Idén október 14-én a Speak! angol nyelviskola 8 éves lett.

Az október egy különleges időszak számunkra. Hogy miért? Mert 2013. október 14-én indultak el az első beszédközpontú angol tanfolyamaink. Ezért aztán minden októberben ünnepelünk egyet. Az elmúlt évekhez képest máshogyan, szűkebb keretek között, tanáraink egy részével és más munkatársainkkal közösen ünnepeltünk, de a hangulat idén is pompás volt.

Hogy mit ünnepeltünk idén és mire érdemes büszkének lennünk? Túléltük ezt az utolsó nagyon nehéz, COVID járvány által megnehezített időszakot és újabb mérföldköveket értünk el a nyelviskolában. Átálltunk teljesen ONLINE oktatásra, amelyre korábban egyáltalán nem volt példa a nyelviskolánk életében. De beszéljenek egy kicsit a számok helyettünk.

A Speak! angol nyelviskola elmúlt 8 éve számokban

  • közel 5 ezer angolul beszélő diák
  • közel 10 ezer kitöltött szintfelmérő
  • közel 25 ezer követő a Facebookon

Ezek azért nem kis számok. De nézzük honnan is indultunk anno, úgy talán jobban lehet érezni a számok súlyát:

  • 2013-ban 4 tudásszinten indítottunk tanfolyamokat. Ma 17 tudásszinten indítunk.
  • Az induláskor 2 tantermünk volt. Ma online folynak a tanfolyamaink.
  • 8 évvel ezelőtt 5 munkatárssal kezdtünk neki. Ma már ennek a sokszorosával jeleskedhetünk, 30-an dolgozunk a Speakben.

Köszönjük, hogy velünk vagytok!

Köszönjük ezt a 8 csodás évet! Szeretnénk, ha mindenki ünnepeltnek érezné magát, aki mellettünk áll, aki segített vagy csak szorított értünk. Ezért nem csak magunknak, de Nektek is boldog „szülinapot” kívánunk! Hálásak vagyunk, hogy velünk voltatok, hogy velünk tanultatok, tanultok vagy fogtok tanulni. Különösen sokat jelent nekünk, hogy a vírusidőszak alatt is kitartottatok mellettünk. Ezt szeretnénk egy kis meglepetéssel is megköszönni.


Október 14-én és 15-én a 8. szülinapunk alkalmából 8 % kedvezményt adunk minden ONLINE angol nyelvtanfolyam és a 10 órás ONLINE magánóra csomag árából és még egy HomeEZ angol elöljárószavak munkafüzettel is megajándékozunk.

  • Egy 60 órás online angol nyelvtanfolyam MOST 84.990 Ft helyett 77.990 Ft.
  • Egy 10 órás online magánóra csomag 54.900 Ft helyett 50.490 Ft.

Használd ki a lehetőséget és vásárolj! Keresd az ügyfélszolgálatunkat a speakman5@speaknyelviskola.hu email címen vagy a +36-1-255-2222-es telefonszámunkon!

Még egyszer köszönünk nektek mindent! Ha szeretnétek az angollal komolyabban is foglalkozni, akkor csapjatok le a 8%-os születésnapi ajánlatunkra, valamint töltsétek ki az ingyenes online angol szintfelmérőnket!

Share This