Elfog a szorongás, ha arra gondolsz, hogy angolul kellene beszélgetned egy turistával? Úgy érzed semmi nyelvérzéked? Ha igen, akkor szeretnék elnézést kérni az eddigi nyelviskoláid, és angoltanáraid nevében.

Hogy miért mondom ezt?

Mert az angoltanulásnak élvezetesnek kellene lennie. Egy iskolának folyamatos motiválással és segítségnyújtással el kellene érnie, hogy azt érezd te a nyelvtanulásra születtél.

Majd el kellene juttatniuk addig a szintig, amíg már könnyedén és bátran BESZÉLED az angolt.

Őszintén sajnálom, ha te nem ezt az utad jártad be a múltba. De hidd el, ez nem azt jelenti, hogy benned van a hiba. Sokkal inkább a rendszerben…

Hol siklik ki a dolog?

Miért van az, hogy a legtöbben mégsem a szórakoztató és könnyed angoltanulást tapasztalják? Hogyan lehet, hogy hosszú ideig tanulhatsz angolul, de mégsem fog menni? Miért van az, hogy egyszerűen meg sem mersz szólalni és pánikba esel, ha megszólít egy turista? 🙁
A hibát a módszerben kell keresni, nem pedig a tanulókban. És az a szomorú helyzet, hogy a legtöbb magyar iskola és nyelviskola teljesen elavult módszerekkel oktat, amikkel aztán semmi valódi eredményt nem érnek el.

Hiszen a nyelvtudás célja az, hogy az ember képes legyen kommunikálni, azaz beszélni. Így ha valahol ezt a képességet nem tudták nekünk megtanítani, akkor csúfos kudarcot vallottak.

Szóval egy működő módszernek a beszédre, a gyakorlatra kellene koncentrálnia. Mert ezt egyszerűen nem lehet tankönyvekből, munkafüzetekből, angol szójegyzetekből és alkalmazásokból megtanulni

Miben különbözik egy modern módszer az elavult hagyományos módszerektől?

Elsősorban abban, hogy a beszédre helyezik a hangsúlyt.

De van még néhány nagyon fontos szemlélet és tanításbeli különbség. Ahhoz, hogy ezt mind megmutassam neked kevés lenne egy cikk.

Ezért hoztuk létre a Kick start nyelvtanulási tréninget. Itt két óra alatt elmagyarázzuk mitől lesz az angoltanulás szórakoztató és eredményes. Az előadó Dunay Péter, aki egész életét az angoltanításnak szentelte. Ő fog segíteni neked abban, hogy megértsd miért nem ment eddig.

Majd megmutatja azt is, hogy pontosan milyen (és miben más) egy működő módszer. Sőt, még egy személyre szabott nyelvtanulási edzéstervet is kapsz a végén.

Gyere el a Kick start nyelvtanulás tréningre, ahol megtanítunk arra hogyan kell helyesen nyelvet tanulni:

Jelentkezem

Piroska Dóri, marketinges
Speak! Nyelviskola

Share This