Intenzív angol nyelvtanfolyam!

Gyorsan meg szeretnél tanulni

angolul beszélni?

Itt az első lépés:

Évek óta tanulsz, de nem mersz megszólalni?

Hosszú évek óta tanulsz, de képtelen vagy angolul beszélni? Izzad a tenyered, kiszárad a szád és görcsbe rándul a gyomrod, ha meg kell szólalnod Mindig kerülöd azokat a helyzeteket, amikor angolul kellene kommunikálnod?
A 100% beszéd, 0% könyv módszerű intenzív angol nyelvtanfolyam segíthet gyorsabban, rövidebb idő alatt elérni az angollal kapcsolatos céljaidat.

Sokszor nekifutottál már, de nem érted el a célodat?

Minden próbálkozásod után felkerült egy nyelvkönyv a polcra, ami azóta is csak porosodik? Eleged van a költséges magánórák, hatástalan iskolai órák és hagyományos tanfolyamok körforgásából? Eredményeket és nem árakciókat szeretnél? És mindezt gyorsabban, hatékonyabban, intenzívebben?
100% beszéd, 0% könyv: a módszer, ami segíthet megtanulni angolul kommunikálni.

Szeretnél heteken belül megszólalni angolul?

Ha elszántad magad, hogy elérd az angollal kapcsolatos céljaidat és ezt a nyarat adtad magadnak, hogy előrelépj, akkor a legjobb helyen jársz. Tudod miért tanul az ember gyorsabban anyanyelvi környezetben? Mert naponta 15-16 órát tölt angol környezetben. Egy átlagos tanfolyam esetében hetente 6-10 órát angolozol. Egy intenzív tanfolyamnál ugyanez heti 20 óra. Szerinted melyik a hatékonyabb?

Követő a Facebookon

Kitöltött szintfelmérő

Aha-élmény a bemutatóórán

Sikerre ítélt diák

Mikor jó választás a 100% beszéd, 0% könyv módszerű intenzív angol nyelvtanfolyam?

 Ha gyorsabban szeretnél megtanulni angolul beszélni.

 Ha szeretnéd már ezen a nyáron használni az angolt.

 Ha rövidebb idő alatt szeretnéd elérni az angollal kapcsolatos céljaidat.

 Ha nem egy újabb porfogót akarsz a polcra, hanem heteken belül meg akarsz szólalni angolul.

 Ha csak most van lehetőséged teljes erőbedobással az angolra koncentrálni.

 Ha szeretnéd minél gyorsabban felturbózni a kommunikációdat.

Ha nincs időd heteket, hónapokat várni az első, saját, angol mondatod megalkotására.

 Ha szeptembertől szükséged lesz az angolra a munkahelyeden, és gyorsan szeretnél haladni.

Nem csak a “szánkat tépjük”: felelősséget vállalunk a tanulásodért

9 dolog, amire az intenzív tanfolyam elvégzése után képes leszel

 Rövid idő alatt egyre magabiztosabban fogsz tudni angolul beszélni, és egyre kevésbé tudnak majd zavarba hozni.

 Viszonylag gyorsan nagy rutinra teszel szert, amivel a mindennapi életben egyre jobban tudod használni azokat a szavakat, kifejezéseket és nyelvtani szerkezeteket, amiket megtanultál.

 A barátaid, kollégáid, családtagjaid is észre fogják venni rajtad a fejlődést és Téged tolnak előre a repülőtéren, étteremben, ha intézkedni kell.

Egyre kevésbé lesz stresszes egy angol nyelvű interjú.

Már rövidtávon észre fogod venni, hogy mennyivel jobban érted az angol nyelvű filmeket és zenéket.

Megpályázhatsz külföldi ösztöndíjakat és/vagy nagyobb esélyed lesz arra, hogy külföldön is a saját szakmádban tudsz majd elhelyezkedni.

Néhány hét múlva már nem fogod kényelmetlenül érezni magad, ha leszólít egy turista az utcán.

 Könnyebben fogsz tudni kapcsolatot teremteni más emberekkel.

Ha angolul tanulsz, nagyobb eséllyel léptetnek elő Téged, mint a kollégádat, aki csak „konyhanyelven” tud.

 

speakman-karrier

Mit mond Petra, miért jó választás a 100% beszéd, 0% könyv módszerű intenzív tanfolyam?

„Azért jó választás a Speak! intenzív tanfolyama, mert az iskolára és a 100% beszéd, 0% könyv módszerre jellemző folyamatos beszéd és sok gyakorlás még jobban, még intenzívebben tud érvényesülni. Ezáltal az órákon megszerzett tudás még mélyebben beépül és a magabiztos kommunikációhoz elengedhetetlen rutinra is gyorsabban tudsz szert tenni. A cél továbbra is, hogy a legváratlanabb helyzetben is meg merj szólalni angolul.” (Margitay Petra, a Speak! Nyelviskola tanára)

Nézd meg mit írtak a tanfolyamról a többiek:

“A tanfolyam számomra igazi „success story” volt. Az itt tanultak miatt már nem izzadok le egyből, ha meg kell szólalnom angolul. :) Nem biztos, hogy a leghelyesebben fejezem ki magam MÉG, és nem is a leggyorsabban MÉG, de nagyon sokat fejlődtem. Köszönet ezért elsősorban Julinak az órákért és a lelkesedésért, és köszönet Péternek és Józsinak a körülményekért és a módszerért.” (Tomor Tamás)
„A kurzus hozta számomra a hozzá fűzött reményeket. Az új kifejezések mellett tovább szilárdította ezt a fajta gyakorlatot és tudást, ami az élő beszédhez szükséges. Hála a jó tanárunknak, az út közben alábbhagyott lelkesedésem is hamar visszatért a házi készítés iránt. :) Az órákról mindig tudással és jókedvvel gazdagabban távoztam.” (Sümegi János)
“Nagyon elégedett vagyok az elért eredménnyel, de leginkább azzal a tudásnövekedéssel, amit az elmúlt hónapban elértem. Sokkal bátrabban beszélek és igazodom el a nyelvtanban. Nagy reményekkel fogom folytatni a tanulást.” (Varga Csaba)
“Nagyon sokat segít az iskola az angol nyelvhasználatom fejlesztésében. Több visszajelzést kapok partnerektől, hogy jól, érthetően fejezem ki magam. Petra nagyon jó tanár, be is iratkozom a következő kurzusra.” (Kiss Zsolt)

“Úgy érzem, hogy sikerült átszakítani a gátjaimat, meg merek szólalni angolul anélkül, hogy zavarba jönnék. Ez önbizalmat ad a munkahelyemen is. Talán hamarosan pályázni is fogok olyan pozíciókra, ahol rendszeresen kell szóban használni a nyelvet és bízom benne, hogy ezáltal az itt tanultakat „élesben” is tudom hasznosítani. Nagyon motiváló volt a csapat is és Évi is. Sokat tanultunk egymástól. Van még mit fejleszteni, de úgy érzem ebben abszolút partner a SPEAK!” (Makkos Katalin)

„Nagyon élveztem minden órát (ismét). Nagyon kedvesek a csoporttársaim és könnyű velük együtt dolgozni, mivel közel egy szinten van mindenki. Más nyelviskolákban ezt még sohasem tapasztaltam. Éva nagyon jó tanár, szerintem gyorsan haladunk vele. Sok türelemmel van felénk. Szerintem mindent elárul az elégedettségünkről, hogy a csoport nagy részének ez már a 4., 5. kurzusa – én most kezdem az 5.-et. Köszönöm.” (Mák Bernadett)

“A tanfolyamot főleg azért kezdtem el, hogy a munkahelyi felvételik angol részénél megfeleljek, el tudjak valahol helyezkedni és munkát kapjak. Több angol nyelvű interjún is részt vettem és végül elnyertem egy pályázatot. Szeptember 1-től lehetőséget kaptam a T-System-nél dolgozni. Köszönöm a Speak! Nyelviskolának a segítséget.” (Marinka Zoltán Péter)

“Az első órán fel kellett írnunk egy mondatot, egy célkitűzést. A modul végére sikerült elérnem azt, amit kitűztem magam elé. Persze még most is izgulok, ha angolul kell megszólalnom, de messze nem olyan a helyzet, mint a kurzus elején. Tetszett az egész csapat, a tanár. Nagyon örültem a társaim „szintjének”: szerintem sikerült nagyon jól összeválogatni az embereket, hasonló szinten vagyunk érzésem szerint mégis a kis különbségek (szókincs, kiejtés, nyelvtan…) segítették a fejlődést. A fordításos feladatok a kedvenceim voltak, ilyen jó szövegekkel én még nem találkoztam az eddigi angol tanulásom alatt.” (Finta Dorottya)

“Pozitív véleményem van magáról az iskoláról, a tanárról és a csoporttársaimról is, úgy gondolom, a jó légkör fontos a sikeres tanuláshoz. Hasznos volt az itt eltöltött idő, sokkal jobban letisztultak azok a témák, amiket már egyébként régebben tanultunk pl. gimnáziumban vagy főiskolán. Többször fáradtan érkeztem órára és kedvtelenül, de közben mindig felpörögtem. Nem bántam meg, hogy jelentkeztem. :)” (Fészki Szilvia)

A következő intenzív tanfolyamok indulásáig hátralévő idő

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Kipróbálom a 100% beszéd, 0% könyv módszert

A regisztrációt követően a munkatársaink 3-5 munkanapon belül keresni fognak telefonon, hogy egyeztessenek veled egy időpontot szintfelmérőre. Ha most regisztrálsz, akkor megajándékozunk 5 nyelvtanulási mítosz c. tanulmányunkkal. Az anyagból megtudhatod, hogy miért nem érted el eddig az angollal kapcsolatos céljaidat és mit kell tenned azért, hogy meg merj szólalni angolul.

Érdekel a 100% beszéd, 0% könyv módszer,
tudni szeretném a tudásszintemet és letöltöm
az "5 nyelvtanulási mítosz" című tanulmányt

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Tudj meg többet, kövesd Speakman blogját!

[Angol mumusok] Felejtős nyelvtanulási mítoszok

Ezeket a nyelvtanulási mítoszokat kell elfelejtened, ha meg akarsz tanulni angolul beszélni A nyelvtanulásnak ugyanúgy megvannak a maga mítoszai, mint a sportnak, a tudománynak, a politikának, vagy az üzletnek. A nyelvtanulási mítoszok egy része ártalmatlan butaság,...

Így írj ellenállhatatlan angol önéletrajzot 5 lépésben

Így írj ellenállhatatlan angol önéletrajzot 5 lépésben Az önéletrajz – a motivációs levéllel együtt – olyan, mint egy írásbeli állásinterjú. Erősen szűr, és sorsok fölött dönt. És ugyanúgy megvannak a vastörvényei, mint az angol állásinterjúknak. Most megmutatom,...

5 tipp a csont nélküli angol állásinterjúhoz

5 tipp a csont nélküli angol állásinterjúhoz Az állásinterjúk már önmagukban nagyon stresszesek – de ez az érzés csak fokozódik, ha idegen nyelven kell beszélgetned a HR-essel. Mondok 5 tippet, amivel alaposan felkészülhetsz egy angol állásinterjú kihívásaira. A neten...

[Interjú] „Döbbenetes, hogy honnan indultam, és hova jutottam.”

„Döbbenetes, hogy honnan indultam, és hova jutottam.” - interjú Melindával, az Év Diákjával 2016 márciusában meghirdettük a Hónap Diákja versenyt, hogy kifejezhessük elismerésünket azon diákjaink iránt, akik példamutató hozzáállással és szorgalommal tanulnak nálunk...