Ha nem akarsz megtanulni angolul, akkor miért hagytad az ujjlenyomatodat a Speak! angol nyelviskola oldalán? (Amúgy tudtad, hogy milliókat ér?)

Lebuktál. Tudjuk, hogy hol jártál. Tudjuk, hogy mit láttál. Tudjuk, hogy azóta is azon gondolkodsz, amit olvastál. És azt is tudjuk, hogy nem véletlenül hagytad az ujjlenyomatodat a Speak! angol nyelviskola weboldalán. Ha kíváncsi vagy rá, hogy miért ér milliókat az ujjlenyomatod, akkor nézz be a kép alá.

angol-nyelviskola-ujjlenyomat

Mi másért böngészted volna végig a Speak! angol nyelviskola oldalát, ha nem azért, mert érdeklődsz az angoltanulás iránt? Miért olvasgatnád a posztjainkat, nyitogatnád meg szorgosan a hírleveleinket, ha nem azért, mert szeretnél egyről a kettőre jutni az angollal?

Tudjuk, hogy meg akarsz tanulni angolul beszélni és az a tök jó hírünk van, hogy itt meg is fogsz tudni.

Lehet, hogy nem pont úgy, ahogy elképzelted.
Lehet, hogy nem pont úgy, ahogy más angol nyelviskola csinálná. (Na jó, ez nem lehet, hanem egészen biztos.)
Lehet, hogy az elején csak kapkodni fogod a fejed.

De aztán egyszer csak azon kapod magad, hogy ezerrel tolod az angolt.
De aztán egyszer csak azon kapod magad, hogy észrevétlenül többet beszéltél egyetlen óra alatt angolul, mint egész eddigi életedben.
De aztán egyszer csak azon kapod magad, hogy nem tudsz leállni és nyelvtanulás-függővé váltál.

„Azt érzem, hogy teljes gőzzel menetelek a célom felé, amit a Speak!-nek köszönhetek. Bevallom, függővé váltam. Az órák igazán jó hangulatban telnek, rengeteg hasznos kifejezést tanultunk szinte észrevétlenül. 3 tanfolyam után nyugodt szívvel el merek indulni egyedül egy külföldi üzleti útra. Samirnek külön piros pont.” (Fráterné Weisz Gabriella)

És tudod mit? Mire teljesen felocsúdsz a meglepetésedből, már meg is tanultad aktívan, magabiztosan és nagy rutinnal használni az angolt.

Ja és, hogy miért ér milliókat az ujjlenyomatod? Hazudtam: sokkal, de sokkal többet ér. Az, hogy most itt vagy, olvasod ezeket a sorokat és lassan cselekvésre váltod a gondolkodást egy új élet, egy új kezdet esélyét jelenti.

Mert az az érzés, hogy felszabadultan, gyomorgörcs és izzadó tenyér nélkül beszélsz angolul nem csak a pénztárcádnak tesz jót, hanem szó szerint megfizethetetlen élmény.

angol-nyelviskola-ujjlenyomat2

„Egyszer volt, hol nem volt, talán igaz sem volt… 🙂 Volt egyszer egy ember, aki sokat tanult már angolul, mégsem tudott semmit, mert minden más jobban foglalkoztatta, mint az angol nyelv és az azt oktató tanárok tudása. Történt egyszer, hogy fejébe vette az emberünk, kivándorol külföldre, hátha kolbászból találja kint a kerítéseket, és talán neki is jut ott egy falat. Ehhez elő kellett vennie nem létező angol tudását, és döbbenten tapasztalta, hogy érteni nagyjából érti a beszédet (főleg a filmeket), de kommunikálni, hát azt végképp nem tud. Elhatározta hát, hogy újra nekiáll tanulni. Ám a régi módszerrel továbbra sem működtek nála, így nekiállt új módszert keresni. A véletlen (melyben ő abszolút nem hitt) úgy hozta, hogy feltévedt egy honlapra, kitöltött egy regisztrációs űrlapot, és máris egy szokatlan módszerrel tanító iskolában találta magát. Ez az iskola annyira megfelelő módszerrel tanította emberünknek az angol nyelvet, hogy saját magán is meglepődött, mennyire sokat fejlődött az első két hónap után a nyelvtudása. Úgy érezte, egyre közelebb kerül céljához, hogy külföldre költözhessen, és neki is kolbászból álló kerítése legyen. Nos, emberünk izgatottan várta az oktatás folytatását. :)” (Tóth András)

Erről szól a Speak! angol nyelviskola. És előtted is nyitva áll az ajtaja – csak be kell sétálnod rajta.

Share This