Így segít a Speak! Nyelviskola neked abban, hogy megtanulj angolul beszélni

A Speak! Nyelviskola azért nyitotta meg a kapuit 2013-ban, hogy legyen egy olyan nyelviskola Budapesten, ahol meg tudsz tanulni angolul beszélni.

Azóta több mint 4000 embert indítottunk el a magabiztos nyelvtudás felé vezető úton 100% beszéd, 0% könyv módszerünkkel.

Új állások, előléptetések, hétköznapi győzelmek (“sikerült útbaigazítanom egy turistát a Deákon”) felhőtlen családi nyaralások, helytállás a külföldi munkaerőpiacon: több ezer success story, több száz személyes és szakmai siker áll a volt és jelenlegi diákjaink mögött.

Most te következel.

Segítünk megtanulni angolul beszélni, hogy elérhesd a célodat, és megvalósíthasd az álmodat.

Milyen nyelvi tréningek közül válogathatsz a diákunkként?

A tanfolyamainkon általános nyelvi képzést kapsz, viszont ezekkel a tréningekkel segítünk az egyéni céljaid megvalósításában.

Értés- és kiejtésjavító szeminárium

Ezt a minden hónapban megtartott, 90 perces workshopot akkor ajánljuk, ha nehezen hallod ki a kulcsszavakat egy angol szövegből, szeretnél többet tanulni a brit és amerikai akcentus közötti különbségekről, vagy egyszerűen csak fejleszteni szeretnéd a kiejtésedet. A részvétel minden diákunk számára ingyenes.

Nyilvános szereplés szeminárium

Ezen a 4 órás nyelvi tréningen születnek az új Steve Jobs-ok a Speak!-ben.

A szeminárium célja, hogy feloldjuk benned a nyilvános szerepléstől való félelmet, és képes legyél nagyobb csoport előtt is magabiztosan, fesztelenül kommunikálni. Legyen szó egy fontos üzleti tárgyalásról, sorsdöntő prezentációról, vagy a szokásos, hétfő reggeli, munkahelyi meetingről.

„Nekem furcsa volt így önállóan fogalmazni mondatokat és utána kiállni a többiek elé, de a végére már egészen belejöttem. Segített abban, hogy az elkövetkezendő időben ne féljek kiállni az emberek elé beszélni, mert ha hibázik is az ember, nem veszik a fejét. Jól éreztem magam.” (Németh Zoltánné)

Állásinterjú szeminárium

Ennek a 2×4 órás tréningnek az a célja, hogy profi állásinterjú-alanyt faragjunk belőled. A szeminárium tematikáját egy multinacionális vállalat HR-osztályának, belsős anyaga alapján raktuk össze. Így pedig (szinte) minden kérdésre tudni fogod a választ, amit az interjúztatók feltehetnek, és lépéselőnybe kerülsz a többi pályázóval szemben.

„Rendkívül hasznosnak találtam a szemináriumot. Olyan modell-válaszokat gyakorolhattunk angolul, amelyeket talán még magyarul sem mondanék ilyen választékosan. Az állandó gyakorlásnak köszönhetően bízom benne, hogy az ismeretek nagy része oly módon rögzült, hogy az egy valódi szituációban automatikusan előjön és ténylegesen segítség lesz a továbblépésben.” (Szerdi Kornél)

Bebetonozó (BEBE) szeminárium

Ez a 2×4 órás, 4 tudásszintre bontott, nyelvtani rendszerező szeminárium az egyik legmasszívabb tréningünk, amivel betonkeménnyé szilárdíthatod a már megszerzett tudásodat. A 8 órányi, folyamatos gyakorlás hatására elmélyülnek a fejedben a korábban tanultak, felfrissítheted a szókincsedet, és reaktiválhatod a passzívvá vált tudásodat.

Nem véletlen, hogy ez az elképesztően hasznos tréning az eddigi legnépszerűbb szemináriumunk, ami minden alkalommal teltházzal fut.

„Ha fel akarod pörgetni magad, és azt szeretnéd, hogy az eddig tanultakat lazábban, spontánabban tudd használni, gyere el a BEBE-re. És persze, ha szeretnéd közben jól is érezni magad, mert jó a hangulat, ami sosem baj.” (Schmidt Renáta)

Speak! klub

A Speak! klub egy heti rendszerességű, tudásszintekre bontott, 1,5 órás beszélgetős klub, ahol lazán és kötetlen formában gyakorolhatod a beszédet. Tökéletes lehetőség, hogy biztonságos környezetben teszteld az angolodat, miközben aktuális témákról beszélgetve ismersz meg új embereket, és a szókincsedet is bővíted.

“It’s a good opportunity to meet new people and new views, and of course the main point is speaking English. This is a good chance to keep your knowledge up to date and it could be an alternate way to speak every week.” (Kiss Zsolt)

Mit hoz a jövő?

„Rengeteg dolog van tervben, csak idő és erőforrás kérdése. Annyit megsúgok, hogy minden tőlem telhetőt megteszek, hogy azok, akik minket választanak, minden létező segítséget megkapjanak az angoltanulásban, legyen szó nem csak a beszédről, írásról, olvasásról, de hallás utáni értésről, vagy akár nyelvvizsgáról.”

Sallam Samir
tanár, termékfejlesztő
Speak! Nyelviskola

Nézd, rólunk mondták ezt a sok szépet:

“Ez a képzés segített abban, hogy a nyelvtani hibákat felismerjem és egyben korrigáljam mind szóban, mind írásban. Az órák hangulata felszabadító volt, ami hozzásegített ahhoz, hogy magára az angolra koncentráljak, úgy, hogy igazából a világ legtermészetesebb dolga legyen. Köszönöm Zsanettnek és a csoport tagjainak, hogy lazaságukkal, de komoly elszántságukkal engem is motiváltak. A témákhoz kapcsolódó szavak hasznosságát , gyakorlatban történő alkalmazását nagyon hasznosnak tartom. Számomra a tanfolyam nagyon sok önbizalmat adott, hogy használhassam a nyelvet a valódi életben is. Bárkinek ajánlom. :)” (Roland)
“Amikor először eljöttem a nyelviskolába akkor, nagyon nehezen ment az angol, szinte a semmiből indultam. 3 szintet végeztem el, és úgy érzem, hogy sokat fejlődtem, most már jobban ki tudom fejezni magam, mielőtt elkezdtem az iskolát. Előtte meg sem tudtam szólalni. Nagyon jól éreztem magam az órák alatt és nagyon jó tanároktól tanultam.” (Zsuzsanna)
“Nagyon jó volt ez a kurzus is (akárcsak az eddigiek). Nagyon élveztem, egy cseppet sem éreztem tehernek. Minden egyes nap egy adag sikerélmény! Samír nagyon vágja a dolgokat: amikor a szoba egyik felén beszéltem és hibáztam, ő már jött a másik oldalról, hogy kijavítson 🙂 Nagyon figyelmes volt.” (Tamaskó Tibor)
“Nagyon hasznosnak és szórakoztatónak találtam mindkét tanfolyamot, amin részt vettem. Mindkettőt Samír tartotta, aki kiváló tanáregyéniség, remekül magyaráz és a tudása is megalapozott. Elégedett vagyok a haladásommal, az elmúlt négy, intenzív hónap alatt sokat fejlődött az angoltudásom. Nagyon eredményesnek tartom az oktatási módszert, a sok gyakorlást. Rengeteg új szót, kifejezést tanultam a kurzusokon, sokkal könnyebben olvasok angolul, nézek filmet és igyekszem adott helyzetekben beszélni is. Kemény, de számomra nagyon eredményes négy hónap volt, amit a nyelviskolában töltöttem.” (Nagy Boglárka)
“Ez volt az első nyelviskola, ahová szívesen jártam /járok/ járni fogok. Nem találtam/ kerestem a kifogásokat, hogy miért nem jövök a következő órára. Számomra az a legnagyobb siker, hogy önszorgalomból végigcsináltam és még hasznos is volt, tetszett és eredményes is voltam. 🙂 Mind az oktatási módszerrel, mind a tanárnővel elégedett vagyok teljes mértékben. Pont olyan ütemben haladunk, amit követni lehetett.” (Prépost Edit)
“A legnagyobb élményem a tanfolyam kapcsán az, hogy sokkal nagyobb bátorságom van megszólalni angolul, mint előtte. Nem gondolkodom annyit, mint régebben, mert valahogy természetes, hogy mit hogyan mondjak. Az is jó élmény, hogy gyarapodott a szókincsem is, nem kevés szóval. A megértés is javult egy kicsit, de abban még van mit fejlődnöm. De a lényeg, hogy jobban megy a beszéd.” (Batki Kati)
“Több, mint 20 év sikertelen megszólalás és bátorság híján a kezdő tanfolyam elvégzése után már leszólítottam és szóba elegyedtem a walesi sógorommal! Kicsit bátortalanul –még- de elmondtam, amit szeretem volna: a walesi kastélylátogatásom élményét (pár mondatban), a kisbabájuk gyönyörűségéről (kicsit bővebben), és saját nyelvén „indítottam útnak” minden nap a munkába menet.Magamhoz képest hatalmas fejlődés! A férjem is megjegyezte, hogy „szépen haladok”! És most már türelmetlen se vagyok az angollal kapcsolatban: nem akarom egyből folyékonyan és tökéletesen, mert rájöttem, hogy „az út a lényeg” 🙂 Köszönöm a lehetőséget, a módszert, és külön köszönet Évinek az odaadó, kitartó lelkesedéséért! Folyt. köv. szeptemberben!” (Zsombák Ildikó)
“Azért jelentkeztem intenzív tanfolyamra, mert szükségem lesz hamarosan a nyelvre az új munkámban. Nyári szünet van a jelenlegi munkahelyemen, ezért tudtam bevállalni, és nem bántam meg. Kicsit fárasztó volt, hogy minden nap készülni kellett a következő órára, de megérte. Egyre bátrabban beszélek, és merem felvállalni azt is, ha esetleg hibázom. Folyamatosan kaptam biztatást az órákon a tanártól is és a tanulótársaktól is. Tovább szeretném folytatni mindenképpen, itt nem szabad abbahagyni. Érzem, hogy sokkal gyorsabban haladok a céljaim felé, mint ezelőtt bármikor. Nagyon jó a rendszer és az oktatókkal is eddig maximálisan meg vagyok/voltam elégedve. Köszönöm Speak!:) Köszi, Gergő :)” (Dankó-Bakai Brigitta)
“Úgy érzem, hogy egyre jobban haladok a kitűzött cél felé. Sokat nőtt a nyelvi magabiztosságom az angol kapcsán, erről szinte minden nap kapok visszaigazolást a munkahelyemen. Szintén jó dolog, hogy a kedvenc sorozataimat már gond nélkül tudom nézni angol felirattal, és lassan, de biztosan a felirat is elhagyható lesz. Nemrég részt vettem egy 4 napos szakmai tanfolyamon, amely 100%-ban  angol nyelven zajlott. MINDENT értettem és aktívan részt tudtam venni az órákon, kérdéseket tettem fel, interaktív feladatokat oldottam meg stb. Az angoltanulás szempontjából hatalmas sikerélménynek könyveltem el a dolgot.” (Kollár Csaba)
“A munkámban nagy hasznát veszem a tanult szerkezeteknek, mert sokszor kell leveleznem. Sokkal könnyebben fordítok le szövegeket és sokkal kevesebbet hibázok. Észrevettem, hogy megértek sok dalszöveget, ami eddig nem volt jellemző és hát a legfontosabb: 43 évesen újra tininek érzem maga és élvezem a tanulást.” (Kiss Mónika)

Nézd, rólunk írták ezt a sok szépet:

“Úgy érzem, hogy egyre jobban haladok a kitűzött cél felé. Sokat nőtt a nyelvi magabiztosságom az angol kapcsán, erről szinte minden nap kapok visszaigazolást a munkahelyemen. Szintén jó dolog, hogy a kedvenc sorozataimat már gond nélkül tudom nézni angol felirattal, és lassan, de biztosan a felirat is elhagyható lesz. Nemrég részt vettem egy 4 napos szakmai tanfolyamon, amely 100%-ban  angol nyelven zajlott. MINDENT értettem és aktívan részt tudtam venni az órákon, kérdéseket tettem fel, interaktív feladatokat oldottam meg stb. Az angoltanulás szempontjából hatalmas sikerélménynek könyveltem el a dolgot.” (Kollár Csaba)

Minőségbiztosítás: a garancia, hogy eléred az angollal kapcsolatos céljaidat

Nem csak a módszer, vagy a képzési program különbözteti meg a Speak!-et egy átlagos nyelviskolától. Egy komplex minőségbiztosítási rendszer garantálja, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást kapd tőlünk az első beszélgetéstől a tanfolyam végéig.

beszed-3-ikon-3-min A minőségbiztosítás részeként hetente képezzük a munkatársainkat, hogy megfeleljenek a legmagasabb szintű szakmai elvárásoknak.

beszed-3-ikon-2-minRendszeres visszajelzést kapnak tőlünk a kollégák a munkájukról, hogy hétről hétre fejlődjenek, és még jobb szolgáltatást nyújthassanak neked.

beszed-3-ikon-5-minMeghatározott időközönként felülvizsgáljuk a 17 tudásszintet átfogó tananyagot, és beépítjük a diákoktól és tanároktól kapott visszajelzéseket. Így a képzési programunk mindig friss, aktuális, és folyamatosan fejlődik.

beszed-3-ikon-4-min A 60 órás tanfolyam alatt végig nyomon követjük a fejlődésedet, haladásodat is, hogy akadálytalanul haladhass a kurzus elején kitűzött célod elérése felé.

“A minőségbiztosítás olyan extra, ami minden diákunknak jár.”

„Hosszú oldalakat tele tudnék írni azzal, hogy miben különbözünk a többi nyelviskolától, de az egyik legfontosabb, hogy a Speak!-ben kiterjedt minőségbiztosítási rendszer dolgozik érted háttérben.

Más nyelviskolákban, talán a könyvalapú tanítási rendszernek is köszönhetően, nincs arra lehetőség, hogy például a tananyagon változtassanak, vagy hogy azt bármilyen szinten sztenderdizálják, hogy átjárhatóvá tegyék a rendszert. Általában az sem jellemző, hogy azokkal a diákokkal külön foglalkozna egy, csak erre a feladatra kijelölt ember, akik gyorsabban haladnak, mint a csoporttársaik, vagy akik le vannak maradva a többiektől, és plusz gyakorlásra lenne szükségük.

A Speak! Nyelviskolában ez természetes, és egy olyan extra, ami minden diákunknak jár.

A szolgáltatás minőségbiztosítása tehát arról szól, hogy ugyanazt a magas szintű oktatást biztosítsuk minden diákunknak, és meggyőződjünk róla, hogy minden diák a neki megfelelő szintű csoportban tanul, és jól halad.”

 

 

 

 

 

 

Dunay Péter
szakmai vezető
Speak! Nyelviskola

Hogyan segítünk még a céljaid elérésben?

Egyedi módszer, tankönyvmentes tanfolyamok, saját fejlesztésű képzési program, extra tréningek, szemináriumok, kiterjedt minőségbiztosítás. És itt még nincs vége. Ezekkel a plusz szolgáltatásokkal szeretnénk még otthonosabbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá tenni számodra a nálunk töltött időt.

 A diákunkként egy külön ügyfélszolgálat (továbbiratkozási iroda) segíti a tanulásodat. Váli Ági, a továbbiratkozási iroda vezetője, maga is Speak!-es diák, így pontosan tudja, hogyan oldja meg a csapatával a felmerülő kérdéseket, problémákat.

 Megéri követni minket. A Speak! Nyelviskola aktívan jelen van a közösségi médiában. Napi szinten kommunikálunk a Facebook-on, folyamatosan hírt adunk magunkról Instagramon és Pinteresten, és rendszeresen megosztjuk a tartalmainkat Google+-on és Twitteren is.

 A jelenlegi és volt diákjaink számára létrehoztunk a Facebook-on egy zárt csoportot is, ahol folyamatosan szállítjuk a legfrissebb híreket a suli életéről, emlékeztetőket küldünk a Speak!-es eseményekről, és exkluzív tartalmakat osztunk meg a nyelvtanulásról. Sőt, a tagok különböző kedvezményeket, különleges ajánlatokat is kaphatnak, amiért csatlakoztak a csoporthoz.

A Speak! Nyelviskola 2015-ben megnyitotta virtuális osztálytermeit a Quizlet nevű online szótanuló alkalmazás felületén is. Ha a diákunk leszel, akkor az alkalmazás segítségével játékos, interaktív formában gyakorolhatod az órán megtanult kifejezéseket, szavakat és a Quizlet még a kiejtésed csiszolásában is segít.

 

Kipróbálom a 100% beszéd, 0% könyv módszert

A regisztrációt követően a munkatársaink legfeljebb 3-5 munkanapon belül keresni fognak telefonon, hogy egyeztessenek veled egy időpontot szintfelmérőre. Ha most regisztrálsz, akkor megajándékozunk 5 nyelvtanulási mítosz c. tanulmányunkkal. Az anyagból megtudhatod, hogy miért nem érted el eddig az angollal kapcsolatos céljaidat és mit kell tenned azért, hogy meg merj szólalni angolul.

Érdekel a 100% beszéd, 0% könyv módszer,
tudni szeretném a tudásszintemet és letöltöm
az "5 nyelvtanulási mítosz" című tanulmányt

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Magyarország 1. sz. nyelvtanulási blogja

Minden, amit valaha tudni akartál az angoltanulásról
Belelapozok

Magyarország 1. sz. nyelvtanulási blogja

Minden, amit tudni akartál, vagy tudnod kell az angoltanulásról

Share This