Talán olvastad a hírt múlt héten, hogy befagyott a Niagara vízesés. Egészen elképesztő és ritka, amikor ez az óriási erővel és sebességgel zubogó víz jéggé merevedik. De mi köze mindennek hozzád?

Nagyon is sok! Hadd fejtsem ki:

Ha félsz az angoltól, akkor pont olyan vagy mint a fagyott Niagara

Nem mersz megszólalni. Úgy érzed semmi nyelvérzéked. Egyszerűen nem látod mi segíthetne abban, hogy könnyedén menjen a tanulás. Elakadtál és nem tudod hogyan tovább.

Már megannyi módszert, könyvet, tanfolyamot, tanárt és alkalmazást kipróbáltál. De semmi nem segített. Semmi nem hozott áttörést. És egyszerűen kezded feladni a reményt, hogy valaha is megtanulsz angolul.

Pedig naponta szembesülsz azzal, hogy mennyi előnye lenne annak, hogyha magabiztosan tudnál beszélni angolul.

Ilyenkor a helyzet egyszerűen az, hogy:

Bele vagy fagyva a nyelvtanulástól való félelembe és nem tudsz tovább lépni!

Pedig ahogy a Niagarában is megvan a képesség arra, hogy sebesen folyjon, úgy benned is megvan minden, ami ahhoz kell, hogy megtanulj folyékonyan beszélni angolul.

Ahhoz, hogy ez a fagyottság feloldjon a Niagarának egy kis melegre van szüksége. Neked pedig az fog segíteni elolvasztani a félelmet, hogyha egy valóban működő módszerrel újra nekivágsz az angolnak.

De milyen egy működő módszer?

Ez lesz a 2 órás Kick start nyelvtanulási tréning témája! Először meg fogod érteni, hogy miért volt szenvedés a tanulás a hagyományos módszerekkel. Rádöbbensz majd, hogy nem veled és nem a nyelvérzékeddel volt gond.

Majd meglátod a megoldást, a fényt az alagút végén. Hiszen megtanulod milyen módszerekkel érhetsz el végre sikerélményeket a tanulásban.

Mert igenis léteznek olyan modern módszerek, amikkel bárki képes megtanulni angolul.

Szorongás, félelem, nyilvános szereplés és állandó magolás nélkül. Jó hangulatú órák keretében, segítőkész tanárokkal és egy motiváló csapatban.

Gyere el a Kick  start nyelvtanulási tréningre, ahol bebizonyítjuk! Segíteni fog, hogy elindulj a magabiztos angoltudás és a siker felé vezető úton. Jelentkezz most:

Jelentkezem

Piroska Dóri, marketinges
Speak! Nyelviskola

Share This