Angol nyelvtanfolyamok, online angol tanfolyamok a Speak!-nél

Így segít a Speak! Nyelviskola neked abban, hogy megtanulj angolul beszélni

A Speak! Nyelviskola azért nyitotta meg a kapuit 2013-ban, hogy legyen egy olyan nyelviskola Budapesten, ahol meg tudsz tanulni angolul beszélni.

Azóta több, mint 5000 embert indítottunk el a magabiztos nyelvtudás felé vezető úton 100% beszéd, 0% könyv módszerünkkel.

Új állások, előléptetések, hétköznapi győzelmek (“sikerült útbaigazítanom egy turistát a Deákon”) felhőtlen családi nyaralások, helytállás a külföldi munkaerőpiacon: több ezer success story, több száz személyes és szakmai siker áll a volt és jelenlegi diákjaink mögött.

Most te következel.

Segítünk megtanulni angolul beszélni, hogy elérhesd a célodat, és megvalósíthasd az álmodat.

Milyen nyelvi tréningek közül válogathatsz a diákunkként?

Értés- és kiejtésjavító szeminárium

Ezt a rendszeresen megtartott, 90 perces workshopot akkor ajánljuk, ha nehezen hallod ki a kulcsszavakat egy angol szövegből, szeretnél többet tanulni a brit és amerikai akcentus közötti különbségekről, vagy egyszerűen csak fejleszteni szeretnéd a kiejtésedet.

Állásinterjú szeminárium

Ennek a 2×4 órás tréningnek az a célja, hogy profi állásinterjú-alanyt faragjunk belőled. A szeminárium tematikáját egy multinacionális vállalat HR-osztályának, belsős anyaga alapján raktuk össze. Így pedig (szinte) minden kérdésre tudni fogod a választ, amit az interjúztatók feltehetnek, és lépéselőnybe kerülsz a többi pályázóval szemben.

„Rendkívül hasznosnak találtam a szemináriumot. Olyan modell-válaszokat gyakorolhattunk angolul, amelyeket talán még magyarul sem mondanék ilyen választékosan. Az állandó gyakorlásnak köszönhetően bízom benne, hogy az ismeretek nagy része oly módon rögzült, hogy az egy valódi szituációban automatikusan előjön és ténylegesen segítség lesz a továbblépésben.” (Szerdi Kornél)

Bebetonozó (BEBE) szeminárium

Ez a 2×4 órás, 4 tudásszintre bontott, nyelvtani rendszerező szeminárium az egyik legmasszívabb tréningünk, amivel betonkeménnyé szilárdíthatod a már megszerzett tudásodat. A 8 órányi, folyamatos gyakorlás hatására elmélyülnek a fejedben a korábban tanultak, felfrissítheted a szókincsedet, és reaktiválhatod a passzívvá vált tudásodat.

Nem véletlen, hogy ez az elképesztően hasznos tréning az eddigi legnépszerűbb szemináriumunk, ami minden alkalommal teltházzal fut.

„Ha fel akarod pörgetni magad, és azt szeretnéd, hogy az eddig tanultakat lazábban, spontánabban tudd használni, gyere el a BEBE-re. És persze, ha szeretnéd közben jól is érezni magad, mert jó a hangulat, ami sosem baj.” (Schmidt Renáta)

Mit hoz a jövő?

„Nehéz megmondani, hogy pontosan mit tartogat számunkra a jövő. Annyi biztos, hogy mi kitartunk, feltaláljuk magunkat, és továbbra is azon dolgozunk, hogy megtanítsuk Magyarországot angolul beszélni. Eközben a megszokott színvonalon tartjuk az óráinkat offline vagy akár online, folyamatosan fejlesztjük a tananyagunkat, és mindig kitalálunk valamilyen hiánypótló újdonságot a diákjaink számára.”

 

 

 

 

 

 

Margitay Petra

tanár, szolgáltatási vezető

Speak! Nyelviskola

Nézd, rólunk mondták ezt a sok szépet:

Minőségbiztosítás: a garancia, hogy eléred az angollal kapcsolatos céljaidat

Nem csak a módszer, vagy a képzési program különbözteti meg a Speak!-et egy átlagos nyelviskolától. Egy komplex minőségbiztosítási rendszer garantálja, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást kapd tőlünk az első beszélgetéstől a tanfolyam végéig.

beszed-3-ikon-3-min A minőségbiztosítás részeként hetente képezzük a munkatársainkat, hogy megfeleljenek a legmagasabb szintű szakmai elvárásoknak.

beszed-3-ikon-2-minRendszeres visszajelzést kapnak tőlünk a kollégák a munkájukról, hogy hétről hétre fejlődjenek, és még jobb szolgáltatást nyújthassanak neked.

beszed-3-ikon-5-minMeghatározott időközönként felülvizsgáljuk a 17 tudásszintet átfogó tananyagot, és beépítjük a diákoktól és tanároktól kapott visszajelzéseket. Így a képzési programunk mindig friss, aktuális, és folyamatosan fejlődik.

beszed-3-ikon-4-min A tanfolyamod alatt végig nyomon követjük a fejlődésedet, haladásodat is, hogy akadálytalanul haladhass a kurzus elején kitűzött célod elérése felé.

„A minőségbiztosítás olyan extra, ami minden diákunknak jár.”

„Hosszú oldalakat tele tudnék írni azzal, hogy miben különbözünk a többi nyelviskolától, de az egyik legfontosabb, hogy a Speak!-ben kiterjedt minőségbiztosítási rendszer dolgozik érted háttérben.

Más nyelviskolákban, talán a könyvalapú tanítási rendszernek is köszönhetően, nincs arra lehetőség, hogy például a tananyagon változtassanak, vagy hogy azt bármilyen szinten sztenderdizálják, hogy átjárhatóvá tegyék a rendszert. Általában az sem jellemző, hogy azokkal a diákokkal külön foglalkozna egy, csak erre a feladatra kijelölt ember, akik gyorsabban haladnak, mint a csoporttársaik, vagy akik le vannak maradva a többiektől, és plusz gyakorlásra lenne szükségük.

A Speak! Nyelviskolában ez természetes, és egy olyan extra, ami minden diákunknak jár.

A szolgáltatás minőségbiztosítása tehát arról szól, hogy ugyanazt a magas szintű oktatást biztosítsuk minden diákunknak, és meggyőződjünk róla, hogy minden diák a neki megfelelő szintű csoportban tanul, és jól halad.”

 

 

 

 

 

 

Dunay Péter
szakmai vezető
Speak! Nyelviskola

Hogyan segítünk még a céljaid elérésben?

Egyedi módszer, tankönyvmentes tanfolyamok, saját fejlesztésű képzési program, extra tréningek, szemináriumok, kiterjedt minőségbiztosítás. És itt még nincs vége. Ezekkel a plusz szolgáltatásokkal szeretnénk még otthonosabbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá tenni számodra a nálunk töltött időt.

A diákunkként egy külön ügyfélszolgálat (továbbiratkozási iroda) segíti a tanulásodat. Budai Bogi, a továbbiratkozási iroda vezetője, mindig pontosan tudja, hogyan oldja meg a csapatával a felmerülő kérdéseket, problémákat.

Megéri követni minket. A Speak! Nyelviskola aktívan jelen van a közösségi médiában. Napi szinten kommunikálunk a Facebook-on, folyamatosan hírt adunk magunkról Instagramon és Pinteresten, és rendszeresen megosztjuk a tartalmainkat Google Bussinessben és Twitteren is. Valamint heti szinten publikálunk a Youtube-n tanulást segítő videokat.

 A jelenlegi és volt diákjaink számára létrehoztunk a Facebook-on egy zárt csoportot is, ahol folyamatosan szállítjuk a legfrissebb híreket a suli életéről, emlékeztetőket küldünk a Speak!-es eseményekről, és exkluzív tartalmakat osztunk meg a nyelvtanulásról. Sőt, a tagok különböző kedvezményeket, különleges ajánlatokat is kaphatnak, amiért csatlakoztak a csoporthoz.

A Speak! Nyelviskola 2015-ben megnyitotta virtuális osztálytermeit a Quizlet nevű online szótanuló alkalmazás felületén is. Ha a diákunk leszel, akkor az alkalmazás segítségével játékos, interaktív formában gyakorolhatod az órán megtanult kifejezéseket, szavakat és a Quizlet még a kiejtésed csiszolásában is segít.

 

Hogyan tudok Nálatok tanulni?

Az ONLINE angolozásba Nálunk jelenleg magánórákon tudsz belevágni, ahol:

SZEMÉLYRE SZABOTT IDŐBEOSZTÁS: Heti minimum 1×2 órás tanulástól, akár heti 3x vagy többször is tanulhatsz. Az órarendedet az oktatásszervezőnkkel közösen fogod kialakítani, hogy az optimális legyen számodra.

CSAK TE: Az órákon csak te veszel részt, így a tanár minden figyelmét neked szenteli, ezért gyorsabb és hatékonyabb lehetsz, mint egy  csoportban, mert a tanulás tempója csak hozzád igazodik.

IGÉNYRE SZABOTT: A magánórák lehetővé teszik, hogy a tanárod a szinted lecketervét kiegészítse, megszinesítse a számodra fontos témákkal, pl.: felkészülés munkahelyi prezentációra vagy állásinterjúra vagy nyelvvizsgára

INTENZÍV: A magánórák lehetővé teszik az intenzívebb tanulást, mivel az igényeid szerint heti többször tanulhatsz

KÉNYELMES: Otthonod kényelméből élvezheted a videóchaten keresztüli tanulást. Mindössze internetre és egy kamerával + mikrofonnal ellátott számítógépre vagy mobiltelefonra lesz szükséged.

ÓRADÍJ: Egy 45 perces óra listaára 7.990 Ft.

Egy tudásszint elvégzése ezzel a módszerrel általában 30 óra.

Az alábbi ajánlatok közül tudsz választani:

BASIC

10 ÓRA (10 x 45 perc)

7990/óra

PREMIUM

30 ÓRA (30 x 45 perc)
7590/óra

+ 1 db HomeEZ munkafüzet

+ 1 db ListenEZ hanganyag

+ Nem mersz megszólalni angolul ekönyv

Hogyan tudom megszerezni az egyik csomagot?

Sokan szeretnének biztosak lenni abban, hogy megtalálják azt a tanárt és/vagy módszertant, ami abban segít, hogy elérjék a beszéddel kapcsolatos céljaikat.

Azonban nem tudják, hogyan fussanak neki. Bizonytalanok és bizalmatlanok is egyben.

Ez teljesen érthető, hisz nagyon sok a szolgáltató, és nagy kínálatból lehet választani.

Ezért vegyél részt az online bemutatóóránkon, ami nagyjából 45-60 perc.

A bemutatóóra segít, hogy:
1. megismerd a módszertant
2. ki tudjuk választani közösen azt a csomagot, amire a leginkább szükséged van
3. a tanulásoddal kapcsolatosan megalapozott döntést tudj hozni – a bemutatóórán való részvétel kötelezettség mentes

AZ ONLINE BEMUTATÓÓRA DÍJA 7990 FORINT, DE …

AMENNYIBEN KITÖLTÖD AZ ONLINE SZINTFELMÉRŐNKET, MEG TUDOD KAPNI DÍJMENTESEN.

 

Miért adjuk díjmentesen a bemutatóórát annak, aki kitölti a szintfelmérőt?

A legfontosabb a tanulásban a megfelelő motiváció. Nekünk az a törekvésünk, hogy Te végre olyan szinten beszélj angolul, hogy meg tudd állni a helyedet a világban, a munkahelyeden és hogy ne szorulj segítségre, amikor elutazol külföldre.

Az ehhez vezető útvonalat 17 tudásszintre bontottuk. A motiváció mellett a másik legfontosabb tényező az, hogy pontos diagnózist tudjunk felállítani a jelenlegi angol tudásodról, és meg tudjuk állapítani azt a kiinduló pontot, ami a lehető leggyorsabban a lehető legnagyobb mértékű fejlődést hozza.

Sokan azért hagyják abba a tanulást, mert a kihívás nem megfelelő számukra. Vagy túl nagy a terhelés, vagy túl kis mértékű.

Azok, akik kitöltik a szintfelmérőt, dolgoznak vele és rászánnak erre 20 percet, mindenképpen motiváltak.
Ezzel minket is jobban motiválnak, hisz segítenek nekünk pontos diagnózist felállítani.

Share This