Angol nyelvtanfolyamok, online angol tanfolyamok a Speak!-nél

Így segít a Speak! Nyelviskola neked abban, hogy megtanulj angolul beszélni

A Speak! Nyelviskola azért nyitotta meg a kapuit 2013-ban, hogy legyen egy olyan nyelviskola Budapesten, ahol meg tudsz tanulni angolul beszélni.

Azóta közel 5000 embert indítottunk el a magabiztos nyelvtudás felé vezető úton 100% beszéd, 0% könyv módszerünkkel.

Új állások, előléptetések, hétköznapi győzelmek (“sikerült útbaigazítanom egy turistát a Deákon”) felhőtlen családi nyaralások, helytállás a külföldi munkaerőpiacon: több ezer success story, több száz személyes és szakmai siker áll a volt és jelenlegi diákjaink mögött.

Most te következel.

Segítünk megtanulni angolul beszélni, hogy elérhesd a célodat, és megvalósíthasd az álmodat.

Milyen nyelvi tréningek közül válogathatsz a diákunkként?

Értés- és kiejtésjavító szeminárium

Ezt a rendszeresen megtartott, 90 perces workshopot akkor ajánljuk, ha nehezen hallod ki a kulcsszavakat egy angol szövegből, szeretnél többet tanulni a brit és amerikai akcentus közötti különbségekről, vagy egyszerűen csak fejleszteni szeretnéd a kiejtésedet.

Állásinterjú szeminárium

Ennek a 2×4 órás tréningnek az a célja, hogy profi állásinterjú-alanyt faragjunk belőled. A szeminárium tematikáját egy multinacionális vállalat HR-osztályának, belsős anyaga alapján raktuk össze. Így pedig (szinte) minden kérdésre tudni fogod a választ, amit az interjúztatók feltehetnek, és lépéselőnybe kerülsz a többi pályázóval szemben.

„Rendkívül hasznosnak találtam a szemináriumot. Olyan modell-válaszokat gyakorolhattunk angolul, amelyeket talán még magyarul sem mondanék ilyen választékosan. Az állandó gyakorlásnak köszönhetően bízom benne, hogy az ismeretek nagy része oly módon rögzült, hogy az egy valódi szituációban automatikusan előjön és ténylegesen segítség lesz a továbblépésben.” (Szerdi Kornél)

Bebetonozó (BEBE) szeminárium

Ez a 2×4 órás, 4 tudásszintre bontott, nyelvtani rendszerező szeminárium az egyik legmasszívabb tréningünk, amivel betonkeménnyé szilárdíthatod a már megszerzett tudásodat. A 8 órányi, folyamatos gyakorlás hatására elmélyülnek a fejedben a korábban tanultak, felfrissítheted a szókincsedet, és reaktiválhatod a passzívvá vált tudásodat.

Nem véletlen, hogy ez az elképesztően hasznos tréning az eddigi legnépszerűbb szemináriumunk, ami minden alkalommal teltházzal fut.

„Ha fel akarod pörgetni magad, és azt szeretnéd, hogy az eddig tanultakat lazábban, spontánabban tudd használni, gyere el a BEBE-re. És persze, ha szeretnéd közben jól is érezni magad, mert jó a hangulat, ami sosem baj.” (Schmidt Renáta)

Speak! klub

A Speak! klub különleges alkalmakkor megtartott, tudásszintekre bontott, másfél órás beszélgetős klub, ahol lazán és kötetlen formában gyakorolhatod a beszédet. Tökéletes lehetőség, hogy biztonságos környezetben teszteld az angolodat, miközben aktuális témákról beszélgetve ismersz meg új embereket, és a szókincsedet is bővíted.

„It’s a good opportunity to meet new people and new views, and of course the main point is speaking English. This is a good chance to keep your knowledge up to date and it could be an alternate way to speak every week.” (Kiss Zsolt)

Mit hoz a jövő?

„Nehéz megmondani, hogy pontosan mit tartogat számunkra a jövő. Annyi biztos, hogy mi kitartunk, feltaláljuk magunkat, és továbbra is azon dolgozunk, hogy megtanítsuk Magyarországot angolul beszélni. Eközben a megszokott színvonalon tartjuk az óráinkat offline vagy akár online, folyamatosan fejlesztjük a tananyagunkat, és mindig kitalálunk valamilyen hiánypótló újdonságot a diákjaink számára.”

 

 

 

 

 

 

Margitay Petra

tanár, szolgáltatási vezető

Speak! Nyelviskola

Nézd, rólunk mondták ezt a sok szépet:

Minőségbiztosítás: a garancia, hogy eléred az angollal kapcsolatos céljaidat

Nem csak a módszer, vagy a képzési program különbözteti meg a Speak!-et egy átlagos nyelviskolától. Egy komplex minőségbiztosítási rendszer garantálja, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást kapd tőlünk az első beszélgetéstől a tanfolyam végéig.

beszed-3-ikon-3-min A minőségbiztosítás részeként hetente képezzük a munkatársainkat, hogy megfeleljenek a legmagasabb szintű szakmai elvárásoknak.

beszed-3-ikon-2-minRendszeres visszajelzést kapnak tőlünk a kollégák a munkájukról, hogy hétről hétre fejlődjenek, és még jobb szolgáltatást nyújthassanak neked.

beszed-3-ikon-5-minMeghatározott időközönként felülvizsgáljuk a 17 tudásszintet átfogó tananyagot, és beépítjük a diákoktól és tanároktól kapott visszajelzéseket. Így a képzési programunk mindig friss, aktuális, és folyamatosan fejlődik.

beszed-3-ikon-4-min A tanfolyamod alatt végig nyomon követjük a fejlődésedet, haladásodat is, hogy akadálytalanul haladhass a kurzus elején kitűzött célod elérése felé.

„A minőségbiztosítás olyan extra, ami minden diákunknak jár.”

„Hosszú oldalakat tele tudnék írni azzal, hogy miben különbözünk a többi nyelviskolától, de az egyik legfontosabb, hogy a Speak!-ben kiterjedt minőségbiztosítási rendszer dolgozik érted háttérben.

Más nyelviskolákban, talán a könyvalapú tanítási rendszernek is köszönhetően, nincs arra lehetőség, hogy például a tananyagon változtassanak, vagy hogy azt bármilyen szinten sztenderdizálják, hogy átjárhatóvá tegyék a rendszert. Általában az sem jellemző, hogy azokkal a diákokkal külön foglalkozna egy, csak erre a feladatra kijelölt ember, akik gyorsabban haladnak, mint a csoporttársaik, vagy akik le vannak maradva a többiektől, és plusz gyakorlásra lenne szükségük.

A Speak! Nyelviskolában ez természetes, és egy olyan extra, ami minden diákunknak jár.

A szolgáltatás minőségbiztosítása tehát arról szól, hogy ugyanazt a magas szintű oktatást biztosítsuk minden diákunknak, és meggyőződjünk róla, hogy minden diák a neki megfelelő szintű csoportban tanul, és jól halad.”

 

 

 

 

 

 

Dunay Péter
szakmai vezető
Speak! Nyelviskola

Hogyan segítünk még a céljaid elérésben?

Egyedi módszer, tankönyvmentes tanfolyamok, saját fejlesztésű képzési program, extra tréningek, szemináriumok, kiterjedt minőségbiztosítás. És itt még nincs vége. Ezekkel a plusz szolgáltatásokkal szeretnénk még otthonosabbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá tenni számodra a nálunk töltött időt.

A diákunkként egy külön ügyfélszolgálat (továbbiratkozási iroda) segíti a tanulásodat. Budai Bogi, a továbbiratkozási iroda vezetője, mindig pontosan tudja, hogyan oldja meg a csapatával a felmerülő kérdéseket, problémákat.

Megéri követni minket. A Speak! Nyelviskola aktívan jelen van a közösségi médiában. Napi szinten kommunikálunk a Facebook-on, folyamatosan hírt adunk magunkról Instagramon és Pinteresten, és rendszeresen megosztjuk a tartalmainkat Google Bussinessben és Twitteren is. Valamint heti szinten publikálunk a Youtube-n tanulást segítő videokat.

 A jelenlegi és volt diákjaink számára létrehoztunk a Facebook-on egy zárt csoportot is, ahol folyamatosan szállítjuk a legfrissebb híreket a suli életéről, emlékeztetőket küldünk a Speak!-es eseményekről, és exkluzív tartalmakat osztunk meg a nyelvtanulásról. Sőt, a tagok különböző kedvezményeket, különleges ajánlatokat is kaphatnak, amiért csatlakoztak a csoporthoz.

A Speak! Nyelviskola 2015-ben megnyitotta virtuális osztálytermeit a Quizlet nevű online szótanuló alkalmazás felületén is. Ha a diákunk leszel, akkor az alkalmazás segítségével játékos, interaktív formában gyakorolhatod az órán megtanult kifejezéseket, szavakat és a Quizlet még a kiejtésed csiszolásában is segít.

 

Mit kell tennem, ha Nálatok szeretnék tanulni?

Két út áll előtted:

Ha van most nyugodt fél órád

Ha előbb szeretnéd tudni, hogy most milyen az angolod

Ha a lassúbb ismerkedés közelebb áll hozzád

 

Ha már tanultál korábban angolul

Akkor első lépésként töltsd ki ingyenes online szintfelmérőnket! Miután kijavítottuk, utána egyeztetünk egy időpontot az online angol bemutatóórára. Az online angol bemutatóóra alkalmával pedig át fogjuk beszélni veled a szintfelmérőd eredményét.

Ha nincs most nyugodt fél órád

Ha jobban érdekel a módszer, mint a saját tudásszinted

Ha azonnal kipróbálnád

Ha teljesen kezdő vagy

Ha nem félsz az ismeretlentől

Akkor első lépésként jelentkezz be a lenti gombra kattintva valamelyik ingyenes online angol bemutatóóránkra. Amennyiben a bemutatóóra után úgy döntesz, hogy Nálunk szeretnél tanulni, akkor tanulás megkezdése előtt még szükséges lesz a szintedet felmérni, hogy a számodra megfelelő tudásszinten tanulhass.

Share This