Beszédközpontú online angoltanítás cégeknek

A mai világban a nyelvtudás óriási előnyt jelent. Azok a vállalkozások kerülnek fölénybe, ahol a dolgozók magabiztosan beszélnek angolul. Online tanfolyamainkkal ebben szeretnénk segíteni csapatodnak.

Tanfolyamaink tárgyalóképes angoltudást adnak, amivel hatékonyabbá válik kollégáid munkavégzése. Ráadásul képzéseinknek komoly csapatépítő ereje van, és segítenek elmélyíteni a bizalmat a cég és dolgozói között.

Egy cég ereje a dolgozóiban rejlik. Egy jó csapattal maximalizálható a hatékonyság és ezáltal a bevétel is. Így ha a munkaerő képzésére költünk az busásan megtérülhet. Az angoltanulásnál ez különösen igaz, hiszen ez abban is segíthet, hogy nyithassunk a külföldi ügyfelek felé.

A probléma csak az, hogy a legtöbb hagyományos céges tanfolyam nem sok eredményt ér el. Sőt sokszor csak demotiválja a dolgozókat azáltal, hogy úgy érzik nem fejlődik a tudásuk és továbbra sem mernek megszólalni angolul. Pedig beleölték az időt a képzésbe.

Próbáld ki a 100% beszéd, 0% könyv módszert

Az angoltanulás is akkor fog könnyedén menni, ha a gyakorlásra és a beszédre kerül a hangsúly, nem pedig a száraz elméletre. Ez a 100% beszéd, 0% könyv módszer lényege.

Lehet, hogy most meg sem mersz szólalni angolul és esélytelennek érzed, hogy egy ennyire beszédközpontú módszerrel sikereket érj el. De arra kérlek adj magadnak egy esélyt!

60 perces bemutatóóránkon bebizonyítom neked, hogy a megfelelő módszerrel képes vagy megtanulni angolul. És még élvezni is fogod a tanulást.

Angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni

Ha az a célod, hogy csapatodnak tárgyalóképes nyelvtudása legyen, akkor egy modern, beszédközpontú angol tanfolyamra lesz szükséged. A mi tanfolyamaink a 100% beszéd, 0% könyv módszerrel zajlanak. Itt a beszédgyakorlás kerül központba, ami nem csak a nyelvtanulás leghatékonyabb formája (így tanulják a gyermekek is anyanyelvüket), de még komoly csapatépítő ereje is van. Hiszen a tanulók rendszeresen párban dolgoznak és egymással gyakorolják a tanár által kiadott feladatokat. Ezzel a módszerrel elérhető, hogy csapatod megtanuljon magabiztosan BESZÉLNI angolul.

Hogyan működik egy ilyen céges tanfolyam?

Az órákat egyik képzett nyelvtanárunk tartja, a csapatod tagjai pedig a Zoom alkalmazás segítségével bárhonnan becsatlakozhatnak, hogy részt vegyenek az élő online órán. Tehát pont olyan, mintha a tanár elmenne az irodátokba, de nem kell hozzá mégsem egy helyen tartózkodniuk a résztvevőknek.

Mi hiszünk abba, hogy a beszédközpontúság mellett a sikeres nyelvtanulás másik kulcsa az, hogy minden tanuló a tudásszintjének megfelelően tanulhasson. Ezért mindig azzal kezdünk, hogy ingyen felmérjük csapatod tudásszintjét, majd ez alapján egy tanácsadással segítünk kiválasztani a számotokra megfelelő tanfolyamunkat.

Mit mondanak azok, akik már kipróbálták módszerünket?

„Kíváncsi voltam az „új módszerre”, de gondolom mindannyian. Kicsit izgatott is voltam, hogy csak ne kelljen nyilvánosan szerepelnem. Illetve azon tűnődtem, hogy hogyan fognak majd belőlem értelmes angol mondatokat előcsalogatni. Az óra után: azt gondolom, hogy ezzel a módszerrel könnyen és gyorsan fogok tudni haladni, és végre meg merek majd szólalni. az óra végére már egyedül is komplett angol mondatokat mondtam. Nagyon tetszik ez a módszer.” (S. Heléna)

„Zseniális! Boldog vagyok! Szeretnék még ilyen órákat! Az első olyan nyelviskola, ahol szívesen maradnék.” (B. Brigitta)

„Évekkel korábban tanultam angolul, ott kevesebbet beszéltünk és féltem megszólalni. Most ebben az 1.5 órában olyan sokat beszéltünk, hogy ez eszembe sem jutott, csak mondtam a mondatokat egymás után.” (Cz. Józsefné)

„Érdekes, célratörő és ügyesen sallangmentes volt. Minden a mi érdekünkbe történt, hogy-hogy lehessen könnyebben megérteni a leadott anyagot. Elgondolkodtató.” (Z. István)

Kérj egy ingyenes szintfelmérést és tanulási tanácsadást csapatodnak!

Szeretnénk segíteni, hogy ki tudd választani a kollégáid számára legmegfelelőbb tanulási formát, ezért felajánlunk egy ingyenes szintfelmérést. Ennek eredménye alapján pedig már abban is fogunk tudni tanácsot adni, hogy milyen tanfolyammal érdemes elindulnotok.

Kérlek add meg az adataidat és 2-3 munkanapon belül keresni fogunk:

IDE KELL EGY ŰRLAP 

Share This