Tudtad, hogy egy nyelvzseni vagy? – Speak! angol nyelviskola

Itt a szeptember és éppen azon gondolkodsz, hogy érdemes lenne visszaülni az iskolapadba? Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, hogy egy angol nyelviskola segíthet felszínre hozni a Benned élő nyelvzsenit?

3 eltéveszthetetlen jel, hogy nyelvtanulásra születtél:

  1. Apa, anya, kisautó

Emlékszel rá, hogy mikor mondtad ki az első szavadat? 10-14 hónaposan? Kicsit előbb, vagy később? Ami tuti biztos, hogy 5 éves korodra ösztönösen és odafigyelés nélkül beszéltél a saját anyanyelveden.

Méghozzá úgy, hogy nem volt mire építkezned, a szó legszorosabb értelmében 0-ról kezdted a tanulást. Nem kis teljesítmény, igaz?

Az 1. sz. eltéveszthetetlen jel, amiből tudhatod, hogy nyelvtanulásra születtél és meg fogsz tudni tanulni angolul is.

angol-nyelviskola-hipster

  1. Irány a Mars!

A NASA Curiosity-nek, vagyis Kíváncsiságnak nevezte el azt a 2,5 milliárd dollárba kerülő űrszondát, ami 2012 óta a Mars bolygót tanulmányozza, az élet jelei és feltételei után kutatva.

Kíváncsiságnak, ami ott él Benned is. Felkapod a fejed egy érdekes angol kifejezésre, amit a kedvenc sorozatodban hallottál. Vágysz rá, hogy megismerd az angolul beszélő világ kultúráját, szokásait és kapcsolatba lépj angolul beszélő emberekkel. Szívesen olvasol a szakmádba vágó cikkeket, vagy hallgatsz híreket angolul, mert fel akarod szívni a lehető legtöbb hasznos ismeretet.

A kíváncsiság a 2. sz. eltéveszthetetlen jel, amiből tudhatod, hogy nyelvtanulásra születtél és meg fogsz tudni tanulni angolul is.

  1. I have a dream

10 centivel a föld felett lebegsz, ha arra gondolsz, hogy mi mindent érhetsz el, ha jól beszélsz angolul. Álmaid állása, a régen megérdemelt előléptetés, vagy egy felejthetetlen családi nyaralás képei villannak fel az agyadban és az egész tested beleremeg a gondolatba.

A legfényesebb tűz ég Benned, ami egy ember lelkében csak éghet és elszántan, szorgalmasan, koncentráltan és céltudatosan haladsz az álmaid megvalósítása felé.

A motiváció a 3. sz. eltéveszthetetlen, amiből tudhatod, hogy nyelvtanulásra születtél és meg fogsz tudni tanulni angolul is.

angol-nyelviskola-woman

Mindez ott van Benned. Egy angol nyelviskola dolga csak az, hogy felszínre hozza ezeket a zárójelbe tett képességeket és tudatosítsa Benned, hogy nyelvtanulásra születtél.

A Speak! angol nyelviskola pontosan ezt teszi. Neked is segíthetünk. Szerintem régóta készen állsz rá. Vágj bele.

Share This