogy a nyaralásod élménydúsabbá teszi majd.

A tanulás is lehet élmény, nem csak a strandolás

Talán most arra gondolsz, hogy „Oké, meg kéne tanulni angolul, de azért a nyáron inkább jól érezném magam.”

Tény, hogy angolozás közben nem fogsz lebarnulni és kialudni magad. De ettől még a megfelelő módszerrel kifejezetten élvezetes lehet egy angolóra is. Ehhez csak az kell, hogy egy izgalmas módszerrel és jó társaságban tanulj.

Mi a száraz és unalmas tankönyveket lecseréltük beszédgyakorlásra. Így az (online is elérhető) óráinkon beszélgetéseken keresztül tanulod meg a nyelvet – pont úgy, ahogy egy kisgyerek tanulja az anyanyelvét. Ez a 100% beszéd, 0% könyv módszer lényege.

A jó hangulatról fiatalos, vidám és profi tanáraink gondoskodnak. Illetve a csoporttársaid (ha nem a magánórákat választod), akikkel egy tudásszinten vagytok, így könnyen fognak menni a közös munka és össze is barátkoztok közben.

Szánd rá ezt a nyarat az angoltanulásra, hogy jövőre még nagyobb élmény legyen a nyaralás. Próbáld ki a 100% beszéd, 0% könyv módszert:

Jelentkezem

Share This