Mi lenne, ha idén nem kellene stresszelned a tökéletes ajándék felkutatásán?

Ha sorban állás és a plázákban való bolyongás nélkül is igazán különleges ajándékot adhatnál? Ha olyasvalamivel lephetnéd meg szerettedet, ami valódi örömet okoz neki? És nem landol pár hónapon vagy éven belül a kukában? Ami lehetőségek tömegét nyitja meg előtte, és ezáltal segít jobbá tenni életét?

Unalmas kacatok és haszontalan holmik helyett idén ajándékozd meg a hozzád legközelebb álló embert az angoltudás felbecsülhetetlen értékű kincsével.

Te vagy a fordulópont: nem egy nyelvkönyvet csapsz hozzá, hanem biztosan működő módszerrel angoltudást adsz neki és kinyitod előtte a világ kapuját.

Ezért lesz tökéletes ajándék

Angoltudás nélkül ma már szinte mozdulni sem lehet. Te is szembesülsz vele a családi nyaraláson, az egyetemi felvételin, a céges megbeszéléseken. Esetleg amikor állásajánlatok között válogatsz, vagy térképpel a kezében elindul feléd egy turista a Deák téren.

Mégis nagyon kevesen beszélik magabiztosan a nyelvet.

Ezzel a kártyával az ajándékozottad egy különleges társadalmi réteg tagja lehet: azon kevesek közé tartozhat, akik jól beszélnek angolul.

Hogyan érjük el, hogy a diákjaink meg merjenek szólalni?

Az angolt legalább 1,5 milliárd földlakó beszéli valamilyen szinten.

Ugye vetted a lényeget: BESZÉLIK! A 100% beszéd, 0% könyv módszerüknek épp ez a lényege. Igazi párbeszédek, valódi emberek között. Elméleti magyarázatok helyett gyakorlás és kommunikáció.

Mi abban hiszünk, hogy a beszéd segítségével könnyebb a nyelvtanulás, mint csak könyvekből. Erre az egyszerű gondolatra építettük egyedi módszerünket, melyet az iskolánkban tanító nyelvtanárok évek óta nagy sikerrel alkalmaznak.

Mi abban segítünk, hogy a nálunk tanuló diákok nagy önbizalmat szerezzenek. És soha többet ne akarjanak láthatatlanná válni, ha angolul kell megszólalniuk.

Azonnal eszedbe jutott az egyik szeretted, akinek több magabiztosságra és kevesebb görcsölésre lenne szüksége? Akkor már meg is van az ajándékkártya boldog tulajdonosa. 😉

Kit ajándékozz meg angoltudással?

A párodat

Talán a legközelebbi hozzátartozódnak van a legnagyobb szüksége a segítségedre.

Lehet, hogy a férjedre/barátodra csak azért nem csap le egy jól menő cég fejvadásza, mert bátortalanul és bizonytalanul kommunikál angolul. Meglehet, hogy a barátnődet/feleségedet azért nem tudja beteljesíteni álmait, mert nem elég magabiztos az angolja.

És most képzeld el, hogy lazán megpályázza azokat az állásokat, amelyekhez működő angol nyelvtudás kell. A felturbózott angollal a tuti állás vagy az előléptetés nem csak álom többé. Képzeld el, hogy könnyedén magához ragadja a szót. (Az angol szót természetesen.) Bátran felemeli a telefont, könnyedén ügyintéz reptéren, szállodában, bankban, bárhol.

Azt hiszem már tudod mi lesz idén a társad karácsonyi ajándéka.

A gyermekedet

Ezzel az ajándékkártyával talán a gyermeked jövőjére lehetsz a legnagyobb hatással.

Lassan abba a korszakba léptek, amikor választ kell adnotok a „mi leszel, ha nagy leszel” kérdésre. Külföldi tanulás? Nyelvtudás nélkül szóba sem jöhet. Diploma? A legtöbb helyen ehhez is elvárt az angoltudás és a nyelvvizsga. Sőt! A munkaerőpiacon is hátrányból indul majd, ha nem tud megszólalni angolul.

De akkor is fontos az angol, ha gyermeked már rég túl van a pályaválasztáson. Enélkül ugyanis sokkal rosszabbak az esélyei az álmai megvalósítására, a szakmai kiteljesedésre és a világ megismerésére.

Most képzeld el, hogy feltalálja magát mindenütt, ahol angol nélkül elveszett lett volna. Bárhol, bármilyen hétköznapi szituációban megered a nyelve. Szállást foglal, vásárol, útba igazít, ismerkedik, barátkozik. Magabiztosan „közlekedik”, mert otthon érzi magát az angolul beszélő világban.

Szerintem már tudod mi lesz idén a karácsonyi ajándéka.

 

A szüleidet

A nyelvtanulás nincs korhatárhoz kötve! Mindegy milyen idősen vág bele az ember, rengeteg új lehetőséget megnyit.

Segít az igazán jó állások megszerzésében, de rengeteg más haszna is van. Nélkülözhetetlen az utazásokhoz, a világ felfedezéséhez. És nincs olyan hobbi, amit ne tenne még élvezetesebbé, ha angolul is olvashatunk kedvenc témánkban.

Arról nem is beszélve, hogy mekkora előnyt jelent az angoltudás abban az esetben, ha a család egy része már külföldön él.

Most képzeld el, hogy szüleid magabiztosan mozognak a világban, hiszen bárhol helytállnak angolul is. Bátran utaznak és egyre több lehetőség nyílik meg előttük a munkában/hobbijukban. Örömmel fedezik fel azt a teljesen új világot, amit a nyelvtudás kitárt előttük.

Szerintem már nem kérdés, hogy mit kapnak idén karácsonyra.

Saját magadat

Ki mondta, hogy nem ajándékozhatod meg magad ugyanazzal az eséllyel, amit a párodnak vagy gyermekednek adsz?

Hogy neked nem jár az az önbizalom, amit a stabil és működő angoltudás nyújthat? Hogy te nem érdemled meg azt az előnyt, amit az angoltudás nyújt a munkaerőpiacon?

Ha az alábbi kérdések közül legalább 1-re igen a válasz, akkor KÖTELEZŐ magadnak is venned egy tanfolyamkártyát:

✔ Rég tervezed, hogy kezdesz végre valamit az angollal, ha már annyi éven át tanultad?

✔ Legszívesebben az asztalra csapnál, és azt mondanád: na, most volt elegem a kudarcokból?

✔ A hagyományos módszerekkel csak a szótárfüzeted vastagsága nőtt, nem a nyelvtudásod?

✔ Irigyled a zsíros állásokat azoktól, akik már az interjún bevágódnak laza angolságukkal?

✔ Szerinted is rosszabb a szinkronosat választani a filmekből, ha eredetiben is megérthetnéd őket?

✔ Szeretnéd, hogy ne csak papíron legyen jó az angolod?

Jól sejtem, hogy elhangzott legalább egy igen? Akkor nyomás, a világ arra vár, hogy felfedezd, az új állásod pedig arra, hogy megszerezd 😊

Ennyi időd maradt beszerezni az ajándékkártyát (dec.20-tól téli szünetre megyünk, addig veheted át):

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan érjük el, hogy meg merj szólalni?

Rengeteg beszéddel és még annál is több kommunikációval.

Abban hiszünk, hogy a beszéd segítségével könnyebb a nyelvtanulás, mint csak könyvekből. Erre az egyszerű gondolatra építettük egyedi módszerünket, melyet az iskolánkban tanító nyelvtanárok évek óta nagy sikerrel alkalmaznak.

Felejtsd el, hogy „nincs nyelvérzéked”! De azt is felejtsd el, hogy egyik napról a másikra anyanyelvi szintre jutsz. Jobbat mondunk neked: kitartó munkával nagy önbizalmat szerezhetsz nálunk és soha többet nem akarsz láthatatlanná válni, ha angolul kell megszólalni.

Milyen új életet szeretnél most karácsonykor ajándékozni?

Banki átutalás

Ha nem szeretnél online fizetni, akkor az ajándékkártya árát átutalhatod bankszámlánkra:
JOBE Kft. (Speak! Nyelviskola)
CIB bank: 10700392-25429703-51100005

Ha megérkezett utalásod keresni fogunk, hogy megbeszéljük mikor veszed át az ajándékkártyát.

Személyes átvétel

Bejöhetsz iskolánkba (1134 Budapest, Klapka utca 11.) személyesen megvenni az ajándékkártyát, amit készpénzzel és bankkártyával is ki tudsz fizetni.

Hétköznaponként 10 és 19 óra között tartunk nyitva, szombaton pedig 10 és 14 óra között.

 

Ha kérdésed van

 Ha bármilyen kérdésed lenne,
akkor bátran keress minket emailben
a speakman@speaknyelviskola.hu címen,
vagy telefonon a +36 1 255 2222 számon.

Mit mondanak azok, akik már elvégezték angol tanfolyamunkat?

Share This