Anyák napi gondolatok – Speak! angol nyelviskola

A holnapi egy különleges nap, mert mindenki a számára legkülönlegesebb embert ünnepli: az édesanyját. Anyák napján virágot veszünk, képeslapot –vagy, ha túl nagy a távolság e-mailt- írunk és nem csak a szeretetünket, ragaszkodásunkat igyekszünk kimutatni, hanem a hálánkat is. Mert sokkal tartozunk nektek. Anyák napi gondolatok a Speak! angol nyelviskolától, minden nálunk tanuló, dolgozó, vagy minket olvasó édesanyának.

Nem fogok mindent felsorolni, amiért gyerekként hálásak lehetünk az édesanyánknak. A képzeletbeli lista is végtelen hosszúságú lenne és különben is: kell annál több, hogy a puszta létezésünket is nekik, nektek köszönhetjük? Na ugye.

De van itt valami, ami talán egymaga képes kifejezni, hogy mit jelent nekünk az édesanyánk. Az első pillanatokat. Az első pillanatok varázslatos, egyedi és megismételhetetlen csodáját, aminek csak Ő, az édesanyánk volt a tanúja.

angol-nyelviskola-anyak-napja-1

Az első szívverés. Az első hang. Az első levegővétel. Az első mosoly, amit kaptam. Az első rossz álom és az első vigasztalás. Az első születésnapi torta. Az első lépés és az első elesés. Az első köröm a kék biciklimmel és az első felnőtt sebtapasz a térdemen. Az első balatoni nyaralás. Az első nap az iskolában. Az első jó jegy. Az első rossz jegy. Az első saját könyvem. Az első gólom a csapatban. Az első szerelmi bánat. Az első nagy siker: „anya képzeld, felvettek az egyetemre”. Az első diplomaosztó. Az első sorban, az első könnycsepp az esküvődön és az első izgatott telefonhívás a szülőszobából…

Első pillanatokban az anyukák verhetetlenek. És nem csak az első, de a második, harmadik és sokadik pillanatoknál is ott vannak, támogatnak, védelmeznek, és legfőképpen szeretnek minket. Rendíthetetlenül, visszavonhatatlanul, örökre.

Ma, egy különleges nap előestéjén, a Speak! angol nyelviskola nevében nem kívánhatok mást az édesanyáknak, csak sok száz és ezer megismételhetetlen első pillanatot, boldogságot, örömöt és hálás gyerekeket. Olyan gyerekeket, akik tudják, mert megtanította nekik az édesanyjuk, mit jelent szeretni.

Boldog Anyák napját kíván a Speak! angol nyelviskola csapata.

angol-nyelviskola-anyak-napja-2

Share This