100% beszéd, 0% könyv módszerű intenzív angol nyelvtanfolyam

Ha szeretnél heteken belül megszólalni angolul, akkor itt a helyed

Te is évek óta tanulsz angolul, mégsem mersz megszólalni?
Eddig valahogy kihúztad nyelvtudás nélkül, viszont most sürgősen fel kellene turbóznod a beszédedet?

Ha elszántad magad, hogy megtanulj angolul, és ezt a nyarat adtad magadnak az angolra, akkor a legjobb helyre klikkeltél.

Ennél intenzívebb angoltanulásért már Londonig kellene repülnöd
Tény, hogy anyanyelvi környezetben fejlődik leggyorsabban az emberek nyelvtudása. De tudod miért ilyen pokolian hatékony ez a módszer?

Mert naponta 15-16 órában használod a nyelvet, ami gyakorlatilag nonstop edzés a nyelvtudásodnak (különösen a beszédednek).

Itthon, egy „sima” nyelvtanfolyamon viszont legjobb esetben is csak heti 6-10 órát angolozol.

Mégsem kell Londonig utaznod, ha gyors és hatékony megoldást keresel.

A Speak! Nyelviskola intenzív tanfolyamain heti 20 órányi, folyamatos, megszakítás nélküli beszéddel (+ legalább 10 órányi otthoni gyakorlással) robbanthatod be a nyelvtanulási motorjaidat.

Te is így érezheted magad az intenzív tanfolyam elvégzése után:

„Nagyon boldog vagyok, hogy itt tanulhattam, mert az itt töltött idő meghozta a kedvem a nyelvtanuláshoz, és ezáltal nyitottabb lettem a világra. Például simán letettem a nyelvvizsgát, amivel Erasmus-ozhatok, amivel még jobban belevethetem magam a nyelvtanulásba.” (Pusztai Enikő)
„Nagyon örülök a tanfolyamnak. Már nem érzem azt, hogy ösztökélnem kell magam a bejövetelre és a tanulásra. Jókedvű tanárok és alkalmazottak segítik csökkenteni a stresszt és a feszültséget, ami egy „kezdő” diákot jellemez. Azt veszem magamon észre, hogy az agyam próbál egy kimondott magyar mondatot „élből” angolra fordítani. Sok év nyelvtanulás után úgy érzem, itt révbe érek, és nem kapok gyomorgörcsöt, ha valaki angolul fordul hozzám segítségért. Nagyon jó a gárda, segítőkészek, kedvesek. Jó itt lenni!” (Agócs Márta)
„Nagyon tetszik a módszer, ahogyan tanítják az angolt. Így úgy érzem, hogy játék a tanulás. Magabiztosságot ad a tanfolyam, amit a mindennapos munkám során is tapasztalok. A tanárom kimondottan szimpatikus, jó vele együtt tanulni! Alig várom, hogy jövő héten kezdődjön a következő szint! Írnék többet is, de elfáradtam…:)” (Halász Dóra Krisztina)
„Egyre jobb. Tényleg sokat beszélünk. (Én legalábbis biztos.) Jók a gyakorlatok és nagyon jó Ádám is. A csoport és a hangulat is remek, igazán motiváló a környezet.” (Kovács Ákos)
„Tetszik a fiatalos, lendületes csapat. Örülök, hogy elkezdtem ezt a sulit és a saját célkitűzésem is egyre merészebb a tanulással kapcsolatban. Ha az ember jó kezekbe kerül és jól érzi magát, akkor szívesen tanul.” (Agócs Gyula)
„Az elmúlt pár hét segített abban, hogy könnyebben tudjak mondatokban beszélni, nem kell annyit gondolkodnom, mi miután következik. Bátrabb lettem sokkal több szó eszembe jut és tudom használni őket. Úgy érzem, jó helyre kerültem! Köszönöm Eszternek is!” (Herczeg Noémi)
„Közel 2 évig tanultam magántanárnál és azt éreztem, nem haladok. Úgy érzem, hogy az elmúlt 15 alkalommal többet tanultam, mint a két év alatt. Sokkal jobban kitisztultak a nyelvtani szerkezetek. Nagyon gátlásos vagyok és tudatosan jöttem azért is ide, hogy levetkőzzem és fejlődjek ebben is. Úgy gondolom, jó úton vagyok. Az iskolában mindenki nagyon kedves! Úgy érzem, hogy jobban értem a filmeket angolul. Köszönöm Eszternek, aki szerintem nagyon jó tanár! Azt kaptam, amit ígértek!” (Békefi Katalin)
„Remek tanár, remek csoporttársak. A külföldi utazásom során mertem használni a nyelvet, és jobban megértettem, amit mondtak nekem. Nagyon hasznos az oktatás.” (Balogh Bettina)
„Nagyon jól érzetem magam az órákon, jófejek a csoporttársak. Sokat tanultam és bízom benne, hogy a következő szinten is több nyelvi szerkezetet tudok majd elsajátítani. Tetszik az oktatási módszer, szívesen készülök az órákra.” (Masa Klaudia)

Hogyan érjük el, hogy gyorsan meg merj szólalni?

A 100% beszéd 0% könyv módszer nem csodaszer. (És nem is könyvek ellen vagyunk, általában semmi bajunk velük.)

Mi egyszerűen csak abban hiszünk, hogy a beszéd segítségével könnyebb a nyelvtanulás, mint csak könyvekből. Erre az egyszerű gondolatra építettük egyedi módszerünket, melyet az iskolánkban tanító nyelvtanárok évek óta nagy sikerrel alkalmaznak.

Felejtsd el, hogy „nincs nyelvérzéked”! De azt is felejtsd el, hogy egyik napról a másikra anyanyelvi szintre jutsz. Jobbat mondunk neked: kitartó munkával nagy önbizalmat szerezhetsz nálunk és soha többet nem akarsz láthatatlanná válni, ha angolul kell megszólalni.

A 3 hetes intenzív tanfolyammal pedig feleannyi idő alatt válhatsz profi beszélővé, mint a normál tanfolyamokon.

Neked való a 100% beszéd, 0% könyv módszerű intenzív angol tanfolyam?
Ha az alábbi kérdések közül legalább 1-re igen a válasz, ez a te módszered!

✔ Rég tervezed, hogy kezdesz végre valamit az angollal, ha már annyi éven át tanultad?

✔ Rövid idő alatt kellene csúcsformába hozni az angolod, és nincs időd hónapokat várni az első mondatok kimondására?

✔ Ajtókitámasztóként használt, unalmas tankönyvek helyett ezúttal olyan módszert keresel, amivel heteken belül meg tudsz szólalni angolul?

✔ Szeptemberben már olyan munkahelyen szeretnél kezdeni, ahol használnod kell az angolt?

✔ Külföldön szeretnél továbbtanulni, de a mostani tudásoddal még a pályázatot sem mered beküldeni?

✔ Ősszel le akarod tenni a nyelvvizsgát, és szükséged lenne egy gyors updételésre?

✔ Gondolkodsz a külföldi munkavállaláson, de túl bizonytalannak érzed az angolodat ahhoz, hogy belevágj?

Ha máris jönnél a Speak!-be, az első lépés a személyes szintfelmérés.

 

Miben más a lézerpontos Speak! szintfelmérő?
A rosszul felmért tudással szinte biztos, hogy csak újabb kudarcra ítéled magad. (A nyelvtanulók 80%-a jár így!) A tippelgetős, bekarikázós teszteknél pedig még nulla nyelvtudással is el lehet érni némi eredményt, ennek sincs semmi értelme.
 • A Speak! szintfelmérő 95%-os pontossággal fel tudja mérni a nyelvtudásodat.
  Ez azért jó, mert azt jelenti, hogy diákjaink 92%-a sikeresen fejezi be a tanfolyamot.
 • A felmérés írásbeli és szóbeli is.
  A szintfelmérő értékelését képzett tanulási tanácsadóink végzik. Először egy tesztet kell kitöltened, majd négyszemközt átbeszélitek a válaszokat. Ezt egy rövid beszélgetés követi, majd tanácsadóink javaslatot tesznek a tanfolyami szintre.
 • Mindössze 1 órát vesz igénybe.
  Mégis az egész nyelvtanulásod sikere múlhat rajta. Még szerencse, hogy a Speak! szintfelmérője lézerpontosan megmutatja, hol állsz és hová kell eljutnod!
 • Nem csak mi tesztelünk téged, te is minket.
  Nem bújunk arctalan online tesztek mögé. Ha eljössz a szintfelmérésre, akkor személyesen is meggyőződhetsz kollégáink hozzáállásáról, a környezetről, a Speak!-légkörről.
Máris tudni akarod, hogy milyen szinten állsz? Várunk!
Nem csak beszélünk róla:
felelősséget is vállalunk a tanulásodért

%

beszéd garancia

%

tanulói elégedettség

Budapest 1. sz. beszédközpontú nyelviskolája

%

tankönyv guaranteed

Mit mond Petra, miért jó választás az intenzív angol tanfolyam?
„Azért jó választás a Speak! intenzív angol tanfolyama, mert a sulira és a 100% beszéd, 0% könyv módszerre jellemző folyamatos beszéd és sok gyakorlás még jobban, még intenzívebben tud érvényesülni.

Ezáltal az órákon megszerzett tudás még mélyebben beépül és a magabiztos kommunikációhoz elengedhetetlen rutinra is gyorsabban tudsz szert tenni. Mert a cél továbbra is az, hogy a legváratlanabb helyzetben is meg merj és tudj szólalni angolul.”

Margitay Petra
szolgáltatási vezető
Speak! Nyelviskola

Ez vár rád, ha jössz intenzív tanfolyamra
✔  Folyamatos beszéd, amitől az órák végére már szinte zsibbadni fog a nyelved

✔  Három héten át, heti 5×4 órányi intenzív gyakorlás a gyors eredményért

✔  Stressz- és tankönyvmentes edzés a hatékonyság fokozásáért

✔ És ilyen sikerélmények:

 

Mit kell tennem, ha Nálatok szeretnék tanulni?

Két út áll előtted:

Ha csoportos órákon szeretnél tanulni

Ha van most nyugodt fél órád

Ha előbb szeretnéd tudni, hogy most milyen az angolod

Ha a lassúbb ismerkedés közelebb áll hozzád

Akkor első lépésként töltsd ki ingyenes online szintfelmérőnket! Miután kijavítottuk, telefonon megkeresünk, és átbeszéljük az eredményed, majd egyeztetünk egy időpontot az online angol bemutatóórára. Az online angol bemutatóórára pedig ennek az értékelésnek az élményével és tudásával fogsz megérkezni.

Ha magánórákon szeretnél tanulni

Ha jobban érdekel a módszer, mint a saját tudásszinted

Ha azonnal kipróbálnád

Ha teljesen kezdő vagy

Ha nem félsz az ismeretlenektől

Akkor első lépésként jelentkezz be a lenti gombra kattintva valamelyik ingyenes online angol bemutatóóránkra. Amennyiben a bemutatóóra urán úgy döntesz, hogy Nálunk szeretnél tanulni, akkor tanulás megkezdése előtt még szükséges lesz a szintedet felmérni, hogy a számodra megfelelő tudásszinten tanulhass.

Tudj meg többet, kövesd SpeakMan blogját

Mi az amerikai álom?

Mi az amerikai álom?

Az amerikai álom az a hit, hogy bárki, függetlenül attól, hogy hol született, vagy milyen osztályba született, elérheti a siker saját verzióját egy olyan társadalomban, amelyben a felfelé irányuló mobilitás mindenki számára lehetséges.

Angol idiómák és eredetük: Néhány népszerű angol idióma, jelentésük és a mögöttük álló történetek: 5. rész

Angol idiómák és eredetük: Néhány népszerű angol idióma, jelentésük és a mögöttük álló történetek: 5. rész

Az idiómák olyan kifejezések vagy mondatok, amelyek jelentése túlmutat az őket alkotó egyes szavakon. Ebből kifolyólag szinte soha nem azt jelentik, ahogyan azt szóról szóra fordítanád. Az angol nyelv is bővelkedik idiómákban. Aki jól beszél angolul, az sok angol idiómát használ. Bogi ma az idióma gyűjteménye ötödik részét ossza meg veletek.

Share This