Hogyan lesz egy átlagos szombat estéből felejthetetlen éjszaka? A válasz ott van a fejedben: angol nyelvtanfolyam

Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám: egy hónap múlva lesz életed legjobb estéje? Szombat, 21:30, Nagymező utca. Az első igazán meleg, nyári este, amikor elég egy vékony pulcsi betenni a táskába a hazaútra. Jó újra együtt lenni a barátaiddal, elmerülni a gondtalanságban, önfeledten rendelni a pultnál és nem gondolni a holnapra. Boldogan, észrevétlenül telnek az órák, szól a zene, megnyugszol. Amikor kiléptek az ajtón és meglátod, eláll a lélegzeted. Először azt hiszed észre sem vett. Pár lépés után, amikor bátortalanul utána fordulsz, mégis rád mosolyog. Elindul feléd. A térdeid már remegnek, és úgy érzed, alig kapsz levegőt. Minden egyes lépéssel, amivel közelebb ér egyre hevesebben ver a szíved. Megáll előtted, kinyújtja feléd a kezét és azt mondja: „Hello, my name is David. You are so beautiful.  What’s your name?”

angol-nyelvtanfolyam-éjszaka

Amikor ezt a bejegyzést olvasod, még megvan a lehetőség a boldog befejezésre. Még dönthetsz úgy, hogy az a bizonyos szombat este életed legjobb estéje legyen. Hogy kipirult arccal, pillangókkal a gyomrodban, kicsit tétova hangon ugyan, de kimond: „Thank you. My name is Kate. What’s up?” Mit kell tenned érte? Csak jó úton kell elindulnod. A válasz már ott van a fejedben: angol nyelvtanfolyam.

Miért? Mert az a bizonyos este angol nyelvtanfolyam nélkül nem lesz se felejthetetlen, se emlékezetes. Csak egy újabb elszalasztott lehetőség, egy kínos kétperces közjáték, amikor annak a helyes srácnak még a nevedet sem tudod megmondani. Amikor folytatódik a rossz szériád, amit iskolai kudarcok, egy félbehagyott angol nyelvtanfolyam és magántanároknál szerzett rossz élmények hoztak össze. De ha úgy döntesz, hogy belevágsz és az angol nyelvtanfolyam mellett teszed le a voksod, megtörheted a rossz sorozatot és magabiztosan beszélhetsz azzal a sráccal, akivel összehozott a sors a pesti éjszakában. A végzet erői csak a lehetőséget adják a kezedbe, de rajtad múlik, hogy tudsz-e élni vele. Hogy ma képes vagy megtenni az első lépést a jövő felé, vagy tovább sodródsz a mindennapokkal csak rajtad múlik. Megszerzed-e a tudást, ami nélkül le kellene mondanod valami jó dologról, vagy sem, csak rajtad múlik. Hogy felvértezed-e magadat aktív, kommunikációképes angoltudással, vagy elfordítod a fejed, ha egy angol nyelvtanfolyam hirdetése jön szembe veled az utcán.

angol-nyelvtanfolyam-éjszaka

Az angol nyelvtanfolyam választás. Életed legjobb estéje és egy újabb kudarc között. Te melyik mellett döntesz?

Share This