Angol-Áttörés előadás

Törd át a gátat, ami miatt nem mersz megszólalni angolul!

Időpontok: 2020. február 17.
Helyszín: 1134 Budapest, Klapka u. 11.
(Speak! angol nyelviskola)

Már tudod, hogy szükséged van az angolra.

Szembesülsz vele a családi nyaraláson, az egyetemi felvételin, a céges meetingeken, amikor állásajánlatok között válogatsz, vagy térképpel a kezében elindul feléd egy turista a Deák téren.

Egyre cikibb, hogy gombóc van a torkodban, mert nem mersz, vagy nem tudsz megszólalni angolul. Érzed, hogy tenned kéne valamit.

De mit? Hogyan csináld? Merre indulj el egyáltalán?

Lehet, hogy Te is azok közé tartozol, akik hosszú évekig tanulták az angolt, de mégsem megy nekik. Talán már beletörődtél, hogy te nem tudod megtanulni a nyelvet. Elhitted, hogy soha sem fogod jól beszélni, hiszen „hülye” vagy az egészhez.

Az Angol Áttörés előadáson bebizonyítjuk, hogy nem veled és nem is a nyelvérzékeddel van baj, hanem a módszerrel, amivel eddig tanultál.

2 óra alatt megkapod a kezdőlökést, hogy profi nyelvtanulóvá válj

Összeraktunk neked egy 120 perces előadást, amivel örökre elfelejtheted a gyomorgörcsös magolást, és felrobbanthatod a tanulásod útjában álló akadályokat. Segíteni fog, hogy el tudj indulni a magabiztos angoltudás felé vezető úton.

Az előadás nyomokban sem tartalmaz fölösleges elméleti magyarázatokat, vagy tanulástechnikai süketelést.

Viszont percenként két „aha-pillanatod” lesz, rengeteg gyakorlati tanácsot fogsz kapni a tanuláshoz. Az előadás végére pontosan tudni fogod, hogy mit kell tenned azért, hogy megtanulj angolul beszélni.

Ezt a három dolgot garantáltan megkapod a 2 óra alatt:

1. Megismered mik az nyelvtanulás rejtett buktatói. Ezek sokszor úgy hátráltatnak, hogy észre sem veszed.

2. Megérted, hogy miért nem tudtál eddig megtanulni angolul. (Annyit előre elárulok, nem a nyelvérzékeddel van gond). És pontosan látni fogod, hogy mik a hagyományos oktatás hibái, amiket a jövőben el kell kerülnöd.

3. Végül eláruljuk a „titkot”, hogyan tanítottunk meg az elmúlt 5 évben több mint 4000 embert angolul beszélni, és hogyan leszel te is profi nyelvtanuló. Illetve mi kell ahhoz, hogy végre áttörd a „nem merek megszólalni” gátat.

Szia, Dunay Péter vagyok, és én leszek az előadó.

Dunay Péter vagyok, a Speak! Nyelviskola alapítója, szakmai vezetője, és az Angol Áttörés előadója.

Több mint 20 éve foglalkozom angoltanítással, és 5 éve vezetem a szakmai munkát a Speak! Nyelviskolában. Ez idő alatt több ezer embernek mutattam meg, hogyan lehet sokat beszélve, nyilvános szereplés és tankönyvek nélkül megtanulni angolul beszélni.

Két évtized, és több tízezer órányi tanítás tapasztalatával fogok segíteni neked összerakni azt a személyre szabott, nyelvtanulási tervet, amivel elérheted az angollal kapcsolatos céljaidat.

A következő Angol Áttörés előadásig hátralévő idő:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

4.490 Ft-ért olyan nyelvtanulási tervet kapsz, amivel a legtöbbet hozhatod ki az angolodból

Ez nem egy hagyományos angolóra. Sokkal több annál.

Ez az előadás hozza meg számodra azt az áttörést a nyelvtanulásban, amire egész életedben vártál: hogy végre valaki megmondja mit kell tenned azért, hogy meg tudj szólalni angolul.

Át fog segíteni a holtponton, amin eddig egyetlen módszer, tanár, nyelviskola, tankönyv, vagy online alkalmazás sem tudott átvinni.

És alig kerül többe, mint egy végigunatkozott, magyarázós magánóra.

Tényleg jelképes jegyár

A jegyár (4.490 Ft) csak a rendezvény költségeit fedezi – ezen az előadáson nem szoktunk keresni (sőt van, amikor nullszaldóra sem jön ki).

Ezt a rendezvényt nem a pénzért, hanem érted csináljuk. Mert azt szeretnénk, hogy minél előbb megtanulj angolul beszélni – függetlenül attól, hogy végül minket választasz-e.

Jelentkezz minél hamarabb, mert nemsokára itt az előadás. Valamint a helyszínen fizetve már 5.490 Ft-ba kerül a jegy, szóval érdemes elővételben lestoppolni a helyedet (ha még van).

Hasznos információk, ha jössz az előadásra:

Időpont

A következő időpontok közül választhatsz:

  • 2020. február 17. (hétfő) 17:30 – 19:30

Helyszín: Speak! Nyelviskola (Budapest, Klapka utca 11.)

Maximális létszám: 30 fő (a jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk el)

Mit hozz magaddal? Jó kedvet és nyitott fület 🙂 Tollal, papírral, és sok tudással mi készülünk.

Várj, van itt még valami, amivel kimaxolhatod a tanulásodat

Az angol nyelv 10-ből 6 ember számára mumus. Ezt nem én mondom, hanem a statisztikák, amelyek szerint az emberek alig valamivel több mint 40%-a képes megszólalni valamilyen (!) szinten angolul.

De vajon miért van ez így? Mi az oka annak, hogy miközben egy átlag magyar 1.200 órát tanul le 10-12 év alatt felnőttkoráig képtelen elintézni egy egyszerű éttermi rendelést, és jéggé dermed a Deákon, ha leszólítja egy turista?

Hol rontjuk el? Benned, vagy a rendszerben van a hiba? Mi táplálja ezt a benned is meglapuló páni félelmet az angoltól, és hogyan győzheted le, ha a te gyomrod is görcsbe rándul a megszólalás gondolatára?

A válaszok egytől egyig megtalálod ebben a könyvben.

Miért kellene felvenni a kötelező olvasmányok listájára ezt a könyvet?

✓ 94 oldalnyi egyenes beszéd a nyelvtanulásról

✓ A hagyományos nyelvtanulási módszerek elegáns kritikája, ami nem csak „beszól”, hanem a megoldást is megmutatja

✓ Mentőöv, ha évek óta tanulsz angolul, és nem érted miért nem mersz megszólalni

✓ Életre szóló leszámolás a nyelvérzék mítoszával és a „hülye vagyok én az angoltanuláshoz” gondolattal

✓ Gyakorlatias példákkal, saját számokkal, egyszerűen és közérthetően

„Ha nincs ez a könyv, még ma is csak próbálkoznék az angoltanulással és nem mernék külföldre utazni.” (K. Regina)

A könyv listaára 3 990 Ft.

Pofátlanul olcsón a könyvet is megszerezheted a jegyed mellé, ha elég gyors vagy

A „Nem mersz megszólalni angolul”-ból kereskedelmi forgalomban már csak néhány darab érhető el (az első kiadást elkapkodták a könyvesboltokban).

Nekünk viszont van jó pár példányunk belőle, amit most félretettünk az Angol Áttörés előadás résztvevőinek. Ez azt jelenti, hogy még a diákjaink sem tudják csak úgy „lekapni” a polcról, mert február végéig félretettük neked/nektek az összeset.

Ráadásul a teljes árat (3.990 Ft) sem kell érte kifizetned. Ha eljössz az Angol Áttörésre, akkor a jegyedért ÉS a könyvért összesen 5.990 Ft-ot kell fizetned, vagyis lényegében ajándékba kapod a jegyet.

Ezzel nem csak 4.490 Ft-ot (-43%) spórolsz meg azonnal, hanem a hatalmas kezdőlökés mellé konkrét, gyakorlatias segítséget is kapsz a tanuláshoz.

Gyere el az előadásra, vidd haza ezt a könyvet, és ismerd meg annak a módszernek az alapjait, amivel közel 4 000 (!) embert tanítottunk meg alig négy év alatt angolul beszélni.

Jelentkezz itt és most az előadásra:

Miért online bankkártyás fizetési megoldást használunk? Mert biztonságos, könnyű, kényelmes és gyors. A kártyaadataidat a Borgun kezeli, mi csak az átutalásról kapunk értesítést, és végül egy védett útvonalon fut be hozzánk az átutalt összeg.

Ha szereted személyesen intézni a pénzügyeket, és belefér az idődbe, akkor ugorj be a Speak! ügyfélszolgálatára (Klapka utca 11.), és fizesd be készpénzben, vagy bankkártyával az előadást.

Figyelem: ha a jegyedet az előadás napján, közvetlenül az előadás alatt veszed meg, akkor 5.490 Ft-ot hozz magaddal: a 4.490 Ft-os jegyár csak az elővételben vett jegyekre vonatkozik.

A vásárlás a „Fizetés” gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A vásárló a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogát illetve felmondási jogát nem gyakorolhatja, ha a rendezvényre szóló belépőjegy egy adott időpontra (adott napra, határnapra) szól. Ebben az esetben a szolgáltatónak nem áll módjában sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni (az előadás elmaradása esetének kivételével).

Ez azt jelenti, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, másik időpontra történő átváltásáról viszont a speakman@speaknyelviskola.hu címen érdeklődhetsz.

Hallgasd meg Noémit, aki a tőlünk kapott edzésterv alapján tanul angolul:

Share This