A novemberi angol nyelviskola játékunk győztesével, Nórával készített interjúnkat itt olvashatjátok:

A fődíj egy 60 órás angol tanfolyam volt.

Gratulálunk!

angol-tanfolyam-nóra

Magadról?
Kétgyermekes anyuka vagyok, jelenleg GYES-en vagyok. Párkapcsolatban élek. A gyerekek előtt az UniCredit Bankban dolgoztam. Szeretem a természetet, a szabadtéri tevékenységeket és a könyveket. Szeretem a kihívásokat. Maximalistának gondolom magam. Célom tisztességesen felnevelni a gyerekeimet. Szívesen kipróbálnám magam külföldön valamikor.

Hogy találtál ránk?
Ráakadtam a weboldalatokra és az megtetszett.

Mi a célod az angol tanulással?
Ma ez már elvárás a munkahelyeken, és a gyerekeim végett is, ezért egy középfokú nyelvvizsga szintig szeretnék eljutni.

Hogyan fog megváltozni az életed, ha beszélni fogsz angolul?
Remélem, hogy így könnyebb lesz visszamenni a munkahelyemre. S így ki fog nyílni a világ, hiszen jóval több emberrel fogok tudni beszélni. S nem lesz gond átlépni az országhatárt sem.

Hogyan élted meg, amikor megtudtad, hogy megnyerted a 60 órás angol tanfolyam díjat?
Extázisba kerültem. Nem hittem el. Nagyon boldog voltam és vagyok miatta. Ez életem második nyereménye, az első a családom.

Mit kellett megoldanod, hogy járhass angol tanfolyamra?
Két kicsi gyereket, a 3,5 éves Bencét és a 11 hónapos Balázst el kellett helyezni. A férjem szerencsére nagyon rendes és bevállalta.

Hogy érzed magad az angol nyelvtanfolyamon?
Jól. Pozitívak, jó hangulatúak az angolórák, nagyon szimpatikusak a csoporttársak, szuper a tanárnő. Tetszik, hogy nem vagyunk sokan. Sok figyelem és idő jut a beszédre.

Miben mások ezek az órák, mint amikre korábban jártál?
Mert úgy tanulok, ahogy én is tanítom a gyerekeimet, sok türelemmel, sok gyakorlással . S mert az órák végén mindig többet tudok valamivel és azt alkalmazni is tudom.

Share This