Kép forrása: berlionemore_contributor / Freepik

Érdekes szituációt teremtett ez a jelenlegi helyzet. Talán te is úgy vagy vele, hogy több most a szabadidőd, így végre tudnál angolozni. De ahhoz lehet nincs kedved, hogy egyedül kelljen átrágnod magad egy csomó száraz anyagon.

Ha magadra ismertél érdemes követned ezt a 4 lépést.

Mi abban hiszünk, hogy az online tanulás csak akkor lehet élvezetes és hatékony, hogyha a beszéd köré épül, és nem egyedül kell belevágnod. Ez a 100% beszéd, 0% könyv módszerünk lényege.

Na de hogyan tud ez működni ebben az otthonmaradós időszakban? Mutatom azt a 4 lépésből álló utat, amivel mi segíteni tudunk, hogy elindulhass online a magabiztos angoltudás felé:

1. lépés: Pontos online szintfelmérés

Az angoltanulók egy komoly százaléka azért küzd a nyelvvel, mert nem lett felmérve a tudásszintjük, vagy hibásan lett felmérve a tudásszintjük. Így olyan anyagokból próbálnak tanulni, amik túl nehezek a szintjükhöz képest.

Ezért ahhoz, hogy segíteni tudjunk neked az angolban először azt kell látnunk, hogy pontosan hol tartasz most. Ez az egyik kulcs ahhoz is, hogy sikeres legyél a tanulásban. Szóval 1. lépésnek azt javaslom, hogy mindenképp töltsd ki az ingyenes online szintfelmérésünket ide kattintva.

2. lépés: Telefonos tanulási tanácsadás

A szintfelmérőd kiértékelése után már tudunk neked segíteni. Pont úgy, ahogy egy orvos is akkor tud meggyógyítani, amikor már diagnosztizált. Ezért az eredményed alapján egy személyre szabott ingyenes tanulási tanácsadást adunk neked telefonon.

Ha ez alapján úgy döntesz, hogy szívesen tanulnál velünk, akkor jön a következő lépés, a bemutatóóra.

3. lépés: Online bemutatóóra

Bemutatóóránkon kipróbálhatod, hogy milyen más élmény az angoltanulás a 100% beszéd, 0% könyv módszerrel. Videóhívással tudsz becsatlakozni a Speak! alapítója, Péter által tartott élő órába. Itt rögtön bele is vonunk majd beszédgyakorlásba, nálunk nem csak inaktív szemlélőként veszel részt (de a nyilvános szerepléstől sem kell félned).

4. lépés: Online tanulás

Ha a bemutatóóra is tetszett, akkor lehetőséged van beiratkozni hozzánk online magánórákra, vagy online kiscsoportos (2-4 vagy 6-8 fős) órákra. Így a neked megfelelő időben otthonod kényelméből tudsz haladni. Hétről hétre egyre magabiztosabban fog menni az angol beszéd, és egyre jobban kinyílik előtted a világ a nyelvtudás hatására.

Tetszik az útvonal és belevágnál a tanulásba? Akkor kezdj az 1. lépéssel: töltsd ki ingyenes és kötelezettségmentes online szintfelmérőnket:

Kattints ide a szintfelmérőért!

Share This