[new_royalslider id=”16″]

kovetkezo_rendezvenyMiért jó Neked, tanárként a 100% beszéd, 0% könyv rendszer?

Jelentkezési határidő: 2015. 05. 13. (18:00)

Jelentkezés módja: regisztrációs e-mail küldése a tanarok@speaknyelviskola.hu címre, vagy az oldalon található regisztrációs űrlap kitöltésével.

Részletek: az oldal alján 🙂

 

A következő rendezvényig hátralévő idő

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ha veled is megtörtént már, vagy Neked is eszedbe jutottak ezek a kérdések, akkor ott a helyed a Speak! Nyelviskola rendezvényén!

karrier_gomb_1

A Te diákjaid is sűrűn lemondják az óráidat?

Szembesültél már azzal a problémával, hogy a tanítványaid egymás után,
sorozatosan lemondták az óráikat?
A tehetetlenség mellett szakmailag is rosszul érezted magad, mert tudtad, hogy a diák ezzel a saját haladását teszi kockára és lenullázza az eddig elért eredményeket?

Akkor Neked is ott kell lenned a Speak! angol tanároknak szóló rendezvényén.

Jelentkezem!

gomb_karrier_2

Veled is előfordult már, hogy nem fizettek ki a munkádért?

Voltál már olyan helyzetben, hogy nem fizetett ki az iskola, ahol tanítottál? Volt olyan diákod, aki fizetés nélkül lépett le és nem érted utol? Szerinted mennyire fontos, hogy egy diák pénz által is motivált legyen, vagyis anyagilag is felelősséget vállaljon a saját tanulásáért?

Akkor Neked is ott kell lenned a Speak! angol tanároknak szóló rendezvényén.

Regisztrálok!

gomb_karrier_3

Érezted már úgy, hogy túl sok időt vesz el a felkészülés egy munkahétre?

Egyetértesz azzal, hogy jobb lenne a felkészülésre szánt időt csökkenteni és a tanulásra/tanításra szánt időt növelni a nyelvoktatásban?
Szívesebben tanítanál úgy, hogy a „lényeg” az órákon és nem otthon, vagy a tanáriban, felkészüléssel töltött idő alatt történik?

Akkor Neked is ott kell lenned a Speak! angol tanároknak szóló rendezvényén.

Jelentkezem!

gomb_4

Néha úgy érzed, hogy magadra maradtál szakmailag?

Úgy érzed, hogy szinte semmilyen, vagy csak nagyon kevés szakmai segítséget, támogatást kapsz a munkádhoz? Gondoltál már rá, hogy milyen lehet egy támogató környezettel, stabil szakmai háttérrel a hátad mögött tanítani? Szeretnél rendszeres visszajelzéseket kapni a munkádról?

Akkor Neked is ott kell lenned a Speak! angol tanároknak szóló rendezvényén.

Jelentkezem!

Mit kell tudnod a rendezvényről?

A 100% beszéd, 0% könyv nem csupán a rendezvényünk mottója, hanem egy rendszer. Egy rendszer, ami működik, és ami segíthet megválaszolni a kérdéseidet.

 A rendezvény célja, hogy ne csak kérdéseket tegyünk fel, vagy problémákat vessünk fel, de reális válaszokat és alkalmazható megoldásokat is adjunk.

 A rendezvény díja: a rendezvény ingyenes.

 A jelentkezés feltétele: legyen angoltanári diplomád.

A rendezvény helyszíne: 1134 Budapest, Klapka utca 1. (Speak! Nyelviskola)

 A rendezvény időpontja: 2015. május 14. (14:30-16:00)

 A rendezvény előadója: Dunay Péter, a Speak! Nyelviskola alapítója és szakmai vezetője

 Mit hozz magaddal? Jó kedvet, nyitottságot és sok kérdést, amire szeretnél választ kapni. A többit mi biztosítjuk.

mutat_rendezveny

Kíváncsivá tettetek: regisztrálok!

Dunay Péter vagyok, a Speak! angol nyelviskola alapítója és a 100% beszéd, 0% könyv: miért jó a diákoknak és Neked? c. rendezvény előadója

Hiszem, hogy meg lehet tanulni angolul. Hiszem, hogy az embereknek megvannak a képességeik arra, hogy tudjanak angolul beszélni. Hiszem, hogy az akadályokat le lehet küzdeni. Hiszem, hogy megfelelő hozzáállással, profizmussal, elegendő törődéssel és kitartó munkával nincs más esélye az embereknek, minthogy a céljaikat elérjék. Hiszem, hogy az iskolánk a legjobb úton halad afelé, hogy kitűnő szolgáltatást nyújtson mindenkinek, akik minket választanak.

A legjobb dolog az egészben, hogy ezzel a hittel itt az iskolában nem vagyok egyedül. Van egy elkötelezett csapatunk. Máshogy nincs értelme.

Rólunk és a 100% beszéd, 0% könyv módszerről mondták

“Nagyon elégedett vagyok! Nagyon büszke vagyok magamra amiatt, hogy sikerült ilyen jó dolgot találni, és hogy annak ellenére, hogy mennyire elfoglalt vagyok, tudtam többnyire rendesen jönni és készülni az órákra. Már az első óra után éreztem, hogy az a bizonyos gát, amit az ember érez, amikor nem mer megszólalni angolul, komoly károkat szenvedett. A csoport hihetetlenül jó, és emiatt is nagyon szerencsésnek érzem magam. Tök szívesen jöttem, Zsani is borzasztóan jó tanár. Szeretném majd folytatni, és nagyon remélem, hogy hozzá kerülök. Most már merek olyan állásokra is jelentkezni ahol kell az angol, akár tárgyalóképes szinten is. Szóval nagyon köszönöm.” (Annamária)

“At the beginning of this course I didn’t feel comfortable in situations when I had to use English. This was the reason that convinced me to start learning. In day to day work situations, like writing e-mails to internal and external partners I had many doubts and I always had fear of writing something totally awkward thing because of mistake. This has been completely changed since the beginning of the classes. Now I don’t have to worry about writing an e-mail and be scared what is going to happen to me if google translator gets unavailable for any reason. So, to cut the long story short, thanks for your support and see you next week!” (László)

“A tanfolyam alatt hasznos szavakkal, kifejezésekkel bővültek az ismereteim. Tetszett, hogy sokat beszélgettünk egymással különböző témákról. A célomat úgy érzem elértem, bár sajnálom, hogy pár órát ki kellett hagynom. Ezeket többé- kevésbé sikerült pótolni. A tanárunkkal, Sacival nagyon elégedett vagyok/voltam. Nem csak fantasztikus tanár, de csodálatos ember is egyben. Köszönöm, hogy itt lehettem jó  élményekkel és úgy érzem, sikeresen távozom.” (Viktória)

“Nagyon jól éreztem magam az órákon. Még mikor hullán is érkeztem az órára, akkor is feldobva távoztam. Sokat fejlődött a bátorságom, hogy beszéljek, és a tanfolyam rámutatott, hogy mik azok a hiányosságok, amin még javítanom kell. A leckék jól hozzájárultak ahhoz, hogyha nem is volt időm konkrétan leülni a szavakat megtanulni, a mondat alkotásnál, annyit gondolkodtam rajta, hogy észrevétlenül is belement a fejembe. Zsani nagyon jó tanár, megadta a kellő visszajelzést mindenre, az órán pedig pörgetett és motivált minket.” (Anett)

Regisztrálok a rendezvényre!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Share This