Kik a mi hőseink? – Speak! angol nyelviskola

Kik a mi hőseink? Ezt a körkérdést tettem fel a kollégáknak hétfő reggel, kávézás közben. Pető Zsanett, a Speak! angol nyelviskola szolgáltatási vezetője rögtön klaviatúrát ragadott.

Erre a kérdésre egyértelműen az a válaszom, hogy a diákok. Azok a diákok, akik nem félnek szembenézni azzal, hogy hol is tartanak az angolban, és akiknek világos céljaik vannak, amiket tényleg el is akarnak érni.

Még mindig rá tudok csodálkozni, hogy mennyire elhivatottak a diákjaink. Az egyik tanárom mesélte, hogy a diákja a nászútjáról szombaton visszatérve hétfőre sok-sok oldalnyi házival érkezett, amiket a hétvégén csinált meg, mert nem akart lemaradni.

Egy másik diákkal beszélgettem nemrég, épp tanfolyamzárás után, és izgatottan újságolta el, hogy mennyi mindent tudott hasznosítani a nálunk tanult kifejezések közül, amikor egy külföldi üzletet igyekezett leegyeztetni e-mailben.

angol-nyelviskola-learning

Számtalan példa volt már rá, hogy egy-egy diák magabiztosabb volt az állásinterjúkon – magyarul és angolul is -, és ennek köszönhetően kapott munkát.

Ezek miatt a sikerek miatt mondhatom, hogy a diákok a mi igazi hőseink, és hogy miattuk megéri minden nap keményen dolgozni azon, hogy továbbra is segíthessünk nekik a céljaik elérésében.

pető-zsanett

Pető Zsanett, Speak! angol nyelviskola

Share This