Ebben az interjú sorozatban olyan munkatársakkal beszélgetünk, akik elképesztően fontos munkát végeznek a Speak!-ben, viszont picit kevesebb “reflektorfény” jut rájuk, mint a rendszeresen “szereplő”, publikáló kollégákra.

A mai interjúban Nórival beszélgetünk, aki Ágival közösen napról napra azon dolgozik, hogy a diákjaink ne csak szuperhasznosan, hanem jó hangulatban töltsék az időt a Speak!-ben. Interjú az egyik legújabb és legkedvesebb munkatársunkkal 🙂

SpeakMan: Mióta dolgoztok a Speak!-ben?

Nóri: 2017. július 25-én volt az első munkanapon, korábban diákként jártam a Speak!-be.

SpeakMan: Egész pontosan mi a feladatod a cégben?

Nóri: A Speak! Nyelviskola oktatásszervezője vagyok, Ági és én felelünk azért, hogy azok a diákok akik nálunk tanulnak zökkenőmentesen tudjanak haladni a kitűzött céljaik felé.  A tanfolyamok ideje alatt ajánlatot viszünk a diákoknak és nálunk történik a továbbiratkozás a következő kurzusra.

A tanfolyamokkal kapcsolatos adminisztrációs munka is a mi feladatunk, valamint a péntek esti klubokra, szemináriumokra is nálunk lehet jelentkezni, és mi várjuk a diákokat a tréningek előtt.

A munkánk során napi szinten tartjuk a kapcsolatot a diákjainkkal és tanáraikkal, igyekszünk megoldani minden felmerülő problémát, hogy mindig mindenki maximálisan a feladatára tudjon koncentrálni: a diákok a tanulásra, a tanárok pedig a tanításra.  

SpeakMan: Amikor nem dolgozol, mivel töltöd a szabadidődet? Mit szeretsz csinálni munkaidőn kívül?

Nóri: Amikor nem dolgozom szeretek az ismerősemmel túrázni járni, biciklizni, társasozni.

Van egy 1,5 éves kutyusom, akinek rengeteg figyelemre és mozgásra van szüksége, így amikor időm engedi nagy sétákat teszünk a környékünkön.

Ezek mellett nagyon szeretek utazni, Európában már több helyen is jártam, de szeretnék távolabbi helyeket is megismerni.

SpeakMan: Mit szeretsz a legjobban abban, amit csinálsz? 

Nóri: Azt szeretem a munkámban, hogy mindig van teendő, minden egyes nap egy kihívás.

Nagyon jó érzés segíteni az embereknek és azt látni, hogy minden nap nagy mosollyal az arcukon jönnek hozzánk órára.

SpeakMan: Mire vagy a legbüszkébb a munkáddal kapcsolatban? Mi volt eddig a legnagyobb “szpíkes” sikered?

Nóri: Még csak fél éve dolgozom a Speak!-ben, de ezalatt az idő alatt rengeteg olyan dolgot tanultam amit minden egyes nap a gyakorlatban tudok alkalmazni.

Ezáltal úgy érzem hatékonyabban tudom végezni a munkámat és a diákok is bizalommal fordulnak hozzám kérdéseikkel.

Nekem az a legfontosabb, hogy ők úgy érezzék, bármikor, bármivel jöhetnek hozzám, mert közösen megtaláljuk a megoldást.

SpeakMan: Szerinted hol fog tartani a Speak! 5 év múlva? 

Nóri: A Speak! 5 éven belül óriási fejlődésen fog keresztülmenni: azért hiszek ebben annyira, mert minden munkatársammal egy közös és jó célért dolgozunk nap mint nap.

Úgy gondolom, hogy Budapest legjobb nyelviskolája leszünk és több ezer diáknak fogunk tudni segíteni céljaik elérésében.

Share This