Ingyenes online angol szintfelmérő

Az angoltanulás csak úgy lehet könnyű és hatékony, ha a tudásszintedhez igazodó anyagokból tanulsz. Ehhez azonban pontosan látnod kell milyen szinten vagy. Ebben szeretnénk segíteni neked egy különleges szintfelméréssel.
Több infót kérek a szintfelmérőről

Hogyan segít neked a szintfelmérés az angol tanulásban?

 Megtervezheted az utat

Ha szeretnél eljutni valahova, akkor először a GPS-be azt is be kell ütnöd, hogy honnan indulsz. Csak így fogsz egy könnyen követhető útvonalat kapni. Ugyanez a helyzet az angoltanulásnál is!

Ahhoz, hogy lásd merre indulj, és milyen hosszú lesz a tanulási utad először azt kell látnod hol tartasz most pontosan.

 Elkerülheted a kudarcot

A nyelvtanulási kudarcok egyik leggyakoribb oka a rossz tudásszint. Meglepődnél, ha tudnád, hogy mennyi ember bicskája törik bele az angolba pusztán azért, mert nem a tudásuknak megfelelő szinten kezdtek bele a tanulásba.

Ha nem jó tudásszinten vágsz bele az angolozásba, akkor a tanulás egy szenvedés lesz. Azt fogod érezni, hogy ez neked nem megy, és ez teljesen megölheti a motivációdat.

Szóval létfontosságú, hogy elvégezz egy PONTOS szintfelmérést, ami megmutatja hol kell kezdened.

 Nem kell többé a szerencsére bíznod magad

A Speak-es online szintfelmérő különlegessége, hogy a mondatalkotási képességeket nézi. Így a hagyományos felmérőknél sokkal pontosabban méri fel a tudásszinted.

A hagyományos szintfelmérőkön általában komoly szerepet játszik a szerencse, hiszen csak ki kell választani a helyes választ a felsoroltak közül. Így ha ügyesen tippelünk, akkor teljesen más eredményt kaphatunk, mintha a valódi tudásunkra hagyatkoztunk volna. Ez pedig nagyon félrevezető lehet.

Mi nem bíztuk a szerencsére a szintfelmérést. Így a mi tesztünk rá tud világítani azokra a rejtett hibákra, amik eddig megakadályozhattak abban, hogy elérd az angollal kapcsolatos célodat. Minél előbb kitöltöd, annál előbb fogsz célba érni.

Minden, amit a Speak! online szintfelmérőjéről tudnod kell

Mennyibe kerül a Speak!-ben az angol szintfelmérő?

A Speak! Nyelviskolában a szintfelmérő ingyenes és az is marad.

Kiszámoltuk: nagyjából 4 000 Ft-ba kerülne a szintfelmérés, ha itt is „tisztán piaci alapon” működnénk.

A felmérőd eredménye alapján egy ingyenes nyelvtanulási tanácsadást is kapsz tőlünk telefonon. Így attól a ponttól, hogy kitöltöd, egészen odáig, hogy meghatároztuk a szintedet és ajánlatot kapsz tőlünk a tanulásra, több munkatársunk foglalkozik veled, összesen nagyjából 1,5-2 órányi időtartamban.

Miért nem kell érte fizetned?

A Speak! Nyelviskola piacon alapon működő, üzleti vállalkozás, de nem csak a családjaink és a munkatársaink megélhetéséért dolgozunk. Az a célunk, hogy megtanítsuk angolul beszélni Magyarországot, ehhez pedig a 0. lépés mindig egy pontos szintfelmérő kitöltése.

Ha évente több száz vagy több ezer embernek tudunk segíteni azzal, hogy ingyenesen felmérjük a tudásszintjüket, akkor közelebb jutunk ehhez a célhoz, Magyarország pedig egy sikeres, a világra nyitott, nyelveket beszélő és magabiztos ország lesz. Olyan ország, amelyre mindannyian büszkék lehetünk.

Hát ezért nem kerül neked egyetlen forintba sem a szintfelmérő.

Hogyan zajlik a Speak!-ben az angol szintfelmérő?

A szintfelmérő két részből áll:

1) Először kitöltöd a 20 perces online felmérőt.
2) Miután kijavítottuk, utána egyeztetünk egy időpontot az online angol bemutatóórára. Az online angol bemutatóóra alkalmával pedig át fogjuk beszélni veled a szintfelmérőd eredményét.

Milyen szolgáltatást kapsz pluszban az angol szintfelmérő mellé?

A szintfelmérő nem csak egy teszt, amit előre gyártott megoldókulcs alapján, futószalagon értékelünk.

Az online bemutatóórán átbeszéljük az eredményed. És nem csak azt mondjuk meg, hogy egy válasz jó volt, vagy sem, hanem picit belemegyünk a nyelvtani szerkezetekbe, a kifejezések helyes használatába is és személyre szabott tanácsokkal látunk el a tanulásoddal, haladásoddal kapcsolatban.

Miért fontos a szintfelmérő egyáltalán?

Az elmúlt 20 évben szerzett, több tízezer órányi tapasztalataink azt mutatják, hogy a nyelvtanulással kapcsolatos kudarcélmények 80%-ának hátterében a rossz, vagy hiányzó szintmeghatározás áll.

A közoktatás és a hagyományos szintfelmérők nem tudják kezelni ezt a problémát. A mi online angol szintfelmérőnk viszont pontosan lövi be a tudásszintedet, amivel téged, a motivációdat és haladásodat védjük.

Mikor jó választás az online angol szintfelmérő?
Ha reális képet szeretnél kapni arról, hogy hol tartasz az angollal, miben kell erősködnöd és hány órányi gyakorlásra van még szükséged ahhoz, hogy elérd a célodat.

Az angol szintfelmérő olyan, mint egy tükör. Szembenézhetsz azzal, hogy 800-1000-1500 órányi tanulás után mennyire tudod alkalmazni a megtanultakat, és a szintfelmérő segítségével megtervezheted azt az útvonalat is, amit be kell járnod a kitűzött végcélig.

Ha másért nem, már csak ezért is megéri nagy levegőt venni és próbára tenni a tudásodat.

Három érv online szintfelmérőnk mellett

Vak tyúk is talál szemet? Máshol igen, nálunk nem

Nem beszélek spanyolul, az iskolában sem tanultam soha, de kitöltöttem több internetes és több papíralapú spanyol szintfelmérő tesztet is. Nagyon jól szórakoztam közben, de nem hiszed el, hogy mi történt ezután…

Én, aki soha nem tanultam spanyolul, átlagosan 30–35%-os eredményt értem el. Egyszer kipróbáltam, hogy mi történik, ha kizárólag az „a” válaszokat jelölöm be. Pusztán ezzel képes voltam elérni 30 %-ot! Pont úgy, mint egy pókerjátékos, aki úgy licitál, hogy nem nézi meg a lapjait. Vakon, abszolút nem létező spanyol nyelvtudással értem el egy újrakezdő szintjét. Nem jó ez így.

Egy szintfelmérőnek -legyen az angol, vagy spanyol- reális képet kell mutatnia a tudásodról. Miért? Mert, ha nem tudjuk honnan indulunk, milyen problémákat kell kezelnünk, vagy hiányosságokat kell pótolnunk, akkor vakon tapogatózunk a sötétben és egy lépéssel sem kerülünk közelebb a céljaid eléréshez.

Az angol szintfelmérő egy tükör: bele mersz nézni?

Sokszor hallottam már, hogy valaki azért nem szeretne vagy merne nyelviskolába járni, mert attól tart, hogy nem a számára megfelelő csoportba kerül. Nap, mint nap találkozom olyan emberrel egy angol szintfelmérő kitöltése során, aki emiatt aggódik, és lássuk be, jogosan. Hiszen ha valaki nem a megfelelő helyre kerül, vagy nem fogja tudni tartani a lépést a többiekkel, vagy végig unatkozni fog. Ennek okán vagy otthagyja az iskolát, vagy  rengeteg rossz élménye lesz, és többé nem akar majd hasonló közegben tanulni. Ezért a jó angol szintfelmérő nem csak pontos,  de az “igazság pillanata is”.

A szintfelmérő az a pont, amikor mindenki teríti a kártyáit: ahol nem csak neked nincs lehetőséged blöffölni, de nekünk sem. Megismersz minket, és mivel a javítást és az értékelést is profi, felkészült tanárok végzik, ezért lesz egy előzetes képed arról, hogy mit várhatsz tőlünk egy órán.

Angol szintfelmérő = próbavásárlás

A szintfelmérő egy lehetőség arra, hogy felmérd a terepet. Körbejárd a „házat”, felpróbáld a „cipőt” és tegyél benne pár lépést, vagy lecsekkold, hogy milyen szép képeket tudsz készíteni a „telefonnal” mielőtt döntenél.

Ha a puding próbája az evés, akkor az angoltanulással kapcsolatos megfontolt, felelős döntés előfeltétele az angol szintfelmérő kitöltése. Ha egy szolgáltatónak nincs mitől tartania és hisz a termékében, akkor nem ijed meg egy tesztvásárlótól.

Ha nem kerül pénzbe – és nálunk nem – akkor pedig neked is megéri. Nem csak azt tudod meg, hogy hol tartasz most az angollal, mik az erősségeid és hol vannak a gyenge pontjaid, hanem azt is, hogy egy adott nyelviskola mennyire szavatartó. Ez egy hitelességi-teszt is, hiszen a szintfelmérő előtt általában csak a hirdetésekben találkozol a leendő szolgáltatóddal.

Hogyan tudok Nálatok tanulni?

Az ONLINE angolozásba Nálunk jelenleg magánórákon tudsz belevágni, ahol:

SZEMÉLYRE SZABOTT IDŐBEOSZTÁS: Heti minimum 1×2 órás tanulástól, akár heti 3x vagy többször is tanulhatsz. Az órarendedet az oktatásszervezőnkkel közösen fogod kialakítani, hogy az optimális legyen számodra.

CSAK TE: Az órákon csak te veszel részt, így a tanár minden figyelmét neked szenteli, ezért gyorsabb és hatékonyabb lehetsz, mint egy  csoportban, mert a tanulás tempója csak hozzád igazodik.

IGÉNYRE SZABOTT: A magánórák lehetővé teszik, hogy a tanárod a szinted lecketervét kiegészítse, megszinesítse a számodra fontos témákkal, pl.: felkészülés munkahelyi prezentációra vagy állásinterjúra vagy nyelvvizsgára

INTENZÍV: A magánórák lehetővé teszik az intenzívebb tanulást, mivel az igényeid szerint heti többször tanulhatsz

KÉNYELMES: Otthonod kényelméből élvezheted a videóchaten keresztüli tanulást. Mindössze internetre és egy kamerával + mikrofonnal ellátott számítógépre vagy mobiltelefonra lesz szükséged.

ÓRADÍJ: Egy 45 perces óra listaára 7.990 Ft.

Egy tudásszint elvégzése ezzel a módszerrel általában 30 óra.

Az alábbi ajánlatok közül tudsz választani:

BASIC

10 ÓRA (10 x 45 perc)

7990/óra

PREMIUM

30 ÓRA (30 x 45 perc)
7590/óra

+ 1 db HomeEZ munkafüzet

+ 1 db ListenEZ hanganyag

+ Nem mersz megszólalni angolul ekönyv

Hogyan tudom megszerezni az egyik csomagot?

Sokan szeretnének biztosak lenni abban, hogy megtalálják azt a tanárt és/vagy módszertant, ami abban segít, hogy elérjék a beszéddel kapcsolatos céljaikat.

Azonban nem tudják, hogyan fussanak neki. Bizonytalanok és bizalmatlanok is egyben.

Ez teljesen érthető, hisz nagyon sok a szolgáltató, és nagy kínálatból lehet választani.

Ezért vegyél részt az online bemutatóóránkon, ami nagyjából 45-60 perc.

A bemutatóóra segít, hogy:
1. megismerd a módszertant
2. ki tudjuk választani közösen azt a csomagot, amire a leginkább szükséged van
3. a tanulásoddal kapcsolatosan megalapozott döntést tudj hozni – a bemutatóórán való részvétel kötelezettség mentes

AZ ONLINE BEMUTATÓÓRA DÍJA 7990 FORINT, DE …

AMENNYIBEN KITÖLTÖD AZ ONLINE SZINTFELMÉRŐNKET, MEG TUDOD KAPNI DÍJMENTESEN.

 

Miért adjuk díjmentesen a bemutatóórát annak, aki kitölti a szintfelmérőt?

A legfontosabb a tanulásban a megfelelő motiváció. Nekünk az a törekvésünk, hogy Te végre olyan szinten beszélj angolul, hogy meg tudd állni a helyedet a világban, a munkahelyeden és hogy ne szorulj segítségre, amikor elutazol külföldre.

Az ehhez vezető útvonalat 17 tudásszintre bontottuk. A motiváció mellett a másik legfontosabb tényező az, hogy pontos diagnózist tudjunk felállítani a jelenlegi angol tudásodról, és meg tudjuk állapítani azt a kiinduló pontot, ami a lehető leggyorsabban a lehető legnagyobb mértékű fejlődést hozza.

Sokan azért hagyják abba a tanulást, mert a kihívás nem megfelelő számukra. Vagy túl nagy a terhelés, vagy túl kis mértékű.

Azok, akik kitöltik a szintfelmérőt, dolgoznak vele és rászánnak erre 20 percet, mindenképpen motiváltak.
Ezzel minket is jobban motiválnak, hisz segítenek nekünk pontos diagnózist felállítani.

Share This