Szeretnél 5 perc alatt 5 új ügyfelet szerezni? A megoldás: angol nyelvtanfolyam

Mi az a rejtett képesség, amiről nem is gondolnád, hogy segíthet sikeresebbé tenni a vállalkozásodat? Vajon már most is megvan benned az a plusz, amitől nyereséges lehet a céged? Készen állsz a változásra? Csak két szót kell felírnod egy kockás lapra: angol nyelvtanfolyam.

angol-nyelvtanfolyam5

Most valószínűleg elég dühösen nézed a képernyőt és azon gondolkodsz, hogy már megint valami átverésbe keveredtél. Pedig tény, hogy azok az vállalkozások, amelyek napi szinten használják az angolt sokkal sikeresebbek azoknál a cégeknél, ahol az emberek nem beszélnek idegen nyelven. Miért? Mert a nyelvtudás a magabiztos és meggyőző kommunikáció mellett egy sor más dolog miatt is segíthet fellendíteni a vállalkozásodat. Szeretnél 5 perc alatt 5 új ügyfelet szerezni? Akkor jól figyelj erre az írásra.

5 perc alatt 5 érv az angol nyelvtanfolyam mellett:

1. Kövesd a külföldi trendeket és diktáld a feltételeket itthon!

Ha jól beszélsz angolul, első kézből juthatsz olyan tudáshoz, amit itthon nem kapsz meg. A cég profiljához kapcsolódó aktuális információkat gyűjthetsz, tippeket, ötleteket meríthetsz külföldi vállalkozások jó gyakorlataiból. A tudásodat piaci előnyre válthatod és itthon már te diktálhatod a feltételeket. Mi a teendő? Angol nyelvtanfolyam.

2. Pályázz és nyerj!

Angol nyelvtudással az EU-s pályázatokon, nemzetközi tendereken való részvétel is sokkal könnyebb. Ha ismered a játékszabályokat, akkor a nyelvtudás segítségével könnyen kiigazodhatsz a bonyolult előírások között. Tudj többet másoknál, kerülj lépéselőnybe. Mit kell tenned érte? Angol nyelvtanfolyam.

3. Egy asszisztens aranyat ér!

Egy jó személyi asszisztens, aki stabil angol nyelvtudással rendelkezik, minden cégvezető számára felbecsülhetetlen kincs! Legyen szó akár vállalati, akár személyes ügyek intézéséről (szállodafoglalás, autóbérlés, repülőjegy foglalás etc.), sok időt, pénzt és energiát spórolhatsz meg egy odaadó munkatárs segítségével. Fordítsd a felszabaduló erőforrásokat a cégedre és szerezz új ügyfeleket. Mi a megoldás? Angol nyelvtanfolyam.

4. Terjeszkedj külföldön, merj nagyot álmodni!

A nyelvtudás növeli a céged versenyképességét. Nyelvtudással a zsebedben a külföldi terjeszkedés nem álom többé. Ha meg akarod hódítani a külföldi piacokat, akkor olyan magabiztos nyelvtudásra lesz szükséged, amivel könnyen teremthetsz kapcsolatokat, szerezhetsz új beszállítókat, vagy tárgyalhatsz alvállalkozókkal. Mit kell tenned? Angol nyelvtanfolyam.

5. Csökkentsd vagy spórold meg teljesen a felesleges kiadásokat

Az üzleti kommunikációban és a külföldi partnerekkel való kapcsolattartásban (levelezés, konferenciahívás, időpontok egyeztetése etc.) a 21. században már megkerülhetetlen az aktív nyelvtudás. Ha te és a munkatársaid is jól beszélnek angolul, jelentős fordítási és tolmácsolási költségeket spórolhatsz meg. A magabiztosságról nem is beszélve, amit egy jól sikerült üzleti tárgyalás adhat. Mi a megoldás? Angol nyelvtanfolyam.

angol-nyelvtanfolyam-5

Hogy miért a Speak! Nyelviskola? Beszéljünk őszintén, lássunk világosan!

• Nálunk korrekt árakon (800-1300 Ft/óra) minőségi szolgáltatást kapsz;
• Nincs jegyzetköltség vagy rejtett kiadások;
• A beszédközpontú nyelvoktatás nálunk nem csak duma: az órák 100%-a beszéd, mert angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni;
• 20 éves oktatási tapasztalattal a hátunk mögött olyan oktatási programot dolgoztunk ki, amely ötvözi a csoportos tanulás közösségi élményében, a kitartó gyakorlásban és a folyamatos beszédben rejlő előnyöket;
• A tanáraink nem csak szakmailag felkészültek, de törődnek is a diákjainkkal. Nincs két egyforma diák és ezért mindenkinek személyre szabott tanácsokkal és odafigyeléssel segítünk a céljai elérésben;
• Nem hiszünk a „szupergyors”, csodamódszerekben, mert nem lehet varázsütésre megtanulni angolul. Kitartó, kemény munkával viszont biztos a siker. A tanfolyamaink elvégzésével garantáljuk a sikert, legyen szó a nyelvvizsga követelményeinek teljesítéséről vagy egy angol nyelvű üzleti tárgyaláson való magabiztos szereplésről.

Már tudod mi a megoldás. Angol nyelvtanfolyam.

Share This